Om man skulle dö lite.

Jag är totalt slut i huvudet. Vet inte vad det beror på, men är väl antagligen på väg in i en mental svacka igen. Så förlåt alla människor om jag är tråkig, arg och butter, men det går över snart! I värsta fall kan ni ju alltid försöka pigga upp mig, några av er brukar ju vara bra på det :)

Nu ska jag iaf göra mig i ordning för att ta mig över till Blom, dagens outfit blir min vita blommiga klänning. Eller mina gula shorts.. Hm, jag har nog inte bestämt mig riktigt än. Jag vet inte heller när jag kommer hem, om det blir ikväll, imorrn eller någon annan dag, beror på hur mycket jag längtar hem (och när Blom sparkar ut mig ;)).

Nu ska vi till OS!

Som en vis man sa, om något kan gå fel så kommer det göra det. Fast nu ska jag kanske inte ska dra det så långt, det kan ju fortfarande lösa sig på ett bra sätt.

Nu är det iaf OS-kval i handboll, heja Sverige! Två svenska handbollslag i OS, är det för mycket begärt? Det tycker jag inte, verkligen inte!

Förvirrad

Faan, det som skulle bli så bra (eller iaf fungera någorlunda) har börjat gå åt fel håll. Det var ju på väg ner först, sen upp, och nu går det tydligen ner igen. Varför? Gör inte så här mot mig, jag vet inte vad jag ska göra! Om vi kunde tagit ett beslut tidigare, så hade det varit enklare.. Men nu gör jag så här, jag känner efter över sommaren om det funkar eller inte. Funkar det låter jag det rulla på till nästa vår, sedan ska det stora beslutet tas. På riktigt. Funkar det inte, ja då vet jag inte alls vad jag gör.

Snart kommer Lisen!

På onsdag kommer Lisen hem! Åh så jag saknat henne. Men hon blir bara här tre veckor, sen åker hon tillbaka till USA. Hon ska kanske flytta dit för evigt, hon har träffat en grabb därborta (som förövrigt kommer med henne hit, ska bli roligt att träffa honom) och hon verkar trivas som fisken i vattnet. Men jag är glad för hennes skull, man ska göra det man känner är rätt!

Idag hade jag tänkt att sola lite, men jag vet inte om jag orkar. Ska kanske förbi Tyresö Centrum och köpa en klänning (ja, jag älskar klänningar nu) och sen hade jag kanske tänkt äta glass någonstans. Sen är det träning, och efter det möte. Dock skippar jag nog mötet, annars kommer jag hem så hemskt jäkla sent ikväll.

Galet!

Att åka bil i Stockholm city med en som är ovan att köra i stan är inget jag rekommenderar. Igår skulle jag, Linda och Mimmi ta oss från Norra Bantorget till Lidingö, och då alltså passera genom Östermalm ut mot Frihamnen osv. Men satan vad svårt det är att hitta bra vägar! Eller jag kunde ju en väg, men L och M bestämde att vi skulle åka en annan, som jag aldrig tidigare åkt. Men det gick inte så bra det. För jag skojar inte, jag tror vi bröt mot tusen trafiklagar. Körde mot rött, parkerade lite fel, körde mot enkelriktat (!), glömde högerregeln, svängde där man inte fick göra det, åkte lite för fort.. Att vi kom överlevande fram förvånar mig fortfarande.

Idag har jag haft en mysig dag, jag och Blom har sprungit runt i bikini i hennes trädgård, rensat, planterat nya blommor och så. Dock slutade det rätt snabbt med vattenkrig, och tillslut en skön solstund på gräsmattan. Dock har jag nu börjat inse att min bättre hälft lämnar mig, och det gör mig inte direkt på bra humör. Det kommer bli en jävlig sommar, utan Blom, P, utlandsresa och härliga grillkvällar. Suck.

Home

Nu är jag hemma. Det är helt crazy sent att komma hem från en match vid denna tid, framförallt när matchen är i Stockholm. Men kommunikationerna ut till Lidingö är inte de bästa. (Förresten vann vi matchen, tjoho).

Jag och Linda hade det iaf jättetrevligt i stan, trots att hon kom en timme sent tack vare glömd plånbok och galna köer. Jag köpte två klänningar (jag vet, jag ska inte) en blommig och en svart med lite vita mönster. Mycket fina, och billiga. Hittade tom en bild på den ena, så ni får se mitt fina fynd. Men nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig upp imorrn.

