Det är dags för fredagsmyyyyyys

Eftersom jag är för trött för att skriva gör vi helt enkelt bara en checklista idag.
Glad för fredag - Check!
Slutat tidigt - Check!
Tvingat upp Erik tidigt för att köra mig till jobbet - Check!
Köpt bullar till laget till kväll - Check!
Köpt fredagsmyyyyys - Check!
Längtat till Dubai - Check!
Ont i benen - Check!
Ringt doktorn - Check!

Okej, då har jag fixat dagens bravader. Nu är det bara träning kvar, sen är det helg på riktigt! Och nästa vecka är handbollsvecka, som jag längtat!


Nu ni!

Heeej allesammans! Nu är jag här, the one and only Blom i egen hög person. Jag vet att alla ni är sjukt nyfikna på mig, och det får ni fortsätta vara. Ni som känner mig känner mig, och ni andra, ja ni får fortsätta undra.
Nu har jag varit lite busig och hackat Pärlans blogg (hennes lösen är ju inte allt för svårt för en som känner henne så väl), hon sitter med Erik och ser på fotboll och CSI och sånt tycker jag är lite drygt. Så jag har suttit och gått igenom alla bilder på hennes dator, och hittat en hel del roliga. Visste ni att jag och Mickis spelat i samma handbollslag en gång i tiden? Så här fina var vi då!


Loooong time ago! Shit vad inne det måste varit med bakvända kepsar. Vem är Pärlan och vem är jag?
Lite mer handboll, vi båda är med här också. Gissningar på vilka vi är? Asså 1997, det är ju tolv år sedan. Vi var 9 år. Minisar!


Sen en bild som får mig att längta till jul.


Nej, ni får klara er så, jag vill inte lägga ut bilder som Mickis inte vill att jag ska lägga ut. Eller okej, en till får ni!

(Döda mig inte Pärlan!)

Bilduppdatering

Huh, kallt ute idag. Inte ofta man går med höstjacka den 30 juli, hela dagen dessutom. Sjukt.
Hur som så satt jag och gick igenom bilderna i mobilen idag, och tänkte bjussa på några. Varsågoda!

Den goda glassen, som tydligen hette Coco Choc, inget annat.
Halsbandet jag fick av hjärtat (komiskt nog ett hjärta)

Klockan jag fick i födelsedagspresent av Erik, som han dock råkade glömma i Umeå sist han var nere så jag fick den igår istället (ja jag är vänsterhänt och har klockan på höger arm)

Vi målade ju om toaletten på jobbet, och det blev sådär bra. Och nej, golvet är inte grönt, det är svart (men det blev grönt på kortet), och det som inte syns här är det faktum att vi har tejpremsor kvar överallt eftersom vi är för lata för att ta bort dom

Och sist men inte minst; Jag blev stoppad av polisen idag.
 Polis: "Du, du ska ha hjälm på dig när du kör".
Jag: "Jo, men jag ska bara till husen här nere så jag orkade inte sätta på mig den, förlåt".
Polis: "Okej, det är lugnt. Men du vet att det är trettio här? Det såg ut som det gick lite snabbare än så.."
Jag: "Över trettio? Nej nej, våra moppar är strypta, så de går inte snabbare än 25!"

(Förrutom min som går i 45)

Okej, då har ni fått det. Nu sticker jag och tränar, och ikväll sover jag hos Blom. Så vi hörs en annan dag helt enkelt!

Klockan är onaturligt lite

Det. Här. Är. Inte. Roligt. Jag är inte upplagd för tidiga mornar just nu! Jag vill ju kunna njuta av livet, sitta och prata om ingenting med vänner till mitt i natten, sova till 10 och sen äta glass och sola och bada. Men nej då, istället ska man upp vid fem, klä på sig, äta frulle, vara en zombie, inse att man egentligen kunde sova till kvart över, och sen gräma sig över den missade kvarten en hel dag. Jag orkar inte längre! Jag är så trött nu för tiden så jag knappt kan köra moppe ordentligt, igår "glömde" jag nästan svänga pga tröttheten så jag var inte långt ifrån att dra rakt in i en buske. Och sånt är ju rent ut sagt farligt. Jag vill inte mer nu!

Dessutom påminde Blom mig om att jag ju måste ta ledigt när vi åker till Dubai. "Har du tillräckligt många dagar kvar?" "Tänk om du inte får ledigt?"
Skitsamma sa jag, jag åker ändå!


Nu känns det bättre, i magen iaf

Trots att mina ben strejkar stressade jag järnet på jobbet idag (men eftersom jag bara körde moppe så överlevde benen rätt bra), för att hinna ut till Arlanda för att möta Blom. Ni vet, det är ett litet äventyr att ta sig kommunalt dit, när man är för snål för Arlanda Express och flygbussar. Hur som så kom jag dit i tid, och stod glatt och väntade på hjärtat när någon helt plötsligt lägger händerna för ögonen på mig. Min första tanke var: "Vad i helvete, nu dör jag!", nästa tanke var: "Missade jag Sandra? Hur lyckades hon smita förbi mig utan att jag såg nåt?". Och sen insåg jag att det inte kunde vara hon eftersom hennes flyg inte ens hade landat. Så jag vänder mig om, och vem står där? Erik! Gah, han älskar verkligen att överraska mig! Och jag älskar ju överraskningar så :)
När sedan Blom kom blev det kramkalas, presentutdelning (jag fick ett fint halsband, ni ska få se det sen), och glassätande. Sen Arlanda Express till centralen, tunnelbana och buss hem. Vi är för snåla för taxi helt enkelt ;) Nu är vi hos Blom, Erik ska bo här medan han är i Stockholm, vilket passar mig perfekt eftersom det är så nära mig.

Men det bästa av allt är att vi nu bokat resan! 23 december sticker vi till Dubai (hur coolt är inte det), och blir borta till 1 januari. Där nere bor vi på Tamani Hotel Marina (värt att googla, det är så jävla najs), ett femstjärnigt hotell precis vid beachen och med utsikt mot "palmöarna". Ge mig december nu!


