Jag har bestämt mig!

Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet vad jag vill arbeta med, jag vet hur jag ska nå dit (tror jag) och jag vet även hur jag ska hitta tillbaka till den lyckliga känslan jag haft förr. Jag tänker ägna hela 2008 till att reda upp allting. Jag längtar redan!

Nu ska jag iväg till min älskade låtsasfamilj McGilligan-Karlsson, och fira svensk/australiensisk jul. Ska bli mycket intressant.

Tjillevippen!

Älskade julkalendrar!

Idag fick jag hem de underbara filmer jag beställt, nämligen de tre bästa julkalendrarna någonsin! Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös och Sunes Jul. Av dessa tre är lätt Mysteriet på Greveholm bäst, I love it! Har redan sett klart på hela den idag =)

Och så snurrar livet till igen. Det börjar gå framåt, sakta men säkert. Jag mår bra igen, och hela jul- och nyårshelgen blir nog bra. Om han kunde vara här oxå, så skulle allt vara underbart.

Tom.

Varför måste man alltid tänka, tycka och känna? Jag skulle för en gångs skull bara vilja vara helt tom, bara få vara. Inte behöva tänka över dåtid, nutid och framtid, över jobb, skola, fritid och människor. Bara få vara, är det för mycket begärt?

Trist.

Jag tycker verkligen inte om när det är mörkt ute när man åker hemifrån på morgonen, och sedan mörkt när man åker hem igen. Då känns det som om man missat en hel dag.

Jag gjorde btw en väldigt god gärning idag, jag gjorde en liten pojke överlycklig. Och jag känner verkligen i mig hur glad han blev, vilket även gör mig jätteglad.

Nu ska jag hem till världens bästa Patrik som är i Sverige! Tjipp tjipp!

God morgon.

Trots att jag har feber, vaknade mitt i natten med kramp i benen, och är jättesnorig, så mår jag bra idag. Har en så underbart skön känsla i kroppen som inte går att beskriva. Ser nästan framemot att gå till skolan imorgon till och med.

RSS 2.0