Thailand dag 2

Hello sweden, I hope you're doing okay. Idag har det varit varmt, soligt, skönt, lite jobbigt bara när man svettas som en gris men inte kan hoppa i poolen utan att ögonen ska svullna igen och man ska få utslag. Men men, det får man leva med.
Hur som så hade jag visst lovat bilder, så här kommer några. Varsågoda!
Bangkok flygplats

Flygplan

Pool på hotellet, utsikt från min "altan"

Da beach


Sorry för dåliga bilder, men jag vill inte lägga upp några andra. Vissa är lite för familjära för hela världen!

Idag har vi även besökt en marknad, riktigt najsiga saker hade dem och jag köpte ett par shorts för 250 bath och en klocka för 100 bath. Det är också allt jag shoppat hittills. Dock var det för jävla varmt på marknaden (säkert 50 grader i solen) så det gick inte att strosa där allt för länge, det rann svett över hela kroppen. Imorgon har de lovat sol, värme (drygt 30-32) och 10% risk för regn. Känns som det kommer bli en strålande dag helt enkelt.


Hoppas ni har det bra därhemma, hörde att ni hade runt 14 grader. Det är bara 20 grader svalare än vad vi har! ;)


Hello Sweden!

Ja, jag överlevde flygresan (bra va Blom?). Och det gick väldigt smidigt med tanke på att vi hade två småkids med oss, inga strul alls. Nästan. Jag som redan i fredags kände av antingen pollen eller en början till en förkylning är helt färdig, det känns som jag ska avlida! Ögonen rinner, näsan rinner, huvudet värker.. Men som tur var så var inga problem på Stockholm-Bangkok flygningen, däremot så kände jag direkt när vi lyfte från Bangkok när vi skulle vidare till Phuket hur ett blodkärl i näsan sprack och jag började blöda näsblod. Inte så mycket, men ändå jobbigt. Och när vi sedan gick in för landning fick jag världens tryckhuvudvärk, det gjorde så ont så tårarna rann (inte medvetet, dom gick bara inte att stoppa). Och som inte det var nog visade det sig när vi kom till hotellet att jag har fått tillbaka min överkänslighet mot klor, vilket betyder att jag inte kan bada i poolen utan att få kliande ögon och nässelutslag. SÅ JÄVLA ROLIGT DÅ! Inte den start jag ville ha på resan direkt, men wtf, det kan inte bli sämre nu iaf. Hoppas jag.
Dock har jag ett stort beslut att fatta under resan, angående handbollen. Och jag vet inte vad man ska lyssna på, hjärnan eller hjärtat? För just nu är jag verkligen delad mitt i tu, jag ser för- och nackdelar med båda! Dock mest fördelar med det nya, och mest nackdelar med det gamla.. Och så måste jag verkligen ta beslutet, helst inom två veckor. Utan att ha diskuterat saken med min tränare. Känns ju verkligen roligt.

Hur som så har hotellet trådlöst internet så jag kommer kunna uppdatera de fem första dagarna, sen flyttar vi från Khao Lak till Patong och där vet vi ännu inte hur vi bor. Men jag kommer nog kunna hitta lite trådlöst nät någonstans iaf. Bilder som jag utlovat kommer att läggas upp kanske imorgon, om jag orkar det. Men nu är det dags för mig att nanna, en timme har jag sovit sen i söndags morse och det börjar kännas nu (framförallt när man upptäcker att man slumrar till i en skumpig taxi och i en tuk-tuk). Men imorgon mina vänner lägger jag mig och den svarta faran på altanen och uppdaterar med bilder, I promise you!

Delete

Jag har suttit ett tag och rensat datorn och mobilen på gammalt strunt, bilder, mail, sms, telefonnummer och så.. Och det är när man gör sånt man inser hur svårt det är att ta bort och glömma, oavsett hur många bilder man raderar finns dom alltid där, om inte på datorn så på facebook eller någons blogg. Telefonnummer som man tar bort och sen inser att man ändå alltid kommer kunna, de sitter fast i huvudet. Jag vill inte ha det så, jag vill att det ska finnas en stor Delete-knapp för det gamla och en refresh så allt kan bli nytt. Samtidigt kan jag inte låta bli att vilja minnas det jag inte vill minnas, det finns en förhoppning om att det kanske kan komma tillbaka en dag. I alla fall de bra stunderna, de andra får gärna försvinna.

