Nyårslöften!

Hej hallå folk, här kommer våra nyårslöften! Ihopkomponerade av Blomman a.k.a stjärnan, den bäste.

Sandra (den bästa av de bästa): Ha ett lika bra år som 2008, plugga ordentligt och hålla ihop det med Peteeeer.

Mickis (looooooseeeeer): Bli ihop med Erik, flytta till Gbg, bli handbollsproffs.

Peter (tuffingen själv): Flytta till Gbg, skämma bort Sandra äckligt mycket, bli rik.

Erik (sköning): Bli ihop med Mickis, inse att Norrland suger och flytta till Gbg med oss andra.

Mackan (svikare!): Inte stanna borta mer än nån vecka, komma hem och flytta till Gbg och ösa pengar över Sandra.

Rille (svikare 2!): Same som Mackan, dom två är ju nästan som samma person juuu.


Okeej då folk, då vet ni hur nollnio ser ut! Göteborg kommer svämma över av skön människor, braaa där. Nu ska jag äta lite mer av Mickis fabulösa kladdkaka!

Peace out // Sandra a.k.a Blom/Blomman


Fcuk

Jag är så förbannat trött på min familj just nu, nåt så in i helvete. De verkar inte tro att jag faktiskt har planer för ikväll ("men vadå, du skulle ju vara barnvakt?") och så blir de arga för att jag vägrar ställa upp denna gång. Jag har aldrig, ALDRIG, lovat att jag skulle vara barnvakt ikväll, men tydligen så har min mamma lovat att vi ska vara det! Finns ingen chans i helvetet att jag tänker ändra mig nu. Dom får lösa det bäst dom vill, jag tänker inte passa några jävla snorungar någon gång mer, för man får aldrig nåt jävla tack för det.

Nu sticker jag till Blom, och ikväll ska jag, Blom, Erik, Peter, Marcus och Rickard ha tidernas bästa nyårsfirande. Så det så.


Jag glömde några grejer

Jag glömde några viktiga punkter i det förra inlägget. Här kommer dessa.

Årets låtar: Jason Mraz - I'm yours, Håkan Hellström - För en lång lång tid och Kär i en ängel, Katie Perry - I kissed a girl
Årets skiva: Håkan Hellström - För sent för Edelweiss
Årets artist: Vilken dum kategori! Håkan forever.
Årets insikt: Jag har fattat en grej om mig själv, som jag dock inte vågar/kan berätta för många.
Årets "kan-du-inte-bara-sluta-spöka-i-mitt-huvud-och-komma-hit": Patrik.
Årets "jag skulle kunna få hur många kategorier som helst": Patrik.
Årets besvikelse: OS, det gick ju som det gick.

Ja, det lär ju komma fler allt eftersom. Håll till godo!

Summering av '08

Ja, så har vi kommit så långt som till att summera det gångna året, och se framåt mot nästa år. Och ja, vad ska man säga om 2008 då? Ett år som varit både upp och ner, men på det hela så har det nog varit ett dåligt år. Det är iaf det intrycket jag kommer ha av '08 när jag minns tillbaka längre fram.
Well well, ska vi göra upp lite punkter då? Det tycker jag!

Årets bästa: Björn Gustafsson. Lite ljus i detta eviga mörker.
Årets sämsta: Jobb, iaf de jag haft. Varför hittar jag aldrig något bra?
Årets braiga av mig: Jag har inte sagt upp mig från CM. Än.
Årets dåliga av mig: Jag har inte sagt upp mig från CM, och fixat nytt jobb.
Årets "fan-vad-jag-ångrar-att-jag-lyssnade-på-andra": Chansen till elitseriehandboll kom, och tack vare min tränare tackade jag nej till min dröm.
Årets "Patrik": Blom, som stack till Götet.
Årets bottennapp: Han, big time. Som jag ångrar mig!
Årets toppnapp (heter det så?): Erik, en underbar människa!
Årets idioti: Buss-strejken. Det var inte kul att sitta fast i Tyresö, även om det bara var en vecka.
Årets "snälla sluta bråka nu!": Magen i somras, konstant ont i två-tre månader. Det var inte en rolig period.
Årets "snälla sluta bråka nu! 2": Hela min kropp som envisas med att vara skadad överallt hela tiden.

Ja, det får räcka så för den här gången. Det verkar som mitt år var rätt botten ändå, iaf om man ska se utifrån den här summeringen. Nästa år vet jag redan nu kommer bli ett mellanår, förhoppningsvis bättre än detta men troligtvis sämre än kommande år. Det vet jag redan-

Årets sjukaste natt

I natt hände det något sjukt, något jag inte varit med om tidigare.
Allt började väl egentligen igår när jag hade lite svårt att somna, men efter lite om och men lyckades jag somna framåt 12-snåret.. Sedan vaknade jag, tittade på klockan och insåg att jag skulle upp och till jobbet. Trodde jag. För klockan var bara 01.30, och jag skulle ju inte upp på långa vägar. Men upp gick jag, i nån sorts blandning mellan sömngång och vakenhet, och började klä på mig, borsta håret och så. Sen började jag tänka lite, det var lite tid kvar tills jag skulle gå (i huvudet trodde jag det var 20-30 min, men det var ju drygt 4 timmar) så jag funderade på om jag skulle sätta mig vid datorn eller åka till jobbet tidigare. Det slutade med att jag gick och la mig igen, och när jag vaknade (på riktigt) trodde jag att jag drömt allt. Men icke sa nicke, för påklädd var jag ju redan!

