Jag borde inte, men jag måste

Idag när jag var på väg hem såg jag Lars Ohly på Tvärbanan. Inte för att jag har något emot Lars Ohly. Eller okej, jag avskyr människan. Ni vet, killen som säger att "friskolor ska förbjudas!" samtidigt som hans dotter går på friskola (vilket han försvarar med att: "hennes inriktning finns inte på någon kommunal skola". Men jo, det finns det visst! Idiot).
Det jag dock tänkte på var var han gick av. Jag är trots allt lite nyfiken på var gubben bor, han som är vänsteridiot och tycker alla ska ha det lika. Vet ni var han bor? I Årstadal, på Sturehill! Vilket kanske bara säger något för mig och mina arbetskamrater. Sturehill är bara massa nybyggda bostadsrätter, där den billigaste kostar 2-3 miljoner. Förstår ni varför jag lackar? Det är inte försvarsbart att bo i nybyggd br när man propagerar för kommunism! Ohly, dubbelmoralen ringde. Sen att Lars Ohly och vänsterpartister är puckon är en annan historia, som ni nog kommer få höra mer av i år. Det är trots allt valår.


Jag blir inte starkare när du försvinner

Ytterligare en helg har försvunnit. Jag börjar få ångest över att tiden bara går utan att jag gör något, det funkar inte det här! Men jag har lagt upp en plan nu. Och denna gång ska jag fan följa den också.

Hur som så kan jag säga att mina ben är helt döda. Jag har konstant ont i vader/fötter/benhinnor, igår var det nära att jag började gråta för att det gjorde så ont. Och så kan det ju inte vara. Så det läkarbesök jag skjutit på så länge ska nu genomföras, så jag kan leva ett normalt liv snart igen. Borde nog avsluta handbollssäsongen nu också, men det är ju bara tre matcher kvar och de borde jag klara. Jag vet ju att jag behövs, de andra målvakterna är (ursäkta uttrycket) totalt värdelösa. Men samtidigt vet jag att jag inte borde, för det gör så förbenat ont hela tiden! Jävla ben, jävla skitben.


Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Fredag fredag fredag fredag. Det var länge sen en fredag kunde vara så här underbar! Jag är så trött, slut, snörvlig, what so ever, och vill bara sova. Vilket jag ska göra i nån timme, sen är det curling! Och den vill jag se. Hoho, sen är det sovdags på riktigt. Tror jag.

Dessutom, idag bokades biljetter till Green Day! 5/6 i Götet, kommer bli grymt!

Det här fungerar inte längre

Jag vet att det blir lite mycket gnäll över vädret just nu, men vad finns det annat att prata om? Idag tog det två timmar för mig att komma hem från jobbet, två timmar! Det går i vanliga fall på 35-40 min. Det är helt jävla galet! SL gör samma sak varje år: "Va, snöar det i Sverige?", och i år går de så långt att de ställer in typ 70% av tunnelbanetrafiken. Och då ska det ju ersättas med bussar. Och vart tar man bussarna ifrån? Från den ordinarie trafiken! Detta ledde till att jag stod ute och väntade på bussen i 40 min idag. I kylan. Dra åt helvete SL, jag (och resten av Stockholm) hatar er.

Nej, om man skulle ta och rymma

Det här är helt sjukt! Bor inte vi i Sverige? Brukar det inte snöa i Serige? Idag var det total kaos i kollektivtrafiken, tunnelbanan gick enbart under jord, bussarna gick lite som de ville, pendeltågen gick knappt alls. Det här är katastrof! Jag kom iaf i tid till jobbet, vilket inte så många andra gjorde. De som överhuvudtaget åkte till jobbet. Vi hade fyra "sjuka" idag. Det tycker jag är pissdåligt, att sjukanmäla sig för att det är kallt och tunnelbanan inte går. Herregud, det går bussar och tuben till jobbet går faktiskt! Så jävla dåligt.

Sen frös jag nästan ihjäl idag. Men det är ju min vardag.