Jag hatar er!

Varför i helvete blir jag skadad nu? Nu när sommarträningen är slut? Jävla ben! Idag klarade jag inte ens uppvärmningen (kull) utan att få ont i benen. Att fortsätta träna var ju inte ens att tänka på. JAG VILL INTE! Imorgon blir det till att ringa doktorn ändå, jag levde på hoppet om att slippa gå dit (ni vet, doktor betyder diagnos, vilket betyder handbollsuppehåll). Jävla skit.

(Och Micke, väldigt kreativt. Verkligen. Kom på något eget nån gång ;))

Det kommer en tid för dig också

Trots sommar, seghet, trötthet och allt annat måste man aktivera hjärnan lite. Därför en lek, ord som börjar med samma bokstav som du! Okej, inte så jättekul, men nåt iaf.

1. Vad heter du?: Mikaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Måla
3. Flicknamn: Mimmi
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Marinsoldat
6. Färg: Melongul (haha!)
7. Klädesplagg: Mysbyxa
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta (badrumsmatta fattar ni väl?)
10. Plats/stad: Miami
11. En orsak att vara sen: Min säng kramade mig så jag kom inte ur den
12. Något man skriker: MEN VA FAN!
13. Film: Män som hatar kvinnor
14. Något man dricker: Metropolitan
15. Band: My cemical romance (dom heter väl så?)
16. Djur: Mård
17. Gatunamn: Mellanbergsvägen
18. Bil: Mustang
19. Sång: Mitt Gullbergs kaj paradis
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Monopol

Wehey, jag lyckades komma på allt. Inte så överdrivet kreativt kanske, men något iaf. Nu ska jag vila lite, sen är det träning. Hejs!

Viva la Vida

Positivt tänkande, det är det jag ägnar större delen av tiden till just nu. Och det går rätt bra, jag är på väg upp igen. Mycket tack vare ett sms från hjärtat imorse ("Tack vare flygstrul kommer jag hem redan imorgon! Jag förväntar mig en välkomstkommitté på Arlanda vid 14-tiden"). Vilket betyder att resan troligtvis bokas imorgon, wunderbar. December blir alltså en skitbra månad, med besök av Patrik, Marcus och Rickard i början av månaden och en utlandsresa i slutet. Perfekt! En annan bra sak är att handbollsträningarna börjar nästa vecka, och sen sticker vi iväg på turnering, och sen är handbollssäsongen i full ruljans. Jag tror jag ser ljuset i tunneln nu :)

Och igår satte ju Sarah Sjöström världsrekord och tog guld, det tror jag ingen missat. Och jag fick gåshud! Men det är ju inget ovanligt, det får jag alltid när någon vinner, oavsett nationalitet. Men hon är iaf grym, 15 bast och så jäkla vältränad. Och så bor hon ju i Haninge, där jag jobbar, och tydligen delar jag ut post till henne upptäckte jag idag. Bara en parentes.


Jättepepp blev jättedepp

Vad hände med humöret? Jag som varit så jäkla glad och uppe i varv ett tag, gick ner mig totalt ikväll. Helt plötsligt kom ett stort svart moln och la sig över mig, och jag vill inte göra något längre. Jag vill inte spela handboll, jag vill inte jobba, jag vill inte leva. Jag skulle gärna dra något gammalt över mig och sova resten av livet.

Tack vare Ola vet jag dock nu att det finns en anledning till att det händer, och jag vet hur jag tar mig ur det. Det sjuka är dock att jag när jag är här nere inte vill upp, jag trivs lixom i det deppiga, på något konstigt vänster. Men jag vet att jag måste balansera upp det, annars kan det hända något dåligt. Som ett impulsbeslut om att säga upp mig. Tur att chefen har semester, annars skulle jag nog göra det imorgon!

Jag ångrar mig lite ändå

Jag är trött. Helt galet trött. Men jag får väl skylla mig själv, jag kom trots allt inte i säng förrän vid två i natt, jag fick alltså tre timmars sömn. Det är lite lite. Men jag hade kul, och det är väl huvudsaken. Nu ska jag försöka smöra för mina chefer, så jag får gå hem, jag orkar int vara kvar. Hörs loosers!

Se och lär barn

Note to self: Låt aldrig dina gaykompisar lura med dig ut till Patricia en söndag, om du jobbar på måndag.


Håkan lovely Hellström!

Han skulle bara göra två spelningar, P&L och Liseberg. Men nu kommer han till Grönan! 4 september är han där, och det är jag också! Hade redan planerat in en spontanresa ner till GBG för att se honom där, men eftersom jag inte lägre än nåt stort fan av Götet så hoppar jag det och ser honom på Grönan. Tack för det!

All I want for christmas is a great moment

Det verkar som jag kommer bli "tvungen" att spendera jul och nyår här.

Kanske liggandes på en solstol här.


Stackars mig, och stackars Blom. Skit vad jobbigt vi kommer ha det.


Ni är bäst i världen

Det är Pride-vecka i Stockholm nästa vecka, vilket märks på människorna som börjar strömma in. Så sjukt härliga människor! Gårdagen var verkligen galen, som det brukar vara när Marcus och Rickards vänner är i farten. M&R, ni är saknade, det här är ju er vecka! Men många har lovat att komma hit igen i december, så vi tar igen det då!

And thanks to you I smile again..

For once I know who I am

Vaknade fem imorse, tvärpigg. Men i helvete heller att jag går upp så tidigt på en lördag! Så jag lyckades somna om, och sov ända till sju. Normaaaaal människa jag är.
Så jag har hunnit med en del redan, solat, sprungit, duschat, städat. Nu ska jag firra håret, hitta några bra kläder och sen ska jag till Sara och laga pannkakor, love pannkakor. Och ikväll blir det singstar (ja, det är så jäkla kul, och jag vinner alltid!), och sen blir det utgång! Och för en gångs skull är jag astaggad, det kommer så jäkla sköna människor så det kommer bli skitkul!

