There is a time for you and me

Jag måste berätta en sak för er; Jag är kär. Jag vet, det är helt otroligt, men så är det. Jag vet att jag sagt att kärlek inte är nåt för mig, men det var innan jag träffade A och insåg vad kärlek verkligen är. Att man kan känna så här starkt för en annan människa är helt otroligt! Om han känner samma sak för mig vet jag inte, men jag hoppas på det. En sak är säker, han gör mig otroligt lycklig och jag älskar varje sekund vi har tillsammans...


Hej Sverige!

Ja, jag är hemma igen, och har så varit sen natten mellan onsdag/torsdag. Men blogga, vad är det? Det hamnar väldigt långt ner på min priolista just nu faktiskt!

Men jag har haft det bra. Helt underbart fantastiskt faktiskt. Nio länder har vi klarat av, en hel drös med städer och en del annat roligt. Jag har gått från snöbollskastning till +37 grader på två timmar, blivit livrädd i Clermont-Ferrand och upptäckt det underbara med Paris. Har sett bussbränder, ett holländskt fotbollslandslag, Tour de France, Disneyland. Det har varit en grym resa helt enkelt!

Nu är det tillbaka till det vanliga livet. Packa upp (ett rent helvete), tvätta, jobba. Det sistnämna skulle jag gärna slippa...

Ut ut i stora världen

Kära vänner, nu är det inte lång tid tills jag ger mig av, på en resa jag sett fram emot så länge (iaf sen vi bestämde oss för att åka, för två veckor sen). Tills jag kommer hem igen så ska ni få lite underhållning, nämligen en väldigt speciell låt! Det är min och A's låt, väldigt fin och underbar. Eller okej, den är hemsk, men det är vår låt. Varsågoda! Jag kommer kanske in med nåt inlägg någonstans i Europa, annars hörs vi om tre veckor!


When you say nothing at all

Det finns så mycket jag vill berätta, men så få ord att säga det med. Så jag drar ut i Europa på måndag, så får vi se om det finns fler ord på lager när jag kommer hem om tre veckor igen! See ya dudes!

På tal om ingenting

Ni vet väl att jag och världens bästa Messi delar födelsedag? Det är jag stolt över! ;) (Messi är min gud för er som inte vet det)

Snart semester igen!

Ja, jag vet att jag uppdaterar uruselt, men det är ni vana vid va? Det blir så när man inte spenderar nån tid vid datorn längre, eller hemma överhuvudtaget. Men jag trivs med livet för en gångs skull, så då får det vara.

På fredag går jag på semester igen, tre veckor denna gång. Jag och A ska dra ut och bila i Europa, vi siktar på Frankrike men får se vart vi hamnar. Det kommer bli grymt! Tre veckor med världens bästa, jag är lyckligt lottad. Sen om han kommer stå ut med mig är en annan femma...

Du är det finaste jag vet

Jag tror inte ni förstår hur bra vi passar ihop, vi är som pusselbitar som bara väntat på att bli ihopsatta! Åh hjärtegos vad jag tycker om dig, hoppas du förstår det. Du är absolut bäst i världen!
Och nästa vecka kanske det kan bli lite officiellt också. Eller så väntar vi med det. Jag har inte bråttom, inte han heller. Men det känns bra nu!


RSS 2.0