I-landsproblem!

Det är jävligt jobbigt, när man har för många val. Men egentligen ska jag vara glad, eftersom jag för inte så länge sedan inte hade något val alls.

Bra eller ej?

Jag sov skitdåligt i natt. Riktigt jävla värdelös natt. Vankade till minst en gång i timmen mellan 23 och 5, och var helt övertygad om att jag försovit mig. Sjukt jobbigt. Nu är jag näst intill död, men imorgon är det fredag och sedan får jag sova (nästan) hur mycket som helst.
Dagen annars har varit helt okej, näst intill inget att göra så vi slutade redan vid ett. Skulle vi inte haft (fucking jävla) DN bostad idag hade vi kunnat sluta minst en timme tidigare. Men men, ett är en bra tid ändå!
Dock var det bara +1 grad när vi åkte ut för att dela. Vilket gav mig problemet med kläder, eftersom man blir så varm i trapporna men kall när man delar villor. Löste det genom att ha en fleece, alldeles lagom faktiskt! Sedan blev det lite gräl med puckade postengubben igen, men som vanligt hade jag rätt och han fel. Och så träffade jag på snälla postenkillen, han är en av mina favvisar :) Innan jag gick hem för dagen hann jag och Jens med att rita på vår namntavla, vilket ledde till att väldigt många blev kära i oväntade personer ;) Lite roligt var det faktiskt!

Men nu ska jag få i mig något att äta, och sedan åka iväg och träna. Långlöpning och matchträning står på programmet.

Dagens status

Trött - Check
Grinig - Check
Irriterad - Check
Oträningssugen - Check
Ont i armbågshelvetet - Check
En millisekund från vurpa - Check

Allt är som vanligt alltså.

IQ

Nej, jag har inget vettigt att säga just nu. Eller okej, jag kan ju meddela att jag har lite träningsvärk i magen och ryggen, efter världens bålträning igår. Men det är mysigt det. Sen kan jag även säga att jag är världens neggo på jobbet, tack vare en idiotisk arbetskamrat. Om det inte vore för honom hade jag kunnat sluta 12-13 både igår och idag, men så bra fick jag inte ha det. Förhoppningsvis blir det bättre snart (men risken finns att det blir värre eftersom det tydligen väntar en helvetesmånad i november).

Egentligen ville jag bara dela med mig av en grym reklamfilm. Jag brukar inte gilla reklamer allt för mycket, men denna är skitbra. Mest för att företaget bakom delar mina åsikter fullt ut.

Älskade hjärtat

Jag har världens bästa Patrik. Han är absolut bäst i världen, det finns ingen som honom. Har jag berättat att jag förra veckan fick ett paket hem? Det var från älskade Patrik, han hade köpt skor till mig (inte av någon särskild anledning utan bara för att han ville). Tänk om alla var som han!

Gah, love them!


Goood morgon Sverige!

Härligt att vara uppe så här tidigt. Vaknade iofs kvart i åtta, sommartid, alltså kvart i sju. Galen kropp jag har. Hur som helst, idag är det städdag! Hela lägenheten ska rensas ut, wish me luck :)

Och förresten, vem ringde mig 02.54 i natt? Vem? Någon? Det var dolt nummer, och jag skulle vilja veta vem jag ska vara lite arg på!

Patrik!

I ett tillstånd av lätt sinnesförvirring och självtröstan vill jag tillägna denna låt (som är en av de bästa just nu) till Patrik. Du vet varför.


(Den braiga videon finns här)

me like!

Imorgon är det högskoleprovet, och jag är laddad! Tredje gången gillt heter det, och imorgon ska jag kirra ett bättre resultat än jag haft hittills (har ju lyckats få samma resultat båda gångerna). Så med ordentlig sömn så ska det nog lösa sig.

Sedan måste jag bara säga, Du är underbar. Tack för att du finns.

Jag lever (fortfarande)

Nej, det är klart jag inte kan slita mig härifrån. Däremot har jag inte tid att skriva så mycket under veckorna, jag har ju faktiskt jobb och träning att tänka på. Men nu är det helg! Och är det inte underbart att avsluta veckan med att sluta klockan ett? Det är lovely!

