Jag orkar inte mer nu

Snälla någon, jag kan ju inte bli sjukare efter fem dagars förkylning. Idag har halsen svullnat upp, jag låter som en kråka och hostar som en galen. Jag vill ju bli frisk! Men det verkar inte min kropp vilja bli. Men jag tänker aldrig erkänna för min tränare att jag är sjuk, för då får jag inte spela. Och jag måste få spela, vi möter ju Tyresö.


Com Hem kan dra åt helvete

Jag har tidigare inte tänkt på hur jävla dåligt Com Hem är. Men efter att ha varit utan internet ett par timmar har jag insett hur ofta det händer att skiten strular, telefon, internet och tv! Och när man sen går in på deras hemsida för att se vad det är för fel, så får man meddelandet: "Vi har just nu driftstörningar på tv-nätet i ditt område, vi arbetar för att lösa problemet." HALLÅ COM HEM, DET ÄR INTERNET OCH TELEFONEN SOM INTE FUNGERAR, HAR NI MISSAT DET? Herre min, tvn funkar ju utan probs. Jävla Com Hem. Tur att jag har mitt pålitliga mobila bredband från Telenor.

Anyway, Jag ska nog byta från den här skiten snart. Men vad ska man ha i stället? Jag är urdålig på sånt här ju.

Alltså kom igen!

Det här är något av det värsta jag sett inom handboll. En riktig jävla idiot är han, den dära Gunnar Prokop.


Livstids avstängning tycker jag det borde resultera i. Det är han värd.

Men skjut mig snälla

Jag blir inte frisk! Mår sämre idag än vad jag gjort på hela veckan. Borde kanske inte gymmat och tränat handboll igår. Men jag blir galen av att bara ligga hemma hela dagarna. Så nu har jag börjat smygäta penicillin, så om det är någon infektion i kroppen så kommer den dö iaf, förhoppningsvis.

Vad göra idag då? Jo, jag ska in till stan och träffa syster, sen måste jag handla lite. Och sen ska jag nog sova en stund, jag är grymt trött.

Stars they will find time, and silence will see you

Varför ska det vara så förbannat kallt ute? Jag tycker inte om höst och vinter! Jag vill ha sommar, sol, värme, mysiga kvällar med grillning och bästa vännerna. Jäkla skitland vi bor i.

Men jag har iaf varit duktig och gymmat idag, vilket kanske inte var det smartaste med tanke på att jag inte är helt frisk än. Det kändes kan jag säga. Och ikväll är det träning, och jag är lika taggad som vanligt. Match mot Tyresö på lördag, det laget jag kunde spelat i just nu. Och jag undrar om det inte hade varit ett bättre val, trots att de är skitdåliga för tillfället. Där hade jag iaf haft en tränare som tror på mig. Men jag ska inte älta det nu, för det kan hända att jag snart spelar i det laget ändå.

Alla heter Glenn i Göteborg

På söndag mina vänner, då kommer det vara krig i Göteborg! AIK-Sillstryparna i en ren SM-final, you gotta love it. Men jag vet ju att AIK tar guldet. Så äre ju bara. Och Bajen ner i superettan, och Aporna följer snart med. Fotboll när det är som bäst.

Sen har jag insett att äldre män kan vara snygga. Riktigt jäkla snygga. Mitt jobb kryllar av sådana just nu.

Och den sista funderingen/konstateringen är det faktum att jag slipper fira jul i Sverige, och det är sjukt skönt. Jag har aldrig varit så nöjd över ett beslut tidigare. Och det faktum att det på söndag blir november och jag fortfarande i köpt en julklapp rör mig inte i ryggen. Jag kommer nog inte köpa många julklappar i år ska ni se.

Vad vill jag egentligen?

Jag fick ett rätt bra besked idag. Jag får vara kvar på HK till minst den 31 mars! Och det var precis vad jag ville, tror jag. För på något sätt vill jag ändå tillbaka till brevbärandet, det där med att sitta still hela dagarna är inte min grej. Men hellre det än mitt gamla kontor, faktiskt. Till sommarn kan jag dock dela ut post igen, jag bangar inte på arbetsdagar mellan 07-10!

Hur som så kommer jag alltså vara på HK i minst fem månader till. Så ni vet.

River Flows In You

Det är så jäkla tråkigt att vara sjuk. Jag har ingenting att göra! Lite senare idag hade jag iofs tänkt gå iväg och sola, ska få i mig lite D-vitamin så jag kanske blir frisk (a). Och inte är jag hungrig heller, för ovanlighetens skull. Det enda som är positivt med att vara sjuk är att jag inte kunde träna igår. Men så måste jag iofs träna imorgon, om jag ska få spela på lördag. Men samtidigt vet jag att jag inte lär få spela på lördag... Min tränare har fortfarande lika bra förtorende för mig, trots att jag gjort två bra matcher i rad nu. Ni förstår varför jag tycker om handboll så mycket just nu va?