Nu mina vänner hör ni inte från mig förrän jag sitter på ett riktigt najs hotel i Khao Lak, eftersom jag sover borta imorgon. Men bilder och uppdateringar utlovas, så vissa blir nöjda! ;D

I hold my heart out for you

Yehey, kul att vakna sex en lördagsmorgon! Tack för det kära syskonbarn.. Men det är ändå lite lugnt, nu slipper jag sova bort halva dagen och kan ägna mig åt viktiga saker istället, som lite shopping. Solkräm, tandborste och laptopskin står på inköpslistan idag, sen är jag nog redo för Thailandet. Mycket mycket trevligt!


So kiss me then make up your mind

Nu är det avklarat! Sista dagen på jobbet, tack för den! Och det är knappt att det kunde bli ett bättre slut, jättelite att göra och sluta kvart i ett. Mycket härligt! Lite tråkigt med helg är det dock, eftersom vi inte åker förrän på måndag.. Men jag ska nog kunna fördriva tiden fram tills dess på något bra sätt ska ni se.

Nu ska jag packa lite (men jag är nästan helt klar, det är bara det sista som ska ner), leka med min nya dator (det blev en acer aspire one "den dyrare modellen" för er som undrar) och så ta hand om mina syskonbarn som är här. Och ja, det är i den ordningen jag prioriterar.

God morgon!

Det är inte varje dag man vaknar med ett leende på läpparna klockan 05.15, men idag gjorde jag det! Varför? För att det är sista arbetsdagen på en månad! Om det är skönt? Nåt så in i helvete. Så nu sticker jag till jobbet, har en svinkort dag (slutar 13.30) och sen är jag leeeeediiiiiig!

What would I do without you

Vet ni vad? Jag lägger ner det där nu. Jag tog tag i det, som han ville, så nu ligger bollen hos honom om han vill kasta tillbaka den. Men jag dör inte om han inte gör det, trots att jag hoppas på att han gör det. Men jag tänker inte överanstränga mig för hans skull, inte just nu iaf.

Imorgon dock mina vänner, då ska det shoppas! Fast bara sånna tråkiga saker som shampoo, balsam, solkräm och sånt. Och en Mini-PC! Jag har bestämt mig för att jag måste ha en, men vad ska jag köpa? Någon som har något tips? Hjälp mig, nu, tack!

Men nu är det sovdags för mig, tack och godnatt.

Jag orkar inte!

Jag blir verkligen arg på vissa av mina arbetskamrater ibland. Typ en av dom där som kallas "halvchef", don't like her. Alltid blir det jag (och en annan iofs, men det är för att han har körkort) som råkar ut för hennes små tankar, så jag får skitjobbigt medan hon får det bra. Sen kanske jag är för snäll också som inte säger emot, men jag orkar lixom inte ta diskussionen. Jag åker trots allt om fem dagar! Ska bli såsåsåså skönt att slippa pulverna.

Jo, så borde jag ju faktiskt packa nu, men gör jag det? Nej, jag orkar inte. Men jag borde. Och jag ska. För imorgon har jag träning, på torsdag har jag sistaminuten-shopping och träning, på fredag ska jag träffa folk, på lördag är jag barnvakt och på söndag åker jag till sis för att sova där. Så jag har inte riktigt tid under veckan att packa, alltså måste jag göra det nu. Om jag nu får tummen ur. Blä.

Mui bien

Göteborg var fint, tackar som frågar. En hel del var bra, en del var ännu bättre men en sak var mindre bra. Men, det får räcka så, What happens in gbg stays in gbg  som vi säger. (Någonting kanske även hamnar på den andra bloggen, eftersom det kanske behöver komma ut).

Och så vill jag även tacka pärtan och päron (Blom och Patrik) för att ni är världens bästa. Helt otroligt att ni känner mig så här bra, bättre än vad jag själv känner mig! Love you.

