Inte sådär överdrivet aktiv dag

Ha, mycket det blev gjort idag då. Lite sol och lite gym imorse (med betoning på lite), och sedan en lurre och en liten promme med Erik. Efter det hade vi tänkt att göra något vettigt, men det slutade med att vi handlade godsaker och la oss i soffan och såg på film. Godsaker i detta fall blev godis, chirre och lärre till Erik, coctailtomater, naturgodis och lärre till mig. Jag har dille på coctailtomater, det är nästan så jag skulle kunna leva på det! Galet gott.

However, vi har ju hunnit med att se lite film idag också. Typ 4 avsnitt av Lost (nya säsongen, äntligen!), High school musical 3, två Bring it on filmer, Thomas Järvhedens nya, Johan Glans nya och Burn after reading. Ähm, känns som det blev lite väl mycket va.. Well well, nu ska vi se klart på Johan Glans, see ya later alligator!

Ibland är det bra ändå

Danmark - Frankrike och Kroatien - Polen, två högklassiga matcher. Trodde jag. Den första var jämn i tio minuter, sen drog Frankrike ifrån och var egentligen aldrig hotade av de rødhvide. Kroatien - Polen var däremot lite mer spännande, iaf i en halvlek. Sen dog Polen och Kroatien var överlägsna. Framförallt Ivan Cupic, grym kille! Visste ni att han bara har fyra fingrar på vänsterhanden? Som han dessutom skjuter med. Det är coolt!

Not up for this no more

Patrik åkte i onsdag. Och Marcus, och Rickard. Jag tror inte ni fattar hur jäkla tomt det blev, från att ha umgåtts med dom mest hela tiden till.. Ingenting. Denna helg blir den sista någorlunda braiga på ett tag, eftersom Erik flyttar nästa helg så tänkte jag umgås med honom hela helgen. Och hjälpa honom packa, killar är inge vidare på sånt.

Jobbet har däremot varit rätt lugn hela veckan, eftersom vi inte haft mycket att göra, plus att vi har haft en massa extra personal. Det enda lite jobbiga är det faktum att vi nu delat vårt kontor (vi har haft två postnummer på samma kontor förr, nu är vi två kontor vilket underlättar grymt mycket) så det har varit en del med den flytten. Men tack vare lite smart planering av chefen (för en gångs skull) så gick flytten väldigt smidigt. Så idag fick jag lalla lite, skulle lära mig en ny grej som tog typ en timme och efter det var det bara att börja städa, möblera om och fixa. Eller iaf möblera om och fixa och dona, städandet överlämnade jag åt grabbarna. Kan säga att vi gick från ett smärre kaos, till ett större kaos, till ett riktigt kaos, tillbaka till ett smärre kaos. Så som det alltid är hos oss.

Well, nu ska jag nog se lite på tv, och tycka synd om mig själv. Imorrn blir det solning, gymning och sen lite dejtande med Erik. Hejpa!


Men skärp er

Dom säger: "Det som inte dödar härdar".
Jag säger: "Det som inte dödar bryter ner dig, tills du ligger på knä och kippar efter luft och krampar".

Det blir mycket musik nu

Men det står ni ut med va? Musik är ju ett så bra sätt att uttrycka sig! Så, here we go!

Text finns här för er som undrar vad som är så bra.

Snälla åk inte

Jag vill inte att du lämnar mig igen, för jag går sönder utan dig. Jag är trött på att ha det så här, jag vill veta var jag har dig och sluta leva i en värld av drömmar. Så snälla, bestäm dig för hur du vill ha det, du vet var jag står.


Nu har vi bestämt oss, kanske

Igår togs ett stort steg närmare det beslut jag redan tidigare funderat på. Det var oehört skönt att få diskutera saken med någon som verkligen förstår, och det faktum att hon är min genväg till andra människor som förstår och till nya kontakter gör inte saken sämre. Nu hoppas vi bara på att vi kan fortsätta tillsammans, det skulle göra läget ännu bättre.

Och förresten, Changeling är årets bästa film. Fy satan vad bra den är, se den.

Höhö

Är det bara jag som är glad för att fröken "jag-är-politiskt-korrekt-men-pratar-och-beter-mig-som-om-jag-vore-14" åkte ur let's dance igår? Herremin vad jag är trött på henne! Och hur hon pratar sen, går upp i falsett i varannat ord "asså jaa är så himla glaa att jag fick vara mee och träffa alla underbara människoooor". Jag har egentligen aldrig brytt mig om henne, men jag kan inte låta bli att kommentera skitungen nu när hon har fått vara med i Let's dance och allt. Det värsta nu är att hon ska starta en kampanj mot vikthetsen. Hon. Ja, hon. Hon som gått från tjockis till tunnis det senaste året, hon ska starta en kampanj mot vikthets! Hon som gnällt om lchf, gi, träning, kilon hit och kilon dit. Är inte det lite fel person att ge sig in i denna debatt? Idiot säger jag bara!