Kanske ska ta mig en promenad till centrum och gå på Apoteket också, skulle behöva lite alvedon och nässpray. Jo, så ska jag göra, och sen ska jag sola. Later!

Sjukling

Jag är sjuk. Feber, on i halsen, snorig, ont i kroppen. Kanske svinis? Eller inte. En jäkla förkylning bara.

Men jag vill inte vara sjuk, inte så här mycket. Det skulle räckt med lite sjuk så jag kunde gymmat och tränat och haft mig, men det går inte nu. Nu ska jag istället krypa ner i soffan och se på film hela dagen.


Det är inte min dag idag

Jag mår sjukt konstigt idag. Ont i kroppen, seg i huvudet, hostig. Tror nästan jag har feber också. Känns som jag inte kommer vara kvar här längre än till lunch, eftersom jag blir sämre och sämre för var timme som går.. Fast jag vill inte, för då försvinner lönen. Men det kanske är bättre att vara hemma och bli frisk, än att sitta här och smitta kollegorna.

I don't like this

Blä, det blev bara en pinne idag. Fast egentligen vann vi, men domarna hittade på någon ny regel om att bollen inte behöver vara i mål för att det ska vara mål. Det räcker med att det ser ut som om bollen kanske kommer gå in för att det ska räknas. (Ja, jag är bitter. Bollen gick ribba-stolpe-ut, den var aldrig inne!)

Men en poäng är bättre än ingen. Vi var så jävla dåliga i andra, från 12-12 till 19-12, inte okej! Men det slutade iaf 23-23, så det får väl anses vara okej. Om jag är nöjd med min insats? Det hade väl kunnat vara bättre. Men jag fick iofs bara spela en kvart, så va fan, jag fick ingen chans heller. Kan säga att nya tränarn inte står i hög kurs hos mig just nu...

Du är mitt öde

Idag var jag och kollade när gamla laget lirade match, kan säga att det var ett riktigt sömnpiller. Första halvlek var okej, andra var sådär. Så de vann bara med 33-1. Ett mål på 60 min, det är fan inte okej. (Hade det varit mitt nya lag hade vi vunnit med typ 50-0, så tur för A/B de slapp möta oss ;)).

Har även spenderat lite tid de senaste dagarna med Twilight. Alltså, böckerna är så välskrivna! Och Edward Cullen.. Nej, ni ska få slippa höra min längtan efter en egen Edward. Men hur som så läser jag den på engelska, så det tar lite längre tid för mig att ta mig igenom den, än om den skulle varit på svenska. Men det gör inget, för den är så bra, det får gärna ta lite längre tid.

Avslutningsvis vill jag säga, jag saknar det här.

I don't wanna work today

Snälla snälla snälla, låt mig gå hem nu! Jag orkar inte mer. Så jäkla trött är jag, men en timme till måste jag stå ut. En timme. En timme. Låt den timmen gå snabbt!


En dag ska jag också bli stor

Jag vill inte jobba. Jag vill åka hem och sova. Jag har årets huvudvärk och ont i nacken, och jag tror en sovstund skulle göra susen för det. Men jag har fortfarande 4,5 timmar kvar att jobba, det gäller att stå ut.

Hold on...


There's nothing I wouldn't do for you

På bra humör idag. Lite huvudvärk, men det är jag så van vid nu. Dessutom har jag ingen träning ikväll, och det är faktiskt väldigt skönt. Tänkte däremot gå ut och springa för att se om vaderna håller. Fast jag vet ju att de inte håller, men jag kan ju prova ändå.

Knappa timmen kvar nu, skönt!

Jävla puckon

Tror folk verkligen att det hjälper att vara otrevlig och dryg när man pratar med någon? Jag blir bara mindre taggad på att hjälpa till, och blir lite snorkig tillbaka. Det går inte att hjälpa, ni som är likadana vet hur det är! Eller dom som tror att det hjälper att man råkar ha en titel: "jag är journalist.." So what? Tror ni att jag ger er bättre service för det? Fast kristdemokrat som du är, så förstår jag att du är lite bakom flötet. Pucko.

