There is nothing I wouldn't do for you

Återigen säger jag det, varför? Varför gör jag så här? Jaja, nu är det ändå för sent för att göra något åt det, självklart. Får försöka laga det en annan gång (om jag nu vill det, jag är inte säker).

Hur som helst så har dagen inte erbjudit något överdrivet spännande, jag tog en sväng till Sickla, gick på Willys och inhandlade lite Gainomax. 18 stycken för 200 kr, billigt och bra! Fick även kommentarer om min klänning, som tydligen var väldigt fin. Ett fynd, den kostade bara 20 kr (i Thailandet såklart). Och så har jag och Blom börjat smida planer om julen, som eventuellt (förhoppningsvis) kommer spenderas utomlands. Vi håller tummarna för det!

Nu blir det tv-tittande, Champions league-finalen i handboll mellan Kiel och Ciuad Real. Heja Kiel!

Så var det söndag

Jag är besviken på mig själv, grymt besviken. Jag uppskattar inte längre helgerna, jag har nästan börjat längta efter att börja jobba igen! Men jag vet att det är för att jag tänker för mycket när är ledig, alldeles för mycket. Därför är det bättre att vara sysselsatt med saker, som jobb och träning, för då har jag inte tid att tänka och grubbla. Vad jag tänker på? Jag vet egentligen inte. Allt möjligt är det väl, allt från vänner och familj till handboll och alla krig i världen. Eller ni fattar, allt rör sig verkligen i mitt huvud just nu, och jag vet inte hur jag ska få det att sluta.

Men idag så blir det kanske lite sol på balkongen, och så en löprunda. Jag chockade mig själv igår på gymmet när jag efter 25 minuters löpning knappt var trött (jag trodde min kondition hade gått upp i rök under semestern), och jag tänkte ta till vara på den goda energin och springa lite idag med. Får se om jag känner mig lika pigg och fräsh idag, benen är lite sega efter gymmet igår.. Men det ska nog gå bra, tror jag.


Men kom igen då!

Återigen, jag blir så irriterad, på mig själv och på andra. Jag som aldrig fattar rätt beslut, på andra som inte gör som de säger, på andra som gör mig illa. Jag förstår inte hur det kan vara så förbannat svårt att bara göra som man säger, nu när jag faktiskt har börjat komma närmare ett beslut som jag för en gångs skull tror är rätt! Varför varför varför, varför tänker jag ens. Allt skulle vara mycket lättare om jag bara struntade i allt och lät det vara. Lät de klara sig själva, utan mig.

Men jag ger inte upp hoppet, hela nästa vecka väntar jag. Sen är chansen körd, sen finns den inte längre. Så det så.

(Ja, jag är irriterad, jag är hemlig, jag är barnslig. Men jag är trött på folk som ger mig förhoppningar och sen skiter i det helt och hållet.)


Så var det en svensk helg igen

Men vad gör man under helgen? Jobbar så klart! Eller inte hela helgen, bara några timmar imorgon. Men de pengarna behövs. Sen till gymmet för att försöka komma igång efter semestern, musklerna är inte helt vakna än. Och sen, ja, sen ska jag slappa. Och sola, eftersom det behövs så mycket (?). Eller inte, jag ska nog göra något annat. Vad vet jag inte än, men det brukar alltid dyka upp något.

Den här kvällen hade jag tänkt spendera med en vän, men sen blev det inte så av olika anledningar. Därför spenderar jag kvällen med tvn, lite talang och sånt som jag missat under min tid i utlandet. Men inget tv-program i världen kan skingra mina tankar på handbollen, som snart kommer förstöra mig om jag fortsätter vela.

Bajs.

Fan fan fan fan fan fan fan. Jag hatar det här. Jag vill inte vara i den här situationen längre. Varför kan jag inte bara vara ego och tänka på mitt eget bästa? Varför ska jag alltid vara så oego och tänka på alla andra? Jag hatar mig själv!

Hjemme igen

Men hörrni, var är den utlovade solen? Det är ju nästan minusgrader här hemma! Kom igen, vårat gäng, ge mig bra väder! Iaf till imorgon, när jag börjar jobba igen.

Flygresan gick väl rätt bra, tackar som frågar. Lite svårt att sova bara, som vanligt. Men jag hinner inte sova middag som det var tänkt idag, eftersom jag har en hel massa att göra, så jag får hålla mig tills ikväll. Men då lär jag ju däcka!

Nej, nu ska jag duscha och vara trevlig, sen måste jag iväg och göra en massa ärenden. Som ett IKEA-besök tex, kul va? Inte mycket, men jag måste.