Men däremot har jag börjat tappa greppet. Jag hade bara sju rätt under utröstningen, katastrof! Att snorvalpen skulle åka ut var väl inte så svårt att veta, och inte heller att Kitty skulle hänga löst (trots att hon är så jäkla skön, och kompis med Håkan). Laila, Morgan, Niclas och Magnus äger, nån av dom ska vinna!

Angel



But I traded my dreams for this mess of memories
And they just stopped working for me

Mysfredag

En jag, en Patrik, en tv och en Ben&Jerry, ett enkelt recept på en perfekt kväll.

Later.

Nu skiter vi i det här

Jag blir galen på mina fötter. Jag stukade ju högerfoten för tre månader sen, men tror ni den är bra än? Inte mycket! Den är fortfarande svullen och ömtålig, och egentligen skulle jag behöva kyla ner den efter varje träning eftersom det ofta går så pass ont. Snart är det dock dags att ta sig tillbaka till farbror doktor, jag skulle ju komma tillbaka om den inte var bra efter tre månader. Samtidigt känns det onödigt, för jag vet att det enda dom kommer säga är "kom tillbaka om en månad om det inte är bra". Det är ju deras sätt att slippa ifrån ansvaret.
Och idag på träningen vrickade jag till vänsterfoten också, typiskt mig. Visserligen inte så farligt, men det sved till bra i ledbanden och jag trodde direkt att det var kört. Men det ska inte vara någon fara, jag kunde ju träna klart utan problem.
Men som om inte det var nog har benhinnorna gjort ont hela veckan, jag brukar få ont i dom då och då men det brukar också gå över lika fort som det kommit. Den här gången har det dock inte försvunnit, utan sitter i och irriterar.
Den sista grejen jag tänker gnälla över är mina stortår, som också gör ont. Problemet jag har är knölarna vid stortårna (jag vet inte vad det heter, men det är lixom precis nedanför, men på utsidan om ni fattar), de är lixom "för stora". Det gör att jag får jätteont av att ha skor på mig, förrut var det bara vissa skor som gjorde det men nu är det alla skor. Handbollskorna och löparskorna är värst, och det är ju inte så lämpligt eftersom det är de skor jag använder mest.

Mina fötter är inte mina kompisar längre. Kanske ska kapa av dem istället, så slipper jag problemet.

Ja men okej då

Jag vet att jag varit dålig på det här, men det finns ju så mycket roligare saker att göra än att blogga. Typ som att se på handboll, eller hänga med Patrik. Det sistnämnda är nog roligast just nu. Därför har jag inte så mycket tid att spendera här.

Så, later dudes!

Dagens norgehistoria

Grannarna där i väster är ju bara för roliga, eller vad tycker ni? Men jag ska erkänna att det där nästan hänt mig också, jag hade varit på toa innan en match och dörren till omklädningsrummet gick i baklås.. Men som tur var kom det fler som skulle på toa, så jag kom ut och kunde spela matchen.

Nä, nu ska jag göra lite nytta. Eller förresten, jag äter nog lite lunch istället. See ya!

Bra där Sverige!

Yes, Sverige slog Korea! Men det blev en mycket lättare match än vad jag trott, men vad gör det? Seger som seger, och nu ser det ljust ut inför nästa runda!

Och Matthew verkade gilla handboll, men han satt hela tiden och frågade "får man göra så?" "Det där gör väl ont?" "Varför blåste dom där men inte där?" Och så undrade han varför jag är målvakt. Eller som han uttryckte det "Patrick never mentioned that you want to kill yourself".

Och så var jag tvungen att påpeka för grabbsen att Australien har förlorat alla sina matcher med drygt 30 mål. Dom var mest förvånade över att Australien ens var med. Bra rapportering i hemlandet va?

Söndag är ingen bra dag, egentligen

Söndagar suger verkligen. Vi har (nästan) aldrig match på söndagar, och utan handboll har jag ju knappt något att göra. Skulle väl kunna gymma, men jag är faktiskt inte up for that idag. Skulle kunna ta mig ut till Vällingby för att se på b-laget, men är inte så sugen på det heller. Men nåt måste jag ju hitta på fram till tre-tiden när Patrik och grabs kommer tillbaka, och jag kan åka över till dom och ha lite trevligt. Ska tvinga dom att se på handboll idag, kul för Mathew som aldrig sett handboll förr. Men han har ju undrat vad jag sysslar med, så nu ska han få se det också.