Jonas Brothers

Tror ni jag blev glad när jag såg att Jonas Brothers, ett av mina absoluta favoritband, kommer till Sverige? Snabbt som bara den började jag leta biljetter, för dom har jag längtat efter! Men sedan blev jag rätt besviken när jag upptäckte att de kommer hit som förband till Avril Lavigne. Och då var det inget roligt längre, för då blev det dyrt och jobbigt. Så om ingen råkar ha en extra biljett till den konserten i fickan och kan ge mig den, så blir det inget JB för mig nu heller.
För er som inte har en aning om vilka dom är, så är här några videor. Lyssna och njut.





Ojdå, det blev visst fyra stycken, det var inte meningen. Men jag kunde inte välja mellan dom, alla är så bra! Nu är det dags för mig att packa väskan och åka till gymmet, och efter det ska jag och Linda hänga i stan ett tag innan vi åker till Lidingö och lirar match. Äckligt sen match, 20.45! Kommer vara hemma typ mitt i natten. Well well, det är bara att göra det bästa av situationen och vinna matchen.

Jason Mraz

Eftersom jag missar Jason Mraz i sommar, så tänkte jag trösta mig sälv genom att köpa en Jason-tröja. Eller okej, jag tycker dom är coola och jag känner för att spendera pengar, jag erkänner! ;) Hursomhelst, det här är de fyra jag väljer mellan. Vilken ska jag ta? (Själv är jag mest sugen på den första, den är underbar =))

Eurovision

Sorry att det dröjt med en summering av Eurovision, men nu ska jag försöka. Så här lyder min dom:
Inget bidrag föll mig i smaken i år
Ryssland var värdiga vinnare, låten var minst dålig
Alla länder kompisröstar, även Sverige
Björn Gustafsson är underbar som driver med hela skiten
Jag förstår fortfarande inte varför jag tittar
Det är riktigt dålig standard på tävlingen

Angående Perellis placering har jag bara en sak att säga: jag röstade på Rongedal och BWO i Melodifestivalen.

Älskade bästa vän!

Den 6 juni, på självaste nationaldagen, åker min bästa vän till Spanien. Och sedan blir hon borta alldeles för länge, för att komma hem igen ett par dagar för att packa ihop och flytta, och sedan åka tillbaka till Spanien. När hon sedan kommer hem igen bor hon i Göteborg. Efter 6 juni kommer vi alltså inte ses på evigheter, väldigt väldigt sorgligt. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne, jag kan inte längre cykla över på morgonen och äta frukost där, har ingen att prata med in på sena nätterna om allt och inget, ingen att lyssna på Håkan med till öronen blöder, ingen att vara sådär löjlig med som bara vi kan vara. Jag kommer sakna henne nåt så in i helvete. Så fram till dagen hon åker kommer jag umgås med henne dagligen (så gott det går) och självklart står jag på Arlanda och vinkar av. För vi är bästisar in i det sista.

Förstår du älskade Sandra hur mycket du betyder för mig?


Trötter

Hemma igen, efter en helg på bortaplan. I fredags och lördags hos syrran, lördagkväll hos och med grabbs och Blom, och dagen hos syster igen. Lite dåligt med sömn, alldeles för mycket godis och gottis och jag är slut nu! Men inte ska jag sova än, ska leka lite med min nya dvd-spelare först. Men det blir nog ganska tidig sängdags ikväll ändå tror jag. Om ingen håller mig vaken, vilket händer ibland (inte för att jag tycker det är jobbigt direkt).

Hörs dudes!

Helg!

Yeheey, fredag idag. Och jag är redan nyduschad, påklädd och sminkad, trots att klockan bara är nio. Ska ju till stan och träffa syrran, systerdotter fyller fyra så vi ska fira henne idag. Sedan sover jag där, och imorgon blir det nog schlagerkväll med gays och Blom. Det är verkligen det bästa schlagersällskapet.

Och darling, jag tror jag vet varför jag gillar bönderna så mycket! Det måste bero på att de är lite töntiga, lite egna, och har så härliga dialekter. Jag verkar ju vara svag för sådant. Eller vad tror du?

