Jag ska förklara hur det fungerar

Jag är sjuk. Så där vidrigt sjuk så jag knappt orkar gå upp. Eller det var en lögn, jag tar mig upp och runt i lägenheten, men jag har feber, ont i halsen, ont i kroppen, hostar och låter som en kratta. A sa att det lät som jag dragit i mig sju flaskor whiskey eller nåt, och jag är beredd att hålla med. Jävligt bra dag för att ringa viktiga samtal på. Men så kan det gå, det är bara förklara att jag inte låter så här i vanliga fall så ska allt flyta på. Hoppas jag.
Anyway, hittade en skylt som visar exakt hur mitt jobb fungerar. Vi ger alltid 100%, oavsett.
And that's how we do it.

Kan det vända nu?

Dom säger att det blir varmare, sånt gillar jag. Dom säger att det blir ljusare, sånt gillar jag. Dom säger att dom är intresserade, sånt gillar jag. Nästa vecka får jag veta, och tänk om det blir som jag vill! Men jag ska inte hoppas för mycket, då blir jag bara besviken. Men vi håller tummarna!

Energi?

Jag är helt slut som människa. Orkar inte ens ta mig ut och träna, vilket är ovanligt för tillfället. Har därmemot fått tillbaka aptiten och äter som en galen, vilket inte är bra när jag inte orkar träna. Livet är bra konstigt ibland.

Och det är konstigt hur mycket man kan sakna nån när man inte har den nära, och tröttna när den väl är här. Eller tröttna är fel ord, men lixom få för mycket. Om ni förstår. Men kärleken är starkare än någonsin, även om jag inte visar det. Jag är bara helt tömd på energi.

Utbildningar är däremot något jag tycker om. Var på en idag vilket resulterade i att jag bara behövde jobba i tre timmar, ska på en ny 7-9 mars vilket betyder att jag missar posttoppen vi har på jobbet. Buhu, stackars mig. Eller inte. Annars är jobbet kaos just nu eftersom folk inte gör det dom ska, och det slutar oftast med att jag skäller på nån. Eller bara blir arg och struntar i allt, låter dom sköta det själva. Det sistnämnda brukar inte vara en bra idé. Men men, snart kanske det är slut ändå. Vi får väl se...

Tillsammans är vi oslagbara

Att jag älskar honom mer än något annat vet jag. Att jag vill spendera resten av livet med honom har jag insett. Men vad han känner för mig har jag inte varit säker på, men när han igår frågade om jag vill flytta ihop med honom slog hjärtat sjudubbla slag. När han senare även hintade om att han både vill gifta sig och ha barn med mig höll jag på att börja gråta av lycka. Det är vi för alltid älskling, så jävla klyshigt men det är så det känns just nu.

För det kommer bli så jävla bra

Jag har bestämt mig, och den här gången är det allvar. Och jag längtar! Ska bara spara ihop lite pengar först, sen sker det. Vad? Det får ni reda på senare!

I don't give a fuck

Sämsta alla hjärtans dag ever. Men jag borde inte haft några förväntningar, det var dumt av mig..

I don't want to do this anymore

Som ni ser försvann dagsinläggen. Det blir inget av det, jag känner inte för att lägga ut mitt liv så som jag tänkte göra. Det är okej va?

Alla hjärtans dag idag, första gången jag faktiskt har ett fast förhållande på denna dag. Får se om det gör någon skillnad. Jag hade iaf gömt godis och ett kort med en kärleksförklaring i hans väska imorse, så lite romantisk är jag iaf.

Annars då? Jag har insett att jag har problem men jag vägrar göra något åt det. Jag mår som jag tidigare sagt bra såhär och jag vill inte att någon lägger sig i. Inte ens älsk kan få mig att ändra mitt beteende.

Mind your own business

Nej, jag har inte ätstörningar, okej? Låt mig vara, jag mår bäst när jag gör så här. Annars skulle jag ju inte göra det. Idioti.

Jag orkar lixom inte vara jag längre

Helst av allt skulle jag vilja dra täcket över huvudet och aldrig mer komma fram. Jag mår inte bra! Men det är bara bita ihop, tillbaka till jobbet imorgon och in i ekorrhjulet.

