Du får mig att le

Morgonens första sms: "Du är underbar!"

När dagen börjar så vet man att det blir en bra dag!


You are the sunshine

Jag har insett hur lyckligt lottad jag är som bor i Stockholm. Jag må ha pratat skit om stan förr, men det är så oehört vackert här, jag vet inte om det finns nån vackrare stad i världen. En sommardag i Gamla stan, en solnedgång på klipporna vid Fåfängan, en vinterdag i Kungsträdgården. Jag är kär i denna stad.

Sommar sommar sommar

Härligt väder, härliga tider. Inte ens huvudet bråkar med mig längre. Det finns bara en sak som irriterar mig, men det är ändå hyfsat lätt att stänga ute så jag överlever det. Det är inte ofta det känns så här bra!

Och helst vill jag bara berätta för hela världen. Jag tycker om dig, du är nåt av det vackraste som finns, du är bäst i världen. Men eftersom det tydligen inte är helt accepterat får jag hålla tyst. Finns det något jobbigare än att inte få berätta?

Detärminturnu

Snacka om att allt rullar min väg just nu. Det är helt galet, efter 22 års ganska jobbigt liv är allt just nu bara fantastiskt. Frågan är hur länge det håller i sig, men det vill jag inte ens tänka på... Det är alldeles för underbart just nu!

Jag har inte ens ångest över att jobba nästa vecka, eftersom jag sen bara jobbar två veckor och sen har tre veckors semester igen. Bara en sån sak, vilken tur har man inte om chefen beviljar den ledigheten nu? Det är sjukt! Jag gillar livet.


Nu är det sommar!

Dagen har gått i solens tecken, först en lång dag på stranden i bra sällskap (Blom är i stan!), sen en glass i solen och sen en middag i solen. Och sen skiner jag tydligen som en sol också. Nej, man kan inte vara annat än glad när man får vara ledig i det fina vädret! Synd bara att jag inte sover längre än till sex på mornarna, dagarna blir otroligt långa..

Imorrn blir det Gröna Lund med systerdotter, det kommer bli kul! Var alldeles för länge sen jag var där. Det verkar som vi får bra väder också, och det är aldrig fel. Resten av veckan blir nog rätt lugn, fyller ju år på torsdag men känner inte för att fira särskilt mycket. Blir nog bara nån tårtbit i trevligt sällskap. Ska passa på att njuta av solen och ledigheten ordentligt denna vecka!

You shake my world

Jag struntar fullkomligt i att folk säger att det är opassande, oprofessionellt, oaccepterat osv. Jag bryr mig inte ett skit om vad de andra tycker. Du fyller mig av glädje, av hopp, av drömmar, och jag tycker om dig. Allt känns så lätt när jag är med dig, även om resten av världen är ett stort svart hål så är du ljuset. Och då spelar det ingen roll om det egentligen är helt fel, du betyder för mycket för att jag ska släppa dig just nu.

Ledig

Det är helt underbart att vara ledig, att slippa jobba en vecka är verkligen himmelriket. Sen att jag vaknade sex imorse är mindre roligt, men wtf, allt kan inte gå som man har planerat. Innan klockan tio hade jag iaf hunnit med ett löppass och ett gympass, bra jobbat där.
Vad som däremot gick som jag ville var att jag fick flytta min semester (hur det gick till vet jag inte, chefen måste tappat förståndet) så i sommar ska jag och A ut och roadtrippa i Europa! Det kommer bli så jävla kul! Längtan är stor redan nu...

Nepp, nu ska jag se på fotboll innan det är dags att röra på sig. Man måste ju göra nåt vettigt av sin semester..


Kom igen nu dudes!

Nu håller vi tummarna för att chefen kan tänka sig att ändra min semester, okej? I så fall blir denna sommar perfekt!

(Ville bara dela med mig av detta, sorry för behovet av uppmärksamhet)

There will be a day for you too

Tror ni man har lite annat i huvudet när man helt plötsligt inser att man inte ätit mat på 26 timmar? Herremin alltså! Jag åt lunch vid 13 igår, och sen åt jag tydligen inget innan jag vid 15 idag kom på det. Då var det bara att äta, trots att jag inte var hungrig. Min hjärna prioriterar helt enkelt andra saker än mat just nu.

Sova är också en sak som försvinner i allt mishmash. Somnade vid 01.30 igår, vaknade 06.30 imorse. Klarvaken. Utan en minsta chans till att somna om. Kom igen kroppen och hjärnan, fungera normalt nu!

Nu gör du mig förvirrad

Nehej, vi vann inte igår, tydligen. Det blev lite jobbigt när våra 50 kgs-tjejer skulle möta 100 kg-killar, vi blev helt enkelt överkörda. Eller vi förlorade bara med 1-0, men det var blåmärken överallt på alla tror jag.
Efterfesten var helt okej, vi hängde mest med våra egna och dansade lite grann. Sen fick jag skjuts hem, och sånt är alltid trevligt. En bra dag med ett bra slut helt enkelt!

Nu har jag semester en vecka, kommer bli så skönt att få sova ut ordentligt varje dag. Att jag sen har en massa saker inplanerade som jag inte vet hur jag ska hinna med är en annan femma..

Men du, du gör mig förvirrad! Men du måste förstå att det inte är läge att ge mig falska förhoppningar...

Taggataggatagga!

Imorrn är det dags för BCMs fotbollsturnering! Och i år heter segrarna 117, inget snack. Vi är grymma! Och med mig som stabil målvakt och lagkapten kan inget gå fel. Tagga för imorrn!


