Min nya favvo!

Jag sa ju förrut att Eurovision var skit i år, och det står jag fast vid. Men med ett undantag dock, Danmark! Efter att ha hört den ett par ggr har jag upptäckt att den är riktigt skön faktiskt, en låt man blir glad av. Så här har ni!


(Imorgon blir det strejk, vilket betyder att jag är rätt fast i Tyresö. Sån tur att Mackan och RIlle har bil!)

Båring

Mhm, jag har tråkigt. Väldigt tråkigt. Men snart ska jag till stan och träffa M & P, roligt! Och det verkar som strejken blir av imorgon, och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig. Jag som ville umgås med P innan han åker, får se hur det löser sig. However, det här gör jag när jag har tråkigt!

10 favoriter
Dialekt: Stockholmska! ;) Nej, men jag tycker alla dialekter har sin charm.
Mat: Kyckling i massor.
Låt: Alla Håkans låtar (framförallt det är så jag säger det).
Tecknad figur: Svampbob Fyrkant, lätt! 
Sport: Handboll
Komiker: Björn Gustafsson, vem annars?
Veckodag: Fredag kväll och lördag :)
Glassmak: Chocolate fudge brownie :D
Soloartist: Håkan Hellström (svår fråga hörrni)

9 för tillfället
Humör: Konstigt, typ en blandning mellan depp, förväntan, glädje och sorg
Tanke: Många
Kläder: Träningskläder
Bakgrund: Systerbarnen
Känsla: Som humöret
Tid: 14.20
Bästa sak: Min mobil!
Irritationsobjekt: Många

8 första
Bästa vän: Hanna
Husdjur: Firrarna
Kyss: Anthony tror jag
Piercing: räknas öronen?
Förälskelse: Patrik, one and only so far
CD skiva: Jag minns faktiskt inte
Bil: no one
Ord: mamma kanske?

7 senaste
Telefonsamtal: Patrik
Mat: Smörgås
Dryck: Cola light
Biltur: Från X och hem
Tv-program: The bachelorette
Spelad låt: Håkan - Det är så jag säger det
Köpta klädesplagg: Vet inte, jag har inte shoppat på dar :S

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Jo... Jag har ju det
Brutit mot lagen: Mhm
Blivit arresterad: Jo, lite grann
Badat naken: När jag var liiiiten
Varit med på TV: Yehey
Varit med i tidningen: Yehey

5 nej tack;
Skolämne: Natur
Mat: Broccoli
Musik: Country
Dryck: Öl
Djur: Småkryp

4 saker
Du gjorde igår kväll: Såg på EM-finalen (Viva Espania!)
Du kan höra just nu : Tvn
Du inte kan leva utan: Min säng
Du gör när du har tråkigt: Svarar på sånt här

3 personer

Du kan berätta allt för: Blomman, Lisen, Patrik
Du tycker om: 3? Jag tycker om fler än tre!
Du inte gillar: Han, hon och hon

2 val
Coca Cola eller Fanta: Cola (light)
Hund eller katt: Hund

1 önskan
Att jag ska sluta sätta mig själv i så här knepiga situationer hela tiden.


Söndag hela veckan

Den här veckan har verkligen varit fucked up. Det började förra helgen och har fortsatt hela veckan, allt tack vare att jag är en mes. Och jag mår sådär just nu, inte bara på grund av det utan på grund av andra anledningar oxå. Men den stora frågan jag måste ta ställning till är hur jag ska gå vidare med det stora problemet jag har, vilket är ett jäkligt stort problem som jag skulle behöva hälp av en Blomma för att klara ut. Nu får jag lösa det själv, vilket är jävligt jobbigt.

Hursomhelst, nu ska jag svulla med min tårta (som jag bakat själv, var inte så förvånade!). Den är jäkligt god faktiskt.

Crap.

Jag har hamnat i en situation jag var i för inte så länge sedan, och det är jävligt obekvämt. Jag förstår inte varför jag gör så här mot mig själv hela tiden.

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans


Strejk?

Nu ska det tydligen bli strejk i busstrafiken här i Stockholm. Vilket betyder att jag inte kommer komma någonstans! Eller okej, till gymmet kan jag ju cykla, men till jobbet är det rätt långt att cykla och till träningen ganska så omöjligt. Tack Kommunal, jätteschysst. Däremot läste jag att de sökt dispens för att få hålla igång trafiken i i Nacka och på Värmdö, eftersom "Dessa områden saknar helt spårtrafik och strejken kan drabba de boende extra hårt med konsekvenser som kan vara kännbara långt efter det att strejken är avblåst, till exempel genom inkomstbortfall." TYRESÖ DÅ? Vi har inte heller nån jäkla spårtrafik! Well, blir det strejk får jag väl helt enkelt stanna hemma då. Utan lön, utan kollektiv träning, utan ett socialt liv. Great.