Ni som faktiskt orkade läsa matchreferatet som jag länkade till tidigare (som jag fortfarande anser är väldigt orättvist), upptäckte kanske att jag blev matchens lirare. För andra gången denna säsong, efter fyra spelade matcher. Förra året blev jag matchens lirare åtta gånger, jag siktar på att slå det i år. Lyckas jag? However, det jag skulle komma fram till var att jag denna gång fick jättefula blommor (förra året fick jag fina blommor av Irsta, så jag blev lite besviken). Så här ser dessa ut, inte min smak alls!

Förresten

Jag vill oxå kunna vara vaken sent på kvällen, och inte behöva gå och lägga mig typ nu. Jag vill oxå ha ett normalt jobb. Jag vill oxå leva ett normalt liv. Men får jag det? Nej.

Det är mycket jag vill. T.ex. vill jag slippa springa i trappor imorgon (vilket jag nästan får, har jättelite trappor imorrn). Sen vill jag ha en normal armbåge, så jag träna handboll. Jag vill ha Patrik här, jag vill ha Blom här, eller så vill jag vara där med någon av dom. Inget jag vill får jag, nästan iaf.
På fredag ska jag däremot hänga med Linda, shoppa, käka god middag och sedan gå på bio. Eventuellt följer även min tränare med på bio (det ni, dejt med tränarn!). På lördag ska jag skriva högskoleprovet, och efter det skulle jag gärna träffa J, men så lär det inte bli. Jag får ju aldrig som jag vill. Och på söndag ska jag sova, länge, om det nu inte blir så att jag träffar J på lördagen. För i så fall finns det en chans att det blir myssöndag istället.

Men nu skiter jag i det här ett tag, jag har ändå ingen tid att skriva när jag jobbar och tränar. Och sen har jag väl inget vettigt att skriva ändå. Inte just nu iaf. Hej så länge, vi hörs kanske en annan gång.


Telefonboksutmaning

Man ska ta fram mobilens telefonbok och svara helt ärligt. Okej, let's go!

Har du pussat nummer 2?
Nej, men jag har kramats med henne! En gammal klasskompis, Amanda.

Vad har du för relation med nummer 20?
Coachmobilen, mina "chefer" ringer alltid från det numret.

När ska du träffa nummer 30?
Det är ingen person, utan mitt gamla jobb. Så förhoppningsvis aldrig!

Är nummer 18 söt?
Eh, tveksamt. Det är ett annat cm-kontor, inte lätt att vara söt när man är ett kontor :P

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Carmisbebis! Mitt första intryck var nog: "Gud så lockigt hår hon har!"

Gillar du nummer 14?
Carrobrunnen! Hon är snäll hon :)

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Min sjukgymnast, jo, han träffade jag för en vecka sedan.

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Aldrig tror jag.. Fast Dan är snäll, skulle gärna träffa honom snart :)

Är du nära vän med nummer 23?
Nej, det är mitt gamla jobb med mina hemska arbetskamrater!

Har du gått på bio med nummer 4?
Nej, det är oxå en gammal klasskompis, André. Men han är grymt snäll!

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Henrik? Jaaadååå, han är ashärlig!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Jag och Bengt pratar om allt möjligt. Bengt är min galne lagledare.

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
ABSOLUT! Det är Blom, älskade Blom!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Gamla jobbet det oxå, inte bra relation.

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Med Emma kan man göra vad som helst, allt från spela handboll till att gå ut!

Vad är det bästa med nummer 8?
Hm, jag vet inte.. Min gamla chef, hon var väl trevlig men jag fick aldrig någon närmare relation med henne.

Brukar du och nummer 16 träffas?
Jahadå, Carro I, lagkompis!

Love you

Fan, det är egentligen helt otroligt hur mycket man kan älska sin hemstad. Jag älskar Stockholm, och jag kommer alltid göra det. Samtidigt har jag börjat bli lite trött på att bo här, och skulle gärna flytta iväg ett tag. Men Stockholm är och förblir min stad.

Och vacker är du oxå.

Vad är det för fel på mig?

Jag vet inte hur jag alltid lyckas göra illa mig, på ett eller annat sätt. Först gjorde jag ju illa knät när jag ramlade ner från en plint, och det tog ett litet tag för det att läka. Sedan var det foten (hälsenan, vaden) men det är bra nu. I söndags på matchen gjorde jag illa armbågen (igen, för tusende gången), och kommer nog inte kunna träna mer denna vecka. Inte handboll iaf, eftersom jag varken kan rädda skott eller kasta bollar. Och nu börjar även min andra fot göra ont, och det är på precis samma ställe som den andra foten gjorde ont. Och nej tack, jag vill inte få en bristning/hälseneinflammation i den foten oxå! Får kurera mig så gott jag kan nu under kvällen.