Sprang idag oxå, har inte sprungit på en vecka eftersom jag knappt kunnat gå utan att ramla. Skrapade ihop 1,4 mil idag. Med en snittid på 5,11 per km. Det går bra nu, på nåt plan iaf! Skulle egentligen gått tillbaka en vecka i träningsprogrammet eftersom jag haft en veckas uppehåll, men tror inte jag behöver det faktiskt. Kondisen är ju lika bra som förr.

Har även bokat en kryssning till mig, syrran och kidsen, var ett tag sen vi var i Finland så det var på tiden. Åker sista helgen i mars och det kommer bli underbart. Behöver verkligen komma bort, även om det bara är för en helg. Helst skulle jag åka till solen, men det finns det inte tid för just nu, så det får bli senare. Blir nog ett besök på solarieöarna istället för att få lite d-vitamin i kroppen.

Nu ska jag dö i soffan, mina vader är typ två centimeter långa så jag har lite problem att gå. Får se om det blir nåt sällskap ikväll, man vet ju aldrig hur pass bra man har det.

Och så blev det fredag igen

Mår faktiskt way mycket bättre idag än jag gjort tidigare i veckan. Men ska ändå ta och pallra mig till läkaren idag, har lovat hjärtat det så då får jag allt ta och göra det oxå. Fast jag egentligen tycker det är grymt onödigt. Men men, lovat är lovat! Får se om jag kan få något svar på varför jag svimmat och ramlat i tid och otid, men har en känsla av att svaret kommer bli: "men du mår ju bra, hejdå". Min erfarenhet av läkare helt enkelt.

Funderar på att köpa en ny leksak idag oxå. Min mobil mår inte så bra efter ett par fall (kast) i golvet så jag tänkte köpa en ny, en Samsung galaxy. Är den bra tror ni?

Sen har jag insett att jag älskar A helt sjukt mycket. Han fyller mig av så mycket känslor så jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Jag älskar att se på honom, röra vid honom, lyssna på honom. Jag älskar att han ligger bredvid mig när jag vaknar på natten, jag älskar när han överraskar mig med saker eller bara med ett kärleksfullt sms, jag älskar när han står och väntar på mig utanför jobbet. Jag älskar att träna med honom, jag älskar att ligga i soffan och äta godis med honom, jag älskar att bara vara med honom. Jag trodde faktiskt inte att det skulle hålla så här länge, men nu har det snart gått åtta månader och jag är kärare än nånsin. Jag älskar dig.

I en perfekt värld skulle jag må bra

Igår var en sån där dag då jag inte kände mig 100. Lite konstig i huvudet, seg i kroppen och allmänt hängig, förstå hur skönt det var när klockan slog 15.30 och jag fick gå hem från jobbet. Vi hade hur mycket som helst att göra på jobbet då vi hade fem sjuka, vilket inte direkt bättrade på min status. På väg hem från jobbet sen så ramlade jag två gånger, ville helst skylla på att det var halt men jag har insett att det nog inte var det. För när jag sen kom hem svimmade jag i duschen. Underbart. Men som vanligt vägrade jag inse att jag nog inte var i topptrim, utan jag låtsades som allt var som vanligt och att jag mådde bra.

I morse ramlade jag en gång på väg till pendeln (sov hos älsk och orkade inte gå upp samtidigt som honom så det blev pendel för ovanlighetens skull), men jag skyllde återigen på att det var halt. Det faktum att det svartnade för ögonen precis innan valde jag att inte se.
Men när jag senare på jobbet vurpar två gånger med moppen för att huvudet är helt borta och senare svimmar i en trapp insåg jag att något var fel. Så då var det bara rulla in på kontoret och gå hem, vilket bara det var en smärre kraftansträngning. Promenaden hem tar annars 10 min, idag tog den 25. Inte riktigt kry då? Nu blir det till att vila resten av kvällen, och om jag inte mår bättre imorgon blir det en tur till los doktores. För svimma här och där funkar inte riktigt.

RSS 2.0