Ibland har man tur!

Okej, ni förstår inte vilken jävla tur jag hade idag! Imorse när åkte till jobbet kom jag på att jag glömt busskortet hemma, men orkade inte gå hem och hämta det utan köpte en biljett istället. Reducerat pris of course, av ren vana faktiskt! Tror ni inte jag senare åker på kontroll? Jooorå, absolut. Men efter att ha förklarat för nissarna att jag fyllde 20 i förrgår, och helt enkelt inte tänkte på att jag inte fick åka på reducerat, så slapp jag ifrån böterna. I utbyte mot ett löfte om att tänka mig för nästa gång. Fatta, 1200 hade jag fått betala annars! Det är sinnesjukt mycket.

Folk säger oxå att jag går runt och ser väldigt glad ut hela tiden, nästan lycklig. Jag vet inte, men jag känner mig faktiskt på ett väldigt bra humör, länge sedan jag gjorde det sist.


Weheey

Nyss hemkommen från jobbet, men ska iväg igen om tio min för att åka och träna. Det är najs att träna. Men hur det går idag vet jag inte, snubblade i en trapp på jobbet så nu har jag ont i foten. Men det ska nog gå ändå!

Och på måndag kommer Marcus hem igen! Jag har saknat honom, mycket. Men kanske inte lika mycket som Rickard. Med Marcus kommer även Patrik, han ska vara här i Sverige ett par dagar (lika bra att passa på när man ändå är i Europa tänkte han). Och ja, jag ska träffa honom, trots att jag sagt att jag inte ska det. Men var lugna, det är inget dumt på gång! Det är det inte längre iaf. Jag vill bara säga hej då på riktigt, och se om det finns en chans att vi kanske kan fortsätta vara vänner. Han har trots allt varit en stor del av mitt liv.

Träna träna varje daaaag

Hej hoppsansa, mysigt med 8,5 km löpning idag! Precis vad jag behövde. Riddarfjärden runt okej, men halva Kungsholmen oxå? Och då var det bara början, mot slutet av sommarn ska vi tydligen springa milen två gånger i veckan.. Och tre dagar så springer vi 4-5 km som uppvärmning. Jo just det, uppvärmning, innan fysträning! Tjena mittbena att vi kommer ha bäst kondis efter denna sommar.

Och jaa, jag vet att det var Håkan på allsången idag. Och jaaa, jag såg det. Och jaaaaa, han är lika underbar varje gång. Och så undrar ni om jag fick några presenter idag? Mja, det var det snålt med, as usual. Men jag klarar mig ändå.


Hoppa utan fallskärm

Idag mår jag bra, riktigt jävla bra. Och det beror inte bara på att jag är ledig från jobbet och därmed slipper dela ut post i Västerhaninge (dock börjar jag tycka om det området..), utan mycket beror på magkänslan. Och så är jag hemskt stolt över mig själv, jag vågade kasta mig ut utan att veta vart jag skulle landa. Men det verkar som om jag landat på ett bra ställe, ja, den som lever får se...


Galet

Det här är helt galet, vet ni det? Helt jävla galet! Och jag har den där känslan i magen igen, nu kan det bara inte gå fel..

It's okay now.

Förbannelsen är bruten. Spanien vann igår, trots att jag hejade på dem, och matchvinnare blev målvakten. Det måste vara ett tecken. Vilka som vinner EM gör mig egentligen detsamma, men jag håller en liten tumme för Spanien.

Och ja just det, det gick bra idag! Jag cyklade inte vilse, jag var snabb, men var tvungen att dela ut lite extra eftersom vi hade fyra sjuka.. Men imorgon är jag ledig, underbart!
Nu ska jag iväg och träna, och sedan ska jag på bio. Så vi hörs dudes.

Kan sommaren komma snart?

Jag blir sååå trött på vädret, kan det inte bara bli så där fint som det var i början av juni? 30 grader varmt och sol, ja tack! Eller okej, när jag jobbar kan det vara lite svalare. Bara det inte regnar så är jag nöjd. Ni fixar det va? Bra! Imorgon ska jag dessutom till Västerhaninge och jobba, har aldrig varit där i hela mitt liv. Jag hade precis lärt mig hitta någorlunda i Haninge, och då kastar dom mig vidare till ett ställe som ligger mitt ute i ingenstans. Men jag får åka bil både dit och tillbaka, vilket betyder en förkortad cykelsträcka på... jättemycket... typ. Hur som helst, om jag inte dyker upp något mer under veckan så vet ni att cyklat vilse där och är halvvägs till Tyskland, och då kan ni alltid höra av er till el poliso och tipsa.

