Jag har sommarkänslor

Idag var jag och handlade lite mat efter jobbet, och vad hittade jag då? Jo, jordgubbar! Dessutom, två för 25, det är svinbilligt. Så vem är jag om jag inte köper det? Så nu ska jag äta lite jordgubbar med grädde, och verkligen få igång sommaren här. Nu när vädret har kommit finns ingenting som kan stoppa våren och sommarens framfart!

Och jag mår bra!

Livet är faktiskt väldigt fint just nu. Vad det beror på har jag ingen aning om, men jag mår riktigt bra. Och fräknar har jag fått också, och det gör mig på ännu bättre humör. Jag tror det är vädret som gör det, och det faktum att det bara är 3,5 veckor kvar till Thailand. DET ÄR NAJS!

Det som däremot är mindre najs är det att jag nu har insett att jag kommer jobba hela sommaren. Hela jäkla sommaren. Hoppas det är bra väder hela sommaren, annars kommer jag få grymt mycket sjukdagar.


Hyperaktiv

Det är inte varje dag jag skriver typ en miljon inlägg, som dessutom är helt meningslösa. Men det blir så när jag sover dåligt, eller rättare sagt, inget alls. Shit pommes vad jag kommer sova gott i natt! Skoja inte.

Men det jag ville säga var att jag börjar känna en glöd inom mig, en känsla som jag inte haft på länge. Jag har slutat tvivla (allt för mycket) på mig själv och vågar ta chanser, jag inser att livet inte kommer krasha om jag gör något lite våghalsat. Det är starkt av mig. Jag är sjukt stolt över mig själv. Och gårdagen var ytterligare ett bevis på detta, jag vrålade Singstar på högsta volym, något jag aldrig trott att jag skulle göra. Iaf inte nykter (alltså skulle jag aldrig gjort det). Jag dansade även loss på dansgolvet, och jag kände mig långt ifrån så obekväm som jag brukar. Och så flirtade jag hejvilt med en massa killar, det har jag nog aldrig gjort! Blom, du skulle varit så stolt över mig! Hur som så känns livet lite mindre jobbigt just nu, vad det beror på vet jag inte men det är en skön känsla. Det är bara att ta vara på det nu, för jag vet att allt snart kommer vända.. Som det brukar. (Om flirtandet ledde någonstans vet jag inte, men man kan väl hoppas..;))

Jag funderar även på om jag ska ta och införskaffa i en mini-pc, det skulle verkligen vara najs. Men jag vet inte, får se hur ekonomin ser ut. Med tanke på att idioterna på jobbet vägrar ge mig rätt lön så blir det nog ingen dator denna månaden iaf..

Snöfanskap

Vem var det som kom på idén med snö? Tyckte den att den var rolig då? Inte så att jag inte tycker om snö eller så, det kan vara helt underbart på vintern, men nu är det snart april och då ska det fan vara sol och vårvärme. Snälla! Ge mig bra väder, nu. Tack.


Krafterna sinar

Efter en lite lagom prommis till affären och tillbaka känner jag att jag kanske inte riktigt kommer orka så mycket mer idag. Det blir nog bara till att se på handbollen (Bajen-Ystad) och sen ska jag nog sova lite middag. Måste orka se Robinson iväll, trots att det inte är så himla bra i år. Sen är det sovdags tidigt, eftersom jag ska upp relativt tidigt imorgon!

Förresten

Jag vet inte om jag nämnde det, men nu är det enbart drygt fyra veckor, 30 dagar, 720 timmar, 43200 min etc. kvar tills jag åker till Thailandet. Tack för det!

Yeheeey

Jag är sådär oförskämt pigg och fräsh som jag hatar när andra brukar vara, men jag förstår inte hur det går ihop eftersom jag var vaken 25 timmar igår och sov knappt 3,5 timmar i natt. Ändå känner jag för att göra något energiskt idag, kanske ta en löprunda, en långprommis och sola lite (solarium alltså, eftersom solen lyser med sin frånvaro). Hur som så hade jag roligare än på länge igår, först Singstar med laget (som jag ägde på of course), sen en skön utgång på Laroy, ett grymt överskattat ställe, med några lagkompisar och annat löst folk. Hemma vid kvart i fem, men så jäkla pigg så jag läste lite bok till sex då jag blundade lite till och från till halv tio. Och ändå alltså inte trött., jag som annars dör om jag inte får sova mina sju timmar. Något fel på mig? Tror det va!

Ne, nu måste jag göra något duktigt. Hejs svejs!


Ingen rast ingen ro

Den här veckan har varit kaos, riktigt KAOS! Allt började i måndags, när vi fick in mer än vad som var beräknat och vi hamnade efter. Sedan har vi legat efter hela veckan, idag lyckades vi dock komma ikapp någorlunda så det kanske blir en ganska bra dag imorgon. Förhoppningsvis.
Snön och kylan kan ju bara ta sig också, när kommer våren? Det är ju april snart!
Och så är jag arg på mitt jobb (eller på löneavdelningen), eftersom de missat min löneförhjning, igen. Och lagt in några konstiga obetalda semesterdagar trots att jag jobbat. Bäst för dom att det fixas till nästa månad, annars blir jag arg på riktigt.