Så nu har jag avreagerat mig för idag, tack! :)

Buhu

Min gamla chef kom förbi mig idag och berättade att jag tydligen fått fel lön i tre månader. Vilket inte är så ovanligt, jag får ju alltid fel lön verkar det som.. However får jag nu 2000 retroaktivt på fredag, yey! Sånt gillar jag verkligen. Fast lönen är fortfarande skrattretande låg, men det får jag väl stå ut med.. Jag har ju ett jobb iaf.

It's just another day

Vet ni, det är lite jobbigt att behöva prata i telefon hela dagen när rösten inte riktigt vill sammarbeta. Till och från sviker rösten och jag låter som en kråka. Blir inte sådär jätteseriöst. Känns dessutom som det är på väg neråt, och det vill vi inte. Vi tycker ju om att prata.

Och det är nu bara sex veckor kvar här på kundtjänst (eller ms/ks som vi kallar det). Av någon konstig anledning känns det inte allt för vemodigt. Jag tror det beror på att jag har svårt att finna ro i något, samtidigt som det här med kundtjänst men framförallt fast arbetstider inte är min grej helt och hållet. Men att gå tillbaka till brevbäreriet är kanske inte det jag helst vill göra.. Fast jag måste väl. Men förhoppningsvis till ett nytt kontor. Och då kanske jag kan gilla jobbet lite igen.


Öppet brev till landet söder om oss

Kära Danmark!

Grattis till VM-platsen! En mycket imponerande insats må vi säga, det hade vi verkligen inte trott. För ni är ju rätt dåliga egentligen, ni pratar som ni har mat i munnen hela tiden och ni är allmänt konstiga. Då är det svårt att tro att ni ska lyckas med något så stort som att gå till ett VM. Men ni lyckades, helt otroligt!

Som en fin present till er skulle vi i Sverige vilja ge er ett bihang som vi ändå inte har nytta av, vi ger er Skåne. De pratar samma språk som er, de är precis lika iq-befriade och misslyckade som ni är, så ni kommer komma bra överrens. Och ni behöver inte tänka på att ge oss något tillbaka, ni har ändå inget vi vill ha.

Så lycka till i VM nu! Och glöm inte, en likamatch mot Trinidad/Tobago är faktiskt inte alls så dåligt. Inte alls. Fråga Lars Lagerbäck.

Med varma hälsningar
Sveriges svensktalande befolkning

(och jag antar att ni ser ironin i det hela. Men jag är verkligen sjukt trött på gnälliga skåningar just nu)

Sahara is the final desination

Det är fredag imorgon! Sjukt snabbt denna vecka gått alltså. Men ni vet, ju fler veckor som går desto färre kvar.. Och det är ju bra, om man längtar näst ihjäl sig till Patriks sverigebesök, och till Dubai. Och det är dåligt, med tanke på att det nu bara är sex veckor kvar tills jag ska tillbaka till mitt kära utdelningskontor. Och det vill jag ju helst slippa. Och kanske gör jag det också, iaf mitt gamla kontor. Kanske att jag får ett nytt kontor. Vi hoppas på det!

Och helg är det snart också. Och då ska jag till Karlstad, det vill jag ju helst inte. Men jag måste. Ni ser hur taggad jag är på handboll va?

(Och så blev det samtalsrekord idag, 74 samtal. Kan iofs bero på att vi idag haft två sjuka och inga vikarier, det blir lite mer att göra då)


Lite mat skulle inte vara fel

Satt precis och läste en kompis blogg där hon la upp bilder på mat som hon lagat, och då insåg jag hur jävla värdelös jag är på att laga mat. Det mest avancerade jag kan göra är pannkakor. Det är för fan skam! Jag måste verkligen lära mig laga mat, ordentlig mat, inte bara pasta och köttbullar. Jag kan inte ens göra köttfärsås. Jag kan inte heller koka potatis eller ris, men jag kan koka nudlar. Gissa varför jag i princip lever på pasta.


Dagens status

Trött.
Uttråkad.
Trött.
Hungrig.
Trött.
Grinig.
Trött.
Oträningssugen.

Ja just det, glömde säga att jag är trött.

Snart snart snart

Lite drygt två och en halv månad kvar. Det känns helt okej faktiskt.


(Och handbollen känns skit, tackar som frågar. Men jag måste stå ut till jul.)


Det kommer en tid för mig med

Jag önskar att jag bara kunde glömma och gå vidare, men jag funkar visst inte så. Jag funderar rätt mycket efter att jag blivit besviken. Och jag blev sjukt besviken igår, därför har jag funderat rätt mycket idag. Och kommit fram till att det inte var så här jag trodde det skulle bli. Men för fan, om jag får 10 min på mig att visa vad jag kan, och sen blir utbytt (trots att det i mitt tycke gick bra för mig och inte lika bra för den andra), är det då konstigt att jag blir besviken? Förtroendet för nya tränaren är nere på noll just nu!
Därför har jag bestämt att om detta upprepas så slutar jag, omedelbart. Det finns ingen chans i himmelen att jag tänker spela andrafiolen i detta lag, det var inte därför jag blev värvad. Då finns det mycket bättre saker jag kan ägna min tid åt.

