Lovemonster

Jag bara älskar lovemonstermönstret från Lagerhaus! Det är detta mönster jag har på mitt nya örngott och på mitt duschdraperi, så otroligt roligt. Jag ville även ha ett mjukisdjur, men vi hittade inga, de verkade vara slut. Inte så konstigt kanske,så jäkla söta de är.


Love lovemonster!
(bild snodd från någon blogg någonstans)

I kissed a girl

Det blev en massa roligt inhandlat idag. Nya jeans hittade jag, men jag nöjde mig med ett par och inte tre som jag hade i handen först. Tre tröjor, varav en med världens sötaste disney-tryck på. Ett duschdraperi och ett örngott (med ett roligt tryck på, kan kanske visa det någon gång), och även en tandborsthållaranka. Och så självklart, ett rese-TP! Något jag suktat efter länge och äntligen hittade. I en leksaksbutik såklart. Fast jag bangade på den norska versionen som Erik tyckte jag skulle köpa, min norska är inte den bästa faktiskt. Sedan var det säkert något mer, men jag minns inte just nu. Eller jo, en present till Erik såklart, eftersom han var så snäll och höll mig sällskap (och eftersom han snart fyller år). 

Dock kunde jag ha varit i Borlänge denna helg och tränat en massa med sköna människor, men icke då. Eftersom andra vet mycket bättre än jag om mitt liv så får jag åka till Örebro istället och spela träningsmatcher mot ett skitlag. Eller om det är till Lindesberg jag ska. Eller Arboga, jag vet inte riktigt. Om jag är bitter? Gissa.


No more thinking

Herregud så roligt jag hade igår! Trots att jag var helt sjukt trött och fortfarande lite sjuk så blev det en perfekt kväll, med underbara människor. Jag har även kommit till insikt om några saker om mitt liv, och det känns som om jag börjar hitta mig själv. Allt tack vare Marcus och RIckard, de fick mig att inse något jag funderat över tidigare men alltid förnekat. Tack grabbar! Jag känner mig helare nu än på länge, det ska mycket till för att jag ska sjunka ihop igen just nu. 
 
Idag ska jag in till stan med Erik och shoppa, och då blir det riktig shopping för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha, jag vet bara att jag vill bränna lite pengar på kläder och grejer. Kanske nya jeans, en tröja eller så? Nya skor köpte jag ju i onsdags, riktigt fina! Hur som helst så har jag äntligen pengar för att kunna göra så här, det var länge sen jag kunde spontanshoppa. Men jag blir ju fast anställd på måndag och får ut tre (!) löner i september, så lite kan jag unna mig. Love that!


Stress

Äntligen hemma! Blev lite väl lång dag idag, men det brukar bli så när det är a-dag på fredagar (ni utom cm kan ignorera det där). Nu måste jag dock duscha, raka benen, tvätta håret, platta håret, sminka mig och hitta kläder, för ikväll ska jag ut med Marcus, Rickard och Erik! Det kommer nog bli najs, bättre sällskap är svårt att hitta (förrutom du då Blom, du är bäst). Så nu ska jag stressa lite, hörs dudes!


Jag orkar inte mer

Jag förstår mig inte på folk som frivilligt kan vara hemma hela dagarna, det är ju sjukt tråkigt! Jag behöver ha något att göra på dagarna, att bara ligga hemma och glo på tv tar kål på mig. Men idag fick jag sällskap, Erik kom över och vi fortsatte vårt CSI-maraton vi påbörjade för ett tag sedan, och han hade med sig bra sjuklingsgrejer till mig, halstabletter, hostmedicin och glass (behöver jag ens nämna vad det var för glass?). Så jag har inte hunnit med att städa det sista som jag hade tänkt göra idag, och som det ser ut nu kommer jag nog inte hinna städa så mycket mer under veckan. Något som jag verkligen behöver, då jag snart ska visa min lägenhet för några. Gosh, hur ska jag hinna? Får väl ägna hela fredagskvällen och lördagen åt det. Kul kul.

Musik

När jag är hemma och har tråkigt (är fortfarande sjuk, och känner inte för att göra något kreativt alls idag) så blir det till att lyssna på mycket musik. Mest spelat just nu är:

Katy Perry - I kissed a girl
Rihanna - Disturbia
BWO - The bells of freedom
Estelle Feat. Kanye West - American boy
Kid Rock - All summer long
Håkan Hellström - Kär i en ängel
Paramore - Crushcrushcrush
The Ting Tings - That's Not My Name
Sam Sparro - Black and gold
Jonas Brothers - SOS
Petter feat Säkert - Logiskt


Och för att citera en av låtarna:
"The bells of freedom, they're gonna be ringing, the love that I'm bringing is love for all."
Vi kör lite på gaytema idag, visst Rickard?