You don't know anything at all

Jag skulle ju egentligen varit och tränat mina knattar just nu, men eftersom läget är som det är är det näst intill omöjligt att ta sig härifrån in till stan idag. Bussarna går som de går, dvs nån gång i timmen, och tunnelbanan går knappt alls. Att åka till hallen skulle ta mig runt 2-3 timmar, om det skulle gå nån buss. Så istället ska jag ta mig ut på en promenix (det enda sättet att ta sig någonstans idag), sola och handla. Sen blir det nog till att sova middag, det är ju skidskytte ikväll! Fast jag har gett upp hoppet om skidskyttet. Skidåkarna är däremot grymma, två guld, ett silver och ett brons! Bra jobbat. Fast det viktiga är att vi slår Norge, som vi gjorde igår. Northug är en så jäkla dålig förlorare.

Well well, ha en bra dag dudes, det kommer jag nog ha. Trots att det är -47 grader och 6 meter snö ute.


Like it or not, I don't care

Tänk att ett leende från dig kan göra mig knäsvag. Det hade jag aldrig trott! Men du har något som fångar mig, och jag kan inte sätta fingret på vad. Dock är nog känslorna inte ömsesidiga. Eller vad vet jag, det finns ingen chans i himmelen att jag skulle säga något till dig.

Men du är just nu det finaste jag vet.

for helvede

Men kan snön ge sig? Senaste dygnet har det kommit drygt 3-4 dm snö, det är helt sjukt! Igår var jag dessutom tvungen att leda min cykel hela min runda och nästan hela vägen dit och tillbaka, för att snöröjningen hade varit obefintlig. Idag ska jag dessutom försöka ta mig till och från stan, vilket är ett litet äventyr bara det. Bussarna går ju "lite som de vill" enligt SL. Jävla skitland.

Jag kan inte skilja på

Jag är totalt utmattad just nu. Krafterna är slut, hjärnan död, kroppen strejkar. Lite sömn och vila är vad jag behöver! Och det skulle vara rätt skönt att någon dag slippa stressa ihjäl sig, och att kanske få gå hem i tid någon gång! Hittills det här året har jag säkert dubbelt så mycket övertid som jag hade på hela förra året, det är fan inte normalt. Men men, det är bara att bita ihop och köra på. Får ju sjukt mycket credd av chefen, och sånt gör en alltid lite sporrad på att jobba lite till. Synd att chefen slutar nästa fredag, jag kommer sakna honom!

Du måste skämta

Familjen Annorlunda är ett av de bästa tv-programmen just nu. Familjen Johansson från Älvdalen är den absolut skönaste familjen i programmet. Och när jag ser det känns barn inte längre så främmande för mig. Skulle jag få en så harmonisk familj som Johansson skulle jag också kunna ha flera barn, kanske inte 10 stycken, men ett par stycken iaf. Men då ska jag också bo i ett stort hus på landet, inte i en liten trång lägenhet i stan.

Vad som hänt med mitt "jag tänker aldrig skaffa barn"? Jag vet inte. Jag vet faktiskt inte. Eller någonstans vet jag att det säkert beror på det där som hände förra året.
Men samtidigt har jag inte bråttom. Jag vill ha ett stabilt förhållande, en utbildning, ett jobb, ett bra boende innan det är dags. Och sen är jag bara 21 år, jag känner mig fortfarande allt för ung för barn än så länge.


Yeheeey

Det har inte riktigt varit min dag idag. Det började imorse med att jag glömde matlådan hemma, forstatte med en isbit i huvudet, kaos på jobbet, två vurpor, strömavbrott och trasiga hissar, utelåsning.. Inte min dag helt enkelt! Men det är ju bra att det börjar så, nu kan veckan bara bli bättre.
Och så tog vi OS-guld idag! Bra där Kalla! Det känns så skönt att vara halvsvensk/halvfinsk, jag har ju två att heja på. Men just nu hejar jag på alla som slår Norge. Jävla Norge.