Hola Sweden!

Jahaja, imorgon åker jag hem. Eller inte imorgon, på onsdag, men flyget går 01.10 så det är ju som imorgon. Om ni fattar.
Idag har vi stekt hela dagen, och ikväll blir det den sista shoppingen. Jag måste nog köpa en ny väska, eftersom min har börjat spricka i sömmarna.. vet inte hur mycket jag vågar packa i den. Men viktmässigt är det lugnt, jag är bara uppe i 18 kg. Grym jag är!

Ett till tips ska ni få där hemma, om ni någon gång är i Bangkok ska ni bo på Pantip Court. Vi har bott i en tre-rumslägenhet på 162 kvm, och gissa vad vi har betalat? 850 kr per natt! Hur billigt är inte det? Det är dessutom ett fyrstjärnigt hotell med världens bästa personal, buss från hotellet till tunnelbana och skytrain, och sjukt god frulle. Och så ligger det bra till. Så bo här om ni vill bo bra!

Nyklippt

Yehey, fick håret friserat idag, och det blev bra! Riktigt bra, bäst någonsin tror jag. Att det ska krävas thaiare för att fatta vad man vill ha.

 Hur som helst så är det nu bara två dagar kvar, helt sjukt! Tiden har gått så snabbt, och jag vill inte åka hem. Eller så vill jag det. Jag vet inte än. Det enda jag vet är att när jag kommer hem så har jag sjukt mycket saker att fixa, allt från tvätt till viktiga telefonsamtal och shopping. Och allt måste göras på samma dag, eftersom jag börjar jobba dagen efter. Tur att jag landar 06.00, annars skulle det aldrig funka.

Nu ska vi iväg på Suan Lum-marknaden, later dudes!

Fyra dagar kvar

Vill ni ha ännu ett bra tips här nerifrån? Ska ni få massage, ta det av en kille. Även om han ser ut som en tjej. Då blir det jäkligt bra, så ni vet.

Nu är det bara fyra dagar kvar här, trist. Men idag är det födelsedagsfirande, systerdotter fyller fem, men innan dess ska lite solning hinnas med. För bra väder, det har vi. Igår när vi var iväg på en shoppingrunda öppnade sig himlen dock, och det regnade så mycket att det blev översvämning. Men vad gjorde det? Vi var ju ändå inte ute så.

Imorgon ska även håret färgas och klippas, lite mycket billigare att göra det här än hemma. Dock blir det ingen tattoo här, har lixom inte tid. Så brorsan (han är ju tatuerare) firrar biffen när jag kommer hem. Bra!

Påminn mig även om att berätta om resan från Koh Samui till Bangkok senare, den var lite spännande. Just nu orkar jag inte.


Later!


Inte alls länge kvar!

Jag vill inte åka hem. Jag vill vara kvar här. Jag vill inte behöva jobba, laga mat, inte kunna gå i bikini och klänning varje dag, jag vill kunna shoppa gränslöst, träffa underbara människor och bara ta det lugnt. När jag blir äldre (gammal) ska jag flytta till Thailand, det är en sak som är säker.

However, Bangkok är världens bästa stad. Så ni vet. Hej då.

Snart Bangkok..

Bara morgondagen kvar här i princip, eftersom vi åker iväg från hotellet vid tolvtiden på måndag för att åka vidare till Bangkok. Och sicken resa! Först buss, sen båt, sen buss, sen tåg, sen bil. Tjoho!
Vad händer hemma då? Det ryktas om eurovision? Det ryktas om Norge? Var inte den asdålig? Jaja, det lär ju ändå va nåt öststatsland som vinner, det brukar vara så!

Just det förresten, någon som vet om Cornetto Brownie finns hemma? Eller Cornetto Chokodisc? Två grymma glassar! Den första stillar Ben&Jerry behovet lite (men ytterst lite), och den andra är underbar. Och så kostar de bara fem kronor styck, tänk om det kunde vara så hemma.


Sen behöver jag lite hjälp med handbollen från någon. Jag har fått lite experttips, den första sa ja till det nya, den andra ja till det gamla, och den tredje ja till det nya. Erik? Blom? Patrik? Någon? Hjälp mig!


Nu är det inte långt kvar

Jag har faktiskt sovit middag idag, duktigt! Kan bero på att jag inte sov så bra i natt, och har varit riktigt trött hela förmiddagen. Men nu är jag lite utvilad, och redo för kvällens bravader. Som nog består i lite shopping (eftersom jag inte hittade det där jag letade efter igår), en god middag och sen tidigt i säng. Typ.

