I miss you

Patrik din jävla idiot, jag saknar dig nåt så in i helvete. Varför måste du befinna dig på andra sidan jorden för? Jag klarar inte det här!

Grattis jag

Tydligen har jag namnsdag idag. Det hade jag helt glömt bort tills det droppade in fyra sms som påminde mig om saken. Tack världens bästa vänner! (Men det faktum att jag avskyr alla högtider och tycker allt är komersiellt trams kvarstår).

Kan säga grattis till dig oxå (om du vet vem du är). Dock är det inte okej att äta godis på en måndag. Även om det är din namnsdag. Tyvärr.

Nu, sovdags. Imorgon, jobb och seriepremiär. Jag är lite nervös!

upp och ner

Jag börjar känna av det igen, det där lite halvt hemliga som jag inte vill berätta om för hela världen. Det där som Ola försöker hjälpa mig med, som jag ibland vill övervinna men ibland tycker är alldeles utmärkt. Ola har sagt att det finns två möjligheter för mig att ta mig ur detta, antingen den hårda vägen som kräver mycket av mig, eller den lätta vägen som inte kräver allt för mycket, men som dock kommer hindra mig från handbollsspelande, körkort och andra roliga saker. Den lätta vägen är inte ens ett val för mig. Den svåra vägen borde locka, men av någon anledning vet jag inte om jag vill  ta den heller. Jag vill stanna där jag är och låta allt lösa sig själv, även om jag vet att det inte kommer bli så.

Äsch, nu är jag jobbig igen. Förlåt. Men trots att jag hatar när jag känner så här tycker jag på något sätt om det, och jag förstår att ni inte fattar ett skit av vad jag menar. Så lyssna inte på mig.

Ännu en dag

Idag har jag blivit fattig (eller fattigare iaf). Betalade räkningar, köpte nya handbollspjucks, och sånt är ju aldrig billigt. Bara handbollen gick på 3000 denna månad, blä! 1800 i medlemsavgift, 300 på licensen och 900 på skorna. Men men, det får man väl stå ut med. Och nu är ni säkert jättenyfikna på vad det blev för skor förstår jag, och inte ska jag hemlighålla det för er. Det blev de nya Pumaskorna, de var precis lika sköna som mina gamla. Men när jag kom hem upptäckte jag hur smutsiga mina gamla egentligen är, det är galet hur de ser ut! Självklart kirrade jag en bild, bara för er skull.



Gissa vilka som är nya och vilka som är gamla!


Självklart

FYI, jag ska köpa choklad idag, Marabou mjölkchoklad med Daim. Bara så ni vet.

huvudvärk

Sov väl kanske lite för lite i natt, för nu har jag världens huvudvärk. Men jag vaknar ju alltid vid fem så det finns ingen chans att jag sover längre än till åtta på helgerna. Jävla kropp. Får väl vila lite när jag kommer hem idag istället.

Idag ska jag iaf in till stan, nya handbollsskor måste inhandlas då mina väldigt snart säger tack och hej för sig. Är sugen på de nya Pumaskorna (eftersom jag älskar mina Pumapjucks jag har nu), men jag får se om jag kanske hittar några andra roliga. Sedan ska jag till optikern och kolla ögonen, och eftersom jag då ändå är i Hammarby Sjöstad kanske jag svänger förbi Sjöstadshallen och glor lite på grabbarna som har match där. Om jag orkar dvs. Annars blir det till att åka hem, byta om och gå ut och springa en runda.
Har jag förresten nämnt att jag helt plötsligt fått värsta bra kondisen? Eller värsta och värsta bra, men mycket bättre än i somras. I onsdags skulle jag, en lagkompis och min tränare testa en ny löprunda för skojs skull (obs; JAG springer för skojs skull, galet!) och när vi kom tillbaka och kollade hur lång tid vi hade sprungit hade klockan stannat på 42 minuter. 42 MINUTER! Och jag var knappt trött! Rundan var drygt åtta km lång, och jag orkade. Jag är hemskt stolt över mig själv. Imorgon ska jag springa milen, för skojs skull.