Det kanske inte låter så konstigt, men det var verkligen en helt sjuk upplevelse så här i efterhand. Jag går ju i sömnen (dock mindre nu än när jag var liten) men nu var jag ju lixom vid medvetande, men ändå inte. Skumt.

Jag ä int bitter!

Marcus - Snart åker vi! säger:
nu är det bara en månad kvar

Mickis säger:
kvar till vadå?

Marcus - Snart åker vi! säger:
tills jag och rille åker till aussi!

Mickis säger:
meeeen kul för er dåååå

Marcus - Snart åker vi! säger:
haha, avis eller?

Mickis säger:
äsch, far åt  helvete med er
 
Marcus - Snart åker vi! säger:
nej, men till australien

Mickis säger:
same same, different name

Hemlis

Jag vet att man inte får, men jag måste sola. Just nu ser jag ut som ett lik i ansiktet och på kroppen, blekare än blekast! Därför var det jäkligt skönt att ställa sig i solariet idag och bli lite brun, eller iaf inbilla mig att jag blir lite brun. Ska sola några extra gånger den här veckan, försöka få ihop lite färg (och kanske lite fräknar på näsan) tills Patrik kommer. Han är ju alltid så jäkla brun, och jag vill helst slippa se ut som ett spöke bredvid honom.


Give me

För den som kanske råkade missa att ge mig en julklapp, eller inte har hunnit ge mig någon än (Patrik..) så finns det en sak jag skulle vilja ha (förutom alla CSI och Vänner-boxar). En blender, så jag kan göra lite goda fruktsmooties. Om ni inte hittar någon bra så finns det en från OBH Nordica på MediaMarkt/OnOff/Siba/El-giganten, för en liten nätt summa. Bara så ni vet.

Inte börja jobba igen

Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att slippa jobba på måndag igen. Men jag behöver pengarna, framförallt nu när jag, M, R och P börjat smida planer. Nu ska det sparas pengar, nåt helt otroligt mycket!

Och de nya planerna skär sig med det faktum att jag precis bestämt mig för att köpa ihop alla CSI-boxar, eftersom de är väldigt många och då blir det inte så billigt. Och så vill jag ha Vänner-boxarna. Men men, får väl köpa nån box i månaden (de kostar ju ändå bara 200 kr styck) och så får jag önska mig lite i present av folk. Så det ska väl gå det med.

Ibland så

Varför ska det vara så mycket folk inne i stan när det är rea? Jävla puckon. Jag med, eftersom även jag befinner mig där vid detta tillfälle. Men men, jag fyndade ju faktiskt en del! Två koftor som jag tittat på tidigare (sammanlagd rea: 300 kr) två boxar CSI (Miami säsong ett, LV säsong ett) och så två filmer, Blades of glory och en Beck-rulle. Nu saknas bara sista boxen för att min Beck-samling ska bli komplett! Den boxen var även det enda jag önskade mig i julklapp, men tror ni jag fick det? Jorå, visst visst. Får väl införskaffa den själv istället då.

Nu har jag och Blom precis fixat ihop lite chokladbollar till hennes lillebror (hemskt snälla vi är) och ikväll ser det ut som det blir utgång. Väldigt kul, det var alldeles för länge sen, framförallt vi två tillsammans.


En annan dag

Yehey, annandagen idag. Varför är det så kul då tänker ni? Mellandagsrea så klart! Så nu sticker jag och hjärtat till stan (utan jobbiga killar som inte gillar att shoppa) och så köper vi upp allt i alla affärer. Eller inte. Men något ska jag komma hem med, som en liten julklapp till mig själv.

Tack Pressbyrån!

Igår så fick jag två trisslotter av min syrras killes pappa, vi brukar alla få det av honom i julklapp. Och grym som jag är så vann jag 50 kr på båda (25 x2, det var sånna där dubbellotter för er som har koll), så alltså vann jag 100 kr. Tänkte då hämta ut de pengarna när jag var och handlade idag, så jag smet in på Pressbyrån. Och fick 200 kr av tjejen i kassan. Fråga mig inte hur hon hade räknat, men 100 kr för mycket fick jag och inte en chans i himmelen att jag gnällde över det. Jag vet att det är en sån här samvetsfråga, men jag säger inte till när jag får för mycket pengar i stora affärer/affärskedjor, de tjänar så mycket pengar ändå. En annan grej om jag handlar i en liten butik/kiosk eller så, då kan jag säga till.

However, tack vare Pressbyrån unnade jag mig lite extra godis också. Trots att jag inte ska. Men jag ska sluta, jag lovar. Ska kirra nytt gymkort också på ett annat ställe nu när det gamla gått ut, och börja löpträna ordentligt så fort foten blivit bra. Inte sprungit på sju(!) veckor, gissa om jag har ångest? Skoja inte!