På tal om ingenting börjar vi sommarträna imorgon, vilket egentligen inte betyder så mycket mer än att jag tränar med mina kompisar på Kungsholmen istället för själv här i Tyresö. Och av någon anledning känns det helt okej att åka hela vägen dit bara för att få lite sällskap i löpspåret faktiskt :)

Skjut mig.

Jag vet inte om jag nämnde igår att jag verkar ge otur till alla de lag jag hejar på i fotbolls-EM. Verkligen ALLA lag. Nu var det Hollands tur att drabbas av oturen. Vad har jag gjort för fel?! Varför händer detta? Om det fortsätter så här så kommer det blir Tyskland-Italien i final, och Italien kommer vinna. Då har verkligen alla lag jag hejat på förlorat de viktiga matcherna. Och blir det så säger jag tack och hej och gräver ner mig någonstans.

Mushi mushi

Wehey, jag är bäst! Eller okej, jag bara skojade. Jag är inte så bra egentligen. Jag är faktiskt ganska dålig. Ibland är jag sämst. Men idag är jag okej, tycker jag själv dvs.
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt (förrutom lite träning), och det verkar inte bli så mycket bättre heller. Tänkte lägga mig i soffan och se på tv resten av kvällen, om det nu inte skulle vara nån som får för sig att jag ska göra något annat. Men imorgon ska jag faktiskt vara lite driftig, jag tänkte tvätta kläder, träna och träffa Lisen. Det låter som en bra idé!

Ja, jag gjorde fel
men om du kommer åter
ska jag vänta här på dig
Det här var ett misstag av mig


Spännande

Jag hade förberett mig på straffar (Kroatien-Turkiet om ni inte vet jag vad menar) och satt och väntade på att tiden skulle ta slut. Då gjorde Kroatien mål, yehey tänkte jag och skulle precis gå och borsta tänderna eftersom matchen i princip var över när jag hör "1-1!". Yehey tänkte jag igen, straffar är kul!
Men, så lyckades kroaterna skjuta världens sämsta straffar (två meter utanför mål, till och med jag skulle gjort det bättre!) och turkarna gick till semi. Mot Tyskland. Grattis till finalen Tyskland!
Jag har förstått att jag inte ska heja på något lag i detta EM, för det går bara dåligt för dom. Jag hejade på Frankrike, och hur bra gick det? Och så hejade jag på Sverige, Rumänien, Portugal, Kroatien, Schweiz, Österrike och Tjeckien. Hur har det gått för dom? Inte så bra va. Därför tänker jag nu heja på Ryssland, Italien, Spanien och Tyskland, eftersom det betyder att det blir Turkiet-Holland i final. Och där hejar jag på Turkiet. Grattis till guldet Holland! ;D


I brist på annat.

Idag har jag haft en ganska duktig dag. Jag har sprungit, stretchat ordentligt, varit med mamma och storhandlat, städat och sedan sett på flera filmer. Ätit en måltid, fick i mig fyra köttbullar och lite potatissallad! Det går framåt :) Men eftersom jag nu inte har något att göra, har jag suttit och svarat på en lista den senaste stunden. Och vem är jag om jag inte delar den med er?
BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Det händer
Titta på dig själv i spegeln: Rätt så ofta, mitt hår är besvärligt
Gnälla: Jo tack, det händer! ;)
Skrika: Inte lika ofta nu som då
Sova: Några timmar varje natt
Ha ångest: Jodå
Skada dig själv med flit: Inte med flit, men jag skadar mig själv ibland
Ta mediciner du inte borde ta: Nope, de mediciner jag tar har doktorn sagt åt mig att ta
Vilja dö: Nej, inte nu längre
Drömma mardrömmar: Inte så ofta som när jag var liten
Drömma sexdrömmar: Haha jodå, det händer!
Ta droger: Ne, jag är helt emot sånt
Försöka vara annorlunda: Försöka? Jag försöker vara som alla andra, men jag vet att jag är annorlunda
Klä dig i svart: Ja, ibland så. T.ex. så är mina arbetskläder svarta ;)
Gå till kyrkan: Nej, jag är inte längre troende
Gå i skolan: Nej, för jag har slutat! :D
Röka: Nej, det är oxå ett big nono för mig
Ha sex: Brukar.. Då är det en fördel om man har någon att ha det med ;)
Ljuga: Jag undviker det så gott det gå
Hata folk: Hata är ett starkt ord, jag avskyr snarare folk
Lita på folk: Jag försöker, men det är svårt

