En lördag som alla andra

Jaja, jag vet att det är valborg men jag bryr mig faktiskt inte. Kanske blir till att se nån brasa ikväll, men annars är det inga särskilda planer. Jag detoxar ju och äter bara grönsaker (så jävla tråkigt) så A får laga mat till sig själv. Han ville grilla, så det lär väl bli så. 

Ja, annars så händer inte så mycket i livet. Går mest runt och väntar på att två veckor ska gå så jag får ta mitt pick och pack och åka till Turkiet. Det kommer bli sååååå sååå skönt! Sen har det löst sig med jobbet oxå, så när jag kommer tillbaka från Turkiet byter jag kontor. Kommer oxå bli underbart skönt.

Men som sagt var, livet går verkligen på tomgång just nu, jag är trött på allt och alla och är allmänt grinig mest hela tiden. Men så är det ibland..

Nu vill jag bort!

Turkiet, nu, snälla? 

Jag vill dit NU!

Solsolsol

Underbart väder är det. Jag har blivit sådär fräknig som jag blir när solen kommer, och det är underbart. Shorts och t-shirt användes idag för första gången, 23 grader hade jag i skuggan så det var inte för kallt nånstans. Jag som avvaktar med att klä av mig tills det är typ +30 ute. Men mysigt är det! Men imorgon är det tillbaka till jobbet igen.. Blä. Situationen är dock löst och förhoppningsvis kommer jag inte tillbaka till mitt gamla kontor efter semestern, dvs om fyra veckor. Håll tummarna för det!

Imorgon ska jag även prova köra en detox-kur. Har ätit alldeles för mycket skit den sista tiden så min mage är i uppror, så det behövs. Lycka till önskar jag mig själv!

det gör ont

Smärtan när man inser sanningen, den smärtan är obeskrivlig. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Du är dum

Livet, varför jävlas du med mig hela tiden? Jag orkar inte mer...

and you can just die

Vi tycker olika, det har jag förstått. Jag trivs inte, det vet ni. Men att säga att jag inte kan mitt jobb är sån jävla bullshit så jag vet inte vad. Bäst siffror i arean förra veckan, minst övertid av alla kontor trots volymtopp tycker jag iaf är ett bevis på att jag kan det jag gör. Men det tycker inte andra och det kommer framöver bli så skönt att slippa få skit för allt som händer! Åh vad jag saknar den tiden när jag fick uppskattning på jobbet, och åh vad jag hoppas på att jag framöver kanske kan få det igen..

Jag tog en kula för dig

Imorgon avgörs mitt öde i regionen, jag håller tummarna för att jag slipper därifrån. Men inget är klart och ingen vet vad som händer med mig, det enda jag vet är att jag kommer bli förflyttad och det känns verkligen underbart.

En sån där vanlig måndag

Älsk är på AIK-Djurgården idag, så jag är ensam hemma. Hade gärna varit där oxå men dels har jag tvättstuga, dels har jag lite svårt för vissa av hans kompisar och kände inte för att umgås med dom idag. Och tvätten är akut, har inte tvättat på tre veckor så det börjar sina bland kläderna. Framförallt nu när jag tappat lite vikt och har begränsat med kläder som jag kan/vill använda. Inte så kul att se ut som man är klädd i ett tält hela tiden.

Sex veckor kvar till Turkiet nu, och drygt fem kilo kvar att tappa. Känns möjligt va? Framförallt när jag tränar 7 pass i veckan (fyra löp och tre gym) och äter bra. Vi tuffar på med träningen, har inte mått så här bra fysiskt på flera år.. Eller någonsin egentligen. Det här känns som en livsstil som är här för att stanna!

lite ljus har vi ändå..

Något positivt i allt det negativa, jag har nu nått min målvikt nummer ett, jag är under 70 kg! Trodde aldrig jag skulle ha diciplin att nå dit faktiskt, så förstå hur glad jag blev när vågen idag visade 69,4. Men nu fortsätter vi, under 65 ska jag innan Turkiet!

RSS 2.0