Me like

"dansa nakna tillsammans i en vattenspridare"


Det är kärlek!

Eller humor iaf.. Love it!

A-brunnar

Dessa jäkla A-brunnar som finns överallt, kan vi inte ta bort dem? Jag lider ju av tvångstankar, jag kan inte gå på dessa! Och det är inget medvetet, utan det blir som en reflex. Har inte knallat över en A-brunn sedan jag var typ 9-10 år. Det är stört.


Skolööööv

Jag älskar mina Converse. Jag skulle inte kunna leva utan mina Converse. Jag skulle kunna gå över eld för mina Converse. Dock börjar de gå sönder, så det blir kanske ett par nya denna månad. Men vilka ska jag köpa? Finns ju så många söta mönster och färger nu! Hmm, jaja.. Jag kommer nog fram till något snart. Dessa skulle jag dock aldrig banga på!

image35

Sötnöt

Vem vill inte ha en sådan här kärleksförklaring?



Han är så söt!

Härligt liv

Idag har det varit en mycket mysig dag. Började imorse med att jag och söt var ute på promenad, den blev dock inte så lång eftersom det inte var så bra väder. Sedan gick vi hem till mig, såg en ny serie, Pushing Daisies, som var riktigt bra. Efter det gjorde vi pizza, som blev jättegod, och bara pratade skit om allt och alla. Nu har hon nyss gått, och jag är ensam igen. Men vi hade en jättetrevlig dag, som vi alltid har när vi träffas!

Huvudvärk.

Jag har hemskt ont i huvudet nu. Brukar alltid få det efter matcher, men nu gör det äckligt ont. Vill helst bara gå och sova, men det kan jag inte göra än. Måste se skitmelodifestivalen först. Varför jag ser det? Fråga mig inte.

Imorgon ska jag och söt gå på långprommis, om det blir lika fint väder som idag. Det ser jag fram emot! :D

sovmorgon.

Idag börjar jag inte förrän nio, vilket betyder att jag får sovmorgon till sju. Jippie! Men jag vaknade ändå vid fem för att det lät som om hela världen skulle blåsa in genom mitt fönster.. Var tvungen att gå och lägga mig i soffan istället för att kunna sova. Och då var jag ändå så pass vaken så jag inte kunde somna om. Så jag fick en av mina få sovmorgnar förstörd, tack vare den jäkla vinden.

Nu åker jag snart till jobbet, ändå ganska kul ibland. Hörs senare!

Ytterligare en dag.

Mitt liv känns meningslöst just nu. Jobba, träna, sova, det är allt jag gör. Varför kan jag inte komma på det jag vill göra med livet? Som det känns nu är allt bara hemskt!

Lisen!

Lisen! Marcus och Rickard hälsar att de saknar dig jättemycket! Det gör jag oxå. Jag vill att du ska komma hem snart! <3

Yes!

Rongedal gick till final! Jag blir så glad, dom är bra! Ska även hälsa från schlagerbögarna att Carola var jättedålig. Och att dom hatar henne, men de tycker att Lasse Lindh (?) var söt ikväll ;)

Idioti!

Jag avskyr domare som förstör matcher, verkligen avskyr. Vi hade två sådana idag, och det var inte första gången de sabbade en match heller. Kära tvillingar, ni äger inte världen! Inse att ni faktiskt dömer fel ibland, och lär er räkna till tre. För det är så många steg man får ta i handboll. Gosh! Jag blir så trött!

Nu är det schlagerkväll med mina favoritbögar (de hatar när jag säger så ;)). See ya later!


Björne!

En anledning till varför jag ser på Melodifestivalen ikväll:


"Min pappa är rik, vill du hångla?"

Saturday

Jao, idag är det rolig match mot Tyresö, yeha. Vi ska vinna! Sen är det Mello ikväll, och vilka kan vara ett bättre sällskap än mina gayvänner? (Fördomar! ;)) Men ja, jag ska se det tillsammans med dem, ska bli mysigt. Synd bara att Carola är med, jag avskyr verkligen henne. Så heja Ola! Och alla andra som är med.. Vilka det nu kan vara..


Äntligen.

