Blir det av denna gång?

Jag tror jag försökt skriva ett vettigt inlägg typ tusen gånger, men aldrig skrivit klart. Vet inte vad jag vill säga, fast det finns tusen saker att berätta. Men för att sammanfatta läget: Turkiet var bäst, jag trivs hyfsat på nya kontoret, jag har bestämt mig för framtiden, jag ska kanske (förhoppningsvis) bli sambo och efter ett år är jag fortfarande löjligt kär. Det är väl så läget ligger just nu!

Mer än så får ni inte nu. Kanske en annan dag. Peace dudes.

Hej hej

Jag hatar mig själv. Så är det bara.

Men jag älskar honom!

Lat latare jag

Jag har tränat två gånger denna vecka, inte okej nånstans. Men ibland får man lata sig! Problemet är att jag ätit lite väl mycket godis och mat, så jag känner mig tjockare än tjockast.. Blä.

Imorgon är det äntligen dags att fara till Turkiet! Bikinsarna är packade, klänningarna packade, träningskläderna packade. Ja, jag ska träna där, tanken är att jag ska springa en runda varje dag före frukost. Vilket jag tror kommer bli av, eftersom älsk alltid sover länge och jag vaknar tidigt. Då kan jag ju göra lite nytta istället för att ligga och göra ingenting i sängen. Hur som ska det bli oehört skönt att komma iväg!

Och när jag sen kommer hem igen börjar mitt nya liv. Eller rättare sagt, jag ska gå tillbaka till de bra vanorna jag hade innan knät började bråka, då jag åt bra och tränade bra. Nu är ett perfekt tillfälle att göra det, nu när jag börjar på nytt kontor och allt. Det är trots allt bara tre månader kvar till Midnattsloppet, så det gäller att ligga i. Men det kommer gå galant tror jag!

På måndag!

Yes, nu är det helg! Yes, på måndag drar vi! Hejdå Sverige, hej Turkiet!

Men jaja

Kul att komma hem från jobbet och se att dom byggt byggnadsställningar utanför fönstret. Kul att dom ska vara där hela sommaren. Stor chans att jag kommer bo hemma ofta i sommar. Det är den stora nackdelen med att bo i en etta, det finns inte så mycket plats att gömma sig på när man har stora starka byggjobbare springandes utanför fönstret! Och jag som tycker om att mysa runt i bara underkläder hemma.. Men men, nu är det slut på det! Iaf tillfälligt..

Imorgon är det sista dagen på jobbet. Eller på det här kontoret. Den 24e börjar jag på det nya, har äcklig ångest men det har jag alltid när det är nåt nytt som ska göras. Fast det känns som det kommer bli bra. Jag är ruttad (jämför med de andra) och kommer kunna glänsa. Sånt gillar jag. Håll tummarna för mig!

Och på måndag åker vi till Turkiet. Hur bra är inte det? När vi bokade var det 50 dagar kvar, nu är det 3. Tiden går snabbt!

Sista veckan inleds på måndag

Det börjar bli sommar ute, märker ni det? Det börjar bli sommar på jobbet oxå, har inte jobbat längre än till 14 om dagarna denna vecka. Och igår packade vi ihop halv ett. Typiska sommarvolymer alltså! Och det ser ut att fortsätta nästa vecka med, det är inte fel. Min sista vecka btw på kontoret, sen byter jag. Kommer nog bli bra ska ni se. På fredag fyller dessutom jobbet 20 år så då ska vi få tårta och presenter. Hoppas på någon bra present, inte ett norskt TP som vi fick ett år. Nåt bra tack?

Och vi åker till Turkiet om 9 dagar, hur bra är inte det? Jag längtar längtar längtar, sol och bad och inte göra någonting hela dagarna. Det kommer bli bra! Kanske dags att börja packa, jag vet ju hur jag är med sånt.. Fördelen denna gång är att jag inte har så mycket kläder att välja på, de 15 kg jag tappat har gjort att jag packat undan två flyttkartonger med för stora kläder. Så det är väl bara trycka ner alla sommarkläder, det borde räcka.

Annars så är det lördag idag, och jag spenderar den själv hemma eftersom älsk leker med sina killkompisar och jag verkligen inte känner för att var social med någon. Men jag gnäller inte, det är självvalt och jag trivs rätt bra, har fått mycket nyttigt gjort. Känns som en dag som verkligen behövts, att få vara lite ensam för en gångs skull..

Maj sköna maj

Härligt att inleda maj med en snöstorm. Jävla skitväder. Men nu säger dom att det ska vända, redan imorgon, och det gillar vi! Jag klädde mig dock inte för kallt väder på jobbet och har därför dragit på mig en förkylning. När ska jag lära mig? Det går inte att vara ute i shorts och t-shirt när det är +3! Idiot. Jaja, jag har väl bara mig själv att skylla.
Nu är det iaf bara 12 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, lovely! 12 dagar, men bara 7 arbetsdagar. Sånt gillas skarpt.

För er som undrar hur min löpträning går så vill jag bara meddela att det går bra, har visserligen haft problem med ett knä så jag har inte kunnat springa som jag vill, men det går ändå framåt. Har en känsla av att jag nog kommer klara milen under 50 på Midnattsloppet, dock tror jag 45 min blir jäkligt tufft. Men man vet aldrig! Kommer ju få lite extra träning nu när jag ska börja cykla till/från jobbet (när jag byter kontor, det är lixom ingen idé att cykla när man bor 10 min bort), så då får jag 22 km cykling nästan varje dag oxå. De dagar jag inte springer de 11 km hem från jobbet.
Kan även säga att är oehört taggad för att byta kontor! Magkänslan säger att det är rätt. Vilket jag iofs alltid tror. Men det är bättre än att magkänslan säger att det är fel. Hur som så ska jag bara jobba till nästa höst, sen ska jag börja plugga har jag bestämt. Så det så!

Anyway, har inte så jättemycket att skriva om som ni kanske märker. Men det blir så ibland.

RSS 2.0