Helg helg helg

Började i lördags med att jag och Sandra åkte ut till Sickla för att shoppa, men det gick inte så bra då jag inte hittade något alls. Trots att jag var fett taggad för att spendera pengar, så blev det enda jag köpte lite frukt på ICA. Misslyckat. Sedan hade vi match mot Avesta, en match som gjorde mig på riktigt dåligt humör. Varför? Det ska inte avslöjas här.
Men som vanligt lyckades min solstråle liva upp mig framåt kvällen, och vi gick på bio och såg Ett öga rött. En helt okej film, men inte mer än så. På bion satt det dock en kille helt själv, vilket jag och Sandra uppmärksammade eftersom han inte såg ut som en sån som går på bio själv. Hur dom nu ser ut... Jaja, hur som helst så börjar självklart Sandra prata med honom, och det slutar med att han följer med oss ut efter bion. Vi träffade även Niclas, Rickard och Marcus, och kvällen blev väldigt trevlig. (Att det tillslut blev så att Niclas följde med mig hem, det är en annan historia..)

Idag var iaf jag och hjärtat och tränade imorse, och då bestämde vi oss för att vi skulle baka när vi kom hem till mig. Det slutade med att vi gjorde två äppelkakor, ett stort berg med vaniljdrömmar och en hel massa muffins. Dock orkade vi knappt äta något, så nu har jag en massa smaskis hemma hos mig. Men allt kommer jag inte orka äta upp, så imorrn tänkte jag kanske bjuda folk. Så helt enkelt, "är du snäller så kan du få..."

Facebook!

Alla (nästan) har facebook!!! Vad är detta? Jag är iaf frälst, var väldigt anti från början men nu älskar jag det. Även Amanda, facebookshataren, har skaffat det, och nu även min syster! Vart är världen på väg?


Fast jag måste erkänna, det är coolt. Jag har hittat massa människor jag inte pratat med på länge, som jag dessutom tagit upp kontakten med igen. Så, go facebook! =)


Jag blir så trött!

Dessa jäkla innebandyfjollor, som inte verkar ha något bättre för sig än att gnälla och fjanta sig. Herregud, bryta fötterna för lite klister på golvet? Inte ens basketfjantarna kommer på så dumma grejer! Inse, så länge ni inte beter er som folk så kommer ni inte få någon respekt av någon annan idrott. Tyvärr.

Skräcken på jobbet!

Nästa vecka ska jag jobba ons-fre, rätt trevligt med lite extra pengar. Jag trivs rätt bra där, men just nu är det inte så jäkla roligt  Det finns nämligen ett barn som är totalt störd i huvudet, och här handlar det inte om t.ex. ADHD eller så, utan helt enkelt en psykisk störning. Detta barn är farligt, han slåss med både vuxna och barn. Men det är inte så att han ger en liten knuff, utan han har hittills lyckats med att bryta fingrar på två lärare, stuckit en gaffel i en lärare, fått två lärare att sluta p.g.a. andra skador, andra lärare har slutat för att de inte har orkar helt enkelt. Han har gett andra barn hjärnskakningar, armbrott och så, när han knuffat ner dom från klätterställningar, slagit stolar i huvuden eller kastat andra saker. Förstå att jag känner lite ångest inför att börja jobba igen, nu när jag måste vara på hans avdelning (vilket jag aldrig varit förr).

Men, förhoppningsvis är inte ungjäkeln kvar nästa vecka, då han idag blev bortkörd från skolan av rektorn. Skolan jobbar för att få in ungen på barnpsyk någonstans, då han måste behandlas. Tyvärr inser hans föräldrar inte detta, vilket en hel skola blir lidande för.


Tumba Tumba kan inte vinna

Det är så skönt att vi redan slagit Tumba två ggr denna säsong! Och att dessutom göra det efter ett försnack om att "Westermalm är så dåliga", "WIF har inget i ettan att göra" osv osv. Men sorry dudes, vi vann! Och vi är dessutom obesegrade i Sjöstadshallen med A-laget, sedan hallen invigdes. Det är snart två år! :D

image13
Mitt kära lag =)

Jag är alltid så snäll.

Ibland undrar jag varför jag alltid är så snäll och tar på mig allt. Imorgon ska jag t.ex. ha handslaget (eller idrottslyftet) med en bunt kids, och jag vet inte alls vad jag ska göra med dom. Några förslag? Och en sak till, någon som vet var Kullskolans idrottshall ligger? Jag hittar till skolan, men idrottshallen vet jag inte alls var den är. Och vägbeskrivningen jag fått var inte den bästa heller.

Och en sak till, jag läste i tidningen att mydigheterna spionerar på en via ens blogg. Vad är detta?! Hemskt. Och synd för er som läser, jag hade tänkt att avslöja en massa hemlisar här. Men nu blir det inte så, utan jag säger helt enkelt: Jag är en väldigt laglydig person! =D

Imorrn är det match mot Tumba! Tumba vill säkert vinna, eftersom vi vann sist. Men det kan de glömma! :D

Fcuk.

Okej, jag erkänner, jag har inte pluggat idag! Jag skrev en rad på arbetet, sen visste jag inte vad jag skulle skriva mer så jag la ner verksamheten. Åkte och såg mitt gamla lag (Tyresö) spela mot Polisen, en riktigt dålig match. Kunde nog lika bra varit hemma och pluggat istället.

Imorgon har vi iaf Div1 premiär mot Nacka! Ett Nacka vi förlorade mot för en vecka sen i DM-finalen, efter förlägning. Men imorrn blir det revansch! Nu kanske vi har bra domare, tillskillnad från då. =)

Varför skjuter jag alltid på plugg?