VEM:
Saknar du:
Det finns fyra personer jag saknar grymt mycket
Vill du döda: Ingen, jag skulle aldrig kunna göra det!
Rörde dig sist: Beror på hur man menar, jag har ju rört mamma idag..
Vill du slå: För en gångs skull känner jag inget behov av det just nu
Kysste dig sist: Hemlis ;)
Vill du kittla: En kittelmatch med Blom är aldrig fel, eller med Linda
Kramade du sist: Lisen
Vill du prata med: Han eller han. Eller hon.
Skrek du på sist: Oj, jag har inte skrikit på länge! Måste varit på mina lagkompisar under helgen
Vill du vara som: Jag skulle vilja vara rik som en Hollywoodkändis, annars trivs jag bra med mig själv
Sårade dig sist: Måste väl vara jag själv (och mamma)
Vill du bli galet full med: ingen, eftersom jag inte dricker
Gjorde dig riktigt glad senast: Min chef som gav mig lite extra jobb, en elitserietränare som tyckte jag var grymt bra, och P som skickade världens sötaste sms idag
Fick du sms från senast: Patrik
Ringde dig senast: Lisen
Är vackrast på jorden: Vackrast? Tjej eller kille? Jag vet inte!

HAR DU:
För många vänner:
Jag har inte många riktiga vänner, men många ytliga vänner
Förföljelsemani: Nej, det tycker jag inte
Tvångstankar: Jo, det har jag
Någon annan psykisk sjukdom: Jo, egentligen. Men det vill jag inte erkänna
Någon fysisk sjukdom: Mhm, det med
Någon skada: Inte just nu, jag är rätt hel i kroppen!
Färgat håret: Fler gånger än jag kan minnas
Brutit några ben: Brutit armen två gånger, fingret en gång, och tårna oändligt många gånger
Några piercings: Öronen, räknas det?
Egen dator: Yehey, tre bärbara! Men bara en funkar :S
Bra självförtroende: Ibland, beror på vad det gäller
Kysst någon: Jodå, det har jag
Haft sex: Det har jag oxå haft
Köpt kondomer: Det har jag däremot aldrig gjort
Tagit nakenbilder: Nej, känner mig inte bekväm utan kläder
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte sagt, men tänkt för mig själv
Bjudit ut någon: Nej, men blivit utbjuden
Varit kär: En gång har jag varit kär, på riktigt
Dumpat någon: Det har jag gjort, två gånger på ett riktigt hemskt sätt
Stulit någonting: Ja, och det skäms jag för!
Lämnat landet: Jahadå, men bara på semester
Tuttat eld på nått: Inte jag, men jag var med när några andra gjorde det
Gjort något olagligt: Jo, jag har väl det


HUR:

Går du: Som en normal människa? Och med långa kliv, eftersom jag har långa ben ;)
Svarar du i telefonen: Det beror på vem som ringer
Fördriver du tiden: Beror på hur jag mår och kännerm ig
Mycket pengar har du: Så jag klarar mig
Tjänar du pengar: Jobbar (postis ;))
Ofta diskar du: Alldeles för sällan
Ofta städar du: Inte så ofta som jag borde
Många stör du dig på: Ganska många
Ofta träffar du din familj: Mami varje dag, syster ganska ofta, bror väldigt sällan, pappa och de andra syskonen aldrig

TROR DU:

Att du kommer bli något: Ja, det är väl en plan jag har
På gud: Jag tror på sådant som går att bevisa
På rymdvarelser: Som sagt, jag tror på sånt som går att bevisa
Att folk tycker om dig: Ja, det gör jag faktiskt. Iaf några stycken
På ett liv efter detta: Hänvisar till svar två frågor upp
Att fiskar kan tänka: Den frågan var ganska irrelevant
Att du kommer leva länge: Min förhoppning är att leva tills jag dör


Inte hungrig.

Nu är det konstaterat, det är något fel på mig. Jag fick i mig en smörgås, sen tog det stopp i magen, kändes nästan som jag skulle kräkas. Det har varit så här ett par dagar nu, får i mig mindre och mindre mat för var dag som går. Frågan är bara vad det är som är fel, någon som vet? Har jag något oupptäckt virus i kroppen?

Confused

Känns som om jag inte har alla chips i påsen idag riktigt. Blev väckt vid tio i sju imorse av chefen, var tvungen att jobba. Iväg till Haninge, plocka lite, sen iväg till Jordbro och springa i trappor. Jag hatar Jordbro, det är så jäkla långt dit! Men vi slutade rätt tidigt, alltid positivt. Efter det åkte jag och gymmade, körde massa ben och kommer inte kunna gå imorgon. Sedan hem, bytte kläder och stack ut och sprang en runda. Lite utfallsteg på det, en garanti om att jag inte kommer kunna gå imorgon.
Hur som helst, nu efter att jag hade duschat slog det mig, vad har jag ätit idag? Hmm hmm, ingenting faktiskt. Jag hade helt enkelt glömt bort att äta, och när har det hänt sist? Jag som alltid är hungig? Min kropp beter sig väldigt konstigt just nu som ni kanske märker. Dessutom upptäckte jag nu att vi inte har någon god mat hemma, så jag måste gå och handla. Usch så komplicerat allt blev.