Ja, sen börjar handbollen kännas okej igen. I torsdags på träningen fick jag visserligen ett utbrott och skrek på mig själv, och sa att jag skulle sluta med handboll. En utespelare (som tror hon har inflytande) försökte dessutom få mig petad till matchen igår. Bara för att den andra målvakten faktiskt har orkat komma ner och träna två gånger denna vecka, och då borde hon få en chans eftersom jag hade två dåliga träningar. Men det faktum att den andra inte hade tränat alls under fyra-fem månader innan det räknades visst inte. Men som tur var lyssnade inte tränaren på henne (eftersom han vet att jag kan när det gäller) och jag fick ha en av säsongens bästa matcher igår. Fan vad skönt det kändes.

Yeye, nu ska jag göra något kreativ. Bye.

Ey yo!

Johorå, idag var det dags för match igen. Och jag har ju sagt att det har börjat stämma, och idag stämde det rätt bra, men inte hela vägen in i kaklet. 15-15 slutade matchen, så en poäng fick vi iaf! Och vi behöver alla poäng vi kan få just nu, så jag är nöjd. Däremot kan man diskutera slutresultatet, 30 mål på en match? Det är färre mål än vad vissa lag gör ensamma på en match! Till och med småtjejsmatchen innan slutade 26-18, och då spelade dom ändå 20 minuter mindre än oss. Pinsamt.

Och jag var bra, tjohej! Tre av fyra straffar tog jag, och det var faktiskt för att jag visste var de skulle skjuta (se tidigare inlägg). Sen blev jag matchens lirare, men det var bara för att jag bestämt mig innan för att jag skulle bli det. Priset var nämligen en geisha-ask, och ni vet väl vilken sucker jag är för geisha? Jag skulle bara ha den!

Synsk

Visste ni att jag är synsk? Eller inte synsk så jag vet vad som händer i framtiden, men jag vet ofta vad som händer inom en kort framtid. Typ som när jag ser på tv-program där folk åker ut, då vet jag ofta i vilken ordning de ropar upp namnen på vilka som går vidare, och så vet jag oftast vem som åker ut. Vissa kallar det tur, men jag hade alla rätt under Idol och fortsatte igår under Let's dance. Visserligen hade jag fel innan programmet, eftersom jag sa att George Scott skulle åka ut, men innan utröstningen fick jag känslan av att Linda Haglund skulle åka och det gjorde hon. George Scott hängde dessutom löst, så jag var ju bra med där också.

Även om det här är lite läskigt så är det en jäkligt bra grej att ha när jag spelar handboll, eftersom jag ibland får föraningar om var folk ska skjuta. Typ vid straffkast. Vissa matcher tar jag alla straffar, bara för att jag vet var dom skjuter. Inte tror, utan VET. Det är en konstig grej, jag vet, lite läskigt ibland men jag tror det är värre för andra än för mig. För det är ju inte normalt, tror jag inte iaf.

VM!

Hörrni, ni har väl inte missat att det är handbolls-vm? Imorrn börjar Sverige, mot Kuba klockan 18.30. Be there or be square.

Blääähäää

Jag tror inte ni fattar hur jäkla nära det var idag att jag gick in till chefen och sa upp mig, bokade en enkelbiljett till Sydney och bara struntade i allt. Men sen tog jag mig samman och insåg att det kanske inte var lösningen på alla världens problem, så jag nöjde mig med att ringa Patrik och prata om ingenting i en evighet.

Och den här grejen med schema som jag hyllade förr kan ju bara ta sig. Den här veckan skulle vi slutat 17.30 varje dag, men i helvete att vi haft så mycket att göra! Idag var vi (vi som är snabba, inte segpropparna) klara 12.45, men vi fick ju inte gå då så då var det bara att hitta på något att göra. För min del slutade det med 20 minuters datorfix, 10 minuters lunch och en liten promenad till godisaffären.Och sen tillslut lite nytta, men väldigt lite. Men 15.40 fick vi gå iaf, efter att chefen och arbetskamraterna tagit livet av Dymon (jag skojar inte, den var i tusen bitar efter att först blivit mosad av en lastpall, sedan påhoppad av ett gäng grabbar och slutligen sönderslagen av Jens, som själv blödde både här och var efter den kampen). Undrar vad IT-avdelningen säger när de får den, eftersom det var meningen att den skulle skickas dit för att bli reparerad. Jaja, det är chefens problem det.

