Äsch då

Jag funderar lite på livet. Det händer ju att jag gör det ibland, lite för ofta, men det ska ju göras. Och jag har kommit fram till en ganska tråkig sak. Jag vet inte om jag kommer spela handboll mer. Det är med gråten i halsen jag konstaterar detta, men som det känns just nu som det är det enda alternativet jag har. Jag vill inte lägga ner x antal timmar i veckan på att spela div2-handboll, jag kan inte motivera mig för att spela div2-handboll överhuvudtaget, inte så som det ser ut just nu iaf. Och sen har jag vaderna, det är svårt att motivera sig till träning när träningen gör ont. Samtidigt vill jag inte sluta spela handboll! Jag älskar sporten, jag älskar att spela i ett lag, jag älskar att pressa mig själv tills jag nästan spyr. Ser ni dilemmat? Jag vill, men ändå inte. Så då kanske det är lika bra att sluta. Fast jag inte vill.

Men åååh!

Bara en fundering, borde det inte löna sig att vara bra på det man gör? Just nu verkar det inte som det..

Men med lite övertalning kan jag nog få som jag vill!

Jo förresten

Jag glömde nämna en sak, jag har faktiskt jobbat med Måns Jälevik. Det ni! Fast det tog två år innan jag kom på det, men nu vet jag det. Och han är en riktigt skön kille, det var många möten och lunchraster där jag nästan dog av skratt tack vare (pga) honom.

Just so you know.

Är du vaken Lars?

Det är ju så man blir lite kär, i båda två!



(Timo Räisänen är ju helt fantastisk, och söt är han också. Men Måns är inte helt fel han heller.)

Det ser ut att bli en fin sommar

Planer smids, och om jag lyckas övertala min chef om en till veckas semester kommer tre veckor spenderas utomlands i sommar! Här ger jag lite smakprov på vad som väntar mig i så fall:








Åh, snälla, låt det gå min väg nu!

Helg helg helg

Lördag, en bra dag. Lördagar är nog bästa dagen på veckan, eller? Men det är rätt lugnt att jobba också, jag är sjukskriven men eftersom jag behövs på jobbet så får jag vara inne hela dagarna. Och vi har inte direkt mycket att göra, så jag går mest runt och lallar. Alldeles lagom jobbigt.

Igår var vi och lirade biljard med jobbet, jag och Tobbe vann "finalen", så jäkla skönt. Sen tog vi en springnota (fy oss!) och skulle vidare till Debaser, men Tobbe var för full så vi tog en tidig kväll och gick hem istället. Kvart i elva. Bra jobbat grabbar! Skön kväll iaf, lär göras om fler gånger.

Men nu är det som sagt var ledigt, och jag ska bara ta det lugnt. Benhinnorna mår inte så bra så de ska vilas, så tvn kommer vara min bästa vän idag!


Det kommer aldrig bli bra

För att ta det på ren svenska; Läkare i detta land är idioter. Jag har som ni säkert vet haft problem med vader/benhinnor en längre tid, och tog äntligen tag i det och gick till doktorn. Som inte verkade förstå att jag knappt kan gå upp för en backe utan att få ont. Som tyckte att: "Du får lära dig leva med det, stretcha ordentligt och smörja med Voltaren". Och: "kanske ska fundera på att byta jobb och sluta spela handboll". Åh vad jag älskar läkare! Och det faktum att jag eventuellt kan ha Kompartment Syndrom avisades med "Nej det tror jag inte, du är så ung". Så vitt jag vet så utgör idrottande tjejer en stor del av alla som har Kompartment..

Men jg lyckades iaf tigga till mig en remiss till en ortoped, så jag lever på hoppet. Jag kanske kan träffa någon där som förstår mina problem. Som kan hjälpa mig. Annars får jag göra som jag länge tänkt, sluta jobba och sluta handbolla. Kul liv!


Ny vecka, inte nytt liv

Egentligen borde jag gå och sova, men jag är inte taggad för det. Det känns som det inte finns något just nu som spelar någon roll, det här jävla ekorrhjulet gör mig galen. Men det är väl så här jag vill ha det? Rutiner! Vad vore jag utan rutiner? Men det är så tråkigt just nu. Gah, jag blir galen! Jag måste göra något av mitt liv, eller iaf av min tid. Sticka utomlands t.ex. Vem är på? Blom?

På onsdag får jag även dödsdomen. Eller okej, jag ska till doktorn med mina ben, och förhoppningsvis är det en doktor som för en gångs skull förstår vilka problem jag har. Den senaste veckan har ju benhinnorna fuckat upp igen, hoppas denna läkare förstår det. Snälla?


Ny vecka, inte nytt liv

Egentligen borde jag gå och sova, men jag är inte taggad för det. Det känns som det inte finns något just nu som spelar någon roll, det här jävla ekorrhjulet gör mig galen. Men det är väl så här jag vill ha det? Rutiner! Vad vore jag utan rutiner? Men det är så tråkigt just nu. Gah, jag blir galen! Jag måste göra något av mitt liv, eller iaf av min tid. Sticka utomlands t.ex. Vem är på? Blom?

På onsdag får jag även dödsdomen. Eller okej, jag ska till doktorn med mina ben, och förhoppningsvis är det en doktor som för en gångs skull förstår vilka problem jag har. Den senaste veckan har ju benhinnorna fuckat upp igen, hoppas denna läkare förstår det. Snälla?


