Jag vill bara vara nära dig

Mindre än två veckor kvar till Barcelona nu, great. Två veckor kvar tills jag byter kontor, great. Och lite nervöst. Har visserligen bytt kontor tidigare, men nu ska jag bli arbetsledare på det nya kontoret så det är lite pirrigt. Framförallt eftersom jag hört att de är lite kräsna på det nya stället. Men det är bara att göra mitt bästa så kommer allt lösa sig!

Annars händer inte så mycket. Har dragit ner på handbollen och lirar bara i b-laget, tränar handboll max en gång i veckan och gymmar pch springer mer än förr. Mår bättre på det sättet. Har börjat bo in mig i min nya lägenhet (trots att jag inte är hemma så mycket) och bara är. Livet rullar på och allt är rätt bra just nu. Trots att jag fortfarande är osäker på vad A känner vet jag vad jag känner, och det är väldigt skönt. Sen att jag inte vågar säga nåt är en annan sak..


Håkan är så jävla magisk

Håkan igår, nåt av det bästa jag sett. Rösten är borta, tårarna kom nästan, men det är så värt det! Finns inte ord för hur bra Håkan är live, det finns ingen artist som ens är i närheten av honom. Helt fanastiskt.

Dock blev det ingen utgång igår, eftersom jag har match idag. En av de sista matcherna på ett tag, jag har nämligen äntligen bestämt mig för att pausa handbollen. Av två anledningar egentligen, den ena är att jag är så fruktansvärt ur form just nu så det är åt helvete tråkigt med handboll, den andra är att två andra målvakter i laget ägnar sig åt att frysa ut mig och snacka skit om mig konstant. Hittills har jag inte brytt mig, men nu pallar inte mitt psyke längre. Det finns lixom ingen anledning till att gå ner och träna och spela om jag mår psykiskt dåligt av det. Får se hur länge jag klarar mig utan handboll, lär ju få abstinens och komma tillbaka om ett tag! Men det tar vi då i så fall.

Och jag saknar mitt hjärta. Ett dygn har vi varit i från varandra, tre dagar kvar tills vi ses. Galet att man kan sakna någon så här mycket efter så kort tid... Men är man kär så är man.


I won't stop breathing just because you're gone

Fredag idag, härligt. Har varit en skitvecka så det är riktigt skönt att få lite ledigt. Hur mycket ledigt det nu blir, med tanke på att jag har en lägenhet att städa ur. Men men, det är bara bita i det sura äpplet och göra det. Det är ju bara tre veckor kvar tills vi åker till Barca, så då kan jag stå ut med lite skithelger.

Underbaraste åker till Milano imorgon, och jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta. Jag kommer sakna honom galet mycket! Men imorgon kommer Erik hit och vi ska gå på Håkan på lördag, och det är ju alltid nåt. Även om det inte är samma sak som att vara med bästa.

Och ja, flytten gick bra, tackar som frågar. Om tre veckor ska jag även byta arbetsplats och börja jobba i Farsta, vilket betyder att jag har ca 15 mins promenad till jobbet. Helt okej om ni frågar mig.

RSS 2.0