Kändisspotting

En av årets roligaste (pinsammaste?) händelser inträffade idag när jag gick från träningen till tuben. Min telefon började ringa, och som många vet så har jag Alcazars "Stay the night" som ringsignal. Och vem tror ni jag passerar precis då? Andreas Lundstedt, självklart! Han reagerade rätt snabbt på min signal, vänder sig om och garvar lite. Han är säkert van, men jag tyckte det var lite pinsamt. Men samtidigt roligt. Nu är det jag som byter signal dock, så jag slipper det där igen!

Och som om inte det var nog så såg jag när jag kom hem att jag fått mail från Kevin Tainton, Blossom Taintons lillebror. Om han är kändis vet jag inte, men han har kända syskon, så han får stå för kändis ändå.

Och när jag låg och solade såg jag Danny, och han är ju känd. Lite grann iaf.


Jag vill heeem

Just nu sitter jag utanför kära S:t Erikshallen och väntar på att träningen ska börja, men den börjar inte förrän om 40 min så jag har en del tid att slå ihjäl (men tack för mobilt bredband, annars skulle jag inte klara mig!). Orkade inte sola allt för länge, men lite färg fick jag ändå! Och sen drog jag och gymmade, var sådär lagom otaggad som man är på tisdagar så det blev ett kort men intensivt pass. Ni vet, ingen vila mellan repsen utan istället en annan övning. Märkte till min glädje att jag blivit starkare, bra det! Så nu belönar jag mig själv med jordgubbar, här i min ensamhet. Men jag behöver nog inte vara ensam allt för länge till, folk brukar precis som jag börja droppa in rätt tidigt.

Undrans om man ska jobba imorgon? Får väl se hur jag mår, men med tanke på att det är springportsdag så måste jag verkligen vara frisk för att orka. Om det skulle varit moppedag hade jag ju kunnat vara lite sjuk, det är ju inte allt för jobbigt att köra moppe, men att springa i trappor förkyld är ingen hit.. Jaja, får väl se hur jag mår när jag vaknar imorrn. (och att jag hoppas på att jag ska vara sjuk förstår väl alla, visst?)

I'm an idiot (sometimes)

Jag nämnde nog inte kommentaren jag fick av chefen idag (vilket inte var första gången jag fick den heller).
"Du som ändå verkar vara en ganska vettig och normal tjej, varför i helvete är du handbollsmålvakt? Det är väl den mest IQ-befriade positionen man kan ha!"
Därefter följde ett långt resonemang om handbollsmålvakter, idioter och andra mindre begåvade idrottstalanger, vilket var sådär lagom roligt att lyssna på. Men det var ju chefen, så man var tvungen att lyssna. Eller låtsas lyssna iaf, som vi brukar göra när chefen babblar.

Älskade mobila bredband

Jag kommer aldrig ångra att jag slösade (slösar) pengar på ett mobilt bredband. Ni anar inte hur skönt det är att ha något att göra på pendeln på väg från jobbet, istället för att bara sitta och glo kan jag få lite viktiga saker gjorda! Typ som att kolla bloggar och så ;) Nej men allvarligt, det var ett bra köp. Billigt också, och sånt gillar vi.

Men i all gladhet så har jag lyckats med att dra på mig nån typ förkylning, inte så farligt än (även fast jag överdrev lite på jobbet), men imorgon kommer jag nog vara däckad. Det gör iofs inget, klarar mig bra utan jobb imorgon. Dock satte jag nytt rekord på min runda idag, 1 timme och 45 min! Snabbast idag, och då ska man veta att jag har det överlägset största området, 954 hushåll, den som har näst störst har 865. Bra jobbat tjejen! Sen trodde jag att jag skulle få gå där vid halv tolv, men tji fick jag eftersom vi fick in 5 pallar Ellosjävlakataloger imorse. Jaja, halv ett smet jag iväg iaf, "mådde inte så bra".

Nu är tanken att jag ska åka och lägga mig och sola ett par timmar, sen dra en gymning och sen springa lite. Det låter bra va? Det tycker jag med! Hörs dudes.

This is the shit

Sommar+brevbärarjobb=sant. Idag slutade jag 12, och då hade vi ändå "mycket" (jävla Ellos-katalogsskit). Nu går volymerna bara neråt och om vi har otur måste vi jobba till 11 på fredag. Men det var inte så stor risk, sa chefen. Sånt gillar vi!
Så efter jobbet stack jag och gymmade, åt en god lunch och sen hade jag tänkt att åka och sola någonstans, men orken tröt så jag åkte hem istället. Har ju en till träning ikväll att tänka på också, vill ha lite energi då.

