Ge mig!

Jag vill ha ett Nintendo Wii. Gärna med Wii sports resort och nya Super Mario. Och Wii fit. Vem ger det till mig? Vavava? 

Och sen fick jag precis höra att jag är grym på problemlösning. Jag vet inte om jag håller med om det, men jag löste ju det problemet iaf. Bra där.

Kors i taket

Klockan är över midnatt och jag är fortfarande vaken. Det var inte igår det hände precis. Men jag har varit på bio med bästa Linda, Jennie och Sofia, och det är klart vi såg New moon! Åh, jag älskar dessa filmer. Trots att de faktiskt är lite fjantiga. Men Edward Cullen, vilken man. Och Jacob, vilken man (pojke)! Jag säger bara, ge mig mer.

Och nu säger jag, ge mig sömn. Det kan behövas.

Give me a break

Det fina företaget jag arbetar på har en ny inställning till 2010. "Vi ska jobba lite snabbare, lite bättre och lite mer". Känns som det är ett par som kommer bli utbrända nästa år...

Men nu är det iaf mindre än en månad kvar till Dubai, och ni tror jag är överlycklig? Helt rätt! Och på lördag kommer Patrik, Marcus och Rickard!

För evigt är jag här

Det är onsdag, jag har tre arbetsdagar kvar på HK efter idag och jag har absolut ingen som helst ångest över det. Var iväg till mitt nya kontor i morse och hälsade på, och mitt första intryck var bara: Shit, här kan jag trivas! Nya chefen är kalasbra, kontoret är bra (lite litet dock, jag är van vid space), och arbetskamraterna verkar shyssta. Jag börjar där på tisdag, och det ser jag fram emot!

Just nu sitter jag och längtar från jobbet. Jag har ont i huvudet, ont i kroppen, är trött och fryser. Känner mig skittaggad för att jobba 5,5 timmar till. Visserligen har jag lunch däremellan, men ändå. 5,5 timmar.

Jag vill inte längre!

Tänk om man kunde vara så rik så man slapp jobba under veckorna. För jag ser inte fram emot nästa vecka, senaste veckan har varit kaos på bcm och det kommer vi få sota för nästa vecka. Men nu är det sista veckan, sen går jag tillbaka till det gamla! Och det låter konstigt att säga det, men jag längtar faktiskt.

Matchen i Eskilstuna idag var skit, vi förlorade visserligen bara med ett mål och jag var grym de 20 min jag fick spela, men vi förlorade. Och domarna var värdelösa. Men egentligen bryr jag mig inte, jag har ju slutat spela handboll.


Go to hell

När i helvete ska jag få sova en hel natt? Det här är ohållbart, jag mår sjukt dåligt varje dag på jobbet bara för att jag inte kan sova om nätterna. Idag var jag dessutom helt röd i ansiktet och vit runt ögonen när jag vaknade. Är fortfarande röd och fin, ser ut som jag antingen har tränat stenhårt eller som om jag har feber. Men det har jag ju inte. Tror jag inte iaf.

Och på söndag måste jag troligtvis åka till Eskilstuna för att sitta på bänken en match. Jag vill verkligen inte. Men tränaren skickade ett sms (sms, man ringer väl ändå och frågar om sånt?), och jag känner att jag måste. Jag har ju sagt att jag kan ställa upp om det behövs, så då får jag väl stå för det. Crap.

Huvudvärk

Lätt det vara att sova inatt då. Inte. Lite (okej, mycket) ångest över handbollen, över jobbet, över livet i allmänhet känns det som. Somnade vid tolv, och sen vaknade jag minst en gång i timmen efter det. Förstå att jag är trött just nu. Och världens huvudvärk har jag också. Och inte blir det bättre av alla idioter som ringer och gnäller.

Sen står jag i valet och kvalet i huruvida jag ska ringa min gamla tränare idag, och gå ner till gamla laget ikväll och hälsa på. Igår sa jag ju tack och hej till handbollen.. Och då borde jag ju informera min ex-tränare om det också. Får se hur jag gör!

Nu måste jag nog jobba lite, har sjukt mycket att göra idag. Crap.

En ny vecka

Så var det måndag igen. Och det var länge sen jag var så här otaggad för att jobba! Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få vara hemma. Eller göra något annat. Bara jag slapp vara här.
Och ni vet ju att jag tackade nej till att fortsätta här på HK, och i samma veva fixade ett nytt kontor? Det visade sig vara ett smart drag, då de inte alls hade fått förlänga min anställning. Jag hade istället fått gå tillbaka till mitt gamla kontor och hade varit fast därute. Fan vad smart jag var!

Och så vann vi mot Örebro i lördags. Speltid? Jodå, en straff fick jag gå in på. Inte för att jag gnäller, jag har ju någonstans satt mig själv i denna sits.