You smell good

Trött tröttare tröttast, hej Sverige. Jag borde gå och sova typ nu, och det ska nog göra. Eller inte nu, men snart iaf. Det är lika bra, eftersom jag inte har något vettigt att säga ändå. Vilket E så tragiskt fick uppleva då han ringde för att försöka få med mig ut ikväll. Haha säger jag bara, som om jag skulle orka!

Men nu är det slut på gnäll, kan istället berätta om mina nya planer. Ni vet att jag får för mig saker ibland, och nu har jag kommit på en ny grej. Jag ska börja samla på Ben&Jerry burkar! Sånna där små söta ni vet. Ska testa lite olika smaker och inte bara äta min älskade chocolate fudge brownie (som jag förövrigt åt idag, lovely!). Gosh, en så bra idé jag fick.

Och så vill jag berätta för er som undrar, nej, S är inte min nye hemlige pojkvän. Nej, jag har inte gått och kärat ner mig i nån läskig människa (men tack för omtanken E). S och jag är vänner, och S har lärt mig mycket om livet och fått mig att inse en mycket viktig sak om mig själv. Men som sagt, Tack för att ni bryr er folk, men var inte oroliga, om jag skulle träffa kärleken skulle jag berätta det för er! Men nu ska jag nog vila lite, hörs sötisar.


Gah!

Förlåt, jag vet att jag ska sluta äta en massa godsaker, men det är ju så jävla svårt när det är så gott! Framförallt så har jag fastnat för marabou mjölkchoklad daim, herreminskapare vad god den är! Jävla claddan som introducerade den för mig, nu kan jag inte sluta. Gosh.

För mycket i huvudet

Jag undrade hur länge det skulle fungera. Det verkar som det börjar knaka nu, inte så konstigt kanske. Men att jag skulle bli indragen hade jag aldrig trott, och nu är det jäkligt jobbigt.

Förresten mår jag mycket bättre nu än på länge, och jag tror det är tack vare S! Och så kanske det faktum att handbollen känns lite bra igen, och jobbet fungerar. Och så har jag bestämt mig för att sluta tänka på det negativa, iaf just nu!

Jag går under

Jag förstår inte vad det är med mig. Älskling är i stan, jag har umgåtts med några av de bästa i världen (älsk, Erik, Marcus, Rickard och Peter), men av någon konstig anledning orkade jag inte mer utan bestämde mig istället för att åka hem och göra ingenting. Det var inte så att jag hade tråkigt eller så, jag fungerar bara inte helt enkelt. Men jag vet inte varför. Jag tror jag skyller på jobbet, familjen och samhället, det är där någonstans allt är fel. Eller så är det på mig det är fel. Jag tippar på en kombination av båda.

Däremot vill jag säga till S, som jag vet läser det här, förlåt för att jag var grinig idag. Förlåt för att jag är som jag är. Förlåt för att jag inte vågar lika mycket som du. Du är alldeles för snäll mot mig, jag förtjänar inte dig.

Spar på krafterna

Intervallöpning stod på schemat idag, två stolpar framlänges och en stolpe baklänges i uppförsbacke. Instruktionen var: "snabbt framåt, långsamt bakåt!", och vem är jag att inte lyssna? Ändå kom följande kommentar: "Mickis, LÅNGSAMT bakåt var det!" Svaret? "Jag springer ju långsamt, men jag har för långa ben för att springa lika långsamt som du!" Det finns alltid något att skylla på ;)

På väg till träningen såg jag även en skylt där det stod "Säljägare i Tyresö?" och så var det en bild på en båt eller något sådant under. Men det tog en stund innan jag kom underfund med var det stod, för jag läste hela tiden "sälj ägare" och undrade vad fan sälj var, det stavas väl sälg? Och varför har dom en båt där? Men sedan slog det mig, "säl jägare"! Skönt att hjärnan hänger med ibland.