Helg! Ni förstår inte hur efterlängtad denna helg är. Jag har sovit alldeles för lite varje natt, så i natt kommer jag sova typ 100 timmar. Eller okej, typ 10 timmar iaf. Så skönt! Och inget särskilt planerat har jag heller, förrutom match imorgon. Men den är så sen så jag kan sova till typ 12. Så skönt!

Update: Ja, jag upptäckte precis att jag skrev väldigt mycket typ i detta inlägg. Förlåt mig, jag är väldigt trött!

Hjärta!


image33

Alla hjärtans dag

Det måste vara dagens vanligaste rubrik! Men kan man säga något annat idag? Jag, som tycker alla hjärtans dag är en komersiell högtid och därför inte bryr mig särskilt mycket, har fått flera saker idag. När jag kom till jobbet imorse hade chefen köpt chokladhjärtan, hjärtkakor och gelehjärtan till alla anställda. Synd att jag inte äter sånt, men en fin tanke!
På lunchen var jag och träffade Sandra, och av henne fick jag en kokbok (som jag velat ha länge). Jag fick lite dåligt samvete över att jag inte köpt något till henne, men jag får köpa något i helgen :) När jag kom hem hade jag två kort och ett paket i brevlådan, mysigt! Vilka det var ifrån tänker jag inte säga. Sedan har jag fått ett par sms oxå. Länge sedan jag uppskattade denna dag så mycket! Men jag tycker fortfarande att man ska göra så här fler dagar under året, inte bara den 14 februari. Eller hur?

Dålig.

Ja, jag mår inte alls bra. Skulle egentligen vart med på föräldramötet på jobbet, men jag kunde verkligen inte vara kvar. Jag vet inte vad som är fel, men jag har hemsk huvudvärk, säkert feber (men termometern är sönder så jag kan inte kolla), är illamående och jättetrött. Så jag tror jag går och sover snart, börjar 06.30 imorgon..  Om jag kan vakna.

Bajsblogg

Nu ska vi se om detta fungerar. Har skrivit långa och fina inlägg flera gånger, men det går ju aldrig att publicera! Hursomhelst, jag är snortrött. Vaknade halv fem imorse, så snart är det dags att gå och sova. Hmm.. Ja just det, jag har fortfarande inte klippt mig. Har inte hunnit. Men på fredag ska jag, har jag bestämt!

Tjoflöjt!

Mikaela är..

För skojs skull provade jag en grej min älskade Blomma tipsade mig om, att googla sitt förnamn + är. För mig blev det alltså "Mikaela är". Sen ska man bara titta på de första, och skriva ner detta. Roliga resultat blir det! Jag är iaf:

- Mikaela är 15 år
- Mikaela - är en 21-årig, snart färdigutbildad gyminstruktör
- MIKAELA ÄR NYKÄÄR
- Mikaela är väldigt glad
- Mikaela är djupt förälskad i sin svensklärare
- Mikaela är helt rätt klädd för en hockeykväll

Haha! Kan säga att bara en av dessa stämmer på mig, jag är glaad!

Saknad!

Thailand '08 var underbart. Bästa människorna, bästa vädret, bästa shoppingen, bästa allt. Om jag vill tillbaka? Skoja inte!

image32

Love it!


Snälla idiot!

Ta ner julpyntet, nu! Det är februari, far far efter jul, det räcker nu! Idiots. Sen är det detta jävla Alla Hjärtans dagskiten igen, varför? Det är ingen högtid, okej?! Det är bara kommersiellt skit. Och det har inget att göra med att jag inte har någon att fira skiten med, eller att jag kommer vara på jobbet mellan 07.30-20.00 på torsdag, absolut inte.

Så nu har jag blivit av med lite ilska. Jag skulle ju köpa gummistövlar idag, men hittade inga. Vet dock ett par fina som jag förhoppningsvis hittar imorgon. Men jag hittade en klänning, så fin! En rödrutig, precis sån jag letade efter. Det är match imorgon oxå, viktigaste matchen på året typ! Vi måste vinna! Och jag satsar så klart på att bli matchens lirare igen, har ju blivit det fyra ggr på de fem senaste matcherna ;)

Nice!

Det är faktiskt ett mycket trevligt dagis jag jobbar på nu, hoppas jag får fortsätta här efter denna månad. Fast det kanske bara var trevligt idag, eftersom vi bara hade fyra barn. Men det var najs ändå! Har förresten helt okej arbetstider, som dessutom är samma varje vecka. Jag får rutiner! Tack gud för det.