Jag har en ny favorit iaf

Manboy, vilken låt! Där är min vinnare av årets Mello, den har allt ju! bra låt, snygg kille, skönt framträdande. Den tycker jag vi skickar till Norge!

Idag ska jag köpa skor. Jag har inte köpt skor sen december, jag börjar få abstinens! Jag måste ha nya skor, jag måste verkligen det. Så idag blir det ett (eller två) par nya. Så det så.

Så jävla moget

Så, då var tre matcher avklarade! Tre matcher, tre vinster, tre bra insatser av mig. Förra helgen var det en b-lagsmatch (fyra insläppta på 30 min, 77% i räddningar), en a-lagsmatch (fem insläppta på 15 min, 45%) och idag en ny a-lagsmatch (45 mins spel, 6 insläppta och runt 60-70% i räddningar). Dessutom vinst med 34-17! Bra där. Tragiskt är det dock att den andra målvakten (som numera hatar mig) efter matchen gråter och skriker för att hon blivit utbytt. Riktigt jävla moget. Men sånt roar bara mig, och gör mig ännu mer inspirerad att lira bättre.

Jaja, nu är det tv-kväll! Mello, skidskytte, hockey, kan det bli bättre?

Solen lyser med sin frånvaro

Jag vill inte vara i Sverige längre. Däremot skulle jag inte tacka nej till Thailand. Snälla?


That's the way we do it

Dagens citat: "Jag kan ju inte säga bra jobbat direkt, så.. Tack för att ni kom, visa intresse nästa gång!"
(Jag till domarna efter matchen. Dom var inte direkt bra).

Men vi vann! 22-13, bra jobbat. Och jag släppte bara in fyra mål på 30 min, känn på den ni :)

You're the one that I want

Skoja inte att jag var trött igår, jag sov 12,5 timmar! Somnade redan vid 21 och vaknade halv tio imorse. Det var länge sen jag sov så länge, men det var riktigt skönt. Nu är jag redo för att handbolla idag!

Men redan har jag hunnit med att klippa mig, och jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller inte. Och så har jag tvättat (ja, det är jag som har gjort det) och sett lite på tv. En bra dag så långt, nu ska vi bara kamma hem en vinst också så blir dagen suverän! Det är ju Mello ikväll, och Pain Of Salvation är bäst. Bara så ni vet.

TGIF!

Ojojoj vad skönt det var idag att packa ihop och gå hem! Sjukt trött var jag, och lite grinig också. Vilket iofs inte är allt för ovanligt. Men nu väntar helg, med en massa handboll. Jag blev klar idag för att lira, så det blir inte bara en match utan två matcher! Och så ska jag träna de knattar jag ska ta över, flickor födda 02-03. Helt underbara tjejer. Och så ska jag sova en massa, det behövs.

Dock är det inte så kul när veckorna går så här snabbt, för nu är det bara tre veckor kvar tills bästa chefen slutar. Det kommer bli jobbigt! Vi har fått en sjukt bra kontakt, och det är jag helt säker på att jag inte kommer få med nya chefen. Men men, det finns ju telefoner, jag kommer nog höra av honom ändå! Dagarna på jobbet kommer dock bli riktigt trista när han slutar..

It's a flag that I love

Herre min, det är fredag imorgon! Denna vecka har bara flygit förbi, helt sjukt hur snabbt den gått. Men det är skönt det! Idag slutade vi dessutom 14.30, det är lovely det. Det som dock inte är bra är mina vader, de gör ont igen. Jag är rädd att jag fått en blödning eller bristning, så jävla bra jobbat.

Min diet går också bra. Eller igår var jag tvungen att trycka i mig två bananer efter träningen, jag hade inga krafter alls i kroppen och var på väg att svimma. Annars har jag inte ätit kolhydrater under veckan, det är bra! Men ett tips till er andra, har ni ett fysiskt jobb är det är så jättesmart att skippa kolhydraterna. Man blir rätt slut i kroppen av det.

RSS 2.0