det finns en stjärna på himlen som lyser starkare än de andra

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, A är världens bästa. Inte nog med att han får mig att må bra, känna mig trygg och se livet från den ljusa sidan, han skämmer även bort mig. I onsdags när vi kom hem från jobbet väntade en överraskning på mig. Och inte vilken överraskning som helst, utan en resa till Barcelona! Och inte nog med det, när vi är där ska vi gå och se Barcelona-Kiel, två av världens bästa lag! Jag tror inte ni fattar hur glad jag är, det är bara så underbart. Och att sen få åka med världens bästa gör inte saken sämre.

nu är packningen i full gång iaf, på måndag kommer jag in i nya lägenheten och nästa lördag går flyttlasset. Men det är galet hur jobbigt det är att ståda ur en lägenhet, jag har verkligen samlat på mig mycket skit! Men det är så värt det, kommer bli så skönt att flytta.

lördag? söndag?

Nyligen hemkommen från bio, var och såg the social network, en mycket facinerande film. Värd att se, kanske inte på bio men väl på dvd! Nu är klockan dock jättemycket så det är nog sovdags... Så fort A kommer hem iaf.

Annars så är jag lite sjuk igen, halsen strular och jag har hostat bort allt som skulle kunna kallas röst. Inte najs! Men men, det är bara leva med det...

Men du, du verkar ha egna regler i det här! Tro inte att jag inte vet, jag är inte dum... Gör du gör jag, du förtjänar att känna det jag känner.

'couse there is no one like you

Måndag var det. Ingen pigg måndag direkt, trött som en koala är jag. Kan bero på att jag hade match sent igår och har svårt att sova efter matcher, och sen gick upp alldeles för tidigt imorse. Kan vara det va? However så gick matchen inte hela vägen, vi borde vunnit men tack vare några lite underliga domslut där vi fick ett rött kort och två utvisningar på fem minuter så förlorade vi. Crap. Men ett måls förlust mot de som leder serien är väl inte allt för dåligt? Och att sen läsa det här: "jag vill på inget sätt ta ifrån Westis målvakt något... hon var tamef*nemig helt fantastisk idag" är ju inte helt fel det heller. Jag hade en bra dag igår! Vi hoppas på det imorgon oxå, ska till Västerås och spela match mitt i natten. Känns som jag kommer vara totally död på onsdag.

Annars då? Jodå, livet rullar på. Inte långt kvar tills jag flyttar nu, underbart! Samtidigt väntar jag på bra besked från jobbet som kommer göra flytten ännu bättre. Typ. Och så är det Håkankonsert snart oxå, kan inte bli bättre.


Mer choklad åt folket!

Jag har världens bästa pojkvän som vet hur man får mig på riktigt bra humör. Igår tog han nämligen med mig på chokladfestivalen! Och alla som känner mig vet ju hur galen jag är i choklad. Idag mår jag dock lite illa, och tänker inte äta choklad mer i hela mitt liv. Eller inte idag iaf. Men en mycket bra gårdag var det!


Och så har jag fått flera bra besked från jobbet oxå, ser ut som det blir ljusare där! Livet är bra härligt just nu.


Åh, jag vill inte mer

Jag väljer att ignorera sanningen, iaf för nu. Jag hittar på en egen sanning eftersom jag inte orkar med hur det egentligen är, jag vill inte att det ska vara så. En dag lär jag ändå behöva ta tag i det, men då är jag förhoppningsvis förberedd...

braig helg för en gångs skull

Trots att handbollen går åt helvete hade jag en brabra helg. Lek och bus med jobbet i fredags (femkamp, mitt lag vann!), handboll och bowling i lördags, en dag ute på bästas land igår med sol och fiske. Fick inge fisk dock, men det var galet mysigt där ute. Fler sånna här helger åt folket!

Något som däremot är kaos nu är min mage. Har haft problem ett tag, får ont när jag äter och anstränger mig, men idag spårade det helt. När jag var ute och delade post cyklade jag upp för en backe, och när jag kommit upp spydde jag. Riktigt härligt! Så då gav jag upp och cyklade tillbaka till jobbet, och när jag kom in spydde jag en gång till. Bra där magen. Så nu är det jag som blir hemma från jobbet ett par dar, borde även besöka doktorn men det vill jag inte.. Kan ju hända att det faktiskt är nåt allvarligt fel på magen, och det vill jag inte veta om.

RSS 2.0