Jag borde egentligen plugga, eftersom min uppsats ska vara någorlunda klar på måndag. Men gör jag det? Nej! Jag kommer på en massa andra saker jag ska göra innan dess. Så här har min morgon sett ut:
09:13 Vaknar, bestämmer mig för att plugga direkt.
09:30 Först var jag tvungen att hitta Håkan Hellströms skivor, då dessa försvann från datorn.
10:00 Ska börja skriva, nu!
10:03 Måste ta ett bad bara, fryser och har megasmutsigt hår. Men sen ska jag skriva.
10:40 Så, dags att börja. Bara hitta bedömningspappret först, så jag vet hur jag ska skriva.
10:42 Hittar det inte, men upptäcker att jag måste organisera min mapp på något bra sätt. Börjar därför fixa "mellanpapper" i olika färger så jag lätt kan hitta i den.
11:08 Men var var nu pappret?
11:15 Hittade det. Hade hamnat helt fel.
11:16 Okej, dags att skriva! Ska bara sätta på musik.
11:30 Vet fortfarande inte vad jag ska lyssna på, så måste gå igenom hela spellistan.
11:34 Bestämmer mig för Absolute Music 55, det får duga.
11:35 Titta, Marcus är på MSN, honom måste jag prata lite med. En liten stund.
12:00 Nej, nu måste jag plugga. Hej då Marcus!
12:02 Ska bara kolla mejlen först.
12:04 Måste bara svara på ett mejl.
12:23 Måste kolla nyheterna, Det kan ju hänt nåt viktigt. 
12:28 Blomman ringer, och henne måste jag ju prata med en stund. Inte länge, jag måste ju plugga.
12:48 Upptäcker att jag pratat med blomman i 20 min. Säger hejdå, jag måste ju plugga.
12:49 Ska bara kolla en grej först.
12:50 Nej, det här går inte, jag skriver lite på min blogg först.
13:02 Sammanfattar min patetiska dag på bloggen.
13:03 Nu SKA jag börja skriva!


Syster duktig!

Idag har jag varit riktigt duktig och vuxen, jag har nämligen tecknat en allriskförsäkring (drulleförsäkring). Det kan väl komma till pass! Inte för att jag tror att det kommer hända något med mina saker, men man kan ju alltid försäkra sig om att om det händer så får man pengar tillbaka. Och jag vet att risken finns, då jag är en av de klantigaste människorna på denna jord =P

Sedan har jag även pluggat friskt, och det går bra. Kommer dock få spendera större delen av denna helg till plugg, eftersom vi har inlämning nästa vecka och jag är inte alls med på hur allt ska göras. Men det löser sig nog! =)

Kom igen!

Nu tycker jag att vi tar tag i det svenska språkbruket och inför lite (gamla) nya ord! Ett ord jag tycker vi ska börja använda (igen) är ordet färst, alltså superlativformen för . Vad säger ni, är ni med? Jag kommer använda det iallafall, jag tycker det är ett utmärkt ord! =)

Idol

Eftersom jag har feber, snorar och hostar så blir det en innedag för mig idag, och eftersom att Idol är det enda som går på tv på söndagsförmiddagar så sitter jag just nu och ser på det. Och helt ärligt, varför går vissa människor till auditionen? Har de ingen självkänsla? Men Gynning (som jag annars hatar) och Carina Berg sköter sig ju bra, så det blir ganska roligt ändå :)

Nu ska jag gosa ner mig i soffan under täcket med en stor kopp te och lite c-vitaminer, för jag ska bli frisk! Kan inte missa en träning, då får jag ju inget träningspris... ;)

DM-final

Ja, det gick inte hela vägen, vi förlorade tillslut efter förlängning. Trots att vi hade greppet hela matchen tappade vi det tillslut, och man ska inte skylla ifrån sig, men domarna var totalt värdelösa. Samma domare dömde oss i kvartsfinalen mot Tyresö, och var lika dåliga där. Vet inte om de har något emot oss, men när till och med motståndarnas tränare tycker att de har varit partiska så kan det mycket väl ligga något i det. Men men, vi tar revansch om en vecka istället, när det är seriepremiär mot samma lag! Så länge vi inte har samma domare dvs, för i så fall är det kört för oss igen..

Hur som helst, det gick för en gångs skull väldigt bra för mig personligen. Har börjat limma skotten igen (gjorde ju det i slutet av förra säsongen med, då det blev mycket uppmärksammat både här och där), och det känns skönt att jag kommer så rätt att jag kan det. Men mycket är tack vare klistret, det fäster verkligen! Limmade ett skott i en hand, det kan man inte göra utan vårt superklister.. ;) Som ni kanske förstår, I Love Klister =)

Känslor..

Kan man rå för vilka känslor man får för någon? Kan man själv välja att ignorera det man tror sig känna? För det jag tror att jag känner, är inte vad jag själv förväntar mig att känna.. Inte heller något jag vill.

Grattis Tero!

Grattis grattis Tero till guldet! Det är du verkligen värd, efter att ha kämpat så hårt de senaste åren! Hyvää hyvää Soumi! (Borde kanske tagit detta på finska, men finska är inte min starka sida så det blev inte så)

Och för er som inte vet, Tero Pitkämäki tog VM-guld i spjutkastning idag! Och det är så att jag har träffat Tero ett antal ggr, då han (i yngre dagar) bodde granne med min mammas moster. Trots att det skiljer 6 år mellan oss fick jag "hänga" med honom, då han "hängde" med min syster och bror. Kan tilläggas att han är mycket trevlig, och så ser han även rätt bra ut ;)

RSS 2.0