Tell me they will play my songs



Lite kär är jag allt, i Tom Dice och hans gitarr.

Eurovision, i år igen!

Varje år går det skitdåligt för Sverige, och varje år skyller vi på att Europa har dålig musiksmak. Det kan inte vara tvärtom? Att det är vi som har dålig smak? Vad skickade vi i år, Anna djävla Bergendahl! Det var ju upplagt för fiasko lixom.

Jaja, nu ser vi på det riktiga istället. Belgiens låt är en av de bästa på många år, jag är kär! Sen är Azerbadjan och Cypern också bra. Men Belgien, det är bra det!

It's just me and my guitar

Förlåt, jag tror jag jag överreagerade igår. Eller nåt sånt. Jag är inte riktigt stabil just nu har jag upptäckt, vilket vissa får erfara mer än andra. Men nu är det helg så nu ska jag försöka sova ikapp lite, det kan behövas! Det kanske till och med ger mig ett lite bättre humör, det skulle ni gilla va?

Men fortfarande, december? Snarast möjligt?

Jag är en idiot

Det är helt otroligt hur irriterande en människa kan vara! Herre. Gud. Snälla. Låt mig vara i fred en sekund bara? Du behöver inte ringa och smsa mig 39 gånger om dagen! Okej? Det är sånt här som får mig att tröttna väldigt snabbt, förstå det människa. Snälla?

Förresten vill jag gärna ha december nu. Jag kan gärna hoppa sommaren, hösten och allt sånt bara jag får december. 10e december. Jag vill bort från detta land!


Eurovision är ju egentligen skit..

Men det finns guldkorn. Som Belgien:


Och Azerbaijan (ursäkta stavningen):


Sorry Sverige, vi har inte en chans i år! Men det visste vi ju redan, vi skickade trots allt en skitlåt. Vi vill ju inte vinna, det är roligare att komma sist!

IQ-fiskmås!

Jävligt intelligent att spela fotboll på nyklippt gräs när man är gräsallergiker. Så jävla bra att man tänker efter före ibland.

Mend det är bara att stå sitt kast och sitta här med rinnande näsa och ögon! Lite allergimedicin kanske?

Det är synd om mig, som alltid

Jag är sjuk. Men som vanligt blir jag inte sådär dödssjuk så jag helst skulle vilja dö, utan jag är bara lite febrig och snorig och halsontig. Och jag vet att jag egentligen inte är sjuk, utan det är pollen. Men det vill jag inte erkänna, så jag säger att jag är sjuk. Det känns bättre.

När jag nu är så sjuk blir det inte mycket gjort, det blir en del soffliggande. Och datorknappande. Och idag hittade jag äntligen, äntligen mina nya handbollsskor som jag letat efter i ett år! Dessutom på rea, så de blev mina för 500 kr inklusive frakt. That's how I like it!

(Och säger ni att dom är fula får ni stryk)


It's a beautiful day

Det som skulle bli en av de bättre dagarna på året sket sig när jag imorse vaknade med 39 graders feber och värk i varenda muskel i kroppen. Så det blev till att ställa in dagen och lägga sig och sova igen. Nu efter lite sömn och några Alvedon mår jag lite bättre, hoppas på att det blir ännu bättre till imorgon så man kan göra något vettigt av den dagen! För resten av den här dagen kommer spenderas i soffan framför tvn, det är hockey, handboll och fotboll kvällen lång.

Nu åter till hockeybockeyn, kom igen Sverige!

You're not the one I thought you were

Jag trodde på allvar inte att det krävdes så lite för att du skulle ignorera mig. Men fel hade jag! Fast det bevisar väl bara vem du är, egentligen. Men det hade jag aldrig trott om dig, jag hade högre förväntningar än så!

Men tro inte att du kan dra ner mig, för jag är på underbart humör. Trots att handboll, jobb och kropp är skit mår jag fantastiskt. Trots att jag sover alldeles för lite, äter dåligt och dessutom börjar bli förkyld är jag jordens gladaste människa. Livet leker helt enkelt!