Annars har inget roligt hänt, tackar som frågar!

Bajs

Jomenvisst, vi förlorade igen. Det börjar bli en dålig vana det här.. Men trots allt så spelade vi bra, men motståndarna var bättre idag. Och så hade de domaren med sig lite väl ofta (för 11 straffar var de inte värda!).

Läste även ett referat av matchen, och kan säga att det är lite orättvist skrivet. För enligt denna så gjorde jag alltså 12 räddningar under matchen, vilket är oehört dåligt. Men enligt min lagledare (som för statistik) hade jag 13 räddningar i första halvlek. Så länge jag inte gick -1 räddning i andra halvlek, så skulle jag vilka säga att Maria räknat fel, väldigt fel (för jag gjorde minst 10 räddningar i andra, det vet jag med säkerhet). Och att vi sedan skulle göra många av våra mål tack vare dålig inställning hos Irsta, det vet jag inte om jag håller med om. Att vi förlorar med nio mål är inte okej, men Irsta var bättre än oss idag. Jag skulle nog vilja säga att Irsta är det bästa laget i vår serie, och trots att siffrorna kanske blev lite stora tillslut så tycker jag vi spelade bra i större delen av matchen. De hade lite flyt med att få de tveksamma domsluten med sig, och får man 11 straffar mot sig är det inte roligt. Det känns lixom hopplöst att försvara sig, när moståndarna får med sig allt i tveksamma situationer.

Nu ska jag sluta älta, och njuta av att ha handbollsledigt nästa helg. Det är jag värd.

Inte någon vettig rubrik

Jag älskar att sova borta, iaf när jag sover hos folk jag tycker extra mycket om (nu undrar ni säkert om jag brukar sova hos folk jag inte gillar, och det har faktiskt hänt. Två gånger). Jag tycker om att smyga upp på morgonen när de andra sover och fixa god frukost, tjuvtitta på den jag sover hos och inse hur bra jag har det som har denne som vän, kramas lite när den vaknar, och så vidare. Att sedan ta en mysig morgonpromenad i solen, äta en glass och bara prata om allt mellan himmel och jord, så vill jag ha det varje dag. Och när jag på bussen på väg hem upptäcker att jag luktar herrparfym, det gör mig varm inombords och får mig att längta tillbaka.

Nej, nu tycker Erik att jag ska sluta svamla och klä på mig istället. Vi ska tydligen åka och shoppa, och sedan är det dags för mig att åka till Västerås och lira handboll. Vi hörs dudes!


I like this

Just nu mår jag rätt bra. Vilket kan bero på att jag inte jobbat på tre dagar, efter nästa vecka lär jag vara nere igen. Jobbet har en förmåga att få mig på dåligt humör.
However, dagen har innehållit flera bra saker. Jag och E åt en grymt god frukost imorse (hembakade scones, love it!), sedan tog vi en låååång promenad i stan och pratade om allt och inget. En god lunch, lite fönstershopping (jag har hittat mina nya skor som jag ska ha), och så en lugn kväll framför tvn. Allt detta har varit bra, men det absolut bästa är det faktum att jag fick reda på att Patrik kommer hit i januari! Gah, bättre nyheter kunde jag inte få! Och så kommer Blom hit nästa helg, och jag har match imorgon som jag ser fram emot så mycket. Jag är på riktigt fint humör faktiskt.

Har även diskuterat min framtid med Erik, för att få lite reflektioner, och han tycker jag har bra planer. Och det känns skönt att få stöd från ytterligare en i mina tankar, då vet jag att jag är rätt ute. Men för er kommer jag inte avslöja något, förrän något är bestämt!


Idol (igen)

Jag hade tänkt bojkotta Idol i år, mest för den nya juryn. Men det kan jag ju inte, för dom är bra! Mycket bättre än förra juryn. Och Lars, jag tänker inte sluta kolla på Idol så länge han är med! Love him! Och så Alice, hon fick mig nästan att gråta igår. Hon är det bästa på länge. Och Johan, han är grymt skön. Det är mina tre favoriter det, Lars, Alice och Johan! Däremot var det bra att Yasmina åkte ut igår, I don't like her. Inte heller Sepide, ååååååk uuuuuuut nästa vecka tack.