Merry fucking christmas

Jaha, då var det jul. Och jag mår crap, har feber, hostar och är snorig. Men jag ställer upp för laget (som vanligt) och firar jul. Iaf nån timme eller så, sen kommer jag nog banga. Uuuusch! However, så ska jag väl inte sabba julstämningen för er som faktiskt bryr er. Så god jul på er, geeks.

God jul loosers

För att citera en vis man; "När en person lider av vanföreställningar kallas det för mentalsjukdom, när flera människor lider av vanföreställningar kallas det religion". Vad jag tycker om religion vet ni nog redan, och just nu stärker jag mina argument genom att läsa "illusionen om gud". Läsvärd bok, iaf för alla med lite självinsikt!

Och btw, denna gubbe är ju helt knäpp i huvudet. Men det visste jag ju redan.


Nehe ni!

Nej kära vänner, nu har jag bestämt mig! Det här är sista gången på länge jag tänker fira jul i Sverige. Nästa december tänker jag sticka iväg till Asien och vara borta nån månad eller två, nån som ska med? Och efter det tänker jag åka bort varenda jävla jul (tills jag kanske har familj och så, men det lär ju aldrig hända). Yehey, vem är med mig? Bojkotta julskit forever!


Dan före dan

Ingen julstämning alls, inte för fem öre. Jag tycker verkligen det här är en av de mest överskattade högtiderna under året, men jag tycker om att köpa presenter (det gör jag alltid) så jag ger ändå bort rätt mycket. Men det gör jag ju till födelsedagar och sånt med, bara för givandets skull (om jag får något själv spelar egentligen ingen roll).

Rätt bra dag blev det idag, iaf till en början. Men när jag trodde jag skulle få gå hem vid 12-snåret kom en jävla lastbil med massa jävla H&M-kataloger som skulle splittas, vilket tog ett bra tag extra. Lite lustigt var det att halva mitt postnummer hade råkat hamna i Haninge istället för i Tyresö, och vem är jag om jag inte letar upp min katalog där i högen och tar med den hem? Trots att det egentligen inte är utdelningsstart förrän den 29/12. Ajabaja jag. Men ta det lugnt, det var inget särskilt ändå i den.

Nu ska jag färga håret (ska bli lite mer ljusbrunt än vad det är nu) och sen ska jag slå in massa julklappar. Och sen kanske sova tidigt, eller sent. Beror på vad kroppen säger.

Fcuk

Eller? Jag börjar bli sjuk (igen) tror jag, men denna gången är det magen som inte vill vara med och leka. Eller rättare sagt, det är magen och hela kroppen. Jordens huvudvärk, blek som ett spöke, tröttare än tröttast, ont och svullen i magen, vart ska det sluta? När en på jobbet dessutom kräks två gånger känns det inte bättre. Och det känns verkligen inte bra när jag suttit bredvid honom hela dagen (eller okej, en timme på morgonen, men det var lixom "allt" jobb i princip).
Men okej då, jag är väl sjuk hela julhelgen! Jag ställer upp för laget! Varsågoda.

Btw, vi lirade innebandy idag, mot Hammarbys div1 lag. Vi vann. Så det så. Om några veckor ska vi lira handboll, ryktena säger att vi kommer få spela 4 mot 6 istället för 6 mot 6, bara för att ge de lite handikapp. Det är fusk tycker jag.

Som jag längtat

Äntligen äntligen äntligen är denna vecka här, veckan då man bara jobbar två dagar och är ledig fem. Det finns inte ord för hur mycket jag längtat! Inte för att det är jul, jag hatar julen (som ni säkert vet), men ledighet behövs. Och så är det snart ett nytt år, då jag ska börja mitt nya liv på ett eller annat sätt, och allt ska bli bra. Nu har jag bestämt mig på allvar, jag ska inte göra mer dumma grejer nu.

Och förra årets nyårslöfte: "Bli lycklig", föll inte in i år. Ett tag såg det ljust ut, sedan rasade allt och nu är jag ganska långt nere. Men nu ska jag långsamt kämpa mig uppåt och nästa år ska bli bra, om jag inte blir lycklig så ska jag iaf komma en bra bit på väg. Det är jag skyldig mig själv.

Nu ska jag sova, något jag borde gjort för en timme sedan. Men trots att jag är snortrött (det är jag mest hela tiden) så kan jag inte sova. Imorgon måste jag fixa en viktig grej, och det gör mig lite nervös. Varför är det så jobbigt att ringa viktiga samtal? När det är så lätt att ringa en kompis och prata om allt och inget..

Jag är såå dålig

Det var tänkt att jag skulle städa idag, eftersom jag verkligen behöver det. Gjorde jag det? Haha! Jag stack iväg till stan och hängde med Erik istället, fick en julklapp och gav bort en. Hoppas du blir nöjd E. Stannade till hos Marcus och Rickard på vägen hem för att nalla lite bullar, satan i gatan vad gott det var! Och som vanligt var det lika trevligt som alltid hos dom. Kul liv det kommer bli nästa år, ingen Blom, ingen Erik, ingen Marcus, ingen Rickard! Hur ska jag klara mig? Det är den stora frågan.

Och den obeslutsamma jag har börjat bli den beslutsamma jag, jag har som sagt redan bestämt mig för vad jag ska plugga, jag tror även var börjar bli klart, och förhoppningsvis även när. Och jag tror jag vet vad jag ska göra nästa höst också, och det känns otroligt skönt att ha kommit så här långt i mina funderingar.