När bara det goda återstår

Erik säger alltid att man kan avgöra hur en människa är, beroende på hur deras godispåsar ser ut. Nu kan jag inte hans teori fullt ut, men det har något att göra med om man köper mycket av få sorter, lite av många sorter, vad man äter först, hur man äter det osv. Jag är en sån som alltid köper få sorter, oftast bara tre-fyra stycken, och inte sådär jättemycket. Och så äter jag det "minst goda" först, och spar favoriterna till sist. Så här brukar det se ut när jag är nere på bottenskrapet i påsen, alltså det godaste.


Geishalover? Chokladälskare? No shit!


Och så blev det helg

Man kan inte annat än skratta när man är klar med sitt jobb 09.20 på morgonen. Hallå, två timmar och 20 min? Man kan väl inte jobba så lite? Nej, det kunde man tydligen inte, så jag fick inte gå förrän 09.50. Buhu. Tänk om man hade det så bra varje dag, att man bara behövde jobba tre timmar men få betalt för åtta. Skönt skulle det vara.

En dålig grej med att sluta tidigt, vad ska man göra sen? Alla andra slutar ju sent ju, och eftersom vädret är som det är kan man inte lägga sig och sola heller. Så då sätter man sig vid tvn, och sitter där hela dagen. Kul liv. Men jag ska nog cykla iväg och sola snart, jag börjar ju bli blek! Och så måste jag vila lite, jag sover så dåligt så jag börjar gå i sömnen igen. Och det är ju inte så kul.

And then, I cut you off

Jag vill ha ben som fungerar. Jag vill ha en kropp som fungerar. Jag vill ha ett liv som fungerar. Mina vader som bråkade förut hade ju blivit bra igen, nej men då ska benen (eller benhinnorna verkar det vara) bråka! Och i helvete vad ont det gör, det är inte kul. Så nu måste jag nog till farbror doktor nästa vecka och få benen undersökta, om det inte är bättre då så lär det ju bli sjukskrivning också. Inte så bra att stå, gå och springa i trappor hela dagarna om benen inte håller. Inte för att jag gråter om det skulle bli så ;)

Dock så är jobbet väldigt körigt just nu, trots att vi jobbar svinkorta dagar. Det är nämligen så att en från mitt kontor som varit utlånad till ett projekt fått sparken från det projektet, och nu kommer tillbaka till oss. Problemet då är att vi blir en för mycket, vilket leder till att någon måste sluta. Och eftersom jag och en annan anställdes på samma dag så står det alltså mellan oss, men enligt chefen sitter jag säkert, för tillfället. Och det ju skönt. Men, ett stort men, det är alltså bara för tillfället. Posten har nämligen bestämt sig för att lägga om lite postnummer i Haninge, och flytta lite nummer från Haninge till Västerhaninge och sånt. Vilket leder till att vi måste omorganisera våra kontor, och det kan eventuellt leda till att vi måste gå ner ytterligare i bemanning. Vilket då leder till att jag ryker.
Nu är det ju inte så att det är hela världen om jag skulle vara tvungen att sluta, men i dagsläget är det ju nästan omöjligt att få ett fast jobb, så jag är ju lycklig som faktiskt har ett. Men sen skulle en uppsägning inte vara aktuell förrän tidigast vid nyår, så jag har ju tid på mig att söka nytt jobb eller söka skola och sånt. Men jag måste bestämma mig för vad jag ska göra nästa år, helst vill jag ju lämna Sverige men det kan inte (pga handbollen) inte bli aktuellt förrän april. Så nåt måste jag ju göra under de tre månaderna.

Men nu tänker jag inte spekulera allt för mycket i det där, eftersom det är långt ifrån klart hur det kommer bli. Det är inte ens säkert att vi måste gå ner på folk. Och sen sa chefen att jag nog kan få en tjänst på ett annat kontor om jag vill, han tyckte att "det vore synd att gå miste om dig". Men jag vet som sagt inte om jag vill. Äsch, vi får se vad som händer under hösten, förhoppningsvis får jag jobbet jag sökt och verkligen vill ha, och då skulle alla problem vara ur världen!

And then we sleep

Okej, jag erkänner, jag har ett jäkligt glassigt jobb ibland. Annat kan man väl inte säga när man slutar 10.10, alltså efter att ha jobbat i tre timmar. Haha! Ah, det är så skönt ibland.

Nu ska jag försöka sova lite middag, eftersom det var streetracing här utanför som höll mig vaken till halv tolv i  natt. Godnatt!

Det går mig på nerverna

Mina ben hade ju blivit bra igen. Det gick ju jättebra att springa, inget alls kändes det! Men så kom hopprepet fram, och då började det göra ont igen. FAN! Nu är jag tillbaka där jag var innan jag vilade bort värken, det gör så ont att jag knappt kan gå. Nu kanske jag måste till doktorn ändå, jag som trodde jag klarade mig ifrån honom! FAN!

Jaja, för att avsluta på ett fint sätt, så ska ni få en hint (eller två tom) av ett ställe där jag kanske (förhoppningsvis) ska spendera jul och nyår.

Sånt här kan man göra..

Och sånt här!

Vart ska vi kanske? Vavava? Gissa!

And there's nothing more we can do

På väg hem från jobbet idag (jag fick inte gå när jag ville, så jag kom inte därifrån förrän vid 13.15) så köpte jag en glass, en sjukt god glass! "Nyhet" stod det, och jag som inte brukar prova nyheter fick för mig att jag skulle prova den, eftersom det var kokos i. I love kokos. Hur som så hade jag tänkt lägga upp nån fin bild på glassen här, eftersom det inte var nån vanligt pinnglass eller så, men hittar jag det? Nej! Finns inget på GBs hemsida, ingenting om man googlar efter den, ingenting någonstans. Men för att ni ska veta, och prova, så heter den typ Coco Choco. Eller nåt sånt. Jäkligt god iaf!

Jag går nu, okej?