Sen hade jag tänkt umgås med roliga människor idag, men dom skulle åka iväg över helgen och träffa andra. Jag som verkligen hade sett framemot att träffa Patrik idag, men icke då. Så då får jag väl göra det bästa av situationen och glo på tv istället, och gå och sova tidigt. Match imorrn, ska fan vinna den också.


Det är ändå ganska skönt

Idag har jag fått vara inne på jobbet, helt otroligt! Dom brukar alltid pina mig in i det sista, men idag var de snälla.. Undrar varför? Vad vill de att jag ska göra? Hmm..

Hur som helst ska vi egentligen sluta 17.30 idag. Stor chans. Vi är typ klara, och inte ens vår chef tänker tvinga oss kvar i två timmar. Rätt skönt, faktiskt! Så nu hinner jag faktiskt träffa Patrik en sväng innan träningen, lovely!

Goodnight, and goodbye

Ni anar inte hur mycket jag skulle vilja slippa jobba 7-17.30 varje dag de kommande två veckorna, för att istället umgås med världens bästa Patrik som luktar precis lika gott som vanligt och är precis lika brun. Men får jag det? Icke! Jag måste pinas på ett skitjobb (som jag förövrigt slutar på efter sommaren, tjoho!), jobba helvetespass och lida lite mer.

However så är jag fortfarande lite sjuk, men bättre än förr. Igår somnade jag 18 (!) och de elva timmarna gjorde susen. Ska snart gå och lägga mig igen, är tröttare än tröttast.

Förresten så blir det inget Turkiet. Däremot blir det Tunisien. Vi åker den 17 maj och kommer hem den 31, love that!

Överanalyserar

Jag märkte att jag som vanligt skrev väldigt mycket om matchen, sånt som kanske inte är intressant för er icke-handbollsnördar. Om det finns sådana som läser. Tänkte sammanfatta lite så ni inte behöver läsa hela analysen, here it comes:
VI VANN!

Så, då vet ni det!

Jorå, vi kan vi med!

Äntligen äntligen kom första segern för säsongen (och för i år som jag tänkte säga, men det är svårt att ha vunnit något tidigare eftersom det var första matchen '09)! Härnösand åkte vi på storstryk mot sist, visserligen var domarna värdelösa den matchen men vi var inte heller särskilt bra. Eller vi var bra, men saknade det sista och sen blev det frustrerat när de näst intill fick döda oss utan att få något för det. Men men, idag var det bättre! Domarna höll ganska hög nivå (vissa grejer var iofs helt galna, men det var åt båda håll så det var ju lugnt) och vi lyckades fokusera på rätt saker. Det absolut bästa var att trots att vi låg under med 3 i halvlek och en bit in i andra, så orkade vi fortsätta kriga och gjorde dom ängsliga istället. Sen fick dom en utvisning vilket förstörde hela deras spel, och vi kunde göra 8-0 under en period och spelade hem matchen. Helt sjukt skönt, framförallt med tanke på att vi fortfarande inte spelade på topp, vi har ytterligare en växel att lägga i! Så nu kära motståndare, nu är vi på G, akta er.

Men däremot mår jag kasst. halsen kliar, febern stiger, hostan kommer och nästan rinner. Trots det spelade jag faktiskt ganska bra, inte så bra som jag kan vara med jag är nöjd ändå, med tanke på förutsättningarna. Jag har dock näst intill tappat rösten och låter som en kråka när jag pratar och skriker, vilket ledde till att både mitt lag, motståndarna och domarna skrattade åt mig. Men det tar jag.

Tanken var ju att jag skulle träffa Patrik ikväll, men jag orkar inte, jag känner bara för att sova (förlåt hjärtat!). Vi ska ses imorgon istället, jag längtar!

Jag skulle ju sova

Tanken var att jag skulle gå och lägga mig tidigt för att sova ut ordentligt, men har jag gjort det? Nej då. However så tänkte jag faktiskt gå och sova nu, men måste bara berätta om min nya pärla som kommer i februari.
Jag har ju kanske nämnt att min telefon är lite mongo (min älskade kära mobil, vi har haft många roliga stunder ihop). Den slutar ju fungera när det är kallt ute, och kopplar bort sim-kortet då och då bara för skojs skull. Och att lyssna på walkmanen är ju nästan helt omöjligt, eftersom den bara vill starta om sig hela tiden. Plus att högra hörnet på tuch-displayen är lite dum och inte fattar när man trycker där. Vilket är lite jobbigt eftersom jag måste krångla när jag ska fixa lite funktioner.
Det jag skulle komma fram till är iaf att jag nu beställt en ny mobil, jag har velat fram och tillbaka men tillslut stod det mellan några modeller, Nokia N85, Nokia N71 eller LG Viewty. Men som från ingenstans kom Nokia 5800 och stal mitt hjärta, så den blev det! Däremot släpps den inte förrän i februari, stackars jag. Men som man säger, den som väntar på något gott...