Jag fick även ett gulligt sms av Blom idag (som förövrigt åker till Spanien idag den jäveln). "Hjärtat, om din hemlighet har med S att göra så vet jag det redan, och jag älskar dig ändå för den du är!" Hon är så underbar den människan, förstår inte varför hon envisas med Spanien och Göteborg hela tiden bara.

Nej, nu ska jag äta glass, sen ska jag åka iväg och hämta mitt mobila bredband som äntligen kommit. Yehey!

What would I do without you

Det är helt underbart när det är sånt här fint väder, håll tummarna för att det fortsätter så resten av sommaren! I så fall kan jag stå ut med att jag måste jobba, eftersom jag ändå hinner njuta av vädret både på jobbet och efter. Like it.

Idag har jag ätit två piggelin, ajabaja! Men det var så gott i värmen. Och efter lite solande och lekande med hjärtat tog jag mig i kragen och åkte till gymmet, tränade lite och sprang en runda. Usch så duktig jag är ibland. Inte lika bra är dock det faktum att Blomkransen åker till Spanien imorgon, och blir borta en månad. Erik är tillbaka i Ume för att jobba, och kommer inte ner förrän i slutet av juli igen. Jag måste jobba, träna (vilket inte är så hemskt) och så måste jag berätta det där jobbiga imorgon. Crap.
Sen råkade jag springa på S idag också, och det var inte vad jag ville. Det gjorde ont, jäkligt ont! Jag har insett sanningen, nu är frågan hur jag ska kunna berätta den. Och vem jag ska berätta den för. Vissa vet ju redan, och frågan är om det egentligen är någon mer som behöver veta... Det tål att tänkas på, ett tag.


I'll be there for you

Jag vill bara säga, jag älskar Blom och hela hennes familj! Och jag älskar Erik, sommar, värme, jordgubbar och grädde, glass och bad! Och för att fortsätta så älskar jag att träna, jag älskar handboll och jag älskar att jag förhoppningsvis flyttar in till Söder till hösten! (Nej jag är inte onykter, jag är bara på bra humör)

Imorgon kväll kommer jag hata mitt jobb, jag kommer hata det faktum att jag på måndag måste berätta för laget att jag slutar, jag kommer hata Tabata eftersom jag har ett sånt pass på måndag, jag kommer hata att jag måste träffa henne på onsdag, jag kommer avsky nästan hela min familj (som jag visserligen redan gör..).
Men nu tänker jag fortsätta vara positiv, umgås med världens bästa människor och glömma bort att jag måste upp tidigt på måndag! För det är söndag imorgon och då kan man sova hur länge som helst!

Bye bye geeks


På torsdag äts det (inte) ärtsoppa..

Fredag imorgon! Shit pommes vad jag längtat efter fredag denna vecka, som dock varit en konstig vecka. Det har känts som måndag ända till idag när jag insåg att det är torsdag, och det var ju skönt att det inte var måndag. Eller ja, ni fattar. Hur som så dog jag inte under Tabatan idag, framsida lår sved dock riktigt ordentligt de sista tre seten. Sen mesade jag lite med vikterna under utfallsstegen, men hur ska jag veta att jag var starkare än vad jag trodde? Jaja, blir skärpning nästa vecka, jag lovar.

Imorgon är det tydligen grillkväll hos Blom+familj, det har jag saknat! Kommer bli myyyys :)

Härliga prylar

Lite sköna kommentarer från idag:

"Jag litar inte på killar med längre hår än jag" (Blom vill inte lyssna på försäljarna på Hötorget)
"Grattis gamling, nu har du passerat hälften!" (Blom verkar tro att jag bara lever till 40..?)
"Träningsvärk? Det här är bara början, om fem veckor kommer du önska att du inte bytte lag" (Min nya tränare är positiv)
"Jag trodde målvakter tyckte om att plåga sig själva, du borde älska Tabata" (Återigen min nya tränare)
"Att fylla år är ingen anledning till att sluta tidigare. Du kan däremot få i present att få stänga idag" (Chefen är så snäll ibland!)
"Jag gillar ju lila, hela min garderob är typ lila, men det är ju ute i år så jag måste kasta allt" (Tjej inne på Ginatricot)
"Men hallå! Den där är på rea, du kan väl inte köpa reakläder? Tänk om någon får reda på det!" (Samma tjej, som tillslut själv handlade på rean)
"Blom, du borde väl gilla den nya McFlurry-glassen?" "Jag vet inte, jag har inte smakat" "Varför inte? Du älskar ju marängswiss!" "Jag vet, men jag kan inte beställa det, för jag vet inte hur man säger det" (Mitt hjärta är så söt ibland! Det slutade med att jag beställde en till henne, and she loved it)

Upptäckte idag på jobbet att jag har råkat försvinna från vår stägningslista, kom på det eftersom jag inte har stängt på drygt tre månader. Vilket inte gör mig nåt, då slipper jag sitta och vänta själv på alla jäkla vikarier. Nu hoppas jag bara att ingen upptäcker det, så slipper jag stänga i framtiden också..