Lite mer gnäll

Jo, eftersom foten inte är bra så måste jag tejpa den när jag tränar och spelar (plus att jag använder ett skydd, förstå hur dålig foten är). Mitt stora problem nu är att jag tydligen är känslig mot den tejp vi använder, och jag har fått utslag över hela fotleden. det kliar och är rött och irriterat mest hela tiden, sjukt jobbigt.

Dessutom vägrar mitt lilla sår på knät läka, utan det har istället blivit infekterat och varar och är äckligt.

Det känns som om det inte är min tid just nu.

Det blir inte bra

Min dumma fot vägrar bli bra. Det är nu sex veckor (eller är det sju?) sen jag stukade den och jag har fortfarande ont och är svullen. Att spela handboll funkar om jag tar voltaren före och efter, jobba är väl samma läge, men mycket mer ansträgning än så tål den inte. Jag kan inte gå på tå, inte springa, inte hoppa, ingenting som anstränger foten lite extra. Och häromdan knastrade det till lite obehagligt i foten och började värka, det kändes som något gick sönder igen. Så något fel är det, men eftersom läkarna vägrar inse det får jag helt enkelt leva med det. Kul.

Dessutom verkar det som om det är något fel på kroppen också, jag får blåmärken mest hela tiden. Räknade nyss de som jag kunde se på armar och ben, och kom upp i 27 blåmärken. Jag har inte haft så många... någonsin tror jag. Jag brukar få några extra i början av en handbollssäsong, när kroppen är ovan, men så här mitt i brukar jag knappt ha ett enda. Framförallt inte på armarna, knäna (jag har knäskydd när jag lirar) eller på höfterna. Så något knasigt är det där också.

Jag ber om ursäkt

Jag har upptäckt att jag går runt och är sur och grinig hela tiden. Jag gnäller på allt och kan även fälla små dumma kommentarer till om de gör något som irriterar mig. Så därför vill jag nu be om ursäkt till alla som kanske har tagit illa upp, och till er som kanske kommer råka ut för det här. Men jag kan inte hjälpa det,det händer för mycket i mitt liv som sätter sig i huvudet, och då försvarar sig kroppen genom att bli grinig. Så förlåt, jag ska försöka skärpa mig.

I believe in karma

Trött. Jättetrött. Jättejättetrött. Jättejättemegatrött. Så, då var det utrett! Men kan inte sova än, eftersom systerdotter inte är i närheten av att vara trött. Jäkla skitunge.

Idag slutade vi faktiskt inte allt för tidigt, vi hade kunnat sluta vid 12-tiden men chefen tyckte att vi skulle fika en timme (tårta, bullar och paradis/alladinaskar, namnam!) så då blev det lite senare. När jag sedan skulle gå hem kom en "mellanchef" eller vad man ska kalla dom och sa att jag var tvungen att fixa en jäkla skåpsmall först. För er som inte vet vad det är så är de som det låter, en mall över hur vi märker upp våra skåp. Typ. Första skåpet började bra, tills jag upptäckte att jag gjort fel. Då var det bara att göra om och göra rätt. Sen passade jag på att göra en till lite lättare, så slipper jag göra den nästa vecka. Vid halv två kom jag ifrån jobbet iaf, lite lagom sådär!

Och så har min dumma telefon börjat strula oxå. Jag som älskar den, men jag tror inte den älskar mig lika mycket eftersom den envisas med att stänga av sig hela tiden, och så startar walkmangrejen om hela tiden. Det går inte att lyssna på musik allt för mycket helt enkelt. Så ny telefon borde införskaffas, men det har jag inte råd med just nu.

Jo..

Jag orkar inte, det går inte, snälla rädda mig! Det är inte sanning hur borta jag är i huvudet, fyra timmars sömn plus alldeles för mycket att tänka på går inte så bra ihop. Så snart är det sovdags, jag orkar inte!


Hörninini!

Du/ni som envisas med att ringa mig från dolt nummer i tid och otid, vad är det? Som du/ni kanske fattat så svarar jag inte i telefon mitt i natten, framförallt inte om det är från dolt nummer! Och jag har även svårt att svara på jobbet, så är det något viktigt så ring gärna på eftermiddagen (eller ring från känt nummer, så kan jag ringa tillbaka sen). Är det så svårt?

Idag verkar jag ha varit riktigt poppis under de 105 minutrarna jag lagt ifrån mig telefonen. Hade 14 missade samtal, måste vara rekord av något slag, iaf för mig. Kanske ska sluta lägga ifrån mig telefonen, eftersom det aldrig ringer när jag har den på mig?

Tröööööött!

Men snart är det helg! Herre min vad jag ska sova i helgen, eller inte. Barnvakt fredag-lördag, vilket betyder upp tidigt på lördag. Får väl gå och sussa med kidsen på fredag så kan jag sova ut lite. Sen kanske match på lördag (det där kansket kommer ikväll försvinna, jag vet att jag måste spela, men denna gång får jag nog stå i mål istället för att vara utespelare), eventuellt utgång på lördag kväll om jag pallar, annars mys hos Erik. Söndag blir chill sovdag, jag måste få vila ut!

