Live from Dubai

Hej lovers! Kan börja med att säga, jag gråter nästan när jag ser att det är -12 grader hemma. JAG VILL INTE ÅKA HEM! Idag har vi haft en strålande dag, precis som alla andra, med sol, inga moln och en lång skön dag på stranden. Runt 26 grader, alldeles lagom sådär. Dagen var även den sista i solen, imorgon ska vi till Dubai Mall, ett köpcenter med drygt 1400-1500 affärer, en skridskobana och ett "Discovery center", typ en stor regnskog/akvarium/djurpark. Känns som det kan ta hela dagen. Sen är det ju nyårsfirande, och sen åker vi hem tidigt på fredag morgon! Dvs, jag ska sova snart. Klockan är ändå halv elva.

En längre bättre story följer när jag kommer hem. Det finns en del jag vill dela med mig av (och även en del jag inte vill dela med mig av, men det kommer ni aldrig få veta ;)). Peace dudes!

Snart drar vi!

Nu är vi på Arlanda, helt lovely! Tiden har gått sjukt snabbt, kollade på bokningsdatum på biljetten och vi bokade i slutet av juli.. Så länge sen känns det inte som det var. However passar jag på att blogga lite medan Blom besöker toaletten, vårt flyg är redan 30 min sent så vi kommer inte härifrån förrän vid 18. Hoppas det inte blir mer sent bara, vi ska mellanlanda i Istanbul och jag vill inte missa anslutningsflyget. Det skulle vara lite jobbigt. Bloms päron är lite griniga just nu eftersom de inte får sitta bredvid varandra på första flyget, men det går nog snart över. Dom är lite roliga förresten, det första de sa var: "Det enda ansvaret vi har efter att vi checkat in är att se till att ni checkar in på flyget hem den 1/1. Resten får ni själva sköta." Haha, så härliga människor! Känns som jag kommer få en grym vecka.

Jag vet inte hur uppkopplingen kommer vara där nere, men jag ska försöka blogga om jag kan. Annars hörs vi när vi kommer hem igen!

Nu är det nära!

Jag trodde det var ett skämt när jag vaknade i morse. Eller hoppades på det iaf. -15 grader! Helvete vad kallt det var! Att byta det mot minst +25 är inte helt fel. Imorgon åker vi!

Dessutom tror jag att jag har packat allt. Har bara packat om tre gånger, det tycker jag är bra! Åh, vi kommer ha det underbart, det har jag bestämt. Pepparkakor om en vecka, lovar!


You can go to hell

För att sammanfatta vad jag tycker om livet just nu, så säger jag så här. Jag hatar snö. Jag hatar kyla. Jag hatar vintern. Jag hatar snöplogning som ändå inte fungerar. Jag hatar att behöva på mig sju lager kläder. Jag hatar julen. Jag hatar Sverige. På vintern iaf, sommarna kan ju vara bra. Ibland.

Men jag vill vara positiv också, så jag vill säga: Jag älskar min bästa kompis Sandra. Jag älskar det faktum att vi åker till Dubai på onsdag.


Det här blev svårt

Varför är det så svårt att packa? Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig, så det har blivit ett par telefonsamtal till Blom för att reda ut saken. Blom som förövrigt inte kommer hem förrän imorgon, på grund av snöhelvetet. Tänk om det snöar på onsdag? Kaos!

Men en sak som jag inte får glömma som jag nog kommer glömma är plattången. Blom hjärtat, påminn mig om den! Eller ta med dig din. Annars överlever inte jag!
Sen får jag nog se över vad jag packat också.  Sex par byxor, behövs det? Svar ja! Samma sak med tre klänningar och åtta tröjor. Jag tror det blir bra. Jag har ju bara med fyra par skor, vilket är mycket mindre än vad jag brukar ha med när jag åker nånstans. Men det blir nog ompackning ett par gånger, om jag känner mig själv rätt.