Råkade ut för något riktigt jobbigt när jag jobbade, kedjan på cykeln hoppade ur. Det var ett antal svordomar i huvudet då, men efter lite trixande med det så fick jag dit den igen. Satan vad duktig jag är!

Byebye Sverige!

Nu är det hej då för Sverige i EM. Visst att jag drömde att matchen skulle sluta 2-0 (ja, jag drömmer konstiga drömmar), men inte trodde jag att det var Ryssland som skulle vinna (visst att matchen inte är slut men wtf, det ska mycket till om matchen inte ska sluta 2-0 till ryssarna). Undrar vilka man ska heja på nu? Portugal kanske, de har jag trott på hela turneringen.. Eller Holland, de ser starka ut. Holland blir det nog, heja orangea!

Vad gör ni under midsommar då människor? Jag kan säga att jag inte alls har några planer, har blivit inbjuden både hit och dit men inget känns riktigt bra. Väntar fortfarande på den inbjudan, men den lär aldrig komma.. Blir nog så att jag inte gör något alls, bara är hemma, städar hela helgen och tränar en massa. Det låter som en bra idé!


Blähä

Usch vad jag känner mig konstig. Inte nedstämd men ändå nere, har en skum känsla i magen och är otroligt trött. Jag orkade inte ens avsluta min och Lisens shoppingrunda på ett bra sätt idag, det blev ingen mysig fika utan vi åkte hem tidigt istället. Träna? Jodå, det orkar jag med, så länge jag klarar av det på morgonen. Att träna efter tolv på dagen är otänkbart, då har all kraft försvunnit ur kroppen. Jag vet inte vad det beror på, men jobbigt är det.

Och juste folk, min dator strular. Så vill ni något finns jag på mobilen, eller på mejlen. Okej?

Snaaaaart så

Nu fyller jag snart 20! Fast egentligen så gör det detsamma, ett år hit eller dit. Det är inte direkt så att jag har någon åldersnoja (men det är långt kvar tills jag fyller 30, väldigt långt kvar!), spela roll om man är 19 eller 20. Egentligen är det ganska negativt att bli 20, nu måste jag betala fullt pris hos SL (eller hur att jag kommer göra det).
Vad jag önskar mig i present? Ingenting faktiskt. Jag brukar inte önska mig någonting, varken i present eller julklapp. Jag tycker sånt mest är överskattat. Men det är klart, om jag får någon present blir jag glad, även om jag inte önskar mig något särskilt. Däremot tänkte jag köpa eller baka nåt gott till laget, vi har träning den kvällen och då ska jag bjuda alla på något gottis! Bara eftersom jag är så himla givmild =)


Rehabilitering

Denna vecka ska jag ägna åt lite rehab, både för kropp och själ. Jag ska träna en massa, lite sjukgymnastgrejer eftersom jag haft lite ont i ryggen på sista tiden, och en del löpning så klart. Jag är stolt över mig själv som ändå springer så mycket jag gör, för om det är något jag hatar så är det löpträning. Sen ska jag även äta bra, sova mycket och träna på finskan, har fortfarande inte gett upp hoppet om att jag ska lära mig lite iaf. Och så börjar det bli dags att bestämma mig för om jag ska jag göra "det där dumma" om två veckor, men jag tror nog att det blir så. Jag känner fortfarande ett stort behov av det.

Trea!

Vi kom faktiskt delad trea på Eken, ett väldigt bra resultat. Förlorade semin med tre mål mot Spårvägen, som sen vann hela turneringen. Så ganska bra gick det! Men bästa matchen för mig var kvarten mot GT, jag räddade väldigt mycket rätt svåra skott. Kände mig väldigt mjuk i kroppen och kunde slajda rätt bra (för er icke insatta, jag kunde rädda mycket genom att glida med en fot och sätta mig ner) och det var bra eftersom nästan alla deras skott gick lågt. Och okej, matchen mot Tungelsta i ösregnet igår var väl oxå okej, jag höll trots allt nollan den halvlek jag stod. Och sånt är ju alltid roligt =) However, kul var det! Och om en vecka börjar sommarträningen, och sen är det stenhårt 1,5 månader innan det är dags för beachhandbollen. Love it!

Däremot börjar jag fundera på vad jag ska göra i sommar, skulle hemskt gärna komma bort härifrån nångång. En utlandsresa skulle inte sitta fel, men vem ska man då åka med? Tidigare år har problemet varit att man inte haft pengar, denna gång är problemet att jag inte har sällskap.. Trist men sant. Får väl spendera de lediga dagarna hemma istället, ligga på klipporna och pressa.