Mahat!

Vet ni vad? Jag är apsugen på thai/kinamat. Undrar om jag ska tvinga killarna imorgon att äta det med mig, risken är dock att Patrik vill ha makaroner och köttbullar. Enligt honom har han inte ätit det på evigheter, och det var väldigt viktigt att äta imorgon. Tönt.

Sen hade jag ju tänkt bojkotta Let's dance, eftersom hyperlöjliga BB är med. Jag tål inte den människan! Kan inte tv4 ta med nån riktig kändis istället, typ som Håkan? Fast det är sant, Håkan skulle aldrig ställa upp i sån här skit. Men det jag skulle komma till är att jag råkade zappa förbi precis när Morgan Alling dansade, och det var ju urbra! Jag har ju alltid haft en liten chrush på Morgan, ända sen barndomen och Tippen (med Lasse och Morgan, världens bästa sommarlovsmorgon!). Och sen blev jag kvar, och jag har iaf fått mina favoriter. Morgan såklart, och så Laila Bagge och Mojje. Visserligen har jag inte sett så mycket mer än dom och nån till, men ändå.. Dom tre kommer jag heja på, trots att jag inte kommer titta (iaf inte så länge geeken är kvar, sen kanske).

Och halsen är inte bättre, tackar som frågar. Däremot var det väldigt skönt att duscha varmt över bröstkorgen, trots att det fick mig att hosta upp en hel del slem. Men det gjorde det lättare att andas! Kanske dags att leta upp astmasprejen, tror nog den skulle hjälpa en del..

Och så blev det fredag tillslut

Som jag längtat efter denna fredagen! Varför? För att det är den dagen då bästa Patrik återvänder till Sverige! Trodde jag iaf. Men nu var det tydligen så att nåt flyg någonstans var försenat, så han (och hans kompis Matthew) kommer inte förrän imorgon. Blä! Men men, det finns inget annat jag kan göra åt det än att gnälla lite. Men imorgon kommer de iaf! Love that.

Jaha, hur har det gått att jobba då? Jorå, det går väl bra. Dock var det -10 när jag jobbade i onsdags och det gav mig något skit i halsen, så nu hostar jag som en galen, vilket inte är så roligt eftersom det gör rejält ont i halsen. Och nu har jag hostat sönder rösten också, det låter som om jag skulle vara storrökare eller så. Men förrutom det så mår jag bra, har dessutom fått köra moppe två dagar i rad vilket är riktigt skönt.

Nej hörrni, om man skulle ta och göra något vettigt, typ kolla på handboll. Hare!

Jag vill inte

Jag skulle kunna ge vad som helst för att slippa jobba imorgon. Vad som helst! Jag vill ju bara ligga och sova halva dagen, gå upp vid tolv, äta frukost, träna, äta, träffa folk, sova. Tänk om jag kunde ha det livet! Jag skulle kunna offra nästan vad som helst för att få ha det på det sättet.

Men men, så bra har jag det inte. Och så åkte Blom tillbaks till Göteborg idag. Men det är bara tre dagar kvar tills Patrik kommer, oj vad jag hoppas att de tre dagarna går snabbt!


Det här känns ju bra

Jg har ju redan insett att 2009 kommer bli ett sorts mellanår, då det inte kommer ske något extra. Nu har även mitt horoskop bekräftat detta, och trots att jag egentligen inte tror på horoskop så känns det ju lite märkligt hur väl det stämmer in. Eller vad tycker ni?

KRÄFTAN - Du vågar ställa krav

Ett komplicerat, men givande år ligger framför dig. Du har kommit till en plats i livet där du är mogen att ställa nya krav, både på dig själv och på andra. Detta leder till viktiga förbättringar, men på vägen till dessa finns det en del kriser och svåra lägen att klara av.

Passa på att ladda i januari, för 2009 mjukstartar med en mysig, sexig månad utan bekymmer. Särskilt 10/1 är ett erotiskt datum som mycket väl kan bjuda på oanade upplevelser. I februari börjar mängden slit och bekymmer att trappas upp. Håll ögonen på dina mål; vissa konflikter är värda besväret, andra beror mest på stress och slitage. 24/3 är en riktig turdag, men i övrigt blir våren som sagt kämpig.