Jag vill gå hem! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag orkar inte hjälpa alla segproppar. Men jag måste tydligen. Nu har jag sorterat min post för imorgon, och tre andras. Och de är fortfarande ute och delar. Seeeegisar! En liten paus tyckte jag iaf att jag förtjänade, får se hur länge jag kan sitta här och låtsas jobba innan någon kommer på mig.. Äsch, kanske ska gå runt och se lite vilsen ut, då brukar dom säga "okej då, du får väl gå nu". Vi hoppas på det va?

Jag vill känna tro

Sovdags nu Mikaela! Ja, jag ska, jag ska bara. Ni vet. Äsch, jag är inte sovasugen ju! Inte jobbsugen heller till imorgon, men man måste ju. Slutar senast 13.30 iaf, och det är ju skönt.

Det blev även löpning idag, jag undrar vad som har hänt med mig som faktiskt längtar efter löpning. Jag som alltid hatat det. Men men, 6,6 km på 36 min, det får vara godkänt va? Bra det. Sen blev det lite (eller mycket) mage efter det, och jag var oväntat nog den som inte gnällde, utan jag tyckte det var rätt lätt. Medan de andra mesarna låg och gnällde om att det var jobbigt, det gjorde ont, osv. Som sagt, något har hänt med mig.

Och så ska jag för ovanlighetens skull dela ut dagens ros och ris. Rosen går till... Veckan, det är redan onsdag imorgon och sen är det utförsbacke fram till helgen!
Dagens ris går till... De idioter som tycker det är en bra idé att plantera rosbuskar framför och runt sina brevlådor! Mina armar är helt sönderrivna efter alla taggar, det ser ut som jag varit i kattslagsmål eller nåt. INTE OKEJ!

Oh yeah, life goes on

Jävla helvetes fucking grannar, vad ska dom vara bra till? Varenda helg vid sju-tiden väcks jag av att snorungarna står utanför mitt fönster och spelar fotboll mot förråden, och då måste jag gå upp och stänga fönstret, vilket gör att det blir sjukt varmt i mitt rum. I söndags vaknade jag halv sex för att grannarna skulle åka bort, och deras unge skrek som en stucken gris. Igår när jag precis höll på att somna var det någon annan skitunge som skrek som en idiot, och hennes pappa var nästan värre! Herreminjävlar, vad är det med folk i detta område och låta så jävla mycket hela tiden?

Idag på jobbet hade jag och Johan backstapling igen. Det var länge sen! 21 backar upp kom vi, sen nådde vi inte högre. Och han den långa vägrade ju hjälpa oss. Sen tyckte jag att Johan skulle klättra upp på dom, men det tyckte chefen var en sämre idé och tyckte istället att vi skulle plocka ner backarna och jobba istället. Och lyssnar vi på chefen? Nja, vi fortsatte väl jobba, men istället för att plocka ner backarna så började vi stapla ett nytt torn. Men det blev bara 15 backar högt, sen tog backarna slut. Men det blir högre imorrn!

Nu hoppas vi på att det slutar regna (eller rättare sagt, att det inte börjar regna igen), så vi kan springa ikväll. Jag vill inte behöva göra skithinderbana. Och gymma ska jag inte heller göra, eftersom vi har konditionsvecka så ska jag avstå från gymmet ända till fredag. Vilket är svårare än vad det låter, gymmet har ju varit mitt andra hem den senaste tiden..


I'll never ask for anything, except this

Känslan som ligger i magen är en konstig känsla, den är ingen känsla jag känner igen. Det är en blandning av sorg, ilska, glädje och förhoppning, och det känns oehört skumt. Samtidigt vill inte hjärnan vara med riktigt, utan den svävar iväg på egna äventyr hela tiden. Väldigt frustrerande.

Och dagen har varit lite kaos också. Kom till jobbet imorse med en förhoppning om en lugn dag, men tji fick jag. Åtta pall jävla H&M-kataloger hade vi fått, helt sjukt! Plus en pall vanlig post, men det är så mycket vi brukar få.Tog nästan två timmar att splitta skiten, vi brukar splitta i typ 15-20 min på morgonen i vanliga fall. Vilket ledde till att alla jobbade övertid också. Förutom jag, som som vanligt är snabb och bra (vad är det för fel på alla andra? Jag var klar med min utdelning 13, och när jag gick vid 14 var folk inte ens tillbaka!). Jaja, bättre imorgon tror jag, eftersom katalogerna är färdigsplittade iaf.

Lördagen vill jag fortfarande helst inte minnas. Alla tankar till dig Lina!

Och i ren frustration sprang jag 7 km på 38 min. Bra jobbat. Sovdags nu kanske? Men jag vet att det kommer bli svårt att somna, men kan ju alltid göra som jag gjorde igår, trycka i mig tre naproxen och två alvedon och sedan däcka. Inget bra sätt jag vet, men jag är desperat efter sömn just nu.


Crap.

There's no need to cry, it won't help. Try to stay strong.

Gårdagen började så bra, men slutade i en katastrof. Kan vi inte bara spola tillbaka och göra om?


No more sorrow

Dagen har för ovanlighetens skull varit rätt så bra. Rätt lugnt på jobbet (även om jag som vanligt blir sjukt irriterad på att jag måste göra så mycket mer än alla andra hela tiden, jag trodde det skulle löna sig att vara snabb men så är det tydligen inte). Efter det blev det gym, av någon anledning är jag helt otaggad till att gå till gymmet nu för tiden! Men det känns bra efter, när man tvingat sig att gå dit, tränat skiten ur sig och sedan belönar sig med en god proteinshake.

Efter gymmet gick jag och handlade lite gottis till bion, och sen skulle jag ta bussen från Kungsholmen till Hötorget för att träffa Sara. När jag stod och väntade på bussen höll jag på att orsaka en trafikolycka. Haha! Det var nämligen en gubbe i en bil som satt och stirrade på mig vid en korsning, vilket ledde till att han höll på att missa att köra framåt. När han väl körde fortsatte han stirra, och det var på håret att han hann ställa sig på bromsen för att inte köra in i bilen framför som hade stannat. Detta upprepade sig sedan två gånger till, och jag trodde jag skulle dö av skratt! Så typiskt killar, att inte kunna koncentrera sig på en sak.