Jävla skitland

Den här jäkla snön kan ju bara försvinna. Snabbare än kvickt gärna. Igår gjorde jag årets vurpa i en trapp på jobbet, studsade ner tre trappsteg, så nu har jag ett 20 cm stort blåmärke på rumpan och en bula i huvudet. Allt tack vare snöhelvetet. Och inte blir det bättre av att vi hade sju av elva sjuka torsdag-fredag, och eftersom vi bara fick in fyra vikarier blev det lite mycket att göra för oss andra. Men vi är så jäkla grymma att vi klarade det ändå. Men det är så skönt att jag slipper härifrån om fem dagar! Dubai, jag längtar!

Idag åker även bästa tillbaka till Australien. Det är jobbigt. Men imorgon kommer Blom hem, det är bra! Jag borde även få tummen ur och börja packa, eftersom det inte kommer finnas allt för mycket tid till det nästa vecka.. Men jag borde också åka till stan och shoppa lite kläder till Dubai. Hm, mycket som ska göras.

You didn't blow me of the chair this time

Det har alltid gjort så jävla ont att inse att jag bara har dig på lånad tid. Denna gång gör det inte det. Jag har någonstans insett att detta är det enda sättet för att mig att få ha dig, överhuvudtaget.
Sen har du fått en jäkla konkurrent också. En som är som du, men som är här och inte någon annanstans.


Jag hatar Sverige

När man vaknar på morgonen och det ser ut så här ute:


Det är då man inser varför man avskyr det här jävla landet. Och varför man borde emigrera till ett varmare land. Vilket jag även bestämt mig för att göra! Efter noga övervägande inser jag att jag behöver komma bort härifrån, och det ska jag. Nu blev ni nyfikna va? Jag lovar, jag ska berätta så fort det finns något att berätta.

Lusselelle imorgon

Imorse vaknade jag 06.15 och var tvärsäker på att jag försovit mig. Så jag flög upp ur sängen, rotade fram kläder samtidigt som jag väcker Patrik och säger att han måste köra mig till jobbet. Reaktionen hos Patrik? "Vad är det med dig? Det är lördag!" Ja just det, det var det ja. Bara krypa ner i sängen och somna om. Det var rätt skönt faktiskt.

Om en vecka åker darlingsen tillbaka till Australien. Och jag skulle verkligen göra vad som helst för att få följa med! Och jag funderar på om jag ska åka dit också, till nästa höst. Eller till USA. Jag är sjukt sugen på att göra det iaf.


Jag vill inte bli sjuk!

Årets huvudvärk idag. Och ont i halsen, snorig och lite lätt febrig. Men jag vill inte vara hemma, inte efter en vecka på nya jobbet. Men nu är det bara två veckor kvar, sen åker vi till Dubai!

Måste även säga att han sätter griller i huvudet på mig. Kan han inte bara sluta vara så jävla underbar, jag blir galen!

Slöseri med tid

En helg då jag kunde umgåtts med de bästa. Blev det så? Nej, istället har jag varit barnvakt till två skitungar. Jag är helt slut! Men imorgon ska jag lämna dom, sen ska jag se på handboll och sova. Jag är helt sjukt trött.

Sen har jag börjat fundera på handbollen också. Ska jag börja igen? Fast det är rätt skönt att inte träna handboll. Slippa stressen efter jobbet, få ha lediga helger och träffa de man faktiskt vill träffa. Får tänka lite mer på den saken. En sak jag dock vet är att min hjärna bråkar med mig. Jag längtar efter en sak som jag aldrig trott jag skulle längta efter, och jag vet att får jag chansen tar jag den. Men bara om det sker med rätt person. Tänk hur bra det skulle kunna bli!

You don't have to be rich

Idag dog jag, fyra gånger om. Fy fan vilket jobbigt område jag hade! Men wtf, det gick bra ändå. Fast jag var tvungen att cykla långt ut åt helvete. Jag är inte van att cykla, jag brummade ju moppe förr.
Dock måste jag säga att jag gillar mina arbetskamrater. Eller det kanske är en jag tycker om lite mindre, men man kan ju inte älska alla. Och min nya chef är bästa chefen ever. Och snygg är han också, sånt gillar vi.

Denna vecka har varit skitbra, bästa killarna är ju här! Herremin vad jag saknat dom. Undrar om jag också ska flytta till Australien? Det tål att tänkas på.

RSS 2.0