Sommaren kompenserar fint med massor av romantik och passion, och en hel del glada dagar. 12/7 är en utpräglad turdag, 17/8 är en riktigt bra dag på sexfronten.

Hösten och vintern blir lugnare, dina mål är nu i sikte och du är troligen också nöjd med de saker du redan har uppnått, både i kärlekslivet och på andra plan.

Jaja, det är väl bara bita i det sura äpplet och gå vidare. Det kan ju inte bli allt för mycket sämre än '08.


Eh, ursäkta

Jag är lite ur fokus just nu, alla dessa lediga dagar har vänt upp och ner på mitt huvud. Så nu undrar jag, visst är det måndag idag? Och visst är man ledig imorgon? Det är röd dag va? Jag fick en känsla i magen om att jag är helt fel ute, att jag borde gå och jobba imorgon. Men så är det inte, eller? Bäst jag ringer Erik och frågar, han brukar ju ha koll på sånt här.

Disney on ice

Yehey, Disney on ice blev det alltså i år igen, dock var den inte lika bra som förra året. Förra året var det ju nästan alla Disneyfigurer med, nu var det Disneyprinsessorna bara, och det var inte alls lika roligt. Men det är en fascinerande show, dom är grymma åkare! Systerdotter fick även hälsa på flera av åkarna, däribland Musse, Mimmi och han Johan Lindqvist från stjärnor på is. Hon var lycklig, hon älskar prinsessorna!

Och på fredag kommer Patrik! Och jag längtar nästan ihjäl mig..

Hörrninini, en fråga!

Kära vänner, fiender, eller vilka ni är som läser detta, jag har en fråga till er. Det är så att en bekant till mig har bokat en resa till Turkiet, Alanya, två veckor med avresa den 13/5 från Arlanda, men dom har fått förhinder och kan inte åka. Nu så har jag fått frågan om jag vill åka istället, och vem är jag och banga? Men grejen är den, det är två platser. Så, vem vill åka med mig? Kom igen nu, två veckor i Turkiet för drygt 3000 kr! Med ett najs hotell nära centrum, frulle och allt. Och så mitt sällskap! ;) Skämt åsido, skulle ni tröttna på mig så är det två hotellrum bokade, så ni slipper från mig. Fast vem tröttnar på mig? ;D

Och Blom, jag vet att du vill, men jag måste ju ha nån reserv om du inte kan ju ;)

Typiskt jag

Här går man upp kvart över sex, trots ledig dag och allt, och är skittaggad för att åka och sola och gymma. Vad händer? Jag glömmer plånboken! Detta kom jag på när jag stod och väntade på bussen, och det fanns ju ingen chans att jag skulle hunnit springa hem, hämta plånboken och sen hunnit tillbaka.. Crap. Så nu får jag väl gymma i eftermiddag istället, och sola imorgon.

Och för er som undrar varför jag bara inte åker nu så beror det på att jag ska på Disney on ice med min systerdotter. Snälla moster som bjussar på sånt här najs, inte konstigt att hon älskar mig. Och det är absolut inte för egen vinning jag går på doi, jag är ju inte barnsligt förtjust i Disney. Nej då.

Lite söndagsshopping

Jag har ju sagt att jag inte ska shoppa så mycket, men jag var tvungen idag. Ellos har en sjuk rea med en massa billiga kläder, och jag kammade hem fyra tröjor, en klänning, en bikini, 10 par trosor (säg inget...), en hårfön och nessessär för 400 kr. Sjukt billigt! Så här bjurrar jag på lite bilder, bara för er.

Två av denna, en olivgrön och en vinröd.


Två av denna, en blå och en grå.


Bikini.


Och det bästa till sist, världens finaste klänning (och världens fynd, endast 70 kr!)


Great, nu har ni fått se det. Nu ska jag kika lite på handboll och vara osocial, eftersom ingen verkar vilja prata med mig på msn eller på telefon. Later!

Nyårslöften

Hej hå alla, nu tänkte jag dra mina nyårslöften (jag vet att jag är lite sen, men jag var tvungen att tänka).

- Söka nya jobb, förhoppningsvis få något bra
- Spara spara pengar
- Åka utomlands
- Träna som en galen
- Fundera ut hur jag vill göra med handbollen
- Bestämma mig för när jag ska börja plugga


Bra löften tycker jag, de kan jag nog uppnå!

Iskallt!