Födelsedag

Hurra hurra för mig, yehey. Inte för att jag bryr mig. Men jag har haft en bra dag ändå! Jobb fram till 13 (sen ringde Blom och krävde att jag skulle sluta, eftersom hon stod utanför och väntade). In till stan, träffade Erik som hade spontanåkt ner till Stockholm för min skull (sötnos!), åt glass och shoppade lite. Hittade världens sötaste kjol, som Erik dessutom köpte till mig i present! Tack darling. Sen blev det till att tacka för mig, min mage bråkade (bråkar) så jag orkade inte vara i stan längre, så nu sitter jag hemma med min godispåse och vägrar träna idag. Om det är någon dag man får ledigt så är det väl en födelsedag? Det tycker jag iaf!

Men jag tänker nog sova tidigt ikväll ändå, och sen blir det Tabata imorrn igen. I will never like you T, never.

Träningsväääärk

Igår var jag rätt nöjd över att jag knappt kände av benen efter Tabataträningen. Shit tänkte jag, det här kan jag göra om ofta! Tills jag vaknade imorse och skulle kliva ur sängen. Det var inte lätt kan jag lova. Baksida lår sved, gjorde ont, ja ni vet, det var näst intill omöjligt att gå! Det gjorde så ont i baksidan att jag inte ens kände av framsida lår eller rygg, där jag också hade världens träningsvärk. Jag gick som en stelopererad, det var till och med så chefen undrade om jag hade gjort illa mig eller nåt. "Nädå, bara försäsongsträning". Och som om det inte var nog hade jag en hel hög springportar (sådana portar där det inte finns hiss), det var inte kul. Men jag överlevde, och belönade mig själv med ett nytt benpass på gymmet. Dock inget Tabata denna gång, utan bara lite benspark och knäböj och sånt.. Jaja, nu är det bara drygt 5,5 veckor kvar tills första handbollspasset, det ser jag fram emot!

Love sexy magic

Eftersom jag fyller år snart bestämde jag mig idag för att köpa en present till mig. Ett mobilt bredband. Perfekt till sommarn, när jag kommer spendera allt för mycket tid flängandes runt om överallt. Dessutom var det halva priset i ett halvår, perfekt! Så, grattis jag i förskott :)


Just det!

Har jag sagt att jag ska till Gotland i sommar? Helgen 14-16 augusti drar jag dit, för första gången i mitt liv (bättre sent än aldrig)! Dock kommer jag nog hata Gotland efter den helgen, eftersom vi ska ha ett tre dagars fysläger med handbollen, och när vi inte fystränar ska vi leka med småungarna i klubben. Så jag vet inte om jag ser fram emot Gotlands särskilt mycket faktiskt. Jag ser mer fram emot Sävsjö helgen innan, då jag för första gången får spela med mitt nya lag!


Lee!

Lee Pace, jag säger bara Lee Pace. Han är eyecandy så det skriker om det.

Eller?


Mui Bien!

Vad välja?

Eftersom jag nu bestämt mig för att ta tag i mina vader (höhö) och gå till doktorn och kolla upp dom så kände jag att jag samtidigt borde utnyttja vårdvalet och byta läkarmottagning. Jag är ju inget stort fan av Tyresöhälsans läkare. Men nu har jag hamnat i ett svårt val, Capio eller Carema? Carema verkar najs, men fördelen med Capio är ju att St Göran tillhör dit.. Men Carema har drop-in tider hela dagarna, vilket är bra med tanke på mina arbetstider. Svårt val! Någon som har erfarenhet av det ena eller det andra? Help me!

Du och jag blir aldrig vänner

Jag. Hatar. Tabata. Verkligen hatar det. Jag tror inte ni förstår hur helvetiskt jobbigt där är förrän ni provar det, jag trodde det skulle vara mycket lättare än vad det var. Jag var halvdöd redan efter första övningen (knäböj), och då hade jag axelpress, rygglyft och vader kvar. Att jag tog mig igenom nästan hela är jag grymt stolt över. Dock funkade inte vaderna, efter fyra set gjorde de så ont så tårarna började rinna. Så där gav jag upp. Men att jag klarade 8 set knäböj, axelpress och rygglyft är helt sjukt, jag trodde aldrig jag skulle göra det. Men Tabata och jag blir aldrig vänner, det är en sak som är säker.

