Smärta

Mina muskler verkar ha tagit semester, jag har stora problem med att orka igenom en hel träning. Och idag trodde jag nästan att min vadmuskel var på väg att rymma, det drog till och sedan kändes det som om muskeln hade lossnat från hälsenan. Ni vet, där vart det sitter ihop lixom. Nu är jag halt, eftersom jag inte kan böja foten helt. Men men, sånt får man leva med. Framförallt när vi går in med boll nästa vecka :D

Till Blomman

Förlåt Blomman, men jag kan inte komma och möta dig imorgon. Dels för att jag inte hinner till Arlanda, dels för att jag ska fika med Honom. Men du förstår väl? Vi ses på torsdag, älskar dig darling!


Årets video

Janna är galen, men det visste vi redan. Hennes dans- och sångtalanger har däremot hittills varit relativt okända, men efter hennes uppträdande med Paraplya (Cara Mia) som finns på facebook har nu detta uppmärksammats. Paraplya-versionen är så bra så den förtjänar att bli utnämnd till årets video inom någon kategori (dummaste, galnaste osv). Denna video är helt sjukt bra, och den visar hur kul vi har på våra träningar ibland. Grymt helt enkelt =)

Frisyrproblem..

Jag har ett STORT problem med mitt hår, jag har nämligen ingen aning om vad jag ska ha för frisyr! Då mitt hår är tjockt och ofta frissigt så vill det inte ligga som jag vill, det växer som ogräs och min naturliga hårfärg är inte en färg, utan tjugoelva olika (så alla vet, jag har inte slingor, det ser ut så!). Iaf, jag funderar på att köra en lite kortare tunnare frisyr till hösten. Vad tycker ni om denna?

Ny tid, ny blogg!

Det här är då min nya blogg, som ska ersätta min gamla som inte hade världens bästa layout och så. Det här verkar bättre.
Vissa av er kanske känner mig eller vet vem jag är, för andra är jag en främling. Hur som helst så kommer jag i denna blogg skriva några rader då och då om mitt liv, mina vänner och allt annat smått och gott. Något ni undrar över? Skicka iväg ett mejl till mig på [email protected]!

RSS 2.0