Men härligt är det när allt vi har att göra på jobbet bara försvinner. Igår varnade chefen oss för att det ska komma in mycket de sista dagarna inför jul, och igår kom det fyra pall och idag fyra pall till. Det visade sig dock att bara två av dessa åtta var till oss i Västerhaninge (jag tillhör Haninge-kontoret men jobbar i Västerhaninge, men från februari när VH får sitt egna kontor kommer jag bara jobba i Haninge, knasigt jag vet), vilket har lett till att vi igår slutade tre och idag 12.45. 12.45 lixom, länge sedan det var så korta dagar! Hoppas på samma imorgon, men chefen ska tydligen bjuda på fredagsfika med tårta och sånt så då får vi inte gå hem allt för tidigt. Men men, det går det med.


Och så var det det där med reklamer

De flesta reklamer på tv är helt värdelösa. Men ibland så dyker det upp undantag, reklamer som faktiskt har ett budskap och som är bra. Det här är en av mina favoriter just nu.


Och så var det onsdag

Jag hade tänkt att skriva att jag lever och mår bra, men det skulle i så fall vara en lögn. Jag lever, men bra mår jag inte. Jag går runt med världens konstigaste känsla i kroppen, det går inte att förklara hur det känns. När jag vaknar på morgonen har jag ångest för att gå till jobbet, men när jag väl är där så känns det okej ändå. Inte bra, men okej. Det funkar för tillfället lixom. Men när jag sen slutar och börjar tänka på annat kommer den där känslan, den som inte vill säga mig om den är bra eller dålig. Den finns lixom bara där. Jätteskumt, irriterande och bläigt (brist på adjektiv, förlåt).

Så är det ändrade planer också, av olika anledningar så kommer Patrik till Sverige redan den nionde januari (han skulle ju inte komma förrän den 19e var det sagt först) och vem är gladare än jag? Min bättre hälft (förlåt Sandra, men i detta fall är det Patrik) kommer och förhoppningsvis gör han mig hel igen, det skulle behövas. Nackdelen är dock att när han åker tar han med sig Marcus och Rickard, på obestämd tid. Skit!

Nu ska jag packa väskan och bege mig iväg mot Fridhemsplan, vi har julavslutning md föreningen och då ska damerna som vanligt hjälpa till.. Varför behöver herrarna aldrig göra det? Fusk! Kvällen avslutas iaf med en match mellan damerna och herrarna (alternativt blandade lag, vi vet inte än), så handbollsgrejerna ska med. Och imorgon blir det jättesen träning, killarna har snott vår träningstid för att spela klart en match som blev avbruten förut. Så nu ska de sista 45 minuterna förhoppningsvis spelas klart (de de möter har en förmåga att få matcherna avbrutna titt som tätt).

Dumma jag

Det känns som jag återigen har satt mig i en sån där jobbig situation där mitt beslut kommer såra en annan person, trots att det är det sista jag vill. Jag är sämst på att förklara sådana här saker och jag vet inte hur jag ska göra det denna gång, för sanningen kan jag inte berätta. Det bästa skulle vara att säga som det var, men det är i dagsläget alldeles för komplicerat och jag vet att sanningen skulle såra mer än vad en lögn gör. Men det börjar bli dags för mig att ta tag i detta, önska mig lycka till.

Det blir mycket film nu!

Av någon anledning blir det väldigt mycket film här just nu, men det får ni stå ut med. Fick denna av systeryster, ganska rolig är den faktiskt (iaf den första delen).

Har jag slagit mig?

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men i en fråga tycker jag och Ebba von Sydow lika. Hur underligt det än låter. Vad det handlar om? Det kan ni läsa här.


Sedan vill jag passa på att gnälla lite över folk och fä. Snälla, lär er stava! Hur svårt kan det vara att lära sig hur många t ett ord har? Eller hur många n? När det ska vara ck, och när det bara är k? När det är e och när det är ä? Och snälla, sluta med särskrivningar. Det är fruktansvärt. Det är okej att stava fel på Nationalencyklopedin, det gjorde jag också förut, men ord som hade, prata, klänning, huvudvärk, det borde alla kunna? Det stavas inte hadde, pratta, kläning, huvudverk, inte heller på något av de andra tusen sätt ni skriver det på. Kom igen nu, så jäkla svårt kan det inte vara (jag har trots allt lyckats lära mig).


Ytterligare en lördag i mitt liv

Jag har faktiskt ingen ork, ingen vilja, inget engagemang till att göra något alls. Helst vill jag bara lägga mig i sängen och sova bort resten av livet. Men så får man ju inte göra, utan man måste hela tiden vara glad och rolig och pigg och alla sånna grejer som jag egentligen inte alls vill vara just nu. Jag vill gråta, sova, kramas!

Men imorgon ska jag spela match iaf, tror det kan ge mig lite glädje. Det är en iofs en div3-match, men i dagsläget så behöver jag all normal aktivitet jag kan få. Och nu när div1 har uppehåll så får jag nöja mig med det som finns.

Och på måndag är jag faktiskt ledig från jobbet, har ett par saker som ska göras, och för att hinna med det så var det lika bra att ta ledigt. Det är nästan så jag hellre hade jobbat än att göra det jag ska, men man kan inte få allt i livet. Har jag insett.