Och om jag kan gå imorgon är jag lycklig. Mina ben är spagetti och lär så vara imorgon med.

Oh, olalala jag vill ha dig

Uppe med tuppen, eller inte. Men jag sov inte bort hela dagen iaf, gick upp vid halv nio och gick faktiskt ut och sprang en runda. Insåg rätt snabbt att det där med maxlöpning inte är något för mina vader (jag ska gå till doktorn och kolla upp dom, jag ska), så det blev en lite lugnare 30-minrunda istället. Och sen sprintintervaller, 6x75 meter. Dom var däremot riktigt roliga! Sånna kan jag göra ofta :)

Sen hade jag ju tänkt åka och gymma, men jag insåg att gymmet var stängt idag. Så det blir imorgon istället. Då ska jag även sola och införskaffa en kalender, det behövs verkligen, annars kommer jag inte ha någon koll alls i höst, jag glömmer redan bort en massa saker som jag ska göra. Mitt minne är inte det det borde vara.

Men idag tänkte jag faktiskt inte göra något särskilt, typ bara ligga i soffan och se på film. Kanske ta en långprommis, om jag orkar. Och så måste jag försöka förbereda mig på mitt "farväl" till laget, om jag inte gör det nu kommer jag inte veta vad jag ska säga på träningen om en vecka. Och jag vill ju göra det ordentligt, för att dom inte ska missförstå (vilket många säkert gör ändå).


Push

Pushing Daisies kommer äntligen till trean! Som jag längtat! Den har visserligen tidigare gått på Canal+, men ofta man orkar se på det där. Men på söndag, då har mitt favvoprogram premiär! Missa det inte dudes, det är grymt.

En regnig midsommar

Tidigare idag var jag ute och sprang, skulle prova på 40 min löpningen på hög puls. Och shit vad bra det gick, iaf de första 10. Efter 20 var jag riktigt trött och efter 30 kunde jag inte längre andas, min jävla astma ville helt plötsligt göra sig påmind så det var bara att sätta sig på huk och försöka få tillbaka luften. Så en sak lärde jag mig idag, jag ska inte springa i skogen! Hur jag kan ha missat det efter att ha fått astmaproblem varje gång jag sprungit i skogen vet jag inte, men jag tror ju att det ska vara mycket bättre de här gången.. Men men, nu har jag kommit överrens med mig själv om att jag inte mer ska springa den rundan.

Imorgon (eller ikväll om jag orkar) blir det en av de lite roligare löpturerna, hur roligt det nu kan vara att springa, en 10-10-10-runda. För er som inte vet vad det är så ska man först springa 10 min i ett hyfsat tempo, sen 10 min på 90-95% av max, och sen jogga lugnt i 10 min. Den har jag sett fram emot faktiskt! Ska även försöka hinna med ett Tabata-gympass på förmiddagen, och ett solariebesök. Det är skönt att vara ledig!

Avslutar med lite nostalgi, det regnade trots allt förra året också när vi spelade handboll. Och en tanke, tänk om det aldrig mer blir vi?


Love me hate me

Torsdag! Vi överlevde veckan! Inte för att det var så jobbigt direkt, veckan har gått otroligt snabbt. Men som vanligt blir jag besviken på vissa av mina arbetskamrater som inte verkar fatta grejen med att "jobba för varandra", de segar på utav bara helvete så jag inte får gå hem när jag är klar! Jag kunde gått vid 13, men istället fick jag jobba till 14.45 bara för att jag var tvungen att hjälpa vissa nördar. Men det är väl lugnt ändå, mitt jobb är som sagt inte allt för ansträngande. Men lite grinig blir man.

Hur som helst så har jag nog avböjt till Finlandsresan i helgen, jag är inte längre särskilt taggad på att åka. Då föredrar jag att stanna hemma, sova ordentligt och träna. Ska försöka komma igång med Tabata-träningen nu, får se hur pass död jag kommer vara nästa vecka.. Ikväll (när det slutar regna) ska jag sticka ut och springa en runda, har några roliga varianter att välja på men idag tror jag det blir distanslöpning. 40 min ska jag springa, och pulsen ska hela tiden vara på 70-80% av max. Och jag lovar, det kommer gå skitbra i början, men sen kommer jag typ krypa i slutet. Det är bara att bita ihop, jag ska klara det!

Tisdag, onsdag eller torsdag?

Det var inte lätt att komma ihåg vilken dag det var, men jag har kommit fram till att det är onsdag. Då har jag väl rätt? Bra där.

Dagen då, den var rätt bra. Trots att jag var förbannat trött hela dagen. Men jag smet lite tidigare ("tandläkaren"), så jag hann gymma innan mötet med nya laget. Och egentligen skulle ju papprerna blivit påskrivna idag, men tränarn hade glömt dom hemma så det blir imorgon istället. Inte för att jag har bråttom, men han verkar ha det.