Love this!

Ett ljus i mörkret


Skjut mig

Ingen träning idag, helt otroligt. Eller egentligen har vi ju "egen träning", men jag orkar faktiskt inte. Det får räcka med att jag springer i trappor hela dagarna. Sen har jag något fel på armen/axeln/skuldran/ryggen, så det är okej att vila.

Men däremot är jag galet trött mest hela tiden, vilket betyder att jag kommer gå och sova tidigt ikväll. Hoppas jag. Har jag planerat. Vi får väl se hur det funkar.


Inte alls på topp

Just nu sitter jag hemma hos S, är helt ensam här. S är på middag hos några kompisar, jag orkade inte följa med eftersom jag har världens huvudvärk, är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon och träna. Därför blev jag kvar här i min ensamhet.
Men när man är själv så här så tänker man en massa, som vanligt. Idag tänker jag en del på barn, främst eftersom jag var på barndop idag (min systerson döptes). Vad har jag kommit fram till? Att jag är tveksam till om jag någon gång vill ha barn. Jag vet inte riktigt varför, jag vet bara att det är den känslan jag har idag. Det beror nog mycket på det stora ansvaret man får över en annan individ, jag som knappt kan ta hand om mig själv, skulle jag kunna ta hand om någon annan? Och "behöva" spendera tid, pengar och kraft på någon annan, jag klarar som sagt knappt av mig själv. Och att få barn bara för att är oxå idiotiskt, jag vet själv hur det är att växa upp som ett oönskat barn och det är inget jag vill ge någon annan.
Men vem vet, en dag kanske jag ändrar mig och vill ha barn. Vem vet.


Förvirrad

Det är otroligt hur en människa kan få mig att känna mig så otroligt lycklig, men på samma gång väldigt olycklig. Livet blev tydligen inte lättare efter att jag förstått en del saker, det blev nästan bara mer komplicerat. Förlåt S, det är inte ditt fel! Det hoppas jag du vet.

Jäkla jobbig dag

Blä, blev en lång dag idag. Slutade inte förrän vid halv sex, tack vare en vääääldigt långsam arbetskamrat. Usch så trött jag blir på vissa.

Idag har jag även tre gånger fått frågan: "Är du sur på mig?" Första gången ljög jag och sa nej, för jag var faktiskt lite sur. Andra gången talade jag lite sanning och sa nej, men jag var faktiskt lite irriterad. Tredje gången var jag ärlig och sa nej, för inte är jag sur på dig Erik! Vart har du fått det ifrån? Nu, sovdags! Innan Marcus slår mig ;)

Maha

Vissa stunder i livet är bra. Som denna, jag och M ligger i varsin ände av soffan med varsin laptop i knät och slötittar samtidigt på tv. Jag brukar ha svårt för att göra så här, jag är för rastlös för det, men nu är det riktigt skönt. All energi har lixom tagit slut i kroppen.
Trots att jag gnällt mycket på mitt jobb så funkar det just nu. Det är skönt att inte behöva tänka, allt bara flyter på av sig självt. Men så har vi korta dagar oxå, jag kommer säkert hata det när det blir så att vi jobbar till halv sex. Men då är det tur att vissa är där, som gör dagarna lite lättare.

Imorgon blir det träning igen, trots att jag är grymt osugen på det. Eller inte på handbollen egentligen, det är faktiskt väldigt roligt just nu, men jag känner inte riktigt för att träffa min tränare. Jag orkar helt enkelt inte prata med honom, vilket jag vet att måste göra. Och att vara borta från träningen imorrn skulle vara så olikt mig att flera skulle undra vad som är fel, jag som brukar träna fast jag är sjuk. Så jag måste helt enkelt dit, oavsett om jag vill eller inte.