För det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

Rubrik

Hej hopp, kul man har det. Eurovision är skit, as usual. Har visserligen inte sett allt för många bidrag, eftersom jag tränat. Och träningen gick bra, tackar som frågar!
Hade lite tråkigt på tunnelbanan när jag åkte till träningen idag, och började därför räkna PL och PPM som jag och Blomman ibland räknar för skojs skull. Vad det står för? Ni som vet vet, och ni andra.. Ni får fortsätta undra. Hur som helst, så såg jag inte så många sådana idag faktiskt. Annars brukar det krylla av dem, men idag.. Äsch, tror det är hans fel. Allt är hans fel, så länge det inte är mitt fel.

Och ja, jag är fortfarande grym på att tippa matcher. Visste ju att matchen igår skulle sluta lika, gå till straffar och att Ronaldo skulle missa en straff. Visste även att United skulle vinna, och att van der Saar skulle bli hjälte. Men gissa om jag var nervös inför Terrys straff! Men han missade och redde upp allt.
Lite jobbigt var det oxå att Patrik var och såg den matchen. Inte att jag var avundsjuk eller så, utan vetskapen om att han var så nära men ändå så långt bort. Fast det ska jag inte tänka på, för det är ett avslutat kapitel i mitt liv. Men hur lätt tror ni det är att bara slå bort honom ur tankarna?

Mystorsdag

Så himlans fint väder ute, jag älskar verkligen solen och värmen! Har därför spenderat hela dagen i solen på balkongen med Håkan och Jason. Alltså Håkan Hellström och Jason Mraz, min nya älskling. Men nu är jag inne igen, blev lite väl röd i ansiktet kände jag. Ska snart iväg och gymma, och efter det är det handbollsträning.
Jag fick en avi idag från posten, om att jag har ett paket att hämta. Det konstiga med detta paket är att jag inte har någon aning om vad det är, jag vet bara att det är från Transflex, som jag inte alls vet vilka det är! Paketet väger dessutom 5,4 kg, så det kan ju vara lite otympligt att bära hem. Någon som vet vad det kan vara?
Update
Jag kom på vad det är i paketet! Det är ju min nya dvd-spelare, såklart. Jag hade nästan glömt bort att den skulle komma. Hämtar den imorgon, roligt! =)

Bonde söker fru

Bonde söker fru är ett av mina absoluta favoritprogram, trots att jag egentligen hatar relationsprogram. Men bönderna är så söta, det går inte att tycka illa om dom! Min favorit i årets program är nog Magnus, han som lirar trummor. Och så Peter såklart, den homosexuella. Nu längtar jag till hösten, för att få se tjejerna och killarna som de ska träffa oxå! Kommer någon träffa ett sådant stolpskott som Lena (som Fredrik valde förra året)? Kommer det uppstå samma sorts kärlek som mellan Anders och Isabel? Frågorna är många...


Nytt hus?

Lite avis är jag allt på J som flyttar ihop med sin pojkvän i ett fint hus. Ett eget hus när man är 19, hur coolt är inte det? Jag vill oxå vara kär, starta ett liv med någon och köpa hus/lägenhet och så! Det är så vuxet, och så mysigt att inreda och planera.
Satt därför och tittade lite på hus för skojs skull, och hittade ett fint här ute hos mig. Utsidan är najs, och insidan ännu bättre! Bjuder på en bild:

Priset? Nätta 6 350 000 kr, i utgångspris. Det har man väl råd med?

Hej Sverige

Jag har ont ont ont i axeln! Eller inte riktigt i axeln, utan i ryggen, bredvid skulderbladet och upp mot axeln. Gör hur som helst snoront mest hela tiden. Stackars mig!

Satt nyss och tittade på tågbiljetter, eftersom jag troligtvis blir tvungen att åka tåg ner till Karlsborg när vi har träningsläger. För ett par dagar sedan kostade en biljett 900 spänn, äckligt mycket! Men nu har priserna av någon anledning sjunkit (just nu-priser var det någon som nämnde) och det kostar väl runt 150 eller så att åka ner. Ett överkomligt pris. Dock upptäckte jag att det kostar runt 50-lappen mer med en första klass-biljett än en andra klass, vad tror ni då jag väljer? Ingen tvekan om att jag glider i första klass! Haha, underbart. Ibland är ju SJ bara för härliga i sina prissättningar.

Såg förresten Peppe Eng när jag var ute och sprang imorse. Han gick stavgång. Nu vet ni det ;)

Blandad musiksmak?