Däremot så kommer denna sommar döda mig. Herreminjävlar vilken sommarträning jag kommer ha, om jag kommer levande ur den är jag nöjd! Har ni hört talas om Tabata-träning? Inte? Det hade inte jag heller förr, men nu vet jag. Och jag ska köra det vartenda jävla styrkepass, och även vissa löppass, and it will kill me. Jag lovar. Eller som man säger, det som inte dödar det härdar. Och jag hoppas verkligen att det är så i det här fallet.

En solig tisdag!

Herreminfuckingjesus, det har varit sol idag! Och vem är jag om jag inte drar på mig shorts och solglajjer direkt! Men det blev lite kallt, fast det erkänner vi inte. Det var trots allt sol (!). Det blev dock ändå en liten skitdag på jobbet, eftersom våra vikarier är så förbannat sega. Men men, snart är det juli och då blir det kortare än kortaste dagar!

Efter jobbet stack jag iväg och gymmade, och det behövdes verkligen. Fy satan vad skönt det var. Efter det blev det även ett löppass (5,2 på 29 min, inte optimalt men jag är så jäkla nöjd över att kunna springa med bara lite ont i vaderna!), och lite hoppstyrka. Med betoning på lite. Imorgon ska jag försöka hinna med att gymma efter jobbet igen, men då blir det överkropp, och sen träffa nya laget för att skriva på papper och så. Snart mina vänner är det klart, och då får ni veta vilka det blir! (fast många vet det ju redan, så det är inget kul).

Och vet ni vad? Jag upptäckte idag att jag gått ner typ 5-6 kg sen jag kom hem från Thailand. Och det är ju inte negativt direkt, men det är lite underligt, eftersom jag inte tränat så mycket mer än tidigare. Dock har jag iofs inte ätit ordentligt med tanke på allt som snurrat i huvudet, och det är väl det som påverkar också.. Hur som helst så känns det bra, jag hade lite ångest när jag kom hem från Thailand och hade lagt på mig lite.

Jo förresten...

Så kom jag helt plötsligt idag på att jag fyller 21 om 1,5 vecka. Jag hade helt glömt bort det, eftersom det inte känns som juni. Och så tycker jag inte om att fira födelsedagar heller. Men men, äldre ska man bli, och det blir jag snart.

Herreminguddetregnarknappt!

Ni kära stockholmare, har ni märkt att det knappt har regnat idag? Det är galet ju! Bara lite dugg, vad är detta? Men kallt var det, jag körde på täckbrallor, fleecetröja och jacka, och pannband. Så jag var lite varm iaf. Men imorgon ska det dock bli lite varmare säger dom, och dessutom sol! Jag tror det först jag ser det..

Och jag hittade en bild som så tydligt visar hur vi hade det under handbollsturneringen, se och lär på vilket underlag vi spelar handboll.

(bild lånad av magnusneck.se)

Jag trodde det var en handbollsturnering på gräs, inte gyttjebrottning!

Obladi oblada, life goes on, bra

Jag hatar det här jävla landet, varför kan det inte vara bra väder för? Så mycket roligare att se på handboll i sol än i regn! Det är inte ofta man har vinterjacka den 14 juni, det har nog aldrig hänt förr.. Kul liv. Men jag och Andreas har bestämt oss för att flytta till ett varmt ställe, kanske Kalahariöknen, för att slippa detta. Jag är på iaf!

Jag vet att ni nog är trötta på att höra om mitt gnällande om handboll, och det är snart slut. Jag har bestämt mig, morgondagen blir bara en formalitet eftersom jag som sagt redan vet. Tänk vilka svar man kan få bara genom att titta på någon! Och ett långt samtal med två andra gjorde valet ännu lättare. Och så kan jag dessutom få bli utlånad istället för friköpt, vilket betyder att jag kan gå tillbaka när som helst om det skulle vara aktuellt. Och det är alltid positivt! Dessutom så är det trots allt det här beslutet som känns rätt i magen, och man ska ju alltid lyssna på magen.. Så så fort alla papper är påskrivna lovar jag att berätta för er hur det blir! Sen slipper ni mitt gnäll, bra va?

Jävla skit

Jävla regn. Jävla lera. Jävla handboll. Jävla lag. Jävla tränare. Jävla allt.

Jag har varit förbannat lerig, helvetiskt blöt, äckligt kall (trots två par tights, ett par tjockbyxor, underställströja, tisha, målvaktröja, träningsoverallsjacka och regnjacka) och på ett hyfsat dåligt humör hela dagen, och var såå nära att fejka skada för att få slippa spela.