Harry Potter då? Mycket bra film! Jag brukar ha svårt för böcker som blir filmatiserade, men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med Harry Potter-filmerna, där har dom lyckats. Till denna film har även skådisarna mognat vilket höjer kvaliteten. En sevärd film, jag lär se den många gånger om!

Jag vill sova, men ska bara

Om någon kunde förklara för mig hur man kan vara så sjukt trött hela tiden, trots dryga 7 timmars sömn varje natt. Det här är inte mänskligt! Men jag ska snart sova, måste bara raka benen först. Dom är ju ludna som killben nästan.

Satt idag och diskuterade det faktum att jag redan har bestämt namnen på mina (eventuella) barn. Är inte det något som alla tjejer gör, redan i tidig ålder? Jag har två flicknamn klara, och ett pojknamn. Hade ett pojknamn till klart igår, men nu har jag tappat det. Men men, det kommer tillbaka! Det jag skulle komma fram till är att killarna på jobbet tycker det är konstigt att alla tjejer gör så, eftersom "inga killar gör det". Är det så? Funderar ni killar inte på vad era (eventuella) barn ska heta? Jag hade en hel lista förr med flera olika alternativ, men nu är jag alltså nere på två förnamn och två mellannamn om jag någon gång får en dotter, och ett namn till en eventuell son. Självklart kommer den andra föräldern ha saker att säga till om det, och det kanske inte alls blir de namn jag bestämt, allt kan ju förändras.
Vilka namn det handlar om tänker jag inte avslöja, inte just nu, för folk har en förmåga att "sno" namnen. Typ som syrran som "tog mitt namn" till sin son. Det känns ganska illa faktiskt.

Och imorgon är det fredag! Kort dag på jobbet, sen lite träning (som jag skippade idag eftersom benhelvetet fortfarande gör ont), och sen bio! Nya Harry Potter har ju haft premiär, så den måste ju ses, den ska ju vara grym har dom sagt.

Onsdagsångest

Eftersom jag inte har något positivt att säga säger jag inget alls.

Men jag återkommer kanske sen när något bra händer.

Ge mig semester!

Jag vill vara ledig, nu. Jag orkar inte jobba. Trots att det inte är särskilt jobbigt på jobbet, moppe hela veckan, och dessutom snorlite post. Men jag vill ändå inte jobba!

Vad som däremot är roligt är när man ser resultat av träningen. Tabatan är inte i närheten av lika jobbig som den var i början, och benen börjar bli starka. har gått från 56 till 68 kg i benspark (min favoritövning på gymmet, eftersom jag klår killarna i den), och det på dryga månaden. Idag "råkade" jag dessutom ha en extra 2,5 kgs-vikt på, vilket jag knappt märkte, och det är ju bra! Dessutom är jag tillbaka i gamla dagar i benpressen, 140 pannor utan problem nu. Kanske dags att köra ett maxtest snart? Bara för skojs skull.. Tar det nog innan säsongen börjar, så får jag se hur det förändras under året. Nu är det dessutom bara 3,5 veckor kvar tills vi åker till Sävsjö, och första handbollsmatcherna med nya laget!

Mäktigt

Sånt här gör mig glad. Säga vad man vill om Michael Jackson, men han var stor, och han förtjänar detta.


For once, I've done something right

Idag har jag gjort någonting jag inte gjort på länge. Inte sen jag var typ 8-9 år tror jag. Jag har köpt en skiva. Ja, KÖPT en skiva, otroligt va? Men jag ville ha den, och av någon anledning ville jag inte ladda ner den. Jag är en bra människa, ibland.
Kanske ska säga vilken skiva det var som tog mitt hjärta med storm. Erik Linder, ni vet han från Talang? Han är ju härifrån, och har en röst som en ängel! Jag har på allvar gråtit åt hans framträdanden i Talang, så jag var tvungen att köpa hans skiva. Som också fick mig att gråta. Jävla löjlig jag är ibland.





Och hans ögon? Oh my, sånna är jag svag för!

Och där förstördes den lördagen

Jag såg fram emot att ligga i solen idag, gymma ganska tufft och sen ta en löprunda, men alla mina planer spoilerades pga ett jävla öga. Det finns ingen chans att jag går ut så här, ögat är rött, geggigt och det rinner ur det hela tiden, och eftersom ögat är irriterat så rinner det ur näsan också. Skitjobbigt. Mamma tycker jag ska till doktorn, men jag vägrar. Jag går dit om det inte är bra på måndag, men inte innan dess.

Idag fick jag även veta att jag kanske förhoppningsvis kan få ett nytt jobb i höst. Ett kontorsjobb. Ett jobb som jag kanske skulle kunna trivas med, och dessutom med en normal lön (nu tjänar jag ju så lite så det är pinsamt). Skulle vara så jävla nice om allt går i lås!


Nej, ingen rubrik idag

Eftersom att det är fredag, det inte regnar och jag inte är dödstrött vill jag helst inte gnälla. Så jag ska inte göra det, så mycket. Jag måste bara gnälla lite, om mitt öga som börjat fucka igen. Jag har ju fått en vagel, och efter det så har hela jäkla ögat blivit irriterat. Så det ser ut som jag har ögoninflammation, igen. Kul!

Men skit samma, jag mår bra ändå. Skönt att springa också, det regnade ju inte så jag drog en runda runt Stadshuset och det gick ju rätt bra det också. Lite ont i benhinnorna efter lite för mycket hopprepshoppande de senaste dagarna, men det var överkomligt.
Måste i sammanhanget även kommentera Claes Runheims krönika i senaste Runners (nej jag köper den inte, jag "får" den på jobbet). Den var så jäkla sann! Det handlade om känslan man har efter ett löppass, hur jäkla nöjd man känner sig. Efter något annat (han refererade till en golfrunda, jag väljer en handbollsmatch) så kan man ha varit grym men det finns alltid något man stör sig på, något man kan ha gjort bättre. Så är det inte efter en löprunda. Då är man mest glad över att man gjorde det, det är en sjukt skön känsla i kroppen. Man är nöjd med sig själv helt enkelt. Eller hur?