Inte ens värd en rubrik

Denna dag, denna helg, detta liv är inte alls vad det borde vara. Jag trodde det skulle vara skönt att få komma iväg och få umgås med braiga människor, spela handboll och chilla, men något låste sig. Visserligen kändes det ganska bra i fredags när vi åkte, men klumpen i magen har växt och nu är det illa, riktigt illa. Och det värsta är att jag inte ens vet vad det är som är fel, jag brukar ändå ha lite koll på sådant. Av någon okänd anledning har tårarna runnit nästan konstant sen jag kom hem, huvudet dunkar och krafterna har försvunnit. Men jag vet som sagt inte varför. Men tydligen har det varit synligt att jag inte mår bra, min tränare försökte få mig att prata med honom men det slutade med att jag bara gick därifrån.. Känns inte aktuellt att träna imorgon, orkar inte ta den konfrontationen då. Och imorgon flyttar jag tillfälligt hem till Marcus oxå, Rickard är bortrest så jag ska vara sällskap till Mackan hela veckan. Stackarn som kommer behöva stå ut med mig.. Men jag ska försöka skärpa mig Marcus, jag lovar!

I'm back

Hemma igen. Men på ett jävligt humör. Bara så ni vet.

Ben & Jerry's

Ni vet att jag vill flytta från Tyresö, snarast möjligt. Och det är väl lika bra att jag gör det, eftersom de nu tydligen ska öppna Ben & Jerry's ice cream shop i Tyresö Centrum. Och risken är ju att jag skulle bosätta mig där om jag bor kvar i Tyresö. Alltså är det bäst att jag flyttar jävligt långt bort härifrån, för ett Ben & Jerry's ice cream shop skulle förstöra mitt nya nyttiga liv totalt.

Chefen bjurrar!

Yehey, imorrn kommer mitt jobb genomgå en najs förändring. Eller najs, vi har blivit uppköpta av norska Posten (eller något annat roligt norskt företag) och vi ska helt enkelt ändra namn, byta färg och få en massa mer pengar. De norska oljemiljonerna kommer rulla in som de säger ;) Håll utkik efter reklam och sådant imorgon, det ska tydligen vara rätt stort det här! Så imorrn bjurrar även chefen (eller cm, eller norge) på lunch till alla, kinamat. Riktigt schyrrebyrre.

However, imorrn drar jag till Avesta och lirar lite handboll. See ya there(?).

Inlindad bil

Ja gott folk, jag har lite tid över faktiskt. Otroligt! Nej, men snart är det sovdags. Måste bara berätta om dagens roligaste. Min tränare köpte en ny bil i våras och har haft lite otur med den sedan dess, han har blivit påkörd, fått däcken stulna, fått backspeglarna stulna, punktering osv. Så idag efter träningen fick vi för oss att vi skulle skoja lite med honom, så vi drog ut alla hans torkare, plockade av vindrutetorkarna, lindade in bilen i toapapper och la lite blommor på taket. Inte elakt, bara jävligt roligt. Jag har iaf inte skrattat så mycket länge, låg på marken bakom en bil och näst intill grät av skratt. Så som det ska vara helt enkelt :)

Imorgon har jag träningsledigt (omg) så då ska jag efter jobbet försöka hinna med att klippa mig och sedan packa mina väskor, och sedan åka hem till Marcus och sova där. SötMarcus har lovat att han ska hämta mig från jobbet på fredag för att köra mig till min samling, har annars svårt att hinna. Ja, jag ska ju till Avesta ju. Om jag glömt nämna det. Och nästa helg kommer Hjärtat till Stockholm, jag längtar! Men nu är det sovdags, natti!

Förlåt alla!

Jag ber hemskt mycket om ursäkt till alla mina vänner (och ovänner), jag vet att jag är hemskt osocial just nu. Men mina dagar ser i princip ut så här: sova, äta, jobba, äta, träna, äta, sova. Helt allvarligt. Men om två veckor har jag nog nån ledig dag, först till kvarn!

RSS 2.0