Och så träffade jag två killar idag jag inte hade velat träffa. Båda två var stora misstag, den ena har jag faktiskt aldrig berättat om för någon (har försökt förtränga honom) och den andra var R. Det sistnämna mötet var väl lite spänt, jag kallade honom trots allt för jävla idiot och ett stort jävla misstag en gång i tiden. Bra där Mickis. Men jag träffade även lilla söta Billy, som inte längre är så liten. Han är trots allt bara tre år yngre än jag, och har på senaste år blivit både stor och stilig. Men för mig kommer han alltid vara lilla söta Billy.


Regn och handboll.

Jag har spelat handboll utomhus idag. Till en början var det bra, lagom varmt, lagom kallt, och inget regn. Men självklart skulle det börja regna under sista matchen, och då var det inte lite heller! Det fullkomligt öste ner, helt sjukt mycket! Jag blev blöt, blötare än jag varit på länge. Jag var så blöt så tom trosorna och sporttoppen var blöta. Men jag höll ändå nollan den halvek jag stod, det är en bedrift!

Imorrn är det mer handboll, då ska vi vinnavinnavinna! Så länge det inte regnar dvs, då lägger vi oss och åker hem.

Ingen Håkan imorgon.

Nej, det verkar inte bli nån Håkankonsert imorrn. Tanken var ju att jag skulle gå med Marcus, men han är ju nere och ser på EM så det går inte. Sedan skulle jag gått med Rickard, men han är sjuk stackarn och kan inte röra sig utanför dörren. Lisen och Matthew hade oxå tänkt att gå (Lisen är lika galen i Håkan som jag, om inte värre), men så blev det inte, av olika anledningar. Alltså, det blir inget Håkan. Jag gråter floder, nästan. Får se honom på min födelsedag istället, dock inte live, han uppträder ju på Allsång på skansen då. Kanske ska dit ändå. Det tål att tänkas på.

Jag missar även fotbollsturneringen vi har med jobbet i helgen. Det krockar med Eken, och då prioriterar jag faktiskt handbollen. Konstigt va? Men lite ledsen är jag faktiskt, det hade varit skitkul att lira fotboll. Jag var redan utsedd till målvakt, synd om den stackare som nu kommer bli tvingad att stå.


Kärlek vid första ögonkastet?

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Det gör inte jag. Man kan bli intresserad av någon tack vare utseendet, men det är ju personen man blir kär i. Så är det för mig iaf. Däremot kan man ju verkligen falla för någon tack vare ett utseende. Som i måndags. Han var så vacker, och jag som väldigt sällan tycker att killar är vackra, de är mer söta eller snygga. Men han var vacker, söt, snygg, hade ett leende som fick mitt hjärta att slå dubbla slag, och de bruna ögonen var så fina. Jag har aldrig någonsin sett någon så, vad ska man säga, vacker? Det blir nog det ordet jag får använda. Om det blev mer än beundran på avstånd är en väl bevarad hemlighet, endast känd av några få utvalda. Så det så! :P

(Och förresten, jag har fixat så jag godkänner kommentarerna innan de publiceras. Så ni behöver inte skriva fyra stycken likadana. Och sedan kanske jag inte ens godkänner några. Jag är på lite elakt humör idag.)

Hej Sverige

Jag lever, jag lovar (du behöver inte vara orolig Erik). Men vem orkar blogga när livet är så jojoigt? Eller när man har en miljon projekt på gång? Fast det är kanske inte en miljon, utan snarare fyra. Som jag ska lyckas med. Har dessutom varit i Finland måndag-onsdag, väldigt spännande! Blev lite shopping som vanligt (på Gina, varför åka till Finland för att handla på samma butiker som vi har hemma undrar ni? Varför inte undrar jag?).

Nu ska jag ägna mig åt ett av mina projekt jag har. För att förenkla, mina projekt är alltså:
- Tränar inför maran
- Lär mig finska (nu ska jag lära mig!)
- Går igenom hela SAOL
- Skriver en bok (vilket dock går dåligt).

Hur som helst, nu ska jag repa på finskan. Heippa!

Bye bye Sverige

Nu försvinner jag ett tag, får se när jag orkar mig tillbaka. Tills dess kan ni njuta av två av mina favoriter.
Del 1

Del 2

Och så en favorit i repris, denna har skapat många tårar hos mig!

Pulver

Ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan? När hjärtat säger ja, men hjärnan nej, vad ska man då välja? Jag vet ju att det är idiotiskt att göra detta, jag borde verkligen inte, men jag känner samtidigt ett stort behov av det. Trots att jag vet var det slutar, i tårar som vanligt. Jag borde inte ens fundera på saken, men jag gör det ändå. Ibland är man bra dum i huvudet.

Varför måste vi döda varandra...

