Snart är även 2011 slut.

Jag har blivit värdelös på att blogga men det finns lixom inte tid till det just nu. Inte kraft heller. Men nu när jag för en gångs skull är hemma (borde egentligen börja packa flyttlådor, men det är trååååkigt!) så tänkte jag försöka mig på en sammanfattning av året. Kanske en lista oxå, vi får se vad som händer!
2011 började med att jag bestämde mig för att få grym kondis. Handbollen låg ju lite på is (spelade bara matcher, tränade inget) så jag kände att jag behövde träningen. Och det gick bra, lyckades springa milen på 49 minuter. Att komma under 50 var ju mitt mål.
Jobbet började strula, riktigt rejält, och efter att ha fått ätstörningar och en depression blev jag förflyttad på jobbet. Vilket inte var det bästa, eftersom jag mådde ännu sämre på det nya kontoret. Men eftersom jag för tillfället har en chef som inte bryr sig om sina anställda så är jag kvar, mår piss och har ångest över att gå till jobbet. Men jag får ändå inte byta kontor..
Lite resande blev det oxå. I maj åkte jag och hjärtat till Turkiet. Och den semestern var välbehövlig må jag säga! Bara sola, bada, äta gott och njuta i en vecka, kunde inte haft det så mycket bättre. Sen åkte vi en kortis till Tallinn, var borta ett par dagar och bara tog det lugnt där med. En mysig stad, lite som Stockholm men mycket mindre. 2012 verkar det dock inte bli någon solresa, däremot åker vi till London för att se OS! Hur jävla grymt är inte det?
Under sommaren började vi prata lite om att flytta ihop, och letade lite löst efter en möjlighet för mig att byta min lägenhet mot en annan. Det gick dock väldigt dåligt och tillslut betämde vi oss för att köpa, vi tittade lite på radhus och lägenheter och tillslut hittade vi vårt guldkorn, en stor tvåa i Hökarängen. Inflytt är den 13e januari, så det är inte långt kvar nu, längtar nästan ihjäl mig! (men inte efter att behöva packa ihop min lägenhet..)
Annat då.. Efter lite velande bestämde jag mig för att lägga ner handbollen, det funkade helt enkelt inte fysiskt med jobbet och tränandet. Och eftersom jobbet är det som ger pengar så var det handbollen som fick stryka på foten. Lite synd, men snart kanske jag gör en comeback.
2011 var även konserternas år, jag tror jag aldrig varit på så många konserter som jag varit på i år! Har sett Håkan tre gånger, Oscar Linnroos, The Ark, Red Hot Chili Peppers, Sven-Bertil Taube.. Och säkert nån mer som jag glömt bort.
Ja, det var väl så mycket jag kommer ihåg från i år. Skulle jag komma på nåt annat så kommer det väl upp här nångång. När jag orkar. Nu ska jag försöka börja packa! Peace out dudes.

RSS 2.0