Och en grej till, jag vet att många undrar varför jag åker till Thailand när det är "regnperiod" samt bra väder hemma. Svaret är: Att det är regnperiod gör inte så mycket, hittills har vi bara fått en dag förstörd av regnet, för annars har det bara regnat på nätterna. Visst att det har kommit skurar på dagarna också, men de har pågått i kanske 10-15 min, sen har det slutat och blivit soligt igen. Det är även som varmast nu, vi har haft mellan 30-35 varje dag, igår var det nog upp emot 38. Därför är det även skönt att det kommer lite regn till och från (eftersom både havet och poolen är så pass varma att det inte svalkar).
Att det är varmt i Sverige är inte mitt problem, maj brukar vara en skitmånad men så var det inte i år. Synd för mig då! Men jag vet inte, 10-15 grader hemma eller 30-35 grader i Thailand? Jobba eller semester? Inte så svårt  val va?
Jag har dessutom inte tid att åka iväg en månad så många andra tillfällen under året än just i april-maj, med tanke på att jag lirar handboll.
Så ni som klagar på att jag är bortrest nu, sluta! Det är självvalt, och jag har haft det så mycket bättre än vad jag skulle haft i Sverige!

Klockan är halv tolv och jag borde sova

Men jag gör det inte. Trots att jag vet att jag kommer bli väckt vid halv åtta-åtta imorgon av antingen min morgonpigga syster eller min morgonpigga systerdotter, as usual. Men jag har för mycket i huvudet för att kunna sova, och nej, det är inte bara S, utan en massa annat.
Som att jag kommer hem om 1,5 veckor, och måste ta tag i en hel del. Som handbollen. Det kan inte heller skjutas upp, det måste bestämmas direkt när jag kommer hem. Helst tidigare än så, men jag har fått uppskov till den 27e. Hygglo.
Och så måste jag ta tag i min lägenhet. Det funkar inte som det är nu, det vet vi alla.
Och jobbet. Orkar jag jobba kvar? Får jag jobba kvar? Det är trots allt bara en före mig, börjar inte företaget gå uppåt snart är risken att jag ryker..
Och allt annat, vad vill jag göra med mitt liv? Jag kan inte gå runt och vela hela livet, jag måste bestämma mig. En sak som jag vill vet jag inte går att genomföra, inte just nu iaf. Men kanske om ett par år? Vi håller tummarna!


Men som sagt, handbollen är det som går först just nu, vilket också är det som ger mig mest ångest. Hade läget varit lite annorlunda hade det varit så lätt, men nu är det så svårt! Jag förstår inte, det var så lätt att tacka nej till sjuttiåtta andra erbjudanden, men det här.. Jävla skit att vara så här just nu.


A part of me will always be with you

Jag hatar att jag är så jäkla känslig. S åkte idag och vem tror ni står på flygplatsen och grinar? Jävla tönt jag är!

Efter det la jag mig i en solstol och lyssnade på låtar S hade tankat in på min Ipod, och eftersom jag är så jäkla grym så lyckades jag glömma bort att jag inte hade smort in mig ordentligt så nu ser jag nästan ut som ett stopplyse i ansiktet. Som tur var är så finns det en grym kräm här nere som nästan direkt tar bort det röda, samt gör så att man inte fjällar. Så nu mår ansiktet bra igen.

Ikväll ska den sista shoppingen här göras, två linnen och en, eller två, väskor till mig och lite andra saker till andra människor. Men om jag känner mig rätt så lär det bli mer shopping i helgen, det brukar bli så. På måndag sticker vi iaf till Bangkok, vi åker tåg dit, en rätt cool upplevelse.

Bara ett tips från värmen

Ta aldrig en thai-massage när ni har träningsvärk i benen. Det gör rätt så ont. Bara så ni vet.


I don't want you to leave

Har jag berättat om Scott? Det har jag inte va, jag har bara nämnt honom, eller hur? However så vill ju Blom veta, så då kan ju ni andra få höra också. Lite iaf.
När vi flyttade till Patong från Khao Lak flyttade vi in på ett hotell vi bodde på förra gången vi var där, ett rätt mysigt hotell med pool och så. Andra dagen vi var där låg vi och stekte vid poolen, smuttade lite på en watermelonshake och hade det allmänt mysigt, när en servitör kommer fram med en till shake till mig, som jag definitivt inte hade beställt. "It's from the man over there" sa servitören och pekade på en kille, som låg på en solstol tvärs över poolen. Jaja, kul då, tänkte jag och vinkade lite artigt och fortsatte sola.
När jag senare hoppade i poolen och lekte med min systerdotter hoppade även killen i, som presenterade sig och var ganska trevlig. Men jag som faktiskt inte tänkte träffa killar denna resa var bara lite artig, och sen klev jag ur poolen och fortsatte steka. När jag senare badade igen var han där igen, och jag kunde inte låta bli att tycka om honom. Senare samma kväll hängde han och hans kompis med ut på middag (ni såg bilden) och sen gick det som det gick. Hur som så var han en fantastisk kille, en sån man bara vill stoppa i en låda och bära med sig överallt. Jävla australiensare att vara sånna!