Jävla idioter

När jag väl får en sista chans till att göra det jag vill göra, och kan lösa det på ett så himla bra sätt, så är det självklart att det finns några idioter som sätter käppar i hjulet. Alla andra får tänka på sig själva, men jag måste tänka på alla andra och får inte se till vad som är bäst för mig. Det är alltid så här, oavsett vad det gäller. Just nu är jag arg på nästan allt och alla, och jag kommer nog vara så resten av året. Jag tänker vara på ett riktigt jävla skithumör, det är bara rätt åt er.

Jäkla skit

Nehe, det blev ingen match ikväll. Dom vi skulle möta hade inga spelare och lämnade WO, vi vann alltså med 10-0. Vilket kanske inte var vad vi hade önskat, eftersom vi behöver en bra målskillnad och skulle vi fått spela matchen skulle vi med stor sannolikhet vunnit med minst 20 mål (eftersom detta lag förra veckan förlorade med 40-12, mot ett lag som är mycket sämre än oss). Men men, det är bara bita i det sura äpplet och gå vidare! Träning ikväll istället, jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska träna eller inte. Nu hade jag tänkt att städa lite, duktig som jag är!

Sjukling!

Ni undrar säkert hur det är med mig, om jag lyckades bli mirakulöst frisk under gårdagen. Men det blev jag inte, jag blev sämre och fick rätt hög feber (hög för mig iaf, som har en normaltemperatur på drygt 36,1). Så idag är jag hemma, gick upp vid halv sju imorse för att ringa och sjukanmäla mig och efter det har jag inte kunnat somna om. Så nu blir det en tur ner till centrum och Apoteket, jag måste införskaffa i lite Alvedon för att få ner febern lite och för att bli av med huvudvärken, och efter det ska jag försöka sova lite. Om det blir match ikväll? Tveksamt, beror på om någon annan målvakt finns tillgänglig. I värsta fall så måste jag stå ändå, om ingen annan kan. Men det ska väl gå bra ändå, det är inte direkt en svår match.

Jag har även lite ångest över handbollen, har fått lite att fundera på och jag vet inte hur jag ska göra.. För jag har fått en ny chans till att göra det jag vill göra, men samtidigt vill jag inte svika mitt lag. Så den stora frågan är, ska jag lyssna på hjärtat eller hjärnan?


Sjuk

Jag har gått och blivit sjuk, men inte sådär allvarligt sjuk så man ligger död i sängen utan jobbigt sjuk, med ont i halsen, feber och snuva. Sådär så jag egentligen borde kunna jobba imorgon, men är tveksam till det eftersom jag har match senare på kvällen, och den vill jag ju inte missa. Men men, får väl se hur jag mår när jag vaknar imorgon. Har jag fortfarande feber blir det definitivt inget jobb, utan då tar jag en städdag (jag skulle ju städat igår men gjorde jag det? stor chans!) och så ska jag förbi bilskolan och fixa alla papper inför körkortet. För nu ska det tas!

Och vill ni veta en bra sak? Jag kanske redan nu har fått tag i en ny lägenhet, som har ett mycket bättre läge än den hära. Men jag ska inte ta ut något i förskott, jag vet hur det blir då. Men håll tummarna för mig!

Men herregud människa!

Inte bara det att jag började gråta när Korea tog brons, nu grät jag även när Norge tog guld. Men det kanske inte är så konstigt, för Norge spelade otroligt vacker handboll! Helt sjukt bra dom är, att vinna en OS-final mot Ryssland med 34-27 är, jag vet inte, helt sjukt! Och Lunde-Haraldsen i Norges mål, omg vad bra hon är. Imorgon är det Frankrike-Island i herrfinalen, där mina idoler Karabatic och Omeyer lirar. Det kommer bli en grym match! (Men det faktum att Island gått till final är weird. Då kanske det inte var en så stor skam att Sverige åkte ut mot dom i OS-kvalet.)

Årets skönaste

Missa inte detta!