Jag är gryyyym

Världens bästa fredag? Började dagen med lite shopping (vykort och en tröja), och sen träffade jag Erik (jag har hittat honom!) och vi käkade lite lunch och chillade. Sen åkte vi hem till honom, och lirade lite TP. Och ja, det är klart jag ägde! Jag är grym på TP, och kan (nästan) allt! ;) Nu är det Idolkväll med chirre och lärre, naaaaajs.


Jag vill sova

Jag hade tänkt att sova jättelänge idag, hur bra gick det? Vaknade vid sju av att jag hade så ont i magen, så jag masade mig upp och tryckte i mig två värktabletter och gick och la mig igen. Somnade jag om? Verkar det som det? Skit oxå.

Nu sitter jag och äter god havregrynsgröt (det är så gott med gröt!) och snart ska jag in till stan och promenera lite. Även skicka vykort faktiskt, det är inte ofta man skickar vykort från sin egen hemstad va? Men det ska jag göra! Sedan ska jag fundera över vad jag ska äta idag, jag har ingen aning.. Någon som har förslag?

Igår fick vi våra nya träningsoveraller oxå, fiiiiina!

Ytliga människor?

Det är inte så bra för mig att vara hemma från jobbet. Jag tänker så jäkla mycket. Vilket är lite jobbigt, eftersom jag aldrig kommer fram till något vettigt svar. Idag har jag t.ex. funderat på hur ytliga människor är, trots att man önskar att man inte var det. Jag är själv ytlig. Jag bryr mig om hur jag ser ut och hur andra ser ut, och jag skulle aldrig dejta någon som var direkt ful. För oavsett hur trevlig/snäll/underbar en människa kan vara, så ska jag gärna kunna se på personen utan att må dåligt. Men det betyder inte att jag skulle bli tillsammans med en snygg kille som är en idiot. För jag ska ju kunna umgås med människan oxå, utan att denne går mig på nerverna. Fast jag skulle nog egentligen inte bli ihop med en "riktig snygging" heller, typ som Campbell Brown. Han är lixom för snygg, på något konstigt sätt. Då skulle jag hellre välja Zach Braff, det är något charmigt med det nördiga han har. Utseendet spelar roll, men det är inte allt här i livet. För utan en vettig insida klarar man sig inte i livet, oavsett hur snygg man än är (om det inte är en skönhetstävling, såklart ;))


Sorry dudes!

Jag är glad att jag tog flunsavaccinet. Nu slipper jag vara sjuk i jul. Och ni som inte tagit det, vet ni om att det är värsta flunsan på flera år? Synd för er.

Btw så blir jag mörkhårig nu. Väldigt mörkhårig. Resultatet kanske kommer visas här, om det inte blir allt för hemskt.


Herre vad smart jag är!

Jag gjorde ett test på aftonbladet, ett rättstavningstest, och tjena vad grym jag är på stavning. Eller vad tycker ni om resultatet?


No working

Ne, inget jobb för mig idag, inte heller under slutet av veckan. Foten dunkar och gör ont, så det är väl ingen idé att ens försöka jobba. Så nu är jag hemma istället och kurerar mig, inte ens handboll ska jag ägna mig åt förrän på söndag. Därmot hade jag tänkt att städa, rensa ut allt skit här hemma som inte ska vara där det är. Framförallt ska jag rensa bland mina kläder, att jag kommer slänga nåt är väl ingen större risk men lite ordning och reda skulle inte skada.

Livet är som ett råtthjul

Idag har det varit en sisådär dag. Foten värker, huvudet värker, magkänslan är konstig. Men jag har varit hos Ola och det var bra, för Ola är en smart människa. Han vet precis hur jag känner mig, trots att jag själv inte vet det. Och nu har jag lite klarhet om mig själv och mitt liv iaf, och det är bra det!

Imorgon ska jag kanske inte jobba. Jag borde inte jobba. Jag ska nog ringa och sjukanmäla mig och klaga på foten. En bristning i vaden borde vara anledning nog till att inte jobba.