Love it

Kan inte säga det för många gånger, underbart väder det är ute. Idag har jag väl inte tagit tillvara på solen tillräckligt egentligen, började dagen på gymmet, sedan nån timme på balkongen, och avslutade med en löprunda i skogen. Men jag är redan så brun, så det gör inget! ;)


Nu kan du få mig så lätt...

Älskade sjö

Den dagen jag flyttar från Tyresö kommer jag sakna min sjö väldigt mycket. Eller det är väl kanske inte min sjö, men den ligger fem minuter hemifrån mig och har åt ena hållet fina klippor och åt andra hållet en mysig badstrand. Och så är det sådär lagom varmt i vattnet för att man ska kunna bada, och på kvällarna ligger solen mysigt över bode klipporna och stranden så man kan ha grillkvällar. Dessutom brukar det inte vara allt för mycket folk där, då de flesta Tyresöbor verkar ta sig till Alby eller Flaten istället.


Älskade sjö.

Varmt!

Herrejesus vad varmt det är ute! Men jag gnäller inte, det är mysigt med sol och värme. Idag har Blom åkt, och jag grät bara lite. Sedan spenderade jag en stund i stan med mamma, vi åt gott och såg på ballongsläppet på skeppsbron. Såg även Götheborg, riktigt coolt skepp!

Men däremot verkar folk ha missuppfattat saker och ting. Det är ingenting mellan mig och E, har aldrig varit och kommer aldrig bli något. Okej? Sen verkar han inte heller fatta någonting, eller så gjorde han det men jag vågade inte erkänna.. Det är väl inte meningen att jag ska dejta grabbs helt enkelt. Skit samma, nu är det sommar, och jag drar till Finland på måndag! Ska bli skönt att komma bort en stund, även om det bara är för några dagar.

Behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel håll

Fuckingjävlatidningsskit

Förlåt ordvalet, men jag har jobbat idag. Var ett tag sen sist, och dessutom var jag ute i Nacka i några jäkla höghus där alla skulle ha både DN bostad och SVDs helgtidning. Första huset var ett trevligt 14-våningshus med 6 dörrar på varje våning, ja, ni kan räkna ut hur mycket tidningar det blev. Plus all vanlig post på det. Så idag jobbade jag mellan 7-17.30, sug på den va!

Jag skulle egentligen ha varit hos Blom och nördat mig nu, men av vissa anledningar är jag inte där utan hemma istället. Ska dock med ut till Arlanda och säga hejdå imorgon, skoja inte att jag kommer grina, känslig som jag är. Men jag träffade älskade Lisen idag, blev bara en kortisfikning men oj så mycket jag saknat henne upptäckte jag! Kommer nog hänga med henne och hennes amerikanske pojkvän hela helgen. 

Något mer? Jodå, men inget jag tänker dela med mig av till hela världen. Går nog och sover snart, är trötttrötttrött..

Ontontont

Idag krockade jag nästan med en jäkla kärring. Cyklade till centrum för att hämta ett paket, och det var när jag skulle hem det hände. Jag skulle svänga in i en tunnel, och när jag svängde såg jag att tanten cyklade där inne  i tunneln (mitt i, hon höll varken höger eller vänster) så jag höll helt enkelt höger för att inte krocka. Tänkte att hon kanske skulle svänga till sitt höger för att ge mig lite mer svängradie, men icke sa nicke. Hon fortsätter cykla mitt i vägen, och börjar dessutom svänga åt mitt håll när jag kommer! Vilket resulterar i att jag får svänga cykeln riktigt ordentligt, men inte hjälpte det och jag fick hennes pedal längst mitt ben och har nu riktigt ovackra sår och blåmärken på benet. Hon ojade sig lite över cykeln, men jag struntade i henne och cyklade därifrån i all ilska. Och jag som hade tänkt att ha shorts på mig idag, får se hur det går.

Nu tänker jag vara lite arg ett tag, och sen ska jag till stan och träffa Blom och twins, köpa lite träningskläder (skatteåterbäringen kom idag, tack så mycket!) och sedan vidare till S:t Erikshallen för lite avslutning. Imorgon ska jag spendera dagen hos Blom, hon måste packa det sista eftersom hon åker på fredag. Dit kommer även älskade Lisen, hon kommer ju hem idag! Härliga härliga tider.


Låt mig va.

Jag är inte på topp just nu. Trött, träningsvärk, huvudvärk, mensvärk och allmänt grinig. Jag rekommenderar att folk håller sig på minst fyra meters avstånd från mig. Vilket kanske inte är så svårt ändå, eftersom jag hade tänkt att gå och sova nu. Imorgon mår jag bättre, det lovar jag.