Jaja, men dåså. Om en vecka vid den här tiden sitter jag på ett flyg på väg till Bangkok, så jävla najs. Mindre najs är det faktum att jag måste packa imorgon eftersom jag inte kommer hinna senare i veckan, och jag tycker inte om att packa. Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig. Men men, det måste göras! Så imorgon efter jobbet, då jävlar. Då ska grejerna ner. Wish me luck, det kommer behövas.


Dagens lögn (?)

Dagens konversation med Blom
Jag: Hörrö, jag kan inte prata längre, jag måste jobba
Blom: Va sa du?!
Jag: Jag måste jobba, du vet sånt du inte gör
Blom: HAHA, ofta! Det där va fan årets lögn. Du jobbar väl aldrig?
Jag: Nej, det är sant.. Men jag måste låtsas jobba iaf så inte chefen blir arg

Så driftig är jag på jobbet! Men idag har jag faktiskt varit lite effektiv (med betoning på lite) och så har jag fått veta att jag är mobbad som är vänsterhänt. Jag får inte använda den nya skärmaskinen och jag kommer få lite problem med vårt nya arbetssätt om jag inte tränar upp höger. Det tycker är orättvist!


Nej ni, nu sticker jag. Hörs i ett annat liv!


Skjut mig tack

Jag är såååå trött, jag vill sova! Helst hela dagen imorgon, men det går ju inte. Man måste ju jobba också. Men nu är det bara 6 arbetsdagar kvar, så skönt!

Sen är jag kär i en låt igen, jag blir ju det ibland. Enjoy!

Sorry för kass kvalitet, men Youtube suger ju. Vadå klippet inte tillgängligt i ditt land? Vad är det för fel på Sverige nu helt plötsligt?

Man kan inte alltid vara bäst

Men jag har en förmåga att vara det rätt ofta. Just nu känns det som jag är bäst på att ta helt fel beslut, och bäst på att göra helt fel saker. Men vi håller tummarna för att det senare kan visa sig att jag var bäst på att ta rätt beslut, och bäst på att ha helt fel magkänsla.

Den som lever får se.

Word bro!

Jag har återigen wordlat min blogg, jag tycker det är kul! Har ni aldrig provat? Gör det här!
Så här kan det det ut:

Eller så här:

Så här såg det ut när jag gjorde det förra gången, lite mer Patrik då:


Kuligt! Idag har vi haft en lugn dag på jobbet, skulle egentligen slutat 16.30 men slutade 14.30 då volymerna inte kom som dom skulle. Sen var jag och klippte mig, ville klippa mycket men frisören klippte bara lite. Får se om jag drar av lite till snart, eller om det får vara så här ett tag till.
Gjorde även en liten vurpa på jobbet (igen), det var lite väl mycket grus där jag skulle svänga och helt plötsligt var moppen borta och jag låg på marken. Asont i knät fick jag, nu är det svullet och blått. Men förhoppningsvis är det bara ytligt. Imorgon får jag vara inne iaf, så då kan jag vila mitt knä lite.

13 dagar kvar!

Snart snart snart!

Snart (om två veckor) bor jag här:


Sover i den här sängen:


Kliver ner i poolen direkt efter att jag vaknat:


Och solar på den här stranden:


Om jag längtar? Så in i helvete!

På väg hem

Jut nu sitter jag på ett tåg på väg hem, får se om jag kommer sova något i natt eller om jag kör på att sova bort hela dagen imorgon istället.. Just nu är jag inte särskilt trött iaf. Varför jag åker hem nu och inte på måndag som tanken var från början är inte för att jag och E har bråkat eller så, utan helt enkelt för att han blev tvungen att jobba resten av påskhelgen och då kände jag mig inte så pigg på att vara kvar, jag känner trots allt ingen där upp som jag kan umgås med förrutom E. Så nu åker jag hem, vilar mig i form inför den nästsista jobbveckan som kommer och så åker jag till Götet nästa helg! En resa jag ser fram emot nästan lika mycket som jag ser fram emot Thailand. Nästan.

16 dagar kvar nu!