Jävla doktor

Idag fick jag spruta, så nu får jag inte flunsan i år. Ni som inte tar sprutan, synd! Ni vet väl att typ 3000 människor kommer dö av den i år?
Sedan var jag hos doktorn/sjukgymnasten för att kolla min fot, eftersom min hälsena är helt fucked up. Vad problemet är? Han visste inte riktigt, men antingen hälseneinflammation eller en bristning i muskelfästet. Vad det än är så ska jag helst inte träna och jobba förrän till slutet av månaden. Men jag är inte sjukskriven, så jag måste jobba ändå. Hur han får det att gå ihop? Inte vet jag.

Söndag.

Idag har jag varit på landet. Det är sällan jag är på landet, och ännu mer sällsynt att jag spelar handboll mitt ute i ingenstans. Och ni tror jag överdriver? Det låg en åker bredvid hallen! Är inte det landet? However, jag var grym som utespelare, inga tvivel om den saken. Fick iofs bara spela försvar, men jag ägde, ingen kom förbi mig. Och så fick jag bråka lite med motståndarna, och det var kul! Nypas lite och kalla folk för tjockis, så ska det vara.
Men däremot är det väl bara på landet man kan få en domare som är morfar till en i motståndarlaget. Bara på landet mina vänner.


Ensamhet.

Ibland känner jag mig liten. Liten och ensam. Det känns som om det inte finns någon för mig i hela världen. Den jag helst vill umgås med befinner sig på andra sidan jorden, min andra bästa vän är i Göteborg, M&R jobbar livet ur sig för att spara ihop pengar till sin jävla asien/australienresa, Erik har jag inte träffat på evigheter, varför vet jag inte.. (Var är du Erik?). Och S tycker jag inte behöver umgås med mig hela tiden (men jag är glad att du orkar med mig så mycket du har gjort på sista tiden). Och sen var väl vännerna slut i princip. Eller det är klart, jag har ju handbollsfolket, som är underbara. Men där har jag egentligen bara en jag umgås med utanför handbollen, kära Linda, men hon har mycket att göra nu när hon snart ska flytta hemifrån..
Usch så tragiskt detta blev! Dags för mig att skaffa ett liv kanske? Men just nu känns det som allt bara går på tomgång, jag gör allt på rutin och väntar på att något ska hända. Men jag har ingen aning om vad jag väntar på. Jag väntar nog på nästa år, för jag har lagt upp planer för det året. Iaf från sommaren och framåt. Men dessa planer är hemligstämplade, eftersom jag vet att jag nog kommer ändra mig typ tusen gånger. Men jag har fyra olika planer, och jag har även fått uppmuntran från ett väldigt oväntat håll för att genomföra två av dessa saker. Hur som helst, jag har inte bestämt något än och kommer nog inte säga något än på ett tag. Jag måste se hur livet utvecklar sig först.


Maaaaahaaaa

Nej, vi vann inte. Nej, vi förlorade inte. Ja, det blev oavgjort. Ja, jag är nöjd ändå, för vi gjorde en grym upphämtning! Låg under med 13-17 när det var 4,20 minuter kvar, och matchen slutade 18-18. Alltså gjorde vi 13 mål på de första 55,40 minuterna, och 5 på de sista 4,20. Rätt bra tycker jag! Grabbarna gjorde oxå en sån där grym upphämtning, låg under med 13-6 ett tag, men efter en stund stod det helt plötsligt 18-13 (och sen vann dom, tillskillnad från oss). Bra grabbs!

Det blev dock ingen hårfärgning idag, bangade på det. Eller hittade rättare sagt inte rätt nyans i hårfärg. Kanske en annan dag.
Imorgon ska jag lira igen, som utespelare! Rooooligt. Jag kommer äga!

Död.

Tänk om man kunde få sova länge någon gång, men nej då. Alltid någon jävla idiot som ska väcka en. Jag som hade tänkt att sova till typ elva idag, tack så mycket! Och så behöver jag inte åka hemifrån än på ett tag, hmm.. Kanske ska åka ändå och spendera lite pengar. Borde sola oxå, det var ett tag sen. Och köpa schampoo och balsam. Och hårfärg, jag ska ju färga håret idag. Okej, let's go, jag åker nog snart!
Jaha, dagens planer då? Jodå, först ska jag handla och sola (har jag ju bestämt nu), sen är det match mot Tumba vid fyrasnåret. Idag måste vi vinna! Efter det lirar killarna, kanske stannar och tittar en stund. Sen är frågan om jag ska åka hem eller till S, vill du hjälpa mig färga håret? Ring mig! Och så är det tidigt i säng, jag måste sova igen allt jag fölorar i veckorna. Rolig dag? Inte riktigt va! Skulle helst spendera dagen i ett annat land, med världens bästa människa, men det får jag ju inte. Crap.