Fick förresten ett lite roligt sms av Erik idag: "Varje gång jag lyckats få sängsällskap av en tjej vaknar jag alltid ensam. Varför? Snarkar jag för mycket? Eller är jag bara så dålig?"
Måste även säga att Bloms kusiner är underbara människor. Kanske ska förlägga semestern i Ludvika i år?


Nu kör vi!

Ja, det blev visst inte ett så långt uppehåll, Blom och hennes kusiner skulle på utflykt och jag bangade, eftersom jag ska iväg och träna snart. Förresten börjar handbollsträningarna ta slut snart, och då börjar sommarträningen! Jag längtar faktiskt dit, trodde aldrig jag skulle erkänna det. Jag tror jag har slagit mig.

Hur som helst, nästa år ska jag springa Stockholm marathon (jag måste ha slagit mig riktigt ordenligt). Slog vad med Sebastian om det i lördags, han har redan bangat (bortrest heter det visst..?) men jag har bestämt mig för att klara av det. Så nu ska det tränas utav bara helvete! Ska följa ett träningsschema jag hittat på nätet, men till det så kommer det en massa mer träning i form av handboll, sommarträning och gym. Och så ska jag börja äta ordenligt igen, har ätit väldigt onyttigt på sista tiden. Ska skriva träningsdagbok, använda mitt belöningssystem när jag tränar bra (se tidigare inlägg) och vara allmänt duktig. Klarar jag av loppet sedan på en okej tid (vad som är en okej tid vet jag inte än, det ska jag komma fram till senare) så belönar jag mig själv med en utlandssemester. När hösten och vintern sedan kommer och jag undrar vad i helvete jag håller på med, så kommer jag bara tänka "utomlands, utomlands" och kuta vidare.
Hur många tror att jag lyckas?

Hejdå.

Förlåt alla vänner om jag kommer vara out of reach denna vecka, men jag tänkte försöka göra något vettigt av min tid. Eller rättare sagt, jag tänkte vara hos Blom och hjälpa henne packa, hon är ju värdelös på sånt. Kanske kommer jag hem någon dag och skriver något roligt inlägg, vem vet. Men vill ni nå mig finns jag på mobilen, och hos Blom. Hejs.


Belöningsshopping.

När jag gjort något bra brukar jag köpa saker åt mig själv. Som när jag spelat en bra match kanske jag köper något gott, när jag jobbat på ordentligt blir det kanske ett nytt klädesplagg, ja, ni förstår. Det finns säkert fler som gör detta, det är ett sätt att känna sig uppskattad. Senaste tiden har jag köpt sex nya klänningar, tre nya toppar, nya underkläder, tre par nya skor, en inspelningsbar dvd-spelare och en del småplotter. Har även idag precis beställt en ny handsfree till min mobil, en så kallad Sony Ericsson HBH-DS970.

Jag hoppas jag har gjort något jävligt bra denna månad.

Minnen

Alla har vi väl musik som påminner om olika stunder, olika personer, olika upplevelser. Jag har en uppsjö med sånt, t.ex. Hey baby som är en klassisk handbollslåt, jb och sfg som Patrik "tvingade" på mig, The way i are som gick hela förra sommaren, och min och Bloms låt - Vill ha dig - som vi har sjungit tillsammans på otaliga singstarkvällar. Håkan har jag lyssnat på i evigheter (känns det som) och han får mig alltid på ett så underligt humör. Vissa låtar gör mig glad, andra kan jag gråta av. Musik påverkar mig otroligt mycket, jag skulle aldrig klara av ett liv utan musik.
Ni vet oxå hur musik kan få en att tänka på en speciell person, utan att låten i sig och personen egentligen inte har något gemensamt? Som Jonas Brothers: You Just Don't Know It, som får mig att tänka på honom. Men det är inte så konstigt egentligen, det förstår ni som hört låten.

För att tala om något helt annat, jag har nu insett att jag måste införskaffa i glasögon igen. Har inte använt det på ett par år, men nu är det dags. Crap.


God morgon.

Eller okej, snarare god eftermiddag. Jag har varit igång sen åttasnåret imorse, två timmars sömn vart det i natt. Jag och Erik somnade på altanen vid sex imorse, men åtta vaknade jag av att solen började skina, och då var det omöjligt att sova vidare. Iaf för mig, Erik trynade på rätt bra ändå. Jag plockade lite i trädgården (nej sötnos, det var inte de andra som städat efter sig, det var jag) och sen tog jag mig hem, duschade och gick ner till klipporna och solade. Jag börjar bli brun nu! :D Nämnde jag förresten att jag badade inatt? Riktigt kallt var det, men nu är debuten avklarad!

Nu blir det en idrottseftermiddag, det är friidrott, fotboll och handboll på tv. Handbollen är viktigast (som vanligt) och vinner Sverige eller spelar lika mot Island är de klara för OS. Heja Sverige!

RSS 2.0