Get a grip

Herregud så löjlig jag är. Tittade precis på bronsmatchen i damhandboll mellan Korea och Ungern, Korea vann och har alltså tagit medalj sex gånger på sju OS, och kommit fyra en gång. Grymt! Men however, jag började gråta när de vann. Förstå, jag grät för att Korea tog brons! Vad är det med mig? Är jag helt störd i huvudet? Gosh.

Jaja, vad ska man göra idag då? Jag borde egentligen städa, för det är riktigt jäkla stökigt. Men jag är oxå sugen på att åka iväg och titta på handboll. Och så tänkte jag se på OS. Och så måste jag boka Asien-resan. Och springa en runda. Mycket måste hinnas med! Lika bra att sätta igång nu. Hejs!

Ah, helg!

Härliga tider med helg! Eller? Idag slutade jag "tidigt", redan kvart över två. Tillskillnad från de två senaste dagarna då jag slutat vid halv sex. Det har varit lite tufft!

Men just det, jag tänkte berätta lite grejer som händer i mitt liv. Jag har funderat fram och tillbaka om allt och inget och har bestämt mig för några saker. Jag ska bland annat inte sluta på mitt jobb, utan jag blir fast anställd från den första september. Det blir rätt bra det, fast inkomst och en bra möjlighet att firra en ny lägenhet, med ett lite bättre läge. Ny lya är alltså mitt första projekt jag har nu. Men jag ska även ta körkort (på allvar Patrik) och ska förbi körskolan redan nästa vecka för att fixa papper och så.
Och till sist så ska jag boka min Asienresa i helgen, det blir som en extra motivation under hösten när det är extra jobbigt att arbeta.

Okej, det var väl det jag ville säga. Eller ja, jag skulle ju visa en bild på min present jag fått av Patrik, men min usb-sladd ville inte funka så ni får den bilden en annan dag. Nu är det tv, sen sömn!

Torsdag

Torsdag. Torsdag. Fredag imorgon, sen helg. SKÖNT! Jag är hemskt trött mest hela tiden faktiskt, as usual. Därför har det oxå varit lite kass uppdatering här, jag med. Men jag ska firra det imorrn kväll, då kommer det ett inlägg med en massa grejer jag vill berätta, och även en bild på en present jag fått av Patrik. Håll ut mina vänner! Nu är det dags att jobba lite igen, blä.

Karlsborg '08

Jag kommer alltid alltid alltid minnas årets träningsläger när jag hör denna låt. I början var den bra, nu vet jag inte längre. En handbollslåt helt enkelt.


(Och nu är min hjärna helt fucked upp. Jag vet inte längre hur jag ska göra med jobb och så. BAJS!)


Nu slutar jag.

Som ni kanske märkt är jag hemskt obeslutsam när det gäller mina val i livet, däribland arbetsvalen. Jag har svårt att hålla mig kvar på samma ställe för länge, och det beror mycket på "det där" (ett konstaterat problem jag har). Hur som helst, nu har jag bestämt mig, återigen, för att sluta på det stället jag jobbar på nu. Varför? Jo, för att jag inte klarar av att gå upp vid fem varje morgon. Jag klarar inte av vissa av mina arbetskamrater. Jag har ångest inför varje arbetsdag. Min rygg mår dåligt. Mina knän som jag aldrig haft problem med värker nåt så in i helvete varje dag. Ja, ni förstår kanske, jag mår helt enkelt inte bra av att jobba kvar. Så imorgon ska jag ner till ams och prata lite med dom, och om allt är som jag tror att det är så säger jag upp mig på onsdag och slutar nästa onsdag. Förhoppningsvis.


Lite ställningstaganden

Jag tycker att Ara Abrahamian (stavar han så?) gjorde helt rätt när han lämnade ifrån sig bronsmedaljen och gick från prisutdelningen. Att på ett så tydligt sätt visa sitt missnöje över något som faktiskt var fusk är beundransvärt. Skulle det däremot inte ha förekommit något fusk utan Ara bara skulle varit löjlig hade jag tyckt att han varit en skam för Sverige, men nu var ju det inte så. Det var ju faktiskt fusk och hemskheter rakt igenom. Jag önskar att jag hade vågat göra detsamma om jag hade varit i samma situation, men det tror jag nog inte att jag skulle vågat.

Karlsborg

Hemma igen! Tänkte lite kort sammanfatta träningslägret.

Mycket träning, god mat, lite sömn, mera träning, tårtbaksvinnare igen, kvällsbad, tv-tittande, ännu mer träning, jobbiga småbarn, galna lagkompisar, lösa getter, två träningsmatcher, lite mer mat, kodak-moments, glädje, smörtävling, blåtira, utmattning, uppskattning och en jäkla massa skratt.