Dessutom fick jag det där förbannade jävla erbjudandet som jag inte ville ha men som jag samtidigt vill ha, vilket gör att jag hamnat i en jävla knepig situation där jag inte bara kommer göra ett lag besviket, utan troligtvis två. Ni vet hur det är, jag vill till ena laget för att jag trivdes så bra när jag var där, men jag vill till andra för att jag vet att de egentligen är jättemycket bättre.. Och att skiten måste bestämmas nästa vecka är inte bättre (fast jag har lyckats förhala det jävligt långt nu, det skulle ju egentligen vara bestämt för tre veckor sedan).

Och som om det inte var nog så hann jag inte säga det jag ville säga till laget, vilket betyder att jag måste ner i sommar för att säga hejdå. Eftersom jag inte vill ta det via mejl, det känns så opersonligt. Och det känns jävligt jobbigt, eftersom jag vill att laget ska veta först innan papper skrivs på, och vi har inte träning förrän om två veckor och jag kommer nog inte lyckas hålla på övergången så länge. Skit.

Det bästa vore om jag skadade mig nu, jävligt allvarligt, och kunde säga nej till alla. Vi säger så va? Korsbandet, båda två? Okej!

Några tankar på fredagskvällen

Vem har bestämt att helgen bara är två dagar av veckans sju? Varför spöregnade det när jag var ute och sprang idag? Och varför slutade det när jag kom hem igen? Vem är så smart att man sätter en jacka i torkskåpet utan att titta om det ligger lipsyl eller iPods i fickorna först? Varför är denna sommar ingen sommar utan en höst? Kommer hösten då vara sommar? Och kommer vintern vara vår? Och våren vinter? Varför har jag inte tagit tag i mina körlektioner än? Kan någon ge mig en spark så jag kommer iväg till körskolan nu? Kommer handbollsturneringen bli en flipp eller flopp? Är det en bra idé av mig att fortsätta träffa honom? Eller kommer jag krossa hans hjärta igen? Ska jag strunta i att åka till Finland i midsommar? Kan jag få den lägenhet jag nu tittat på? Varför finns vi?

Många frågor, få svar. Livet är bra knepigt ibland.


Dagens samhälle

En sak till innan jag sticker ut och kutar, jag har upptäckt hur pass mycket man ändå använder facebook. Som när jag diskuterade att min nya tränare och min syster nog känner varandra, jag hänvisade då till "men dom är ju kompisar på facebook!". Så nu är även jag där, djupt i facebooks-träsket. Grattis!

Fredag!

Förlåt grabbs (och tjejer) för mitt lilla utbrott igår, men jag var på riktigt dåligt humör. Idag är det visserligen inte allt för mycket bättre, men jag är inte lika arg längre. Bara lite. Men förhoppningsvis reder det ut sig imorgon, om människan kan fatta vad jag menar med det jag säger. Dock säger ryktena att finns det en chans (risk) att jag kommer få ett nytt erbjudande under helgen, bajs. Jag som trodde detta var avklarat nu? Men men, jag har som sagt var bestämt mig, till 90%. Och det känns ju bra. Men jag vet att det kommande eventuella erbjudandet på ett sätt är lika bra, tom bättre, men samtidigt vet jag att det finns en stor risk att jag inte trivs i det laget (jag gjorde det ju inte sist så...). Men men, det ska jag inte fundera på nu, för det är inte ens säkert att de frågar (igen)!

Jaja, nu är det slut på handbollssnack. Dock har jag inget mer att meddela, eftersom det inte hänt så mycket på sista tiden, när jag inte jobbat eller så. Eller jo, min jävla msn fungerar inte! Det går inte att logga in på skiten, jättekul. Så för er som saknar mig så har jag en tillfällig msn, [email protected], tills min "riktiga" börjar fungera igen, så det är bara att lägga till mig. Om ni vill alltså. För jag kan ju inte era adresser utantill, inte alla iaf. Typ.

Ikväll blir det iaf talang-final, heja trollkarlen (som jag inte minns namnet på!). Men nu ska jag ut och springa, hej på er.


Jävla idiot (fast så får man inte säga)

Åh så kul det är när folk gör så jag nästan börjar gråta (av skuldkänslor, inte glädje) när jag för en gångs skull fattar ett beslut som är för mitt eget bästa. Åh vad mycket mer glad jag är för att jag fattade det här beslutet, när jag inser hur rätt det är. Men dock blir jag jävligt ledsen, på riktigt, när någon som betyder så mycket för mig är så förbannat hemsk. Jag gör inte fel val, jag gör inte valet på fel grunder, och jag kommer trivas. I annat fall får jag väl gå tillbaka då!