Nu till den stora grejen. Igår när jag (återigen) låg i en solstol och stekte (det gör jag nästan varje dag nu, jag ska bli brun!) så kom en servitör med en watermelonshake till mig (det blev ett skämt mellan mig och Scott, han tyckte jag överdoserade det) och jag undrade varför min syster eller hennes kille hade beställt det till mig. Men så var det inte, utan servitören meddelade att det var "the man over there" som hade beställt den till mig. Och vem satt "over there" tror ni? SCOTT! Människan hade åkt från Patong och sina vänner till Samui för att träffa mig, hur gulligt är inte det på en skala? Nu åker han tillbaka till Australien på lördag, men vi får iaf lite tid tillsammans.. Och som han sa "Call me if you ever are in Australia". Och vem vet, jag kanske åker dit snart? Nu har jag ju fyra anledningar till att åka över jordklotet..

Men men, nu har jag inte tid att sitta här, Vi ska iväg och shoppa och äta middag. Och kanske ta en långpromenad längs stranden, det är hur mysigt som helst där nere.


Lite bilder var det ja

Jag lovade bilder, så då ska ni få era bilder. Och lite mer uppdate.
                   

1. Fiske på Patong beach en tidig morgon
2. En av världens skönaste thaiare (och brunaste), som dock vägrade vara med på bild
3. Minigolf i Dino-park, jag var överraskande odålig
4. Till alla: Grymt mysig "restaurang", med sjukt god mat. Till Blom: Grabben i blå tröja är Scott, så du vet!
5. Så här vill jag ha det varje dag, snälla?
6. Min systerson är något av det sötaste som finns
7. Men jag och min systerdotter försöker vara lika söta ;P
8. Mot Samui!
9. Dom sa att planet skulle vara litet, men kom igen? Propellerplan? Jag trodde de skojade när jag såg detta!
10. Men Samuis flygplats tar nog priset som en av världens mysigaste, en stor grönska med några bungalows kändes det som.

Jag hade även tänkt ta en massa kort på beachen idag, men jag glömde kameran på rummet när vi gick ner och jag orkade inte gå de 30 metrarna tillbaka till rummet för att hämta den. Fixar det imorrn istället!
Imorgon ska jag testa på Parasailing, har varit sjukt sugen på det hela veckan i Patong och när jag väl skulle göra det där var det för blåsigt för det. Därför blir det imorgon! Ville även prova på Bungyjump, men syrran förbjöd mig. Vilket jag tycker är elakt, jag ville verkligen. Får ta det någon annan gång istället.
Ska även boka tid till tatuering när vi kommer upp till Bangkok, jag vet precis vad jag vill göra nu och det kommer bli grymt! Det kanske till och med blir två, om jag har så pass mycket pengar över.

Nu är det sovdags, klockan är nästan elva här! Och imorgon efter frukosten (om jag vaknar någorlunda tidigt) ska jag gymma. Två veckor utan träning (förrutom situps och armhävningar) sätter sina spår, men nu har vi gym på hotellet så nu finns det ingen anledning till att inte träna. Så see ya på gymmet imorrn!

På Koh Samui

Yes box lovers, nu är jag på paradisön Koh Samui. Och tjena vad fint det är här! Och trådlöst internet har vi också, precis som det ska vara. Dock möttes jag av ett äckligt varmt hotellrum, men tänkte att det inte var så farligt eftersom det fanns en ac. Som dock tillslut visade sig vara sönder, så nu måste jag byta rum. Eftersom det inte är så himla skönt när det är varmare inne än ute, framförallt när man är i Thailand. Varför händer det här alltid mig? Men förhoppningsvis blir det svalare i det andra rummet, så man kan få sova inne i natt.

Bilder kommer ikväll, om jag orkar! Bye Bye loosers

Hej hopp i lingonskogen!