Nej, nu ska jag sluta gnälla, och ägna mig åt nåt roligare. Eller rättare sagt, jag ska se Allt för min syster igen, den var så sjukt bra. Lite gråtfest alltså.


For once, I just want it to be good

Ni vet att jag tidigare nämnde att jag hade handbollsångest? Kan ju säga att den idag är uppe i 12 på en 10-gradig skala. För allt stämmer väl inte riktigt när man börjar gråta efter en match. En vinst dessutom. Jag som först kände att lagbytet var något av det bästa jag gjort, nu har det börjat kännas som det värsta jag gjort. FAN, varför lyssnade jag inte på hjärnan? Varför varför varför.. Jaja, nu ska jag försöka ta mig igenom de kommande matcherna, för jag har lovat mig själv att ge det till jul. Om jag orkar så länge. Sen får jag se om jag går tillbaka till det gamla laget, går vidare till ett annat lag, eller bara skiter i handbollen ett halvår. Just nu känns det sistnämnda väldigt nära till hands.

My sister's keeper

De blev bio igår, Allt för min syster. Och hörrni, se den inte utan näsdukar! Det var omöjligt att inte gråta, den var helt underbar. Så sorglig, och så bra. En mycket mycket sevärd film.

Kanske ska se en komedi nu så jag får upp humöret lite. Filmen sitter fortfarande i huvudet, och det är ju inge bra när man ska lira match.


Nu blir det fredagsmyyyys

Det finns verkligen folk som är helt sjuka i huvudet. Ni vet, dom har inte ens ett chips i påsen, utan påsen är kastad i soptunnan redan. Folk som blir asförbannade och ska ha ersättning för att ett brev är vikt, eller för att någon råkat lägga ner fel brev i fel brevlåda. Herregud människor, chilla lite!

Till och från är det dock roligt. Framförallt när man kan slå av micken och prata med kollegorna istället för att lyssna på den arga gubben. Och sen är det så skönt när man bara kan skaka av sig allt eftersom man vet att det inte är en själv som gjort fel, utan det är faktiskt någon annan. Det gillar vi.

Har även pratat med min chefs chef (högsta hönset i vår "area", som jag inte trodde visste vem jag var men som tydligen hade stor koll på mig) om att jag skulle vilja byta kontor. Och det var ju inga problem, han skulle kolla runt lite hos andra kontor för att se om det behövdes någonstans. Det gillar vi också.


Och så var det fredag igen

Jag har årets huvudvärk. Ni vet, det bara trycker och slår i huvudet, och det är ju sådär lagom roligt. Men det är väl bara att ta en ipren och stå ut, det är redan folk sjuka här så jag kan inte gå hem. Tur att man inte har så överdrivet ansträngande jobb iaf!

Och ikväll ska jag leka med Linda, det gillar vi. Jag "råkade" även komma över två biobiljetter så vi kanske drar en bio också. Om det inte blir allt för sent. Och om huvudvärken släppt. För det är ju inte så himlans kul att sitta och glo på film i flera timmar när huvudet värker.

Igår hade vi fotografering på träningen, jag hatar sånt. Framförallt individuella foton, som ska läggas upp på hemsidan så hela Sverige kan skratta åt en. Men wtf, jag får väl bjuda på den den här gången. Vi fick även nya träningströjor, och sånt är ju alltid kul. Jag gillar att få nya grejer.

Ibland är en dröm det finaste man har

Det värsta med mitt jobb är att jag har alldeles för mycket tid över till att tänka. Det är inte som skitbrevbärarjobbet när det enda man tänker på är post, vilket skitjobb det är eller hur trött man är på arbetskamraterna. Nu får jag tid till att tänka på sånt som jag inte vill behöva tänka på, t.ex. hur mycket jag saknar vissa personer, handbollen, familjen, framtiden, och en massa annat.

Det som är bra är att jag också har tid att komma fram till svar på mina funderingar. Jag har bokat in lite möten med de jag saknar (yeeeey, jag ska träffa Linda på fredag!), jag har kommit fram till en alternativ lösning med handbollen om det inte börjar kännas bättre (det var ändå jäkligt bra att jag hade min "fria tillbakagång" inskriven i mitt kontrakt), jag ska kanske ändå jobba hela våren för att spara in lite pengar.. Ni ser, det är ändå rätt bra med mycket dötid på jobbet!
Men det hade kunnat vara lite mer action faktiskt. Aldrig mer än 6 samtal (á 1-2 min) per timme är faktiskt jäkligt tråkigt. Fast jag klagar inte, jag kunde haft det värre.