No more miss sad girl

Glädjerus, lyckorus, kärleksrus, känslan som sprider sig i kroppen är svår att sätta ord på. Det enda jag vet är att mycket av de negativa känslorna är på väg ur kroppen, och de varma glada känslorna är på väg tillbaka. Nu håller vi tummarna för att det blir som det är planerat!

Sötnöt fyller år!

Idag fyller världens sötaste systerson och gudson två år, stora grabben! Grattis Elliott!

För ett år sedan var vi i Thailand och firade ettårsdagen


Sötare än socker!

Solen i mörkret

Glädjen öven småsaker är ibland den största. Som det faktum att Håkan spelar på Hovet den 13/11! Jag är där, så är det bara.


Hadetbravihörs!

Skoja inte att mitt liv går på tomgång just nu. Så därför, vi hörs när det händer saker!

Och är det något viktigt, då finns jag på mobilen och mejlen. See ya (wouldn't wanna be ya)!


Mer än halvvägs

Jag saknar mina bästa vänner. Sandra, Patrik och Erik, varför är ni inte här för? Jag tror inte ni förstår hur mycket jag vill ha er här (eller mig där), det värker i hjärtat när jag tänker på er!
Sen saknar jag min säng, my precious säng. Jag saknar sällskap, jag saknar ork, jag saknar ett normalt liv. Jag saknar en kropp som inte gör ont hela tiden, jag saknar ett huvud som inte vill fundera jämt och ständigt, jag saknar kärleken.

Och så önskar jag mig en sak också. Jag önskar att jag inte var så jävla klantig som jag är. Efter att jag dödat min tå dödar den mig, det gör så jävla ont hela tiden. Klantskaft, javisst.

Jag är världens klantigaste människa

Jaha, vad har jag gjort nu då tänker ni? Ja, det började lite fint i förra veckan när jag drog mobilen i marken och förstörde den. I söndags sparkade jag foten i en dörr och bröt tån (den är jäkligt blå/röd/lila/svart nu!), och idag på jobbet tappade jag balansen i en trappa och ramlade med huvudet före rakt in i en vägg. Nu lyckades jag parera fallet någorlunda och slog inte så hårt, men ändå. Hur lyckas jag?

Igår hade vi match, vilket gick sådär. Skitbra första halvlek, inte lika bra andra. Men wtf, jag har inte lirat en hel match på hela säsongen nästan, konstigt att man inte orkar. Och jag vet fortfarande inte om jag ska fortsätta, det var faktiskt inte sådär jäkligt kul att lira som det var förr. Men men, den som lever får se.

Nej, men det här funkar inte

Trots feber, halsont och snörvel blev gårdagen jävligt najs. Trevliga människor, söta pojkar, god mat och bra musik gjorde det till en bra kväll. Och att det sen bara tog 1 timme och 20 min hem är ju helt otroligt, när har det hänt sist? Bra där! Och allt avslutades med lite nummerbyten, och sånt gillar vi.

Dagen har dock inte varit särskilt produktiv, eftersom förkylningen blev värre efter igår. Så det har bara blivit lite tvätt, städning och packning. Jag flyttar ju över till syrran imorgon så jag måste ha lite kläder med mig. Jag orkar ju inte direkt åka hem hela tiden. Och så har jag självklart sett Ystad-Drott, där Drott vann och tog sig till final. SÅ UNDERBART DROTT! Nu blir det lite mer tv-tittande, sen tidig sänggång. Jag är trött.

Efterlysning

Kom hem, vi börjar om igen! Vi glömmer allt, där ute är det så kallt!

Sandra hjärtat, Jag saknar dig. Göteborg är en dålig stad, Stockholm är mycket bättre! Jag vill att du ska komma hit, nu, jag behöver dig!


RSS 2.0