Finally fredag!

Och dagen har hittills innehållit både bra och dålig saker. Som det faktum att jag fick veta att jag får löneförhöjning nästa månad, och det är ju bra. Men det är dåligt också, för det betyder att jag jobbat här ett år, det hade jag inte trott om mig själv.
Och så fick vi tårta till fikat, och det är ju gott. Men jag hade ju bestämt mig för att sluta äta sötsaker. Men men, vem kan motstå en prinsesstårta?

Nu ska jag ut och dela post, kul liv.

Fucking freaking torsdag

Nu får det gärna sluta regna. Det räcker nu. Jag blir bara mer och mer irriterad, två dagars löpning har gått åt skogen! Imorrn springer jag, även om det regnar. Jag struntar i vad tränaren tycker.
Jag funderade förresten på det, jag borde kanske sluta kalla han tränarn. Han är ju inte det längre, han är ju ex-tränare. Men på ett sätt kommer han alltid vara min tränare.. Knepigt det där.

Idag satt jag iaf på Stadsbiblioteket för att döda tid, tyck vad ni vill men jag tycker det är mysigt där. Dock så satte sig en skitsnygg kille vid bordet mitt emot, lätt att koncentrera sig då! Blicken gled ju dit mest hela tiden.. Och han lär ju ha märkt det, eftersom han till och från satt och stirrade som en annan idiot. Men wtf, jag lär ju aldrig se honom igen så.
Hjärnan var inte helt med idag heller, såg en skylt där jag hela tiden läste "matartiklar". Men tänkte jag, matartiklar på ett bibliotek? I facksalen? Skumt. Tills jag insåg, det stod Matrikel. Och det var ju inte riktigt samma sak.

Nåt mer kul? Icke. Mina benhinnor (tror jag det är, dock inte mitt på smalbenet utan på insidan av benet) värker utav bara helvete efter lite för mycket hopprepshoppande. Baksida lår är inte bra än upptäckte jag idag när jag skulle försöka hoppa över plintar, det gjorde ont. Axeln gör också lite ont, men det går i vågor. Och så har jag fått en vagel i ögat, och det är ju så jäkla irriterande.

Det slutade någorlunda bra iaf

De senaste dagarna har ju varit pain in the as, men kvällen var iaf bra. Lite grann. Det regnade inte, jag dog inte under löpningen (däremot satte jag nytt pers på Stadshusrundan, bra där!), jag orkade till och med köra två extra vändor på intervallerna, och jag fick tillbaka min mobil. Min tränare hade hittat den igår efter träningen, och hans dotter visste att det var min. "Men ring henne då!" hade han sagt, så typiskt honom att inte ha nån koll på läget.

Sen hade jag 24 missade samtal också. Två från Erik, två från syrran, ett från mig själv, ett från nån försäljartjosan, och 18 från Blom. Visst hjärtat, bra att du är orolig, men 18? Skärp dig!


And the shit goes on

Men helt ärligt, kom igen! Det är verkligen inte mina dagar just nu.
Som det faktum att jag glömde/tappade bort mobilen igår, vilket ledde till att jag inte hade min vanliga väckarklocka imorse. Så jag var nära på att försova mig, eftersom den andra väckarklockan inte kunde ha dubbla larm (och det fattar man inte vid fem på morgonen). Så jag var tvungen att stressa, det hatar jag. Sen när jag kom till jobbet hade tydligen Nordea, SEB, Handelsbanken och Vi bestämt sig för att ha heltäckande utskick. Vilket ledde till att jag istället för 1-2 back post som jag haft att sortera de senaste dagarna så hade jag 8 back (alltså typ 3000-4000 brev). Så jag fick inte gå hem tidigt, utan jag var tvungen att jobba till 14. Buhu.

Och som inte det var nog så tror jag att jag kan ha missat ett jätteviktigt samtal idag (om en ny lägenhet), jag hoppas att det inte är så men jag har den känslan. Helt otroligt, den enda dagen man faktiskt behöver mobilen så har man den inte. Skit.

Och sen fick jag ont i axeln på gymmet också. Eller jag har haft ont i den länge, men nu fick jag ännu mer ont. Vilket iofs är lite positivt, eftersom det är en arbetsskada (vi använder ju bara höger arm på jobbet nu när vi fått nytt arbetssätt, och jag är ju vänsterhänt så det blir en för stor belastning för mig). Varför är det positivt? För att om det blir värre blir jag sjukskriven. Stackars mig.
Nu ska jag äta vattenmelon, sen ska jag åka och träna. Bye.

And the story goes on

Solsken när jag åkte hemifrån, spöregn när jag kom fram. Visst att det är skönt att springa i regn, men inte i ösregn. Ont i vaden när jag hoppade hopprep, tror dock jag lyckades avbryta innan det blev något av det. Sedan glömde jag mobilen i hallen, hoppas jag. Annars tappade jag den på vägen. Så jävla bra dag idag alltså.

Men lite glad blev jag ändå idag, det blir jag när folk hör av sig bara för att höra hur läget är. Framförallt när man inte förväntar sig att dom ska göra det.

(Jo, om ni inte får tag i mig imorgon så beror det som sagt på att mobilen troligtvis ligger i träningshallen. Men om ni får tag på någon annan på min mobil så kan ni be dom lämna tillbaka den.)

Not in the mood

Huvudvärk. Jättehuvudvärk. Kanske åska i luften? Tror det nästan.

Jättekul dag. Sjukt irriterad på en av cheferna. Sjukt irriterad på moppehelvetet. Sjukt irriterad på huvudvärken.

Men snart dags för träning. Hur pass sugen jag är på det vet jag inte, men det ska göras. Hejs.

Och så hade vi en ny vecka

Slutade 11 idag. Jobbigt! Efter det blev det gym, ett besök på stadsbiblioteket och lite shopping. Sprang även på Johan Palm + bror, på GinaTricot! Det är ju en tjejbutik ju, men där var de och handlade. Kul info va?