Hej lovers

Torsdag! Full rulle mot helgen, det är lovely. Och bara två veckor kvar på HK, vilket faktiskt känns.. Skönt. Idag ska jag även prova spela handboll, fast det tror jag inte kommer gå så bra, för foten gör fortfarande ont. Och ja, jag vet att jag skulle slutat förra veckan, men jag blev övertalad att ge det till jul. Så då spelar jag till jul, men inte längre än så.
Dessutom är det bara 1,5 månader kvar till Dubai nu! Det känns ju också grymt. Som jag längtar. Och mindre än en månad tills jag får finfrämmande från Australien. Det ser ut att bli en fin decembermånad!

Sen blev jag överlycklig när jag upptäckte att Facebook inte längre var spärrat från jobbet. Om det är en bugg eller inte vet jag inte, men jag njuter av att facebooka för stunden!

Jaja, nu ska jag jobba. Hej på er!

Måndag

Jag stukade ju foten i lördags, när jag sådär lagom klantigt klev på en boll. Vet ni vad jag upptäckte? Att det var på dagen ett år efter förra gången! Då gjorde jag det lördagen den 8/11, nu lördagen den 7/11. Sjukt va?
Hur som så är foten bättre, idag kan jag gå på den (om än lite haltande). Alltså inte lika farligt som förra året, och det är ju skönt. Jag är glad att slippa hoppa runt på kryckor.


Men för i helvete

När jag vaknade imorse ville jag inte spela handboll. Det är väldigt sällan jag har en så stark känsla för att inte spela, någonstans älskar jag ju handboll ändå. Men idag ville jag verkligen inte.
Sen fick jag höra att jag skulle börja matchen, och då blev jag rätt taggad ändå. Tills jag på uppvärmningen trampar på en boll och stukar foten. Så där som jag gjorde för nästan exakt ett år sedan. Nu var det dock den andra jäveln.. Det verkar alltså som om kroppen visste redan imorse att jag skulle göra illa mig.

Men något positivt har det varit idag, vi tog dubbeln!


Vart kom mitt fotbollsintresse ifrån?

Om nyheten om Prokop gladde mig igår, så glädjer det här mig idag. Skadeglad? Absolut!

Bara ett inlägg i bloggtorkan

Måste bara säga att detta glädjer mig.

Och denna så klart.


Gjorde jag något dumt nu?

Jag tackade nej till att fortsätta på huvudkontoret idag. Och det känns faktiskt rätt bra, på något sätt.
På torsdag säger jag även tack och hej till handbollen. Iaf fram till jul, sen får vi se om det blir någon fortsättning efter det.
Nu säger jag även tack och hej till bloggen, för ett tag. Jag mår inte bra och orkar därför inte uppdatera bloggen just nu. Inte den här iaf, det kan kanske komma in något på den andra.
Hörs i ett annat liv!

Det är ingen vanlig måndag

Det år guldmåndag! Guldhysterin har inte lagt sig, tackar som frågar. VI ÄR ÖVERALLT. Bara så ni vet.


SM-GULD FFS!

Vad mer kan man säga än SM-GULD SM-GULD SM-GULD! Det var länge sedan jag var så nervös för en fotbollsmatch, men vi tog sillstryparna! Och Tjerna, älskade Tjerna, vad vore AIK utan dig? Wooooaaaa!


Vi ska på picknick i Göteborg

Jaja, en seger fick jag denna helg iaf. 28-19 mot Järnvägen i tvåan, en helt okej match. Förutom ena domaren, shit pommes vilken dålig kille! Eller okej, jag vet att han har något emot mig. Den idioten gav mig en utvisning när jag blev slagen först i ryggen och sen på armen, och sen får jag en utvisning för att jag "sparkar på bollen" (den andra tjejen slår bollen ur min hand på min fot, jag vet inte om det är att sparka på bollen). Kom in i matchen pucko! Men vi vann ju iaf, och det är huvudsaken. Eller hur?

Nu ska AIK ta SM-guld. Hörs senare lovers!


Jag har bestämt mig (tror jag)

Hörrni därute, jag kom fram till en sak igår. Handbollen funkar inte så som den är just nu. Jag vill tillbaka till den där tiden när jag tyckte handboll var det roligaste som fanns, den tiden när jag hade ångest över att missa en handbollsträning. Jag vill inte att det ska vara som det är nu när jag blir grinig över att jag behöver spela match. Därför kommer jag inom en snar framtiden (den här veckan eller nästa) säga tack och hej till handbollen. Jag ska skrivas över till mitt gamla lag men jag har redan sagt att jag inte kommer spela särskilt mycket under resten av säsongen, utan mest finnas till hands om jag behövs. Träna handboll kanske en-två dagar i veckan och istället fokusera på att få min kropp och mina vader bra, ska boka in en tid hos doktorn för att se om jag verkligen behöver operera vaderna, och i så fall försöka få in den operationen snarast möjligt. Sen när kroppen och framförallt huvudet mår bra, då kan jag börja spela handboll igen. Var vet jag inte, men jag har mina aningar..

Vet ni hur skönt det känns att ändå ha bestämt sig? Men nu är det bara den stora biten kvar, att ta det med tränaren, styrelsen men framförallt med laget. Något säger mig att det kommer bli ett par sura miner.

RSS 2.0