Idol

Okej, idolkväll blev det alltså. Och hur sammanfattar vi det hittills? Så här kanske: 
Kevin är riktigt duktig, och söt är han oxå. En typisk medelhavssmörsångare (ser även lite ut som Darin, men jag gillar Kevin grymt mycket mer!). Loulou är vår nya Anna Book. Robin B chockade mig under auditionen när han kom in i baggyjeans, t-shirt och baseballkeps och sjöng som en gud, det hade jag inte väntat mig. Chockade mig idag med när han gör en grym version av en halvkass låt. Låter lite som Tom Jones. Yazmina, nja, jag vet inte riktigt. Men Lars däremot, me like! Även om han inte lyckades helt idag så älskar jag hans säregna röst, hans skiva kommer jag lätt köpa sen! Sedan har vi lilla söta Alice, hon sjunger som en ängel! Bäst idag! Idol-Olas "lillebror" Jesper vet jag inte riktigt, han har en bra röst men inte så mycket mer än så. Däremot vet jag två killar som är lite småkära i honom. Däremot gillar jag inte Sepideh, alldeles för taskig engelska och lite för mycket skrik. Och ge Johan en Håkanlåt, han skulle äga! Anna har jag inte förstått mig på riktigt, visst att hon har en stark röst men nja.. Inte min grej. Sist men inte minst, Robin E. Och ja, det var tur att det tog slut där, tror inte man kunde klämt ut så mycket mer, nivån hade ju redan börjat sjunka.

Impulsfialotta!

Nehej, men om man kanske ska ta och färga håret imorgon? Jag har ju funderat på att låta min naturliga färg växa ut, men jag orkar inte riktigt vänta. Och utväxten är ju inte fin direkt. Så nu funderar jag på om jag skulle bli lite mörkhårig istället, men vad ska jag satsa på? Mörkbrun? Ljussvart (typ)? Mörkt ska det bli iaf, mörkare än nu!

I need you

Jag har insett vad som fattas i mitt liv. Det är inte kärlek, det är inte pengar, det är inte nöjen, utan det är en annan människa.
Jag behöver någon som förstår mig, som orkar med mig. Någon som lyssnar när jag vill prata, som pratar när jag vill lyssna, som man kan vara tyst med utan att det blir pinsamt. Jag behöver någon som inte blir rädd när jag bryter ihop, och som vet när jag behöver tröstas och när jag behöver vara ifred. Jag behöver någon som kommer över med en stor burk Ben & Jerry's, och som sedan äter upp hela tillsammans med mig. Någon som jag vågar lita på och vågar berätta mina djupaste hemligheter för, någon som jag kan ringa till mitt i natten utan att det gör något. Jag behöver någon som jag kan spendera fredagskvällen med i soffan, eller som jag kan shoppa med i timmar. Någon jag kan hålla om när jag är kramig, någon som köper hostmedicin till mig när jag är sjuk, någon som vet vilken min favoritfilm är. Någon som låter mig lyssna på Håkan Hellström i timmar, trots att denne kanske inte tycker det är världens bästa musik.
Jag behöver någon som Patrik helt enkelt.

Eller så behöver jag Patrik.

note to self

(Glöm inte flunsavaccinet på måndag. Glöm inte lappen hemma. Glöm inte doktorn på måndag. Försök minnas något någongång.)

Ja, men god morgon då

Bara så ni vet så är jag alltid vaken vid den här tiden. Och jag hatar det. Jag skulle nästan kunna döda för att få sova lite längre.

Nyfriserad, glad och trött!

Yehey, äntligen fick jag håret klippt! Och ganska bra blev det oxå. Tur det, för det kostade mig 310 kr. Dyraste klippet ever.
Dagens bästa måste dock vara det faktum att jag lärt mig köra moppe! Och det var det roligaste jag någonsin gjort! Tyvärr gick moppen bara i 35 km/h (eftersom jag självklart fick den sämsta), jag hade gärna sett att den gick lite snabbare. Men kul var det! Även diskussionen innan är skön:
Chefen - "Mickis, glöm inte hjälmen!"
Jag - "Måste man ha hjälm?"
Chefen- "Måste och måste, det är lag på det."
Jag - "Okej, då struntar jag i den."