Jaja, mina ben är iaf döda av gymmet. Marklyft, utfallssteg, vadpress och knäböj på samma dag är sådär lagom kul. Ögat är dock lite bättre, men nu har det andra börjat bråka! Men jag lovade chefen att jag inte kommer till jobbet utan går till doktorn imorrn om det inte är bättre. Och jag håller ju alltid vad jag lovar (a).

Det var det jag hade att säga för nu. Vi hörs i ett bättre liv dudes!

Jaja, något ska man ju göra ändå

Mitt öga vägrar bli bättre. Jävla skit. Men jag hoppas fortfarande, gymmet stänger ju inte förrän 18 så jag kan ju hinna bli bra i ögat tills dess.
Men eftersom jag inte kan göra något speciellt nu ("det smittar så mycket, du ska inte vistas bland folk!") så har jag suttit och gått igenom min kalender. Och insett att det är två månader kvar till första seriematchen. Två månader! Hur ofta börjar serien först i oktober? Den brukar alltid börja i mitten av september ju! Skit. Men lite ska jag ju göra innan dess också.
7-9 augusti är det Sävsjö, dit vi ska med nya laget och lira handboll.
14-16 augusti sticker vi till Gotland på fysläger
21-23 augusti är det turnering här på hemmaplan
4-6 september blir det kanske Borlänge, på turnering med gamla laget
8-10 september åker jag kanske till Umeå på hemligt uppdrag (haha!)
18-20 eller 25-27 september är det Finland som gäller, long time no see

Och sen, 3 oktober, då åker jag till Avesta och spelar min första seriematch med nya laget! Tänk om tiden dit bara ville gå snabbt, jättesnabbt.

Jävla ögon

Typiskt att när man för en gångs skull har planerat hela dagen (träna, sola, träffa Linda, träna), så vaknar man med värsta äckliga ögat. Ögat var helt igenklibbat och rött när jag vaknade, inte så trevligt, och jag blev mindre taggad på att göra något idag. Någon som kan något om ögoninflammation? Hur blir man av det på snabbaste sätt? För jag vill verkligen träna idag, verkligen. Och jag vill inte behöva gå runt med solglasögon på gymmet.


Musik

Här får ni ett nytt musiktips från mig. Om ni inte redan hört den (vilket ni säkert har, det är en av årets bästa låtar)

En liten lista

Jag har inget att göra. Tänkte springa, men regnet öste ju ner så då passade jag på att äta, och nu har det slutat regna men jag kan inte springa för då får jag håll. I-lands problem vet ni. Så därför gör jag en liten lista istället, läs om ni vill!

1. Exakt ålder? 21 år, en vecka och tre dagar.
2. Var bor du? I Tyresö
3. Bor tillsammans med? Mami (men snart förhoppningsvis själv igen)
4. Husdjur? Jodå, nån dammråtta någonstans och en och annan mygga
5. Färg på hus? Gult som är fult
6. När är du född? 24 juni 1988
7. Klass? Oja, jag är klassig som bara den
8. När tar du studenten? Tar? Jag tog studenten den 8/6-06
9. Något jobb? Brevis!
10. När ska du sova ikväll? Förhoppningsvis i tid
11. Duschat idag? Absolut, efter gymmet så
13. Kramat någon idag? Nej, ingen alls
14. Pussat någon idag? Nehe, inte det heller
15. Vad har du ätit idag? Mackor till frulle, bacon och sallad till lunch, vattenmelon till mellis
16. Dagens klädsel? Linne och nya byxor under dagen, tights och tisha på gymmet
17. Dagens smink? Inget alls, har slutat använda smink under "oviktiga" dagar
18. Dagens sötnos? Erik. Varför? Hemlis!
19. Dagens roligaste? Thomas Järvheden
20. Har du många vänner? Alltså, jag har många vänner på facebook. Däremot umgås jag bara med en handfull av dom, på riktigt
21. Hur många har du kysst? Några stycken
22. Vem kramade du senast? Linda min fina
23. Hur många ggr har du haft sex? Mitt sexliv är inget jag tycker om att diskutera
24. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen vad jag vet iaf
25. Har du pojk-/flickvän? Inte för tillfället
26. Vem pratade du med i telefon senast? Erikperik
27. Vem fick du senast sms ifrån? Patrik

FAVORIT:
28. Film? Ööh.. Jag vet inte... Twilight är väl en
29. Låt? Just nu - Rap das Armas, den går på högvarv på iPoden!
30. Mat? Kyckling Satay (kyckling med jordnötssås)
31. Dryck? Bonaqua Päron
32. Färg? Lite allt möjligt, svart, vitt, rött, rosa, brunt, lila
33. Stad? Bangkok och Barcelona
34. Land? Thailand. Men Sverige är också ganska bra
35. Ämne i skolan? Idrott och matte
36. Årstid? Sommar, alltid, trots att det inte är handboll då

SENASTE:
37. Personen du tänkte på? Jag tänker på olika personer mest hela tiden
38. Personen du kysste? Hmm.. Måste varit Kalle
39. Gången du spydde? Bra fråga. Någon gång efter Thailand tror jag, när magen inte fungerade ordentligt
40. Gången du grät? Jadu, det var ett tag sen! Jag har lyckats hålla det inne på sista tiden
41. Pizzan du åt? Vesuvio, alltid vesuvio
42. Gången du var i Göteborg? Precis innan Thailand
43. Gången du var i Sthlm? Alltid Stockholm, mitt kära Stockholm
44. Gången du var full? Jag dricker inte, alltså blir jag inte full. Inte av alkohol iaf
45. Gången du var hög? Hög har jag aldrig varit, inte på narkotika iaf
.46. Personen som såg dig gråta? Min tränare, när jag stukade foten i höstas. Inte för att det gjorde ont, jag var så arg över att inte få spela!