Tycker det är jobbigt när folk frågar vad jag lyssnar på för typ av musik. Oftast blir svaret "allt", för jag kan inte beskriva vad jag lyssnar på. Det blir en alldeles för lång utläggning lixom! Men i min favoritlista på mp3n just nu finns iaf artister som: Håkan Hellström (såklart!), Jason Mraz, Last Goodnight, Fergie, Jonas Brothers, Good Charlotte, Scouting For Girls, Jesse & Mickey Modelle, One Republic, Ne-Yo, Mika, Panic At The Disco, Colbie Callait, Mauro Scocco, Wyclef Jean, Akon, Björn Afzelius.

Förstår ni varför det är svårt att förklara vad jag lyssnar på?

Blaha

Det blev ingen bowling, fanns inga lediga banor. Men inte gråter jag för det, vi hade en trevlig fika istället. Sen skulle grabbarna iväg och träna, och jag och Blomman bestämde oss för att göra kvällen kort och åka hem. Så nu är jag hemma, stimulerar mitt sockerbehov med tomat och gurka, och tänkte inte göra så mycket mer än att sitta här resten av kvällen.

En sak som jag undrar dock, vilka är alla ni som läser min blogg? Jag har koll på några, men ni andra? Vilka är ni?

(Och om ni undrar, det blev den rosa tunikan. Dock upptäckte jag när jag redan var på väg att det kanske inte var det bästa valet, eftersom jag hade mörkröda naglar. Missmatch!)

Panik!

Ikväll ska jag bowla med några andra, väldigt roligt. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Eller jag har bestämt mig för ett par mörkblå jeans (mina favvisar) och beiga sneakers. Till det då? Vad ska jag ha för tröja? Kan ju inte ha vad som helst, det ska ju vara bowlingvänligt men samtidigt snyggt. Funderar på en rosa tunika, eller ett blommigt linne.. Eller? Hilf mir bitte!

Härliga tider

Visst tänker man bra när man tränar själv? När man inte har någon som ska störa en hela tiden får man verkligen en chans att tänka på allt och inget. Imorse cyklade jag ner till Alby och sprang en vända, och körde lite utfallssteg, jämfotahopp och enbenshopp. Det var en skön träning, har ju börjat bli så pass stark i benen att jag orkar mer än förrut. Skönt! Hur som helst, när jag var ute i skogen och sprang tänkte jag en hel massa, mest på mitt liv. Och jag kom fram till att jag ska sluta vara så jäkla neggo hela tiden, och faktiskt sluta tänka på sånt som aldrig kommer hända. Jag har sagt det förr, men denna gång ska jag faktiskt göra det. Jag ska bli lite ego och tänka på mig och mitt bästa, och hela tiden se framåt. Låter bra va?

Allt är inte mitt fel

Jag lyckades åka rätt, jag kom till Vällingby och inte Sjöstaden. Jag var jäkligt nära dock, men halvvägs ner i trappan till tvärbanan kom jag på att det inte var dit jag skulle, jag skulle ju till tunnelbanan. Förstår inte hur dum jag kan vara ibland..
Matchen vann vi, det var lite onödigt jämt i första halvlek tack vare domarna (de var nästan lika dåliga som tvillingarna), men när de fattat att de inte skulle kunna döma bort oss blåste de lite normalt och vi vann med 24-13. Borde ha varit större siffror, men de fick trots allt sju straffar, varav kanske en eller två var straff egentligen. Skit samma, vi vann, woho.

Sedan kan jag även säga att allt inte alltid är mitt fel, även om Bengt vill påstå att det är det. För det är t.ex. Sydkoreas fel att vi inte tränar imorgon, det är elefanernas fel att några kom sent till samlingen idag, och det är Måns Zelmerlövs fel att vi inte åker till Avesta. Se, allt är inte mitt fel! ;)

Tack Sydkorea..

Så, halva måndagen avklarad. Och att jag inte är tröttare än vad jag är är ett under, med tanke på att jag sov fyra timmar i natt. Varför denna brist på sömn undrar ni? Jag vet inte, hade svårt att somna igår och vaknade alldeles för tidigt imorse. Min kropp verkar vara lite ur funktion just nu.