Lucia, Idol och födelsedag

Idag är det Lucia, och jag har sett ett luciatåg. Eller tåg och tåg, det var en bunt utklädda tjejer som stod och sjöng, det tågades inte så mycket. Men sanningen är den att det inte känns som lucia, det känns inte som jul, det känns inte som december. Jag vet egentligen inte vad det känns, allt är bara kaos och skit just nu.

Igår var det iaf Idol, och Kevin vann. Otippat. Han var bäst, vinnarlåten var bra och han gjorde den på ett underbart sätt. Första gången under Idol i år jag började gråta till en låt (det hände ju för två år sedan oxå, när Markus Fagervall var med).

Idag är det även Eriks födelsedag, grattis grabben! Och snäll som jag är sprang jag ner till Sleven imorse och köpte lussekatter och julmust, och väckte honom med frukost på sängen. Sedan spenderade vi morgonen framför tvn med lite mys, tills Erik skulle ge sig iväg till Norrland. Inte länge kvar tills han flyttar nu!

En sista sak, är inte vinnarlåten i Idol väldigt lik "Nothing gonna change my love for you"? Det tycker jag! Avgör själva..


Ta vara på tiden

Jag har insett hur kort livet kan vara. Jag har inte tid att slarva bort det, det är dags för mig att jag tar mig i kragen och ser till att göra något vettigt. Mitt nyårslöfte blir alltså; TA VARA PÅ LIVET! Man vet aldrig när det är slut. Jag ska bestämma mig om framtiden (jag är på rätt väg tror jag), jag ska berätta om det där viktiga som jag borde berätta om, jag ska ta kontroll över det jag inte har kontroll över, allt ska bli bra!

Men det är synd att det ska krävas att någon försvinner för att jag ska inse faktum.


Vila i frid Guldlock

Livet är hemskt orättvist, väldigt jäkla orättvist. Och det här året, vilket floppår. Allt som har kunnat gå fel har också gjort det. Och denna dag har varit ganska jobbig, så pass jobbig så jag gick tidigare från jobbet, jag klarade inte av att vara kvar. Två dystra besked gjorde att jag faktiskt fällde ett par tårar, dock i ensamhet så jag tror ingen såg.

Först fick jag ett sms från Marcus, en av Patrik och hans bästa vänner dog igår. Hjärtstillestånd säger läkarna, vid 22 års ålder. Livet är jävligt orättvist. Joakim "Guldlock" är en av världens härligaste människor, dock har jag inte träffat honom allt för mycket sen Patrik åkte, men jag träffade honom så sent som förra veckan. Lika glad som alltid, världens kram fick jag och vi pratade lite skit om allt och inget. Och frisk som en nötkärna var han. Det gör ont i hjärtat att veta att denna solstråle inte kommer kunna sprida sitt ljus hos oss mer. Men vi kommer aldrig glömma dig, någonsin.

Bara en kort stund efter detta hemska besked fick jag ett nytt sms, denna gång från Patrik. Vad som stod i detta tänker jag dock inte avslöja, eftersom det är väldigt privat. Det enda jag kan säga är att det som hänt är tragiskt, och det kommer påverka familjen Karlsson-McGilligan mycket under 2009. Men ni vet älskade andrafamilj, jag finns alltid här!

Ikväll blir det Idolkväll med Marcus, Rickard och Erik, får se om det kan lätta upp lite.. Men det är väl tveksamt.


Jävla skitdag

För i helvete vad jag har pinats idag. Riktigt jävla jobbigt har det varit, ett tag kände jag för att lägga mig ner i slasket och gråta. Två vurpor blev det idag, en massa jävla post och ett jävla skitunderlag! Moppefan var sönder också (den funkade igår, men idag startade den inte), så jag fick cykla runt hela området. Som är hur stort som helst. Och dessutom inte ens mitt område, för mitt är bäst. I morgon tänker jag blåljuga för att slippa mitt skitområde (det är A-dag och A-dagar suger), och får något lätt. Hela veckan har varit kaos, och jag känner på mig att jag kommer dö om jag försöker göra något avancerat imorgon. Så lätt område, kort dag och så hem och sova så är min dag gjord i morgon.


Onsdag, men jag vill ha fredagkväll!

Satan vad långsamt denna vecka går! I måndags när jag vaknade var jag stensäker på att det var onsdag, idag hade jag tänkt säga tack och hej för helgen men så var det inte.. Jäla skiiiit alltså. Måste kirra nytt jobb. Nu.

Dessutom välte jag med moppejäveln på jobbet också. Det måste sett aslöjligt ut (men jag tror ingen såg), för jag stod lixom still men fick obalans på moppen så den välte. Över mig. Slog upp ett fint sår i handflatan och på knät, stackars mig. Men tror ni jag berättade det för någon? Nehej! Ingen chans heller. Pinsamt jö.

Nu lite mer handboll! Heja Sverige, visa att ni faktiskt är bra på handboll.

Strosare

Fin dag idag, ändå. Lite segt att jobba igen, men ge mig ett par dagar så är jag inne i det och då flyter det väl på. Slutade dessutom tre idag, eftersom jag är så pass snabb som jag är :D Sen kom Marcus och Rickard och hämtade mig, eftersom de skulle handla lite i Handen och då passade vi på att träffas. Det var ett tag sen sist lixom. Och jag skulle också handla, men det enda jag verkligen var ute efter upptäckte jag när jag kom hem att jag glömt bort! Jaja, får köpa det en annan dag istället.