Jäkla Erik!

Jag som hade tänkt ta det lugnt och ledigt hela helgen fick de planerna förstörda idag, då Erik tyckte jag kunde gå ut och springa med honom. Och det gjorde jag, och jag höll faktiskt ett någorlunda bra tempo. 4,5 km på 23,3, bättre än sist då det var 4,4 (inte 4,5 som jag trodde) på 24,55. Visserligen var det mer lättsprunget idag, relativt platt på asfalt, runt sjön så är halva vägen i skogen med lera, stenar, rötter och en massa backar. Men det går framåt må jag säga, och jag ska lätt klara sjön på 22 efter sommaren! Samt milen under 50, wish me luck..

Göteborg baby

Nu är ni stolta över mig förstår jag, för jag har varit duktig och bokat en resa till Götet! Nästa helg, två dagar i den lilla staden. Love that!

Och förresten, fikat gjorde succé! Men vad folk äter, en äppelpaj, en chokladtårta, tjugo chokladmuffins och 1,2 kilo godis åt vi upp. Eller rättare sagt, killarna åt, för vi tjejer åt nästan inget. Och dom är ändå bara 13 stycken, jäkla matvrak.


Sova var det

Johodå, jag har bakat idag. Efter att jag kom hem från träningen. Borde väl egentligen sova nu, men gör jag det? Nej nej. Hur som så blev det en äppelkaka, en chokladkaka (som jag egentligen misslyckades helt och hållet med, men jag tror jag lyckades rädda den lite tillslut) och några muffins. Borde egentligen gjort fler muffins, men jag orkar inte. Det får räcka så. Köpte trots allt 1,2 kg godis också, dom får fan vara nöjda.

För er som undrar är det alltså jag som firrar fikat till jobbet imorgon. Och jag slår på stort vill jag lova, trots sista minuten-panik.

Romeo save me

Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel;
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.
It's a love story - baby just say "Yes.'

Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think

Det gör ont att spela handboll

Igår fick jag bollmärken på armarna på träningen, som jag brukar få. Inget konstigt med det alltså. Det som däremot är konstigt är det faktum att ett av dom ännu inte har fösvunnit, så jag har röda ränder från bollen på armen. Jättefint!

Här är bildbevis (kanske inte så tydligt, men ni ser de röda strecken nere vid armvecket?)


Dåliga jag

4,5 km på 24.55, inte bra! Nu måste jag börja löpträna på riktigt, nu när foten nästan är helt bra. Efter sommaren är det jag som springer runt sjön på 20 blankt! (eller okej, 22-23 kanske)

Mina hjärtegryn!

Mina småttingar är grymma. Eller vissa av dom verkar inte veta vad som är fram och bak på sig själva, men deras inställning är otrolig! Idag körde vi nästan slut på dom (värsta uppvärmingen, sen idioten med armhävningar, situps och upphopp fyra gånger) och de var ändå lika glada efteråt som de alltid är. Inget gnäll alls, utan de körde på, inte som killarna som gnäller och fuskar mest hela tiden. Love them!

Nu har vi en fyradagarsvecka att se fram emot, och sen fyradagarshelg som inte spenderas i Stockholm. Good shit!

Johodå

Jag fick frågan: "Vill du flytta hit?"

Men jag tackade nej. Iaf för tillfället.

Sen har det börjat komma lite erbjudanden om handbollsspel, men jag vet inte. Inget känns rätt än så länge, även om ett lockar lite mer än andra (en liten clue kan jag ge, det var inte i Sverige). Men jag vet inte, jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag tänker satsa fullt ut på handbollen nästa år eller vad jag ska göra. Jag hade tänkt att bestämma mig i Thailand, det känns rätt lagom. Så ni som vill veta, håll ut sju veckor, sen kommer alla svar!

Likie likie

Sol är underbart. Och jag verkar ha bränt mig lite i ansiktet, eftersom jag knallröd, men vad gör det? Jag är nu så fräkning så det är galet, och det gillar vi!
Det blev iaf nya skor idag, ett par Nike, oväntat va? Men dom var grymt sköna! Och så fick man ett Nike+paket med, ett sånt som man kopplar till Ipoden som sen mäter löpsträcka, förbrända kalorier och hastighet. Perfa. Sen så passade jag på att köpa ett nya löparbyxor också, ett par trekvarts. Jag hade ju bara långa och korta förut så dessa är perfekta. BIlliga också, och bra (Craft, love Craft).