Idag har jag iaf gymmat (ja, jag tränar mycket och ofta), och efter det har jag suttit på balkongen och solat. Blivit röd och fin om kinderna sådär. Ätit god mat, kyckling och tomater, och införskaffat i en ny DVD-spelare. En sån där inspelningsbar, kom över en för 1500 och tyckte att det var ett bra pris, har ju suktat efter en sådan länge. Ikväll har jag match, och eftersom jag hela helgen har varit inställd på att åka ner till Sjöstaden och träna har jag varit tvungen att skriva "18.00 VÄLLINGBY" på handen, för att inte åka fel. Vilket jag nog ändå kommer göra, eftersom vi 18.00 på måndagar annars tränar i Sjöstaden, Vällingby är torsdagsträning. Kommer kännas konstigt att spela där ikväll.

Och för att återknyta till rubriken, tack vare Sydkorea har jag ingen träning imorgon (ja, det är Sydkoreas fel). Istället ska jag göra något riktigt jäkla modigt för att vara jag, men mer om det kommer en annan gång!


Älskade hatade Stockholm

Jag har ju ett par gånger nämnt att jag börjar tröttna på Stockholm, att jag gärna skulle flytta härifrån. Har fått lite frågor på varför, och att svara på den frågan är väl inte den lättaste. Men en förklaring är att jag är trött på att bo här. Jag vill prova på något nytt, en mindre stad, ett annat land, det gör detsamma så länge jag har en möjlighet att spela handboll (handboll är en stor del av mitt liv som ni vet, och så länge jag får hålla på med det kan jag bo nästan överallt).
Jag har spenderat många lov hos min mormor, som bor i en liten by i norra Finland, och den personlighet som finns där är fascinerande. Alla känner alla, man hälsar på varandra och respekterar andra. Du kan knacka på hos grannen och bli bjuden på fika, något som jag iaf upplever att det inte finns i Stockholm.
Även det faktum att Stockholm är en stor stad är en nackdel. Fördelen är att det går att ta sig kommunalt nästan överallt, men jag föredrar att kunna gå och cykla dit jag ska, men att cykla till stan finns ju inte på kartan. Vännerna är utspridda överallt och att åka spontant och hälsa på någon i Solna funkar ju inte. Min inbillning säger att avstånden är mindre på mindre orter (no shit) och att man där faktiskt kan cykla hit och dit. Vilket jag vill kunna göra.

Men samtidigt älskar jag Stockholm. Här går det att vara anonym, du kan se ut nästan hursomhelst utan att folk bryr sig, eftersom vi är så många här. Stockholm är även underbart vackert på våren och sommaren, men det är det säkert fler ställen som är. Allt man kan önska sig finns här, affärer, idrott, upplevelser, allt. Något jag nog skulle sakna om jag flyttade, möjligheten att bara kunna åka in till stan och gå i affärer, fika på Fresco, botanisera på Hötorget, chilla i Kungsan.
Jag har hela mitt liv i Stockholm, vänner, familj, arbete, handboll. Men som jag känner nu är jag villig att lämna detta om jag får chansen, det går ju alltid att komma tillbaka.

Redde detta ut era frågor? Hoppas det, för det är så här jag känner.

Sunday glory

Riktigt lång söndag. Riktigt tråkig söndag med. Hade tänkt att göra något vettigt idag, kanske ta en långpromenad, men inte ens det orkade jag. Tog en löprunda imorse och efter det var jag inte alls taggad för att göra något. La mig i sängen och såg på c/o Segermyr istället, och det är en helt lovely serie iaf! Sedan var det fotboll på tv, mitt lag förlorade och Zlatan avgjorde italienska ligan. Pratade lite med E, åt tomater och fixade tånaglarna. Nu är Håkan med i Sverige! (ett program jag aldrig hört talas om innan, men är Håkan med kan jag ju se det). Sen är det hockey, Canada kommer vinna den matchen. Tro mig, jag är bra på att tippa.

Nej, såhär rolig var jag just nu. Kommer kanske med något vettigt senare, man vet aldrig. Peace out.


Kärlek!

Satt och såg igenom lite bilder på facebook, för att se vilka (o)smickrande bilder det finns på en. Och då hittade jag denna, från vår Norrlandsturné. En bild på mig och Linda, min bästa handbollskompis! Var glada för att ni får se denna, det är inte ofta jag lägger upp bilder på mig själv, och framförallt inte så här halvfula saker. Enjoy! (Sorry för den kassa upplösningen, men skyll inte på mig, allt är facebooks fel).