Varför varför varför kan inte folk acceptera mitt val, framförallt när det har varit rätt tydligt hela året att detta skulle bli mitt sista i klubben? Hur i helvete kan man då komma och påstå att "det gick lite snabbt, vi blev tagna på sängen, hur ska vi göra nu med vår målsättning?". Jag visste att det skulle bli så här, jag körde med öppna kort hela vägen för att det inte skulle bli missförstånd, men ändå verkar de inte ha fattat. Men jag kommer aldrig backa, inte nu längre. Inte när jag fått se den riktiga sidan av kakan.

Och helgen kommer bli en pers, det vill jag lova. Får se om jag får spela något, man vet ju aldrig hur folk reagerar efter ett negativt besked...


Torsdag

Yeeheeey, torsdag! Inte för att det spelar någon roll, jag är fortfarande sjuk. Vaderna ni vet, dom bråkar fortfarande. Och så har mina visdomständer börjat bråka, så imorrn ska jag även till tandläkaren för att kolla på dom. Kul va? Eller inte, det kostar så mycket.

Men jag vill även berätta att handbollen nu är 90% klar, i tisdags var kommentaren: "jag ringer dig nästa vecka någon gång så får vi se hur vi gör". Knappt 24 timmar senare (igår alltså) ringdes det igen och då var ett kontraktsförslag på väg över. Så mycket för den veckans betänketid! Men det känns ändå rätt bra, jag tror att det blir rätt nu. Jag har iofs fått till på måndag på mig att tänka klart, men jag vet att det kommer frågas i helgen, när det är Eken cup. Så då är det lika bra att vara på det klara med hur jag ska göra. Och det känner jag att jag är, tror jag. Det sista som ska fixas nu är att föreningarna ska komma överrens, det ska fixas med pengar och papper innan allt är klart. Sen är det bara tuta och köra, det blir division 1 för mig nästa år igen!

Emma-Lee

Nej men hörrni, han Johan Palm är ju bra ju! Framförallt hans singel Emma-Lee är ju sjukt bra, en ny favorit i min iPod. Eller vad säger ni?
 

Åh hej och hå!

Nyvaken, jorå. Ledig idag, jorå. Eller okej, jag är sjuk. Mina vader bråkar och då föredrar jag att stanna hemma och vila dem, annars kommer det bli ett helvete i sommar, jag kan mina vader. Dessutom är det ju Eken i helgen, och det vill man inte missa pga dumma vader.

Och gårdagen gick faktiskt ganska bra! Eller nu överdriver jag, det gick ju inte så där bra som jag hade velat, men jag var nervös och har svårt att prestera på träning. Men det gick bra med tanke på de omständigheterna. Och tränaren verkade nöjd också, och nu har jag hela helgen på mig att fundera på om det är rätt eller inte, och så måste jag lämna ett svar nästa vecka. Ett svar som känns 70% säkert just nu, jag måste bara ha svar på en fråga innan jag är 100% säker. Men den får jag svar på i helgen tror jag.
I helgen blir det även till att säga hejdå till mitt gamla lag, "för säkerhets skull". Ni vet, så alla vet om redan nu att jag troligtsvis slutar, jag är lagkapten och måste göra det på ett snyggt sätt. Sen ska jag och min tränare utse en ny lagkapten, och jag har ingen aning om vem jag ska välja. Det finns lixom inga heta alternativ.. Jobbigt läge. Men en sak vet jag, jag kommer grina som ett barn på söndag, för jag vill egentligen inte lämna, men jag måste. Jag måste gå vidare, och det här är helt rätt chans jag tar.

Bara så ni vet..



Den här kampanjen såg jag idag när jag åkte tunnelbana, och insåg att folk äntligen har börjat fatta grejen. Gör testet du också (klicka på bilden så kommer du dit), så hajar du hur puckat samhället är idag. Okej?

Nu sticker jag snart iväg och tränar, håll tummarna för mig!

Ibland tycker jag om detta land

Sverige är ganska dåliga i fotboll, det vet vi redan. Desto bättre i handboll, iaf damhandboll, och lite bra i tennis. Iaf Robin Söderling. Det var det jag ville säga om sporterna från i helgen.

Det var ju även val igår, och jag röstade, såklart. På vilka? Jag tror de flesta inte blir chockade när jag säger att jag inte röstade rött (ni som röstar rött, hur tänker ni egentligen? Går ni på deras lögner, på riktigt?) men det som nog däremot chockar mer är det faktum att jag inte heller röstade blått. Vad röstade jag på då undrar ni? På Piraterna såklart! Jag är så förbannat trött på alla som bestämmer (och tror sig bestämma) i Sverige och bestämde mig för att denna gång jävlas med allt och alla och rösta på något annat. Vilket det verkar som fler gjorde, då Piraterna fick två mandat i EU. Grymt bra! Vad jag röstar på i riksdagsvalet nästa år står dock skrivet i stjärnorna, eller det står mellan två partier, gissa vilka...