Du finns i mina tankar

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

If you need to go I will follow

Skit pommes vad trött jag är. Har jobbat jämt och hela tiden sista tiden känns det som, men nu är det helg! Och dessutom fick vi en bra fredag, slutade 14.20 idag. Sånt gillar vi. Och eftersom min hälsena, vaderna och benhinnorna är cp har jag varit inne hela veckan, det är inte heller fel. Även om det är jäkligt tråkigt i längden.

Men nu är det alltså helg. Ingen handboll i helgen (eller det är matcher, men jag ska inte spela pga benen), så jag ska nog bara ta det lugnt. Köpa nya skor, jag har hittat mina gula skor jag letade efter hela förra året, och sola. Låter som en lagom jobbig helg.

Norge kan ju

Jag gillar ju inte Norge, egentligen, men Donkeyboy är ju underbara! Eller?


Och för er som undrar, den här borde vunnit!


Eller den här, såklart.

I was aming for the sky

Hur summerar vi denna vecka då? Med 60 timmars jobb, bristning i hälsenan, skithandboll, skitmelodifestival, sömnbrist.

Nu kan det bara bli bättre! Siktar på 50-timmars vecka nästa vecka, känns väl rimligt?


Pinsamt

PINSAMT SVERIGE, PINSAMT.

Men jaja, sen när vi kommer sist i Norge så är jag inte inblandad i katastrofen iaf...

Fredag! Vilket iofs inte hjälper

Jag dör. 54 timmar har jag jobbat denna vecka, och den är inte slut än. Ska jobba på söndag också, lär dra in ett par timmar där också. Yehey! Nej, men vad gör man inte för att rädda upp nästa vecka? Jag jobbar! Sen är det bra pengar också, och sånt skadar aldrig.

Men imorgon får jag sova ett par timmar iaf, innan det är match. Hoppas jag orkar, det är tveksamt.

Back of dudes

Ny vecka, nya tag. Skitdag idag, men nu kan det bara bli bättre! Utbildning imorgon, lite halvt otaggad, men skönt att slippa jobba. Sen är det onsdag och sen är veckan nästan slut! Ni ser hur jag räknar va?

Och nu börjar semesterplaneringen! Vecka 25, 33 och 34 har jag semester (sparar två veckor till hösten, kan vara bra att ha) och förhoppningsvis blir det nån resa där i augusti. Just nu står det mellan Thailand, New York och London, New York lockar mest! Men vi får se hur det blir, eventuellt blir det två lugna veckor hemma. Beror på vaderna och handbollen.

Men men, nu är det CSI, och sen sovdags. See ya!


Men jävla Sverige

Okej, nu skiter jag i det här! Hur kan man rösta på Kalle Moreus? Istället för Neo? Jävla idioti! Neos låt är grym, och söt är han också. Bajs. Nu hejar jag på Alcazar, men de lär ju åka ut de med. Antagligen mot Kalle & co.

Men i finalen är det Eric Saade som gäller! Och sen hade jag ju Neo som tvåa, men nu glider fucking-Darin upp dit. Ja, jag avskyr honom, men jag gillar låten. Och Peter Jöbacks låt är också bra. Och Ola är som alltid helt okej. Så länge vi inte skickar Timotej eller Anna Bergendahl är jag nöjd!

Det är helg!

Den här veckan har varit sjukt seg, men nu är den över! Och hur skönt var det inte att det inte kom in några SVD idag? Love that! Nu är det helg, mycket skönt. Och nästa vecka blir förhoppningsvis lite bättre än denna.
En sak som jag däremot stör mig på är folk som ständigt gnäller på sitt jobb. Som tycker att alla andra har det bättre. Kom igen, jag gnäller också ibland men så mycket gnäll det är från vissa på mitt jobb, det är helt sjukt! Passar inte jobbet eller arbetsförhållandet, säg upp er! SLUTA GNÄLL 24/7!

Men nu skiter vi i det, nu är det helg!


Nu går det utför

Allt bråkar med mig idag. Jobbet går dåligt, vädret är skit, semesterplaneringen verkar inte bli som jag vill, en förkylning är på ingång, vaderna gör bajsont.
Och det är vaderna som är det stora problemet. Och jag har fått en tid hos läkarn, om tre veckor. Så det är bara bita ihop och orka, sen kanske det blir någon lösning på skiten!


There's no halo round my head

Dagens citat: "Jag kan inte prata just nu, jag måste borsta håret! Var är min hårborste? VAR ÄR MIN BOOOORSTEEEEE?!"
Min kära älskade Blom såklart, vem annars? Åh vad jag saknar hjärtat!

Vilken jäkla skitdag det var idag. Helt sjukt. Men jag kom hem tillslut, även om jag inte trodde det. Och imorgon blir det troligtvis värre, det känns bra. Jävla skitjobb.

You should not be here

Jag har feber. Inte så mycket att jag behöver vara hemma från jobbet, men så där tillräckligt mycket för att känna mig halvt död. Och huvudvärk har jag. Och trött är jag. Och ont överallt har jag. Och det är bara måndag. Gosh, hur ska jag överleva denna vecka?

Nya chefen började idag, och gamla chefen började. Och jag höll på att börja gråta. Sluta vara så känslig tönt! Åh, jag tycker ju om honom så mycket. Fan. Men men, den nya chefen är helt okej han också, så det är inte så farligt ändå. Men jag kommer sakna honom!

RSS 2.0