nytt jobb!

Idag sa jag upp mig från jobbet, känns galet. Slutar i slutet på oktober, men börjar på nya jobbet redan nästa helg så jag kommer jobba dubbelt ett tag. Hur som helst, det känns riktigt bra nu!

She's alive!

Ja, jag lever! Nätt och jämt. Förkylningen från helvetet dök upp lagom till att jag blev kallar på anställningsintervju på ett jobb jag verkligen vill ha. Men det är bara trycka alvedon, halstabletter och nässpray så ska det nog gå bra!

Annars händer inte så mycket i livet, det rullar mest på och är som det är. Har senaste tiden avverkat ett par konserter på Grönan, däribland Håkan, vilket var grymt. På fredag är det Maggio och sista grönanbesöket för i år. Om dom inte får för sig att ha julmarknad i år igen, för i så fall lär det ju bli ett besök då oxå.

Flytt är oxå på G, om allt går som jag vill (vilket det iofs aldrig gör så jag ska inte hoppas för mycket) så flyttar vi 1 november. Men som sagt var, det blir ju aldrig som jag vill. Och ja jag är fortfarande löjligt kär, har börjat tro att man faktiskt kan hitta den rätta även genom jobbet.

Så mycket mer får ni inte nu, men jag återkommer. Förhoppningsvis.

RSS 2.0