Vad som inte syns på denna bild är det faktum att det skiljer en del i längd mellan oss. Jag är 182 cm, Linda drygt 157 eller så. Kan se roligt ut ibland när vi umgås! =)

Gottegris

Ikväll tänker jag äta chips. Eller nej, jag tänker inte äta chips, jag tänker frossa i chips! Har ju varit så duktig och tränat en massa i veckan och tänker fortsätta min nyttiga duktiga liv imorgon, så idag har jag fått lov av mig själv att äta onyttigt. Huruvida gott det egentligen är med chips vet jag inte, men jag har inte ätit det på länge och är hemskt sugen på det. Imorgon blir det iaf en lång löptur, och lite benfys tror jag. Jag älskar att träna ben, det är så skönt med träningsvärk i benen!


Kul kväll!

Satan vad roligt vi hade igår! Trots att jag inte var så sugen från början blev det en riktigt riktigt bra kväll. Först mat (sallad, inte för att vara nyttig utan för att Frescos sallader är delicious), och sedan mötte vi upp de killar som Blomman "fixat" åt oss. Och vilka killar sen! Herregud, jag har nog aldrig varit med om skönare människor. Såg What happens in Vegas på bio, det var väl en okej film, inte så mycket mer än så. Men sällskapet var underbart så det gjorde inget (jag kommer fortsätta tjata om hur jäkla sköna dessa killar var tills nån slår mig). Efter bion hade jag och Blom först tänkt att åka hem, men grabbarna drog med oss till Olearys för att se Sverige-Canada. Även där var det riktigt kul, jag och Blomman och tusen killar kändes det som ;) Och när det kom fram att jag var handbollsmålvakt var det först ingen som trodde mig ("tjejer kan väl inte vara handbollsmålvakter!" "du ser smartare ut än så") men tillslut lyckades jag övertyga dom. Tror det var det faktum att jag nästan brottade ner en kille som avgjorde det ;) Matchen vann ju Canada, och jag som hela tiden var övertygad om att Canada skulle vinna med 5-4 fick ett glas vatten över mig som pris för bra tippning. Hemma sent sent i natt, men det var det värt! Så kul som vi hade det.

Hur det gick med killen? Jo, Erik som han heter var verkligen fantastisk. Lång, snygg, trevlig, rolig och allt sånt som man kan önska hos en kille. Men jag vet inte, för Han ligger ju fortfarande etta på min lista... Men om Han inte känner för mig som jag för Honom så kan ju vad som helst hända.


Gult är fiiint

Helt plötsligt blev jag förälskad i gult, herremingud så fint det kan vara! Därför blev jag överlycklig när jag hämtade ut mitt paket från H&M, och detta underbara plagg fanns däri:

Lovely ;)
Det blev även två klänningar, likadana i olika färger (en cerise och en mörkblå). Ja, jag har en förmåga att köpa kläder i samma modell fast olika färger. Men sitter det bra så gör det. Så här ser klänningarna ut iaf:

Nu ska jag fixa mig i ordning för en biokväll, Blomman har tydligen fixat en dubbeldejt till oss.. Känner mig sådär lagom taggad, men gratis bio är gratis bio och en kväll med Blomman tackar jag inte nej till. Hörs imorrn, för en uppdatering om denna kväll! =)


Nyfärgad

Vaknade tidigt imorse, och bestämde mig för att åka till stan och shoppa. Var där så tidigt att affärerna inte ens hade öppnat (då är man tidig!) så jag promenixade lite i stan. Sedan hittade jag ändå ingenting någonstans, så det var en rätt så misslyckad shoppingtur. Eller jo, jag köpte hårfärg, för att färga om mitt hår, det behöver man ju göra då och då. Och när jag väl stod där och valde färg gjorde jag något drastiskt, istället för det klassiska mörkbruna tog jag en ljusbrun färg! Helt oväntat. Dock är jag besviken, för inte blev det ljusbrunt. Snarare en släng av rödbrun, i nästan samma bruna nyans jag hade förr. Det var väl helt enkelt inte meningen att jag skulle bli ljushårig denna gång.

Jag har oxå bestämt mig för att börja sätta deadlines för beslut jag ska fatta. Annars blir det som vanligt, att jag drar ut på det tills det är för sent.. Hur som helst har jag bestämt att jag ska bestämma mig om sommaren senast på söndag (det lutar åt ja, men måste fixa resa och boende och sånt först), och framtiden ska jag ha funderat klart på till den 25e, eller absolut senast den 31a. Tror detta är enda sättet för mig att kunna ta ett bra beslut.