I don't wanna be

Ångest. Total handbollsångest. Jag vet inte vad jag vill längre, och då är det jäkligt svårt att motivera sig för att träna. Fan.

Måndag i paradiset

Jaha, så var den helgen över. Vi förlorade visst mot Avesta i lördags, men jag har tyvärr inget minne av matchen. Måste ha missat den helt. Däremot har jag ett bättre minne av div2 matchen mot Tumba igår, som vi (dvs jag och 94orna) vann med 17-14. efter 10-4 i paus. 14 mål på 60 min är jag rätt nöjd över faktiskt.

Och idag är det back to work. Som vanligt har vi inte allt för mycket att göra, så jag sitter mest och ugglar. Men det gör inget, det är sjukt mycket bättre än att vara ute och springa i trappor! Åh, jag gillar det här.

Vi kör lite serious talk också

Okej hörrni, orkar ni med lite seriöst prat så här på fredagskvällen? Om ett av mina hjärteämnen, homosexualitet. Läs inte om ni inte vill, men jag måste få avreagera mig på vissa idioter!

Är det så jävla viktigt vilken sexualitet man har? Måste man "komma ut som gay" i tidningarna om man nu föredrar det egna könet framför det andra? Skulle jag varit kändis hade jag snarare kommit ut som straight, bara för att jävlas! Varför varför varför kan man inte bara få vara sig själv, tycka om de man tycker om, umgås med de man vill utan att hela Sverige ska få veta det?

Jag tycker att det är en mänsklig rättighet att skaffa barn, och det är en mänsklig rättighet att ha föräldrar. Oavsett kön. Jag (som har haft en lite turbulent uppväxt) anser att det är viktigt att barn växer upp i ett hem med mycket kärlek, mycket omtanke, mycket glädje, det är det som är det viktiga i ett barns liv för att de ska kunna växa upp och bli "normala" människor. Kan inte två homosexuella ge ett barn det lika mycket som två hetros?

Anledningen till att det här kommer upp nu är för att min chef, som är tjej, har barn med en tjej (eller okej, det är min chefs barn men hennes tjej är ju typ "pappa/mamma" till barnet, de är ju gifta och så). Chefens tjej är lite kändis och därför har det skrivits en del om detta på t.ex. flashback (som är ett skitforum) där man bl.a. listar homosexuella damfotbollsspelare, fördömer homosexualitet och anser att det är katastrof att min chef och hennes tjej har barn. De hänger alltså ut dem med födelsedatum, namn, bild, adress, som om de skulle gjort något fel! Man försöker även övertyga sig själva och andra om att herrfotbollsspelare inte är homo. Jovisst, så är det säkert. För jag känner ju inte en enda...... Eller just det, det gjorde jag ju! Men de är ju rätt långt in i garderoben, de vågar inte komma ut. Att de tjejer som "kommit ut" vågat göra detta tycker jag är grymt, jag skulle aldrig göra det med tanke på hur jäkla många idioter det faktiskt bor i detta land. Folk som anser att homosexualitet är en sjukdom, ett medfött fel i hjärnan (typ som vänsterhänthet då, men det är minsann accepterat..), borde förbjudas i lag. Folk som är så jäkla inskränkta så man blir mörkrädd.

Kan avsluta lite fint med att säga; skulle jag haft chefen och hennes fru som föräldrar skulle jag varit lycklig. Tryggare och kärleksfullare hem får man leta efter.

Fredag..

För första gången på länge (inte sedan jag hade semester), så har jag inte längtat ihjäl mig efter fredag. Jobbet rullar ju på bra, jag har fått börja svara i telefon (wehey), och jag trivs med att inte hinna göra så mycket mer än jobba och träna. Fast imorgon är det match, och det är skoj! Och på söndag måste jag köpa en ny jacka, så jag har saker planerade hela helgen. Och det är rätt skönt faktiskt.

Sen har jag insett att jag kommer bli tjockis av det nya jobbet. Fika mest hela tiden, frukost i onsdags, frukost+lunch+tre rätters middag igår, tårta idag, lurre på måndag.. Jag måste nog träna lite extra nu när jag inte springer i trappor längre! Men det kan jag faktiskt stå ut med ;)

Ne, men om man skulle jobba lite. Inte för att det finns något att göra, men ändå.. Nåt kan jag säkert göra.


RSS 2.0