Hejdå!

Ja, men då drar jag iväg då! Eller inte riktigt än, bussen går väl om en timme typ. Hemma igen på söndagkväll, om jag inte dött där nere. Hejs!

Dumma jag

Jag borde verkligen packa. Verkligen så borde jag det. Herregud vad jag är dålig som inte ens har börjat packa. (För er som missat det så ska jag på träningsläger i helgen). Nu ska jag packa, tror jag iaf. Om jag orkar. Hörs dudes!

Vänsterhäntas dag

Ni har väl inte missat att det är vänsterhäntas dag idag? Vår alldeles egna dag! Jag tycker alla högerhänta borde prova på att göra allt med vänster idag, så får ni se hur jobbigt vi har det ibland..

Och för er som tvekat när jag sagt att det är något fel i huvudet på mig, det stod i Stockholm City imorse att vänsterhänthet kan bero på en hjärnskada. Så jag har då minst två fel i huvudet, men det är bara ett som bekymrar mig. För vänsterhäntheten trivs jag bra med ;)

Lite mer OS

Det är ju svårt att inte prata om OS nu, det är trots allt en höjdpunkt vart fjärde år. However så har jag hunnit se en handbollsmatch idag, Island-Tyskland, ni vet Island som slog ut Sverige i OS-kvalet. Egentligen borde man väl inte heja på dem bara därför, men samtidigt så borde man heja på dem eftersom de är från Norden, jag har iaf inte bestämt mig för hur jag ska göra. Jag hejar mest på Danmark, som det dock går dåligt för. Men det jag skulle komma till är att Island idag slog regerande världsmästarna Tyskland, vilket nog chockade fler än mig. Okej att de Olafur Stefansson och Gudjonsson, men de ska vara dåliga! De ska inte kunna slå Tyskland, de ska inte kunna slå Ryssland, men de gör det ändå! Det är galet, helt galet.

Och Patrik, tack för att jag oxå får heja på två länder! Bara det att ditt andra land är bättre än båda mina tillsammans.. Det är lite fusk!

Whey whey whey

Ursäkta mig, men var inte Sverige bra i simning en gång i tiden? Vann inte Frölander och Alshammar och vad de nu heter en massa, och satte världsrekord? För nu verkar det inte gå lika bra, de går ju inte ens till semifinal.. Men Michael Phelps, vilken kille. Three down, five to go som vi säger, kom igen nu! Klara de åtta gulden, och några fler världsrekord, så är jag nöjd.


Ny vecka

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, när jag får börja en ny vecka med att hamna i ett riktigt jäkla regnväder. Blöt precis överallt (eller inte så mycket på baksidan av benen faktiskt), och dessutom en massa att göra. Men den här veckan är bara två dagar till med jobb, sen drar jag till Karlsborg och träningsläger!

Hum hum, nåt mer som hänt? Sverige spelade bra mot Ryssland, Michael Phelps är grym (som vi redan visste), vi börjar med handboll idag igen men jag är lite öm i knät fortfarande så jag får se hur det går, jag ska hjälpa Eriks pappa med lite forskning (men jag får inte säga vad det är, inte än iaf), Finland har redan tagit två medaljer, ett guld och ett brons. Ehm, ja, det var väl det. För nu iaf.


Man mår som man förtjänar

Jag tänker inte ens kommentera hur jag mår idag. Det blir lixom lite upprepning av tidigare dagar då, då läget är som vanligt. Och jag känner verkligen inte för att jobba imorgon, tänk om jag kunde bli sjuk eller så så jag slipper jobba. Men men, det är bara tre dagar denna vecka, det ska jag väl stå ut med.

Något positivt dock, handbollsträningarna börjar imorgon! No more sommarträning, bara massa bollträning. Tack för det!

Ryck upp dig

Helt ärligt, kom in i matchen, öppna dörren, inse fakta. Du borde verkligen inte sova så här lite under helgen, framförallt inte när du sovit dåligt hela veckan. Jävla pucko, gå och lägg dig!

Okej okej, som ni fattar har jag inte sovit än. Det börjar dock svida rejält i ögonen, och huvudet är tungt tungt tungt. Men snart ska jag gå och sova, ska bara se lite på tv först. Sen, sen ska jag sova i minst tolv timmar!