Faktiskt, så tycker jag det är lite jobbigt när det är så här kallt. Men i fredags var det faktiskt inte -11 som de lovat, det var bara -9. Jag är glad att mina fingrar inte ramlade av.
Imorgon ska det bli -12. På måndag -15. Jag känner mig jättetaggad för att springa, verkligen, men jag måste. Så underställ, dubbla sockor, tjocktröja, halsduk, vantar och pannband, så klarar jag nog mig. Och så får jag väl springa lite extra snabbt, så jag håller värmen.

Tv-time!

Nu ska jag se på körslaget, för första gången faktiskt. Jag har helt missat detta, vad är grejen med programmet? Vad går det ut på? Hur avgör man vilka som är bäst, alla låter ju typ likadant? Well well, en kompis lillesyster är med och jag har lovat att titta! Så hejja Nannes lag, trots att jag aldrig hört dom ;)

Och så kan jag göra en sammanfattning av dagen: Solning, gym, myslunch, bästa vännerna, chokladbollar, handboll, tv. Bra dag!

En lååååååååååång lista

  • Vilken svordom använder du mest? Crap, om det räknas som svordom. Annars så är det väl djävla/djävligt
  • Äger du en iPod? Jadå
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05.05 & 05.15 om det är jobbdag, annars inte alls 
  • Hur många resväskor äger du? Två, en stor rullis och en liten rullis
  • Använder du flip-flops? Absolut, love it!
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Ica 
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ja, det är klart jag tar bilderna! 
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Hmm.. På bio var det Burn after reading, på tv vet jag inte.. Såg lite på ET igår, det var väl det. 
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän, lätt! Gärna flera vänner :) 
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Första? Det är nog nya skor. Sen skulle jag investera i en lägenhet, körkort, bil, långresa, kläder osv. Hoppas jag vann mycket! ;)
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Oh ja, många gånger!
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Det gör jag, har extremt svårt att somna ibland
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen CD-spelare!
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Håkan såklart 
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja, men det kan jag ju inte avslöja! 
  • När var senast någon stötte på dig? Igår, en grabb som inte fattat än att jag inte gillar honom
  • Vad åt du till middag senast? Pasta carbonara
  • Använder du huvtröjor? Ja, det är mysigt. Min favvis just nu är Musse Pigg-tröjan
  • Kan du vissla? Det är klart! och jag kan nästan busvissla med
  • Vem var den senaste som ringde dig? Erik
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergochdalbanan, helst Balder på Liseberg 
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, jag är nog en sån människa som folk pratar om
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Verkligen! Disneydags varje fredag med popcorn och päronsoda 
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Tyresö centrum är väl sådär, finns H&M, Lindex, sportaffär, sånt som behövs.
  • Hur många syskon har du? Fyra halva.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland, beror på vem det är. 
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen, jag är ingen replikmänniska..
  • Äger du några band t-shirts? Hmm.. Jag vet inte faktiskt..
  • När flög du senast? Long time ago!
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? Två just nu, fler ska fixas 
  • Läser du för skojs skull? Ja, mest hela tiden. Denna vecka har jag läst två Harry Potter och två andra böcker 
  • Pratar du några andra språk? Engelska, lite tyska, lite norska
  • Diskar du din egen disk? Haha.. Jodå, ibland så!
  • Har du gråtit offentligt? Ja, det har hänt ett par gånger
  • Har du en stationär dator eller en laptop? En laptop of course 
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Alltid är väl att ta i, men ibland
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? En tatuering är planerad 
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Egentligen, eller så delar man. Men tjejen ska inte bjuda, det är inte rätt 
  • Kan du kasta macka? Det är klart, har man vuxit upp på landet så
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nopes
  • Vad har du med dig in på bion? Lärre, godis, sällskap!
  • Vem var din favoritlärare och varför? Einar på högstadiet, han lyckades lixom nå ut till alla och vi lärde oss faktiskt saker. Och så Roberto, Niklas och Marcus på gymnasiet, dom var grymma!
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, inte vad jag vet iaf..
  • Vad har du för väder? Mörkt, iskallt och lite snöigt
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Handboll (haha, jag hade det faktiskt som ämne), matte och IT
  • Gillar du att flyga? Det är något av bästa som finns!
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Förståelse
  • När sov du senast på golvet? På nyår somnade jag faktiskt på golvet, det var skönt där. Och nej, jag var inte full.
  • Vilken är din favoritdrink? Ingen alls!
  • Gillar du din boende-situation? Nej, men jag försöker förbättra det
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? För att fungera normalt vill jag helst sova minst 8-9 timmar, men det går att jobba efter att ha sovit fem. 
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland så är de det, ibland inte. 
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte kalorier, däremot kolhydrater (just nu iaf)
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21, bara drygt 6 månader kvar :)
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jo, det är jag oftast 
  • Vad var det senaste du åt? Naturgodis, lite chokladdoppade bananer
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag skulle nog säga motsatta, eftersom de flesta av mina närmaste vänner är killar. Men jag kommer bra överens med tjejer också 
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning
  • Gillar du senap? Usch nej!
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ibland är det "bit ihop, du klarar det!", ibland är det "lägg dig och sov bort resten av livet, det kommer ändå aldrig bli bra".
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, jag vill! Så om ni vill ge mig en rolig 21 års-present, ge mig det :) 
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Marty (giraffen) i Madagaskar. Lite klantig, lite hypokondrisk sådär. Precis som jag 
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Yes, kirrade lite julklappar därifrån (billigt var det!) 
  • Tycker du om att krama folk? Ja, det är mysigt
  • Skulle du säga att du är trendig? Njae, det vet jag inte
  • Äger du en digitalkamera? Ja, men den används på tok för lite! 
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ehm.. Ingen?
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nja, det beror på vem det är. 
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Harry Potter (säg inget, jag vet), Snälla pappa, nej, och så en hög med andra böcker som jag inte kommer på just nu
  • Vad är du allergisk mot? Pälsdjur, pollen, klor, en hel del mat, starka lukter, viss smink osv.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, borde jag det?
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Om mina syskon hade fått bestämma: Harald (efter Harald blåtand). Annars vet jag inte
  • Vem av dina bloggläsare vill du helst veta allt detta om? Alla såklart!