Allvarliga saker en tidig morgon.

Blev väckt vid halv sju imorse av Patrik, hade nästan glömt bort att han skulle ringa. Eftersom jag inte tycker om att prata i telefon hemma (vill inte att hon ska veta vad som sker i mitt liv) så klädde jag på mig och gick ut på en promenad istället, i sällskap av telefonen. Jag och Patrik hade iaf ett långt och allvarligt samtal om allt och inget, men mest om oss två vilket är en besvärlig situation. Men trots att det beslutet vi tog fick mig att gråta så tror jag att det är rätt. Det känns tungt nu, han är en viktig bit i mitt pussel, men men.. Jag klarar mig, det brukar bli så.

Något mer jag gjort idag? Gymmat ben, men var lite halvosugen på det efter den starten på dagen.. Efter det har jag umgåtts med systerdotter, och snart ska jag nog hem till syster och lämna henne där. Typ.

Och jag har nu insett att jag kanske är klar med Stockholm. Har ju funderat hit och dit huruvida jag ska vara kvar här, och som det ser ut nu så finns det tre alternativ som är intressanta. Ett uppåt, ett inåt, ett neråt. Hjärnan och hjärtat säger uppåt, men man vet aldrig. Fast jag lär ju bli kvar här, mina planer blir ju sällan genomförda...


Du är allt jag vill ha och lite till.


alldeles för sent.

Jag tycker inte om att vara vaken så här sent, när jag inte vet vilken tid jag måste gå upp imorgon. Så jag ska sova snarast, lovar!

Dagens braiga:
- billiga skor, två par för 300 är inte fel!
- jordgubbar, namnam.

Dagens dåliga:
- formen, den är inte som den varit. Beror nog mest på att den riktiga handbollssäsongen är slut.
- Div3 domare är inga höjdare heller.
- Jag är fortfarande allergisk mot mjölk. En glass och lite grädde idag resulterade i magkramp hela eftermiddagen/kvällen.

Och ja, vi vann såklart. För trots att är ur form räddar jag ändå 55% av skotten. =)

Älskade vår

Visst är det härligt när det är sol ute? Idag har jag och systerdotter (som jag är barnvakt åt ett par dagar, syrran fick ju en pojke idag) först varit i stan och handlat lite, blev kläder till den nyfödde, glass, två par skor till mig (bild kommer kanske) och jordgubbar. För när vi sedan kom hem satte vi oss i solen på balkongen och åt jordgubbar och grädde, namnam! Helt sinnessjukt gott faktiskt. Snart ska jag iväg och spela match, den ska vi vinna!

Och förresten ser det ut som om jag kanske har lite planer för sommaren, förhoppningsvis. Visserligen är det lite dyrt, men om det blir så så blir det en födelsedagspresent till mig själv. Det är trots allt samma vecka jag fyller 20 och allt, och något borde jag unna mig väl? Dessutom kanske jag får trevligt sällskap oxå, och en tårta?


Bra eller dåligt?

Tänkte försöka summera dagarna lite då och då, för att se vad som varit bra eller dåligt under dagen. Eller vad som jag i dagsläget tycker behöver hissas eller dissas.

Dagens plus är:
- Sluta tidigt, redan 12.45. Tack för snabba ben!
- Handboll, det är rätt bra ibland.
- Blomman, utan henne är jag halv.

Dagens FETA minus är:
- Blomman flyttar redan i juli.
- Patrik kommer (kanske) inte till Sverige i sommar.
- Det blir ingen utlandsresa med Linda.
- Knät gör ont efter att jag slog i det i cykeln på jobbet.

I'm alive

Ja, jag lever. Knappt och jämt, men jag lovar att det går framåt, uppåt. Jag mår bättre, har haft en bra helg och ser fram emot en förhoppningsvis ganska bra vecka. Och från och med nu, POSITIVA TANKAR! Inget "ojojoj så synd det är om mig" osv, utan bara tänka bra tankar. Och inte älta gammalt strunt, eller sådant som jag inte vågar. Och säga de saker som jag vill ha sagt, istället för att låta de ligga och gro inom mig. (Vilket dock kommer bli svårt, eftersom jag faktiskt inte vågar. Jag tror jag vet vad jag känner, men jag vågar inte säga något. Jag vill inte förstöra vår vänskap.)