Aaahh

Haha, jag har inte somnat än, vad är detta? Fröken alltid-vara-jättetrött kan inte sova, trots drygt en-två timmars sömn det senaste dygnet. Ha, jag kommer vara jättekonstig idag, övertrött och jävlig. Så lyssna inte på mig om jag snackar goja, det händer lätt när jag är så här.

Ge mig sömn, nu.


Asia 2009

Det gick inte så bra för Sverige. Förlust med 6, men vad hade man räknat med egentligen? Ungern är faktiskt riktigt bra när Görbicz är med, och när Palinger är bra. Palinger som btw har varit en av mina favoritspelare i ett par år, har faktiskt fått ett par bra tips av henne en gång i tiden. 

Men däremot har jag börjat fundera över Asien nu, och det blir nog så att jag bara är borta 2,5 månader ungefär. Sticker i mitten/slutet av mars, och kommer hem i början av juni. Lite lagom sådär. Jag har ju redan bestämt att jag ska till Kuala Lumpur, och där ska jag besöka Langkawi och Perhentian, och så vill jag till Filippinerna. Och så Thailand självklart. Men jag har oxå börjat fundera på om jag ska upp till Hong Kong och Peking, skulle vara grymt! Jag är nyfiken på att se Peking, framförallt nu när OS går där. Och sedan vill jag även till Vietnam, Kambodja och Singapore, men jag får se hur pass långt pengarna räcker. Men en sak är säker, jag skulle ge vad som helst för att få åka nu! 

God morgon! (eller god natt)

Jarå, klart jag är vaken. Det är ju handboll på tv (Heja Sverige!). Sen kanske jag ska sova, lite senare, men jag vet inte. Jag har trots allt sovit en timme i natt redan. Hur som helst så var kvällen rolig, även fast jag mådde lite dåligt ett tag. Så pass dåligt att jag var tvungen att avsluta kvällen tidigare än jag tänkt och åka hem. Hemma vid två, i säng halv tre, vaknade halv fyra klarvaken! Hej hopp att det är något fel på mig. Nu ska jag fortsätta se på handboll, Heja Sverige igen!

080808

Yes, idag är det Stockholms dag! Tack för det lantisar, när har ni er dag? Ne, tänkte väl det. However, nu ska jag duscha, fixa mig och sedan hem till gays och äta middag, och sedan blir det utgång ikväll! Tänker inte missa när hela jäkla stan blir ett stort dansgolv :) Och sedan blir det handboll i natt, 04.45 är det Sverige-Ungern!

Toooorsdag!

Snart helg, snart helg, snart helg! Denna helg är efterlängtad, eftersom jag är så sliten i kropp och själ. Men jag ska ändå upp vid kvart i fem som vanligt på lördag, eftersom jag tänkte se Ungern-Sverige i OS. Men efter det kan jag ju sova bort hela dagen, så det funkar ;D Och nästa vecka jobbar jag bara måndag-onsdag, eftersom vi sen drar till Karlsborg på träningsläger torsdag-söndag. Detta betyder att jag slipper fucking-jävla-DN-bostad som börjat komma nu igen.

Jag hade tänkt att träna ikväll, men det får jag inte. Ramlade från en plint i måndags och slog i knät, som nu svullnat upp, blivit blått och ömmar. Och då vill min tränare inte riskera att det ska bli värre, så jag får vila både idag och imorgon (tror han ja, jag ska till gymmet imorrn). Men jag åker nog till träningen ändå och är social, jag orkar inte sitta hemma och uggla.

Åh juste, imorgon är det ju Stockholms dag! 080808, kan det bli mer rätt? Eventuellt åker jag in till stan och tittar lite efter jobbet (det är ju GO08 här och var) men det beror på vädret. Tänker inte gå runt där om det regnar, det räcker lixom att behöva jobba i regnet.

Huvudvärkens mästare

Yeeheey, jag har så ont i huvudet så jag knappt kan tänka. Men det brukar ju bli så när jag sover dåligt. Men nu är det bara två dagar kvar, sen får jag sova! Yeeeey.
Igår hade vi roligt på träningen och provade kläder. Vi ska ju ha nya matchkläder och träningsoveraller till nästa säsong, och den här gången har vi fått bestämma själva! Det blir Adidas för hela slanten, så jag slipper känna mig utanför (jag hade ju redan Adidas på mina matchkläder). Overallerna är grymt snygga, jämfört med de vi hade tidigare (som jag dock tyckte var okej faktiskt). Så här ser de ut:

Gah, jag är kär! Jag kan knappt vänta tills de kommer tillbaka från tryckeriet, jag vill ha den nu!