M & R konstaterande även att jag är en "strosare". För er som inte vet vad det är (det visste inte jag heller först) så betyder det att jag kan gå i affärer i evigheter, utan att egentligen titta på något särskilt. Jag skulle till och med kunna gå på Ica i en timme och bara titta på allt. Knäppt va? Jag vet.

Nu ska jag börja med mitt nya projekt jag har, jag ska nämligen fixa ett fett DVD-arkiv! Så om ni har några bra filmer på lager så är det bara att tipsa, jag är öppen för allt!

I'm crazy

Och jag har återigen förstått en sak, som jag vetat ett tag men velat förneka. Denna gång har jag dock satt mig i en knepig sits och jag vet inte hur jag tar mig ur det på ett smidigt sätt.. Fan mig.

Söndag

Jag var bra igår, med tanke på att jag tränat en gång på de senaste fyra veckorna. Synd att inte resten av laget samt domarna höll samma nivå (diskussionen med en domare efteråt var ju bara komisk, det visade sig att hon inte kunde alla regler!).

Hur som helst, så lyckas man tänka när man spenderar 11 timmar i en buss. Och jag har kommit fram till en massa saker. Framförallt så är min framtid helt uttänkt, och det känns så skönt. Återkommer en annan gång om hur det kommer bli.

Kalasbas

Jag är grymt trött just nu. Satte ju klockan på ringning ganska tidigt imorse för att försöka vända tillbaka dygnen lite (upp tidigt imorgon, och sedan börja jobba på måndag igen) men jag har varit grymt seg hela dagen! Och att sitta ensam i mörkret, visserligen i världen mysigaste lägenhet, gör inte saken bättre. Men jag vill ju se Idol. Och "Are you smarter than a fifth grader". Så lite till får jag vara vaken.

Det jag missar idag är dock julfest/julmiddag på jobbet. Jag hade tänkt att gå, men med tanke på att jag knaprar penicillin och ska upp vid halv sex-sex imorgon så kände jag inte för det ändå. Och sen så skulle jag nog inte tyckt det var allt för kul, eftersom jag vet hur mycket mina arbetskamrater dricker, så hela gänget (förrutom J&C) skulle nog bli rätt så dragna. Och vad tycker jag om fulla människor? Uschusch.. Vad är det med folk och inte inse när gränsen är nådd? Behöver man verkligen alkohol för att "våga", för att "ha kul"? Svaga patetiska människor i så fall, jag har alltid klarat mig utan. However, det var inte den diskussionen jag skulle ta, utan jag skulle komma fram till att jag, datorn och julmusten klarar oss bra här ikväll! Och nu verkar det som Erik kommer över också, perfekt!

Imorgon kommer ni nog inte höra av mig, eftersom bussen till Härnösand avgår 0700 från Stockholm och återkommer vid 23-snåret. Och tack vare mig kommer vi få avnjuta "Björn Gustafsson - Ett livsverk" under resan, duktiga jag!

Och så knöt sig magen igen

Idag fick jag det där beskedet, det där som jag gruvat mig inför så länge. Patrik kommer till Sverige i januari, något som för bara en månad sen skulle gjort mig överlycklig men som nu gör mig förvirrad. Jag vet inte hur jag ska reagera. Jag vet inte hur jag kommer reagera, den dagen när han väl står där, solbränd och med världens vackraste leende. Antagligen kommer jag glömma allt jag lovat mig själv och kasta mig över honom, och hoppas att han aldrig åker hem igen. Eller så är jag behärskad, säger hej och beter mig som en vuxen människa. Fast så lär det ju inte bli. Jag hoppas att allt runt om har förändrats tills dess, så slipper saker bli komplicerade.


Men Patrik, du är efterlängtad. Det vet du.


Sovasova

Varför känns det som jag saknar dig? Du är väl inget att sakna, egentligen. Eller så är du det. Du brukar ju alltid finnas där, lyssna när jag gnäller, skratta med mig när något kul har hänt, eller gnälla lite själv. Vad som hänt nu vet jag inte, men du verkar inte finnas där längre, och jag saknar det lite. Men det är väl lite mitt eget fel egentligen, det brukar oftast vara så.

Idag blir det inte allt för mycket gjort, lite saker behöver handlas och sedan ska jag hem till Marcus och Rickard ikväll och sova där (ska vara inne i stan vid sju imorgon och känner inte för att behöva gå upp fem bara därför). Dock är M och R inte hemma under kvällen, vilket betyder att jag måste spendera kvällen själv. Men det gör väl inget, lär ju somna pang bom vid sjusnåret.


Bjing

Tror ni att man är grymt trött på sitt jobb när man varje gång det dyker upp en Bring-reklam på tv utbrister "hate you". Det räcker med att höra "ping ping ping ping" (ni vet hur den går, ni som sett reklamerna) för att jag ska få kalla kårar längst ryggraden.

Kanske dags att byta jobb?