Och så har jag väldigt fina vänner. Jag älskar er.

Flyttar.

Idag mår jag inte alls bra, eller fysiskt mår jag bra men inte psykiskt. Bröt ihop imorse i duschen och fick ett sådant där anfall, som jag inte fått på flera flera år, och låg i fosterställning i badkaret och skakade och grät i en halvtimme. Vad det beror på? Det vet jag (och säkert några av er oxå). Därför flyttar jag nu in hos Blomman ett tag, för att få ha folk runt mig som bryr sig. För det är precis vad jag behöver just nu. Därför kommer det kanske oxå bli lite tyst här, då jag inte kommer orka med att blogga just nu. Men vi hörs, en vacker dag eller i ett annat liv.

Påkörd

Yes, jag glömde berätta en liten olycka jag var med om idag. Cyklade iväg till affären imorse (morgonpigg som vanligt, vaknade vid kvart över sju), och höll precis på att sakta in för att ta mig över ett övergångsställe. Då kommer en galning på moped, full var han oxå, och körde rakt in i mitt bakhjul. Av ren reflex lyckades jag få ner en fot i marken så jag inte flög iväg, men jag ramlade av cykeln och landningen var inte direkt bekväm. Skrapade upp ena handflatan rätt rejält, och knän, armbåge och höft kommer prydas av fina blåmärken. Idioten som körde på mig ramlade han med, men när jag upptäckte hur full han var skällde jag bara lite på honom och sen cyklade jag iväg. Omskakad, arg och sönderslagen.

Man inser inte vad man har förrän det är för sent...

Roadtrip!

Idag har varit en väldigt mysig dag. Jag, Blomman, Marcus och Richard har haft picnic i Blommans trädgård, och trots att solen inte sken var det varmt och trevligt. Vi har även planerat en roadtrip nästa helg, då ska vi ut och åka! Först beger vi oss till Örebro på fredag för att fira Richard som fyller år (visserligen på onsdag, men ändå), där ska vi träffa hans familj och sedan ut med hans vänner.
På lördagen ska vi antingen till Karlstad och träffa någon som någon(?) känner, eller så skulle vi någon annanstans. Fick inte riktigt det klart för mig. På kvällen ska vi troligtvis till Degerfors och se på fotboll, både Richard och Marcus har någon kompis som spelar där.
Lördagskvällen och söndagen kommer spenderas i.. Falun..?.. Eller någonstans i Dalarna iaf. Hjärtats kusiner fyller 20 och dem ska fira. På kvällen blir det hemresa mot Stockholm, trötta och glada. Kommer bli en bra helg!

Jag har lurat mig själv, för många gånger nu...


En bra fredag =)

Idag har varit en väldigt bra dag, för ovanlighetens skull. Vi hade väldigt lugnt på jobbet, vilket gjorde att jag kunde gå hem klockan ett. Klockan ett lixom, det är sjukt tidigt! Efter det åkte jag till gymmet, körde ett mysigt benpass (så jag knappt kan gå nu) och så var jag hemma vid tre. Har hunnit duscha och fixa sånt roligt, men nu är det matdags! Jag är vrålhungig, som vanligt! ;)

Idiot.

Du är så förbannat dum i huvudet, vet du det? Fattar du inte hur helvetiskt mycket jag tycker om dig, förstår du inte hur äckligt mycket du betyder för mig? Du är som solen en sommardag, som snön på vintern, som klistret på en handboll..

Eller så är det jag som inte kan berätta det för dig. Det är kanske jag som är dum i huvudet. Men det visste jag redan att jag är. Helvete oxå.


Klänningar

Jag är just nu väldigt förtjust i klänningar, det är ett perfekt plagg nu såhär på våren. Och så är det rätt fint oxå. Men ett problem jag har är att jag vill ha en gul klänning, men jag hittar inte det någonstans! Ska ta en runda i stan och leta på lördag, men tveksamt om jag kommer hitta nåt då. Finns det någon som vet var man kan hitta schyssta gula klänningar någonstans?

Idag har jag iaf varit duktig och varit på gymmet, och så har jag hunnit med att sola (skööönt). Snart är det dags för SM-finalerna i handboll, så det kommer bli en tv-kväll för mig, med lite nybakad äppelkaka. Gottis.

RSS 2.0