Nu skulle du se mig!

Blom, du måste var stolt över mig nu! Jag har provat Keso, och jag gillar det! Eller okej, det smakade inte så mycket, men blandat med gurka så var det gott. Nu blir det LCHF hela sommaren!

You make me lose control

Dom säger att jag skiner som en sol. Dom påstår att dom inte sett mig så här glad på månader. Dom tror att något har hänt men förstår inte vad.

Men jag vet vad. Du är tillbaka i mitt liv.

Hej regniga söndag!

Jag har benhinneinflammation, igen. Ska iväg till läkaren igen i veckan och försöka få honom att förstå att detta inte funkar, tidigare har det ju hetat att "det är inget fel på dina ben". Men om man nu får benhinneinflammation fyra gånger på mindre än ett år så borde det vara något fel. Eller?

Träningsvärken ringde också. Sommarträningen började i förra veckan och det känns! Att ta sig upp för trappen var ett äventyr, när jag var uppe skakade benen. Men jag kommer bli starkare än starkast, det har jag bestämt!

Nu är det bara en vecka kvar, sen har jag semester. Visserligen bara en vecka, men wtf, bättre än inget. Dessutom är det fotbollsturnering nästa lördag, en turnering vi kommer vinna! Jag är ju lagkapten så jag ska se till att vi sköter oss perfekt och tar hem bucklan. Annars kommer jag skämmas (och eventuellt byta kontor, jag kan ju inte jobba med sopor).


Du gör min dag

Herregud, inte visste jag att bara en persons röst kan göra mig så glad! Och att sen få träffa denne för första gången på flera månader, jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Och sen få flera goda nyheter, jag kunde inte sluta le. Men så har han alltid en stor plats i mitt hjärta, han hjälpte mig är jag behövde det, och det är mycket tack vare honom jag är där jag är idag.

Annars var jobbet inte sådär jättekul idag, det går magsjuka så alla går runt och är småsjuka. Men regeln just nu är; har du inte kräkts är du inte hemma (eller okej, det är inte uttalat, men alla vet att det är så). Så det är bara jobba imorgon, trots att jag är risig i magen. Kul liv!


Screw you

Nu är det endast 3,5 veckor kvar. 3,5 veckor kvar tills tre av världens bästaste landar på Arlanda och mitt liv blir komplett, iaf för några veckor. Att en av dessa tre sedan stannar i Sverige (visserligen inte i Sthlm, men inom ett överkomligt avstånd) gör inte saken sämre. Jag vill ha juli nu!

You rock my world

Alltså, jag kommer leva på Green Day länge. Så jävla bra det var! Nu väntar jag bara på november och Håkan, sen är konsertåret komplett.

Dock var det inte lika kul när jag skulle hem. Eftersom Hjärtat skulle till Jönköping tog vi en nattbuss från Götet (den gick till Sthlm för er som inte fattade det). Dock hade vi bara 10 min på oss efter konserten tills bussen skulle gå, så vi vartvungna att springa från Ullevi till stationen. En löprunda som dödade mina benhinnor (Converse på asfalt efter att ha stått upp i sex timmar är inte att rekommendera). Sen tänkte jag sova på bussen, men jorå! Inte när Blom är med. Så då skulle jag sova från Jönköping till Stockholm. Tror ni då inte att det kommer på en kille som tycker att det är lämpligt att börja småprata? Klockan 01.30 på en långfärdsbuss! Okej att du var söt och trevlig, men mitt i natten när jag vill sova, nej tack. Det blev inte så mycket sömn ändå, jag har svårt att sova på bussar. Framförallt när sätena är sjukt obehagliga.

Hur som så kom jag hem vid tio i sex på morgonen, käkade snabb frukost på centralen innan jag åkte hem. Sen var det bara att svida om för att dra in till stan igen, och nationaldagsfirande! Hann även med lite tennistittande under dagen. Sen såg jag Johnossi för andra gången på två dagar, och Timo Räisänen. Bra helg helt enkelt!

Green Day är magiska

Green Day ska ses live, annars missar ni något. Helt jävla underbar kväll igår, trots att vi stod där i sex timmar så njöt jag nästan varje sekund. Iaf när Johnossi och Green Day spelade, det andra förbandet kunde vi skippat. Men Green Day, dom är magiska live! Det är Håkan-klass på dom, då förstår ni hur bra det var. Jag är lite kär.


Även den rosa fyllekaninen drog hem ett riktigt jubel


Grym kväll, trots att det var i Götet!


Och så tar vi och taggar ner lite

Fick världens damputbrott på jobbet imorse, men det gav visst resultat. Okej att det blev lite väl tajt, och att det var åt helvete dåligt planerat, men jag orkar inte bry mig just nu. Vi är trots allt två som ska ta ansvar för helvetet.

Fredag imorgon, jag är nog en av få som inte uppskattar fredagar. Inte jobbmässigt iaf, det är alltid så mycket skit då. Men efter jobbet drar jag till baksidan, riktigt najs! Jag saknar dig Blom!

Och sen är det även bestämt att jag tydligen ska ta körkort i sommar, men det är en helt annan historia...

Hej sommar!

Åh vilket bra humör man blir på när solen skiner och man nästan dör i värmen. Det finns knappt nåt bättre! Det spelar lixom ingen roll att man är dum i huvudet och helt okänslig, man är ändå på topp!

Och nej, jag tänker inte berätta varför jag knappt fötjänar att leva, det angår inte er. Men det ni kan få veta är att jag tänker spendera helgen i Götelaborg med underbaraste Blom!

RSS 2.0