På måndag börjar mitt nya hälsosamma liv (igen). Godis har jag ju slutat med, läsk dricker jag sällan men jag har en sån dille på drömmar. Kakor alltså. Men det ska jag sluta med nu, har jag bestämt!

Jobb!

Jag glömde berätta, jag har äntligen fått ett riktigt jobb! Inget timvikaretjosan längre, utan heltid! Tack tack. Visserligen är det bara en månad till att börja med, men som det lät på dom så kommer det blir förlängt. Precis vad jag behöver. Nu ska jag hitta en ny lägenhet oxå, sen är jag på riktigt fint humör =)

Bajsblogg

Meningen var att jag skulle lägga upp ett fin inlägg igår med lite bilder på vad jag tröstshoppat/belöningsshoppat, men det blev inte så eftersom bloggen strulade. Så det kommer kanske senare idag istället.

Hur som helst så ber jag om ursäkt för att jag är väldigt kryptiskt ibland, men det är bara för att jag vet att det finns folk som läser denna blogg som jag inte vill ska få veta allt. Men om du dör av nyfikenhet kan du alltid slänga iväg ett mejl till mig ([email protected]) så berättar jag vad saker och ting handlar om! Eller, kanske. Beror på vem du är. Men för det mesta berättar jag ;)

ta chansen

En gång sa en vis människa (jag) till mig att jag ska ta chansen när den kommer. Jag har försökt, men hittills har det bara lett till återvändsgränder. Men denna gång, så kan det blir bra, om jag vågar. Det kan bli en jättebra sommar, om jag sköter mina kort rätt. Men jag tvekar, som vanligt, och vet inte om jag ska ta denna chans. Hjälp mig!

Störd

Det spelar ingen roll att jag träffar mitt handbollslag minst fyra dagar i veckan, jag kan ändå inte få för mycket av dom. De får dagar vi inte har gemensam träning eller match längtar jag efter dom, och jag fattar inte hur det går till. Borde man inte bli trött på människorna någon gång? Men det verkar inte som det går! I love them <3


Trött, öm, och sånt där

Jag har ont, ont i ryggen, ljumsken och låret. Jag tror jag vet vad det beror på, men det är jobbigt och går inte att hjälpa just nu. Sedan är jag übertrött och ofokuserad på allt. Men annars är allt bra! ;)

Får man glädjas åt andras olycka? Jag vill det, men jag vet inte om jag vågar. Jag gör det lite i smyg, för om det är som jag tror det är gynnar det mig.

hipp hipp dag

Vad har jag gjort idag då? Jo, imorse kunde jag inte sova länge så jag vaknade vid halv nio. Toppen. Bestämde mig iaf för att gå ut och promenera, slutade med att jag promenixade runt Öringesjön. Tog väl 1,5-2 timmar eller så, men det var så sjukt blött i skogen så det tog lite längre tid än vanligt. Mysigt var det iaf! Sedan ringde Sandra, och jag åkte till stan och lunchade med henne. Åt även en semla, det är trots allt fettisdagen idag. Men usch för semlor, dom är verkligen inte goda!

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mest funderat lite mer på livet. Ska snart iväg och träna, är väl inte så taggad, men det går nog bra ändå. Och ja just det, imorgon ska jag på anställningsintervju oxå, håll tummarna för mig! Måste få ett fast jobb nu.. Och så ska jag försöka hinna klippa mig oxå, och eventuellt färga håret.

frisören nästa?

Jag borde verkligen gå och klippa mig. Verkligen. Håret är långt, slitet och ofriserat, och dessutom är färgen urtvättad. Men jag vet inte hur jag ska klippa mig! Tips någon?

Hej hopp

Skjut mig, snälla. Gärna nu på en gång.

Söndag

Hemskt bra jag är på att skriva rubriker. Hursomhelst, Det blir en lugn hemmadag idag. Skitmatch och kalas igår gjorde mig ganska trött, så idag har jag suttit vid mitt pussel (som förövrigt är klart nu) och så har jag gjort en komplettering till skolarbetet. Nu ska jag se på Lost, Psych och sånt, och sen är det väl inte länge kvar tills sängdags.

RSS 2.0