Torsdag

Idag mår jag lite bättre. Bara 37,5 graders feber, så imorgon är jag nog helt frisk och kry. Däremot har jag börjat hosta, och det är lite jobbigt. Stackars mig, men på måndag ska jag fan jobba ordentligt igen!

Nu blir det lite Björn Gustafsson - Ett livsverk. Sedan till stan och köpa nya hörlurar till Ipoden, och sen träning. Jag ska väl inte träna direkt, bara sparra lite (ni vet, stå lite i vägen för bollen utan att anstränga mig allt för mycket). Hörs dudes!

Johohodå

För er som undrat, för er som inte undrat, och för er som inte bryr er, här är min partikompass. Varsågoda!

Vill du också göra testet? Gör det här!

(Och sen kan ni som undrat om jag är blå eller röd sluta undra nu. För jag tror ni fattar var jag står, vilket är så jäkla långt från vänsterskiten som möjligt.)


Årets kalender

Årets bästa jukalender är här, och självklart är jag så snäll så jag delar med mig av den till er. Varsågoda!

Lifes go on

Jaha, så var det onsdag. Vad är det meningen att jag ska göra idag då? Ligga hemma och tråka? Det blir nog så. Idag mår jag, inte bättre, men den värsta halsonten har släppt. Däremot börjar jag bli tjock bakom näsan och mår allmänt sämre än igår, så det är väl bra att jag är hemma idag. Och resten av veckan. Känns väl sådär, jobbat två dagar efter en treveckors sjukskrivning och blir då sjuk igen. Bra jobbat tjejen.
Eller undrans om jag kanske skulle åka över till Marcus och Rickard idag, det var evigheter sedan jag såg dom. Eller Erik kanske.. Smitta folk lite. Borde också åka in till stan och byta lite julklappar som var fel storlek, och så borde jag åka och sola. Men allt sådant innebär att jag faktiskt måste gå runt bland folk, och det är jag hemskt osugen på. Blir nog till att ligga i soffan fram tills träningen ikväll (jag ska inte träna, men måste få träffa lite folk).


BTW

Glömde påminna alla om att handbolls-EM börjar idag! Ett dam-EM som blivit riktigt jäkla upphausat, tror aldrig någon lagdamidrott fått så här mycket uppmärksamhet. Massa artiklar i tidningarna, direktsändningar på TV4 (riktiga fyran, inte TV4sport), osv. Grymt! Nu är det Sverige-Vitryssland, heja Sverige!

Snälla döda mig

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag mår verkligen skit, är tveksam till om jag någonsin mått så här tidigare. Det bästa är väl att jag har så ont överallt så jag knappt känner av huvudvärken, halsen och öronen tar lixom ut den värken.. Eller så har jag vant mig vid det helt enkelt. Det var lite roligt idag när doktorn berättade för mig hur jag mådde "du mår inte så bra, du är ganska sjuk", och jag kunde bara hålla med. Hur visste han det? Min snabbsänka var uppe på över 160, den ska normalt ligga på 5. Så det var väl inte så bra.
Kan ju berätta att halsen är så svullen så det hörs när jag pratar, det låter lixom inte som jag. Och så känns det som om det brinner i öronen, och ryggen mår inte heller bra. Har dessutom nästan träningsvärk i vänsterarmen, bara för att jag sovit konstigt! Då fattar ni hur pass fel det är. Men förhoppningsvis är jag frisk som en nötkärna på lördag, eftersom vi ska till Härnösand då och spöa lite norrlänningar. Det är aldrig fel. (Och vi hoppas även på att foten passar på att bli bra i samma veva så jag slipper allt skit i framtiden).

Wish you were here

Vet ni, jag skojade bara när jag sa att jag var stensäker på att jag hade halsfluss. För det är såklart att jag inte har halsfluss, det fattar ju vem som helst. Nejdå, farbror doktorn tyckte däremot att det liknade influensan istället, och ordinerade mig sängliggande ett par tre dagar plus en fin penicillinkur. Hur i helvetet jag kan ha fått flunsan trots att jag vaccinerat mig mot det vet jag inte, det visste inte han heller. Helst hade han velat att jag vore sjukare än vad jag var (hosta, ont i bihålorna, snuva osv.) eftersom han ville få det till lunginflammation, men så bra fick han inte ha det. Flunsan verkar det vara kort och gott, för första gången någonsin (det året när jag tagit det säkra före det osäkra och vaccinerat mig).

Åh crap

Hej hopp. Jag är sjuk, nananana. Jag har 40 graders feber (den stiger hela tiden), halsen är så svullen så jag knappt kan svälja, huvudet bankar värre än vanligt och öronen gör fruktansvärt ont. Tror det blir en tripp till los doktores imorgon, för att få en liten penicillinkur. För jag är rätt säker på att det här är halsfluss. Flunsan kan det ju inte vara, jag har ju vaccinerat mig! Så doktorn imorgon, fixa sjukskrivning för fossingen samtidigt som inte är i närheten av att vara bra än.

Sjukling

39,1 grader imorse, stackars mig.. Vita prickar i halsen (halsfluss?!), stackars mig.. Ont i öronen, stackars mig.. Världen huvudvärk igen, stackars stackars mig..

Kan någon förklara varför jag drabbas av så mycket sjukdomar och skador i år? Jag som aldrig är sjuk annars!


RSS 2.0