Hey ho, lets go!

Söndag söndag, härliga söndag. Eller? Jag har varit vaken sen sju imorse, hunnit med att gymma, sola och städa lite. Snart blir det tennis (jag se på tennis, kors i taket!), och sen handboll (vm-kval för damer, Sverige-Montenegro). En fin sporteftermiddag helt enkelt.

Och nästa vecka, hur ser den ut då? Jo, handboll varenda dag, det är inte så ofta! Träning måndag-fredag, turnering lödag-söndag. På tisdag ska jag träna med ett nytt lag, inte det där nygamla alternativet som jag tvekade om förr, utan ett helt nytt som bara dök upp sådär och kändes jättebra! Så nu hoppas jag att tisdagen också blir bra, för då är handbollen nog klar. Och det känns sjukt bra.
Så utöver handbollen blir det inte så mycket mer, lite gym och löpning förstås, och jobb. Som vanligt alltså, så jag älskar att ha det.

Nationaldag och så

jättefint väder vi har idag, som vanligt! Jävla skitsverige. Men jag ska försöka göra det bästa av dagen, då en hel hög med fina människor är i Stockholm idag! Så det blir en mysig eftermiddag och kväll med Blom, Erik och Peter, vi skulle egentligen grillat men får se hur det blir med den saken. Annars så blir det chokladtårta (jag hoppas jag lyckas denna gång, men jag brukar ju misslyckas till och med med shake and bake), Ben & Jerry's, god mat, vattenmelon, godis, chirre, ja allt som behövs. Och så fotboll på tv, heja Sverige! Slå pölsepågarna, stort tack!

Jo just det!

Ursäkta, men är det inte juni nu? Brukar inte juni vara sommarmånad? Kom igen nu! 5 grader när jag åkte hemifrån i morse, snorkallt. Jag vill ha 25 (iaf när jag kör moppe på jobbet), sol och korta arbetsdagar. Då säger vi så då? Bra!

Och en sak till, som jag nog nämnde igår. Det verkar som mycket i livet helt plötsligt börjar ordna upp sig, tre viktiga grejer på en gång. Om det fortsätter så här kommer hösten bli grym. Mer info kommer så fort något är bestämt, för jag vill dela med mig av det till er!


Are we human, or are we dancers

Fredag! Och jag slutade rätt tidigt, halv tre istället för halv fem som schemat sa. Hade egentligen kunnat sluta ännu tidigare, eftersom jag var klar vid ett, men jag fick istället ta hand om "pimp my toilet". Vi målar ju om våra toaletter på jobbet, och jag fick måla den jävla väggen bakom handfatet och bakom alla jävla rör. Hoppas ingen bryr sig om att rören är lite lila nu, men det gick inte att göra bättre. Och toan blir inte alls lika fin som vi trodde, den blir asful. Men det får vara så, för tillfället iaf.

Ikväll blir det iaf tidig sänggång, jag är trött som en gris efter att ha sovit knappa fem timmar i natt. Men först ska jag äta jordgubbar med grädde, namnam!

Okej, då kör vi

Idag när jag jobbade regnade det lite. Eller nu var jag snäll mot vädret, det öste ner. Så mycket att jag knappt såg handen framför mig för allt regn. Och så haglade det. I tre timmar körde jag runt i det där jävla vädret, en runda som tar 2,20 i bra väder. Så nu har jag haft två skitdagar med skitväder, och om jag inte är förkyld imorgon så är det ett under. Med tanke på att det redan börjat.

Däremot så har jag en skön känsla i kroppen, jag tror vissa saker är på väg åt rätt håll. Och trots att jag varit sur och grinig hela dagen pga vädret, så har jag varit det på ett skämtsamt sätt. Folk har (förhoppningsvis) fattat att jag inte var sur på riktigt.

Och imorgon ska jag måla om toaletten på jobbet, önska mig lycka till! Det kan behövas..

Jävla postkodsskit


När man har sett den här bilden ungefär 2000 ggr (och det är inte överdrivet) så tröttnar man faktiskt lite. Vem läser skiten? På riktigt? Och hur trött blir man inte på Daniel da Silva, Rickard Sjöberg och Kim Kärnfalk? Inget ont om dom, men jag orkar inte se era falska leenden hela dagarna, snälla. Spara lite på naturen och strunta i utskicken, snälla.

Skjut mig!

RSS 2.0