Forlat for dalig uppdatering, men har inte orkat blogga i Patong faktiskt. Men nu ar jag pa flygplatsen, flyget till Koh Samui gar alldeles strax, och forhoppningsvis blir dt battre uppdatering darifran. Kanske. Lite kort kan jag dock beratta att jag har haft det grymt i Patong, hade garna stannat langre dar (mest tack vare Scott..) och jag har shoppat alldeles for mycket redan. Langre uppdatering kommer senare!
Hare grymt darhemma (trots att inte jag ar dar)


Loosers

Tänkte bara säga en sak, jag kommer aldrig hem igen! Om jag får som jag vill dvs, men så kommer det ju inte bli. Fan vad jag älskar detta land, det är så jäkla underbart här, gah! Men men, jag måste väl åka hem så småningom, men som tur var får jag vara här i 3,5 veckor till. Tack för det.

Så här fint var det stranden idag iaf, för er som vill se.

Och så den berömda Water Melon shaken (och nej, båda är inte mina)


Well well loosers, imorgon sticker vi till Patong, och jag vet inte hur pass mycket internet jag har där. Men håll ut, jag kommer tillbaka! Någon gång iaf..


Mmm, bilar

Sitter just nu på mitt hotellrum och hade tänkt att packa, ska ju vidare till Patong imorrn bitti och borde därför dra ner allt i resväskan igen. För ni skulle bara veta hur det ser ut, allt är precis överallt, som det brukar vara när jag är någonstans. Men jag orkar inte riktigt, så istället sitter jag och tuggar på lite Ahlgrens bilar jag hittade i en affär igår. Svindyra var dom, men det är så gott så jag kunde inte motstå dom. However så är det fortfarande najs väder, dock blev det mulet för en stund sen så jag gick in eftersom det såg ut att börja regna, vilket det också gjorde, i fem minuter. Sen kom solen fram igen och nu är det sådär varmt och vindstilla igen. Så jag borde gå ut och sola också. Får se om jag gör det, eller om jag går ner till beachen och promenixar lite.
I eftermiddag är det iaf marknad, sist vi var där var det så varmt så jag nästan dog, hoppas på lite svalare väder denna gång.

BTW, är det någon som vill ha något här nerifrån? Linda, Blom och Erik vet jag, men någon annan? Hojta i så fall!

Huston, we have a problem

HEEEEJ SVERIGE! Ni trodde ni skulle slippa undan mig va? Haha, så lätt går det inte! Nej då, det var bara jag som låste in datorn i kassaskåpet och lyckades glömma koden. Bra gjort! Men ingen större skada skedd, det gick ju att låsa upp den på annat sätt. Men jag fick vara datorfri i nästan två dagar, hemskt.

Men för en kort update (jag vet att du är nyfiken Blom, sms säger inte så mycket):
- Min klorallergi har gett sig lite, nu kan jag bada i nästan fem minuter utan att få utslag
- Jag har börjat få riktigt snygga bikinilinjer!
- Inget regn hittills, trots att det är regnperiod. Dock är det 33-35 grader varje dag, riktigt jäkla varmt när det är vindstilla!
- Min watermelonshake-abstinens har börjat stillas, nu dricker jag max en om dagen (första två dagarna var det 2-3)
- Systerson är älskad av alla thaiare, och han verkar tycka om de lika mycket
- Jag har fått två nya "kompisar", två 17-åriga killar från Falun (vi hänger för att min systerdotter och deras lillesyster är kompisar, så vi är lixom barnvakter. Sen gillar de sport så de är rätt okej att snacka med också) 

Imorgon är sista dagen i Khao Lak, sen flyttar vi till Patong och jag vet inte hur pass mycket internet jag kommer ha där. Men det kanske kommer upp lite nya bilder imorrn, tänkte ta en promenix längs beachen och fota lite! Håll till godo mina vänner, så hörs vi!

(Och just det, beslutet om handbollen ska snart tas. Och jag tror jag börjar närma mig en lösning, men jag är inte helt säker än. Det nya alternativet (som på ett sätt även är det gamla) känns rätt i hjärnan, om jag bestämmer mig för att fortsätta satsa på handboll. Det gamla alternativet känns rätt i hjärtat, jag vet hur bra jag trivs. Men det är inget bra alternativ om jag vill komma någonstans i min handbollskarriär. Därför lutar det åt det nya (eller nygamla som jag bestämt mig för att kalla det), om jag bara får rätt svar på mina frågor. Men skit pommes vad jobbigt det är, inte alls som tidigare beslut! Kanske beror det på vad jag tidigare sagt, och det jag nu tänker göra går helt emot det jag någonsin tänkt att göra.. Komplicerat, jag vet, men det kommer klartext sen när jag har bestämt mig.)

RSS 2.0