Och jag klarade mig galant! Inga hjärnskador här inte ;) Men nu blir det inte så mycket mer moppeåkande för mig, bara imorgon. Och efter jul, då kommer jag förhoppningsvis få köra moppe tre-fyra dagar i veckan :D

Och så undrar ni säkert hur foten mår. Jodå, den är bättre. Inte bra, men bättre. En kraftig inflammation i hälsenan hade jag, men efter att ha (nästintill) överdoserat voltaren så är det bättre. Därför kan jag börja springa i trappor igen på torsdag. Dock stukade jag lillfingret igår på träningen, mycket irriterande!

Blähä

Jag börjar förstå varför jag tvekade till en fortsättning. Jag börjar förstå hur arg jag är på den som sabbade mina andra planer. Jag börjar förstå hur viktigt det är att jag själv fattar rätt beslut nästa gång.

I'm a star

Igår var jag på prommis i stan (läs shoppingrunda) med Marcus och Rickard, och då hände en lite lustig sak. Det var en kille/man som kom fram och frågade om jag var "Mickis, den där målvakten i Westermalm". Gissa om jag blev ställd! Så jag svarade väl lite tveksamt att jodå, det är jag, och visste inte riktigt vad som väntade. Men han gav mig ett par riktiga komplimanger om hur duktig jag minsann var, jag borde spela i ett mycket bättre lag än jag spelar i nu, och så vidare. Och så sa han att han kände några i några utländska lag (vilket land vet jag inte, jag lyssnade inte så noga eftersom jag var lite halvt chockad) och om jag inte blev värvad till nästa säsong skulle han minsann fixa det till mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, han var lite underlig, men han lovade dyrt och heligt att han skulle höra av sig i slutet av säsongen. Han hade tydligen redan mitt nummer. När han sen gick tog det ett tag för mig att hämta mig, och Marcus och Rickard som hört allt bara garvade. Dom tyckte det var roligt att känna nån som var så "känd".
Men nu är det väl bara vänta och se, om det ringer en underlig människa efter säsongen eller om det bara var någon som drev med mig.

Dagens fundering

Varför nöja sig med det ena när man kan få båda?

(känt citat av den vise S)

Jag är int bitter

Avundsjuk? Nej då! För här vill jag verkligen inte bo,

Och jag vill verkligen inte ha ett "sommarställe" här,

Och absolut inte ett här heller.


Men okej då, jag flyttar dit då. Nu på momangen. Hejdå!

(För er som inte vet, min bättre hälft Patrik bor i Australien. Och det här är hans ställen. Som jag vill göra till mina.)


I hopp om att bli på bättre humör

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[X] Du vet någon som har samma förnamn som du
[X] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[ ] I din familj är ni 2 barn (Nej, fler)
[ ] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[ ] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Du har blåa ögon
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobil
[X] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit i Danmark
[X] Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland
[X] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst
[X] Du vet vad värnern o vättern är för något
[ ] Din familj har en husvagn (räknas mormor&morfar? För dom har!)
[X] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[X] Du idrottar minst 2 gånger i veckan
[ ] Du har/ har haft en hund/katt
[ ] Du får månadspeng / studiebidrag
[X] De flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter snabbmat
[X] Du följer en serie på TV
[ ] Du är kär
[X] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[ ] Du är blond

15 kryss
Multiplicera antalet kryss med 3.
Jag är 45% svennig. Hur många procent är du?

Okej, det hjälpte inte, jag blev inte gladare av det. Nu återgår jag till Idol, där det faktiskt finns ett par bra deltagare. Men visst ser Jesper ut som Idol-Olas okända lillebror?


I-landsproblem

Nya facebook (eller fejjan som vi säger) är hemskt. Ett stort minus får den nya layouten, inte alls bra. Sån tur att man inte använder det så ofta så man slipper lida för mycket.

(Förövrigt är jag less på allt och nästan alla just nu. Den enda som skulle kunna rädda min dag befinner sig på andra sidan jordklotet, och där gör man väl ingen jävla nytta. Så om någon annan känner för att få mig på bättre humör, go ahead.)

Jävla skit

Jag har match på söndag. Jag tänker spela matchen på söndag. Även om jag knappt kunnat gå de två senaste dagarna, utan mer haltar fram. Men spela handboll, det kan man väl göra med en hälseneinflammation?

RSS 2.0