Men det tär att gå i solen hela dagen, nu är jag trött som en galen. Kanske sova lite middag? Mja, jag vet inte. Dock vaknade jag 06.40 imorse och var helt säker på att jag försovit mig,så jag hann både klä på mig och sätta upp håret innan jag insåg att det var lördag. Bra där.

Och så var det det där med skor

Jag vet inte vad som hänt med mig, jag har nog blivit galen. Hela denna vecka (förrutom i tisdags) så har jag varit ute och sprungit, frivilligt. När det har hänt sist vet jag inte, annars brukar man få hota mig med döden (nästan) för att jag ska ut och springa. Men nu har det faktiskt varit skönt att kuta av sig lite, och det blir nog en bra vana. Iaf så länge det är bra väder.

Imorgon måste jag dock köpa nya skor. Och innan ni säger något (Erik, Blom eller Patrik) så måste jag köpa nya löparskor, och det är dessutom jobbet som betalar så ni har inget att säga till om. INGET! Bra så? Okej.

Hade även tänkt att träffa M ikväll eller imorgon, men så blir det nog inte.. Crap.


Hua, skomani

Pratade med Erik om vad jag ska ha med mig för kläder när jag åker till honom, jag ska trots allt till Norrland. Inte riktiga Norrland, men väl Norrland (riktiga Norrland är där min mormor bor, där vart solen aldrig går upp på vintern och aldrig ner på sommaren). Tydligen så ska dom ju faktiskt ha 5-9 grader i påsk, det tyckte han var nästan som sommar. Hallå, vi ska ha uppemot 20 ju! Ska jag lämna det varma? However så kom frågan om skor upp, vad ska jag ha för skor? Tänkte eventuellt köra på nåt av de nya jag köpt, kanske mina älskade tygisar.. Våren har knappt börjat och jag har köpt två par skor, faktiskt lite lite för att vara jag. Tycker jag.
Erik däremot tycker jag är skogalen. Han konstaterade att han äger sex par, ett par finskor, ett par träningsskor, ett par vinterskor, ett par fotbollsskor och två par vardagliga skor. Vilket jag tycker är väldigt lite, men han tycker är lagom. Så han tyckte jag kunde räkna mina skor, för att se vem som har en rimlig mängd. Jag kan säga så här, när jag var uppe i trettio slutade jag räkna, då fick jag ångest! Det enda positiva är att jag iaf har använt nästan alla par någon gång... Men jag borde kanske rensa lite bland dom. Typ sälja eller kasta. Men jag har svårt för det, separationsångest kallas det.

Sol!

Jag har ingen anledning att vara nere just nu, därför tänker jag inte vara det heller. Det är svinbra väder(jag har redan en massa fräknar och ett rätt brunt ansikte), vi har jättelite att göra på jobbet så idag slutade vi 12.30, handbollen börjar kännas bra och jag åker till Umeå över påsk. Det sistnämnda är väl den största höjdpunkten just nu, jag saknar Erik! Dessutom är det bara 3 veckor kvar till Thailand, tack för den.

Det enda som inte är roligt just nu är något datorgrejs på jobbet, som bråkar med mig hela tiden. Ibland ändrar den arbetade dagar till sjukdagar eller obetald semester, sjukdagar blir obetald semester och ibland finns jag inte ens med i datorsystemet, typ som jag skulle slutat. Det är detta som gjort att min lön blivit knasig den senaste tiden. Men nu ska iaf chefen firra det, så jag får rätt betalt någon gång! Allt jag gått miste om hittills får jag retroaktivt i april, perfekt inför Thai...

Nu ska jag försöka sova en liten stund, får se hur bra det går.. Lär ju fastna framför Twilight, är det femte eller sjätte gången nu? Alldeles för många hur som helst.

RSS 2.0