(Och förlåt för att jag jämt gnäller, det ska bli bättre i helgen. När jag fått sova lite.)


Regnet det bara öser ner

Härligt väder att jobba i! Helvete heller. Enda fördelen är att man inte blir svettig, och skulle man bli det så märks det inte eftersom man ändå är dyngsur. Men jaja, jag får väl stå ut med sånt här skitväder.

Igår var jag förresten på gymmet efter jobbet, jäkligt skönt! Har skolkat därifrån i två veckor, och det har jag faktiskt känt av. Men nu är jag tillbaka, och tränar för fulla muggar! Jag har däremot märkt att jag är en av få som verkligen försöker köra lika mycket ben som armar när jag tränar, nästan alla andra fokuserar mest på överkropp. Men hur snyggt är det att vara värsta pumpad på överkroppen och sen ha fågelben? Jag måste iofs träna mycket ben för handbollens skull, men jag skulle nog göra det även om jag inte idrottade. För att få en välbalanserad kropp lixom. Och visst är det kul när man märker att träningen ger resultat? För några månader sen tog jag typ 100 kg i benpress, nu är jag uppe i 180, och maxar typ 200! Sånt gör en motiverad :D

Jäkla måndag

Sjukt att man kan känna sig helt av banan trots att ingenting egentligen är fel. Jag borde vara på bra humör och uppåt men så är det inte. Jag har en konstig känsla i kroppen som säger att något är fel, jag vet bara inte vad det är som är fel. Kanske beror det på sömnbrist, matbrist eller något annat, vem vet. Hur som helst så ska jag till Ola imorgon igen, och se vad han säger. Kanske kan få en förklaring till mitt rätt så ombytliga humör.


Älsklingar!

Jag tror jag glömt att visa en födelsedagspresent jag fick av mina bästa vänner! Här är den:


ohlala jag vill ha dig

Jag måste vara det värsta sällskapet man kan ha. Stackars Erik som fick stå ut med mig igår, jag slocknade i soffan tio minuter efter att filmen hade börjat, och sen sov jag till nio imorse (jag sov alltså drygt 11 timmar, jäkligt skönt!). Men jag åtgärdade det genom att vara sällskaplig hela dagen idag, med shoppingrunda och allt! Hade även tänkt att möta upp Marcus och Rickard, men de var sådär lagom pigga efter igår. Inte så konstigt kanske. Men snart är det sovdags för mig igen, jobb imorgon!


En ständig längtan

Det är helt otroligt att jag fortfarande klarar av att gå och tänka, så jäkla mycket sömn jag missat på sista tiden. Jag är så trött att jag knappt kan se något, ögonen går lixom i kors hela tiden, och hjärnan arbetar på högvarv för att jag ska kunna leva överhuvudtaget. Imorse var det ju oxå uppgång tio i fem, sedan beachhandboll i regnet hela dagen, vilket iofs var ganska kul. Inte lika kul som förra året dock, vet inte varför. However, nu ska jag skrubba fötterna och sedan kommer Erik och hämtar mig, jag har tydligen lovat att jag ska sova där. Fast det minns jag inte att jag gjort.. Men men, det är väl trevligt med sällskap ibland.

Helg!

Eftersom Blom verkar tro att jag dött eller så så får jag väl skriva ett litet inlägg här. Fast jag egentligen inte orkar. Men, så här ligger landet nu:
- Idag slutade jag halv elva. Lite skillnad mot i våras när jag ibland slutade halv sex.
- Det är jättevarmt ute och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Klänningarna känns för varma, shortsen är för varma osv.
- Jag sover dåligt och är grinig och trött mest hela tiden, men som tur var är det bara en som får lida av det.
- Imorgon åker vi till Vintrosa och lirar beachhandboll, men eftersom jag inte kan ta mig till Fridhemsplan halv sex imorgon bitti sover jag hos Linda ikväll.
- Det är bara en vecka kvar av sommarträningen, sen börjar vi träna handboll igen. Sommaren har gått jättesnabbt!
- Ola har bestämt sig för att "utvärdera" mig. Eller vad det nu heter.
- Jag saknar Patrik och Blom så det värker i hjärtat, och det är alldeles för länge kvar innan jag får träffa dom igen.

Det är så det ser ut nu, tror jag iaf. Känns som om jag inte har koll på något alls just nu.

RSS 2.0