  • Fredag fredag, härliga fredag

    Helt otroligt skönt med fredag, trots att jag (och alla andra på jobbet) gått runt hela dagen och trott det var måndag. Upp och nervänd vecka har det varit, minst sagt. Massa skitkataloger, H&M och Ellos, vilket gav min post en totalvikt på drygt 400 kg. Men nu är det ledigt i fyra dagar, skönt!
    En ny grej vi börjat med på jobbet är schema, förrut har vi jobbat tills vi varit klara, vilket kunnat bli tolv eller halv sex. Sen har dom lixom kvittat tiden (vi har haft "ordinarie" tid mellan 7-15.30), så om man en dag slutat 14.30 och nästa 16.30 så är det jämnt. Om ni fattar. Nu däremot så kan de inte göra så längre, vilket innebär att om det på mitt schema står 14.30 och jag jobbar till 14,45, så får jag 15 mins övertid. Som ett normalt jobb. Och idag stod det 14.45 på schemat, och jag slutade 15.25, och jag fick 40 mins övertid (i vanliga fall skulle jag inte fått det, eftersom jag slutade innan 15.30). Najs shit, jag tror jag gillar det här nya systemet, jag kommer håva in stora pengar på övertid.

    However, så åkte jag och kirrade nytt gymkort efter jobbet, och billigt blev det. Tack vare lite jobbrabatter och så så kostar det bara 200 kr/månaden, bra pris! Gymmade lite ben också, tog i så jag nog inte kommer kunna gå imorgon, men det gör inget. Imorgon ska jag sola och gymma lite armar, och på måndag ska jag börja med LCHF-metoden. Dvs inga kolhydrater, massa proteiner och fett. Wish me luck, det kommer behövas!

    Kaaallt!

    Jag trodde jag bodde i Stockholm, Sverige, ett ställe där växthuseffekten gjort så vintern är varm och snöfri. Tji fick jag. Just nu har vi -5 grader, imorgon ska det bli -11. Kul väder att jobba i! Underställ, fleece, mössa och vantar, here I come. Men ingen snö är det, bara en massa frost överallt. Det är lite synd faktiskt.


    Gott nytt år på er

    Ja, som ni kanske förstått så var det inte jag som lovade en massa saker igår. För inget av det som lovades kommer att genomföras (förrutom Bloms löften kanske), så ni som hoppats på mig och Erik kan ju sluta hoppas nu. Men lite roliga löften var det ändå, trots att allt bara gick ut på att Blom skulle få det bra :)

    However, gårdagen var najs trots att jag däckade först av alla (oväntat). Lite mat, lite singstar, lite raketer, ett enkelt recept på en lyckad kväll. Dagen har bestått av en långprommis runt Söder, eller runt nästan hela Söder iaf, och sedan lite mat. Pizza för vissa, sallad för oss nyttiga. Nu ska jag slänga mig i ett varmt bad, tvätta håret och klippa tånaglarna. Hare!

    RSS 2.0