ANTINGEN ELLER:
47. Svart eller vitt? Svart
48. Hund eller katt? Vovve
49. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma, om det är rätt sällskap
50. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
51. Singel eller upptagen? Alltså, det där är ett dilemma. Öppet förhållande, är det ok?
52. Lunarstom, helgon eller Playahead? HAHAHA!
53. Ragga eller bli uppraggad? Beror på vad det är för kille som raggar ;)
54. Big Brother eller Paradise Hotel? BB, lätt!
55. Svart hår eller blont? Det spelar ingen roll, det beror på vem det sitter på
56. Blåa ögon eller bruna? Same same, det spelar ingen roll
57. Choklad eller lakrits? Choklad, jag är chokladoman!
58. Göteborg eller Stockholm? Stockholm, Götet är skit
59. Högerhänt eller vänsterhänt? Vänsterhänt, lite bättre ni vet
60. Coca cola eller fanta? Cola, alltid
61. Pizza eller kebab? Kebab, tycker inte så mycket om pizza
62. Randigt eller prickigt? Båda!
63. Älska eller älskas? Jag har svårt för att älska, men vill gärna göra det någongång, på riktigt
64. Leva eller dö? Leva, trots allt

ANTAL:
65. Personer du älskar? Några stycken, vissa mer än andra
66. Personer du hatar? Alltså, hata är starkt, men vissa tycker jag väldigt dåligt om
67. Personer som sagt jag älskar dig? Det är några stycken, jag håller inte räkningen
68. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Sanning eller konsekvens brukar ju ibland leda till sådana där situationer där man beblandar sig med många under kort tid. ;)
69. Glassar du ätit på en dag? Kunde nog dra i mig rätt många när jag var yngre..
70. Festivaler du varit på/ska på detta året? Nichtes
80. Gånger du haft minnesluckor? Två. En gång efter ett handbollsskott i huvudet, en gång efter en hjärnskakning
81. Gånger du varit hög? Aldrig
82. Personer du saknar just nu? Många! Typ Blom, Erik, Patrik, Marcus, Rickard, och några till
83. Gånger ditt hjärta brustit? En gång. Efter det har jag inte gett bort mitt hjärta igen

VEM:
84. Vill du kyssa nu? Hemlis
85. Ska du träffa imorgon? Jag vet inte.. Linda kanske?
86. Sjöng du senast för? Blom, Erik och Peter på vår singstarkväll
87. Hade du senast en msn konversation med? Mickepickepöö
88. Spelade du tv-spel med senast? Blom, Erik och Peter
89. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Blom! Eller någon annan, hemlig ;)
90. Vill du kasta en sten i huvudet på? Folk som faktiskt tror att de har rätt att bestämma över andras liv
91. Förtjänar att dö? Jag vet inte, ingen. Jag vill inte bestämma över andras liv
92. Vill du sova bredvid inatt? Erik eller Patrik, jag sover så bra bredvid någon av dom!

VAD:
93. Gör dig glad?
 Mycket, handboll, vänner, musik, bra väder osv.
94. Gör dig ledsen? Jag själv, oftast
95. Vad vill du helst göra nu? Skratta, ha kul, träffa P&B&E&P&R!
96. Önskar du att du slapp göra? Jobba om dagarna, jag vill vara rik
97. Vill du ha nu? Ett bra jobb
98. Önskar du dig i födelsedags present? Det är ju ett år kvar! Men då tar jag gärna en bil ;)
99. Längtar du till? Första matchen i nya laget (bara fem veckor kvar nu!)
100. Tycker du om dina betyg? Nej, jag slarvade mig verkligen igenom gymnasiet
101. Ångrar du i ditt liv? Man ska inte ångra saker, det är inte bra!
102. Är det bästa som har hänt dig? Patrik. Trots att han bor på andra sidan jorden är han en stor del av mitt liv
103. Är klockan? 18:44

Latmask!

Usch och fy på mig idag, jag skippade löpningen. Trots att jag lovat mig själv att springa. Men men, man kan inte alltid hålla vad man lovar. Gymmade iaf, och det är ju alltid nåt. Och sen är det så himla kul när man märker att träningen ger nåt, att man faktiskt blir starkare! Ska bli spännande att se om handbollen också går bättre när jag är mer vältränad.. Hela nästa säsong är jäkligt intressant, eftersom jag ser det som ett nytändningsår, får hoppas det blir det också (så jag inte spyr på handbollen som jag brukar göra i mitten av varje säsong).

Men nu ska jag inte tråka er med handbollssnack, för jag ska se på film och äta jordgubbar. Hejs!


Blöt, blötare, jag.

Jag. Hatar. Regn.

Om jag blev blöt idag? Vi säger så här, jag kunde krama ur vatten ur mina trosor och hälla ur vatten ur skorna. Så ja, jag blev lite blöt.


Parapapapa papapapa

Lady GaGa, Alexander Rybak och Milow i all ära, men det här är min nominering till årets sommarplåga.

Aj lööv the sun

Sjukt bra väder idag, helt fantastiskt. Ändå ska jag överge det snart för att åka och gymma, men jag har trots allt legat ute ett par timmar nu så det får räcka.
Men jag skulle bli glad om någon kan förklara aftonbladets väder för mig? Det ska vara +29, strålande sol utan ett moln på himlen, men det ska regna? Hur kan det regna om det är molnfritt?

Ps. Dagens kändisspotting i Rålis: Robinson-Robban. Fan vad killen snackar!

Tjockisar

Jag glömde självklart det bästa. Andra tjejer säger: "Sallad på fredag efter träningen? Men utan dressing." Vi handbollstjejer säger: "Pizza på fredag efter träningen? Med massa bea!"

Handbollsmänniskor är speciella människor

De flesta tjejer säger: "Oh ja, jag har fått smalare ben!". Handbollstjejer (eller mitt lag iaf) säger: "Oh nej, jag har fått smalare ben!". Vissa tjejer säger: "Oh nej, jag har fått större armar!". Handbollstjejer säger: "Oh ja, jag har fått större armar!"
Vi är inte som andra tjejer helt enkelt.

RSS 2.0