Well well, nu ska jag ägna kvällen åt lite avslappning. Det kan behövas.


Det måste vara ett skämt

Ofta man frivilligt går upp halv sju en lördagsmorgon. Men tydligen gjorde jag det idag, bara för att slippa dela enirokataloger och istället coacha småttingarna. Första matchen är 08.30 (!), sen när får man spela så tidigt? När jag var liten fick man inte ens spela före klockan 09.00.. Jaja, jag får väl åka hem och sova efter matcherna, så jag orkar se Robinson ikväll. Ni missar inte det va? Bra där.


And the winner is

Vet ni, det är skönt att jobba korta dagar. Och det är skönt att få köra moppe ibland också, framförallt när det är lite post så man kan dra på lite extra. Men det skulle inte skadat med sol idag, varför kom den inte förrän efter att jag hade slutat? Dumt!

Jaja, imorgon slipper jag dela kataloger iaf. Jag hade tänkt lista ut någon bra bortförklaring till varför jag skulle slippa dela, men det behövde jag inte fundera på så länge eftersom Linda tyckte jag kunde hjälpa henne med våra småttingar istället. Egentligen skulle jag inte börja träna dom förrän i höst, men så tyckte vi det var lika bra att jag hoppade in nu, varför vänta? Så imorgon är det match, det blir kul!

Yes, det är grymt

Faktiskt så är det här väldigt kul. Synd att ryssarna inte har någon humor bara.

Mucho gusto

Ibland är det ändå lite skönt jobb jag har. Idag fick jag vara inne ("Men det är så fint väder Mikaela, jag vill dela! Kan inte du vara inne?") och det var rätt najs. Sen slutade vi 13,15, det är rätt najs det med. Så nu har jag hunnit köpa present till arbetskompis som fått barn, och ätit mat, och snart ska jag iväg och träna. Trots att jag är fett otaggad för det, skulle gärna stanna hemma. Iaf med tanke på att jag igår blev pissförbannad på mina lagkompisar (sen fick jag beröm av tränaren för att jag blev sur, hur ofta får man det?) Känner inte för att träffa dom idag igen, men jag ställer upp, trots att jag lär bli arg och irriterad idag igen. Jaja, nu är det bara en match kvar och sen kan man chilla lite från träningarna, ta hand om sig själv. Det blir bra det.

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody

Only for you

Som en känd (nåja) man sa: "I can't live with you, but I can't live without you".

Varför är det så svårt för?

Edward Cullen

Snälla, ge mig en pojkvän som Edward Cullen. Typ. Nej men allvarligt, skit pommes vad Twilight-serien är bra! Nu är tre böcker utlästa, bara Breaking dawn kvar.. Och så Midnight Sun, iaf den del som finns på internet. Sen är det bara att vänta på filmerna, snälla kom snart! Twilight har jag redan sett tre gånger, jag som aldrig brukar se om en film så tätt har sett Twilight tre gånger på fyra dagar.. Jaja, jag är ju inte normal.
Och förresten, Robert Pattinson (som spelar Edward Cullen) är ju helt fantastiskt vacker. Helt sjukt.

Hej hallå världen!

Nu är det bara sex veckor kvar! Tre "normala" arbetsveckor, sen fyra dagars jobb, ledig fyra dagar, jobba fyra dagar, och sen en sista vanlig vecka. Det kommer gå hur fort som helst, framförallt nu när vädret bara blir bättre och bättre! Snart kanske all snö är borta (igen), hoppas bara att det inte kommer något mer bakslag. Det är mars vädret, då brukar det väl inte snöa så mycket mer?

Igår var jag och presenterade mig och samtidigt spanade in mina nya barn, eller alltså dom jag ska börja träna nu. Och det ser lovande ut! Några var faktiskt riktiga talanger, trots deras korta handbollskarriär. Jag tror det kan bli bra. Sen har vissa även kritiserat mig för att jag tar ett nytt lag, och inte typ 12-14 åringar med lite erfarenhet, men jag tror det här är bättre. Då slipper man "Gör om, gör rätt", vi kan göra rätt från början. Det blir mycket bättre då.

Nepp, nu ska jag äta pannkakor. Och nej, jag är inte vuxen än.


Eh, ursäkta?

Men opera? Hur tänkte ni då?
Men ändå, det här kan bli intressant! Skulle vi skickat Ugglas skulle jag emigrerat (typ) men nu tror jag det kan bli en intressant tävling. Lite som när Lordi vann, vi skickar ett av de absolut sämsta och konstigaste bidragen och håller tummarna. 12an från Frankrike borde vi redan ha, något positivt iaf.

Blä.

Jag orkar inte längre. Det känns inte som om det finns någon anledning att fortsätta, varför ska jag kämpa? Det skulle vara så mycket lättare att bara försvinna, bara strunta i allt, bara ge upp. Är det okej om jag gör så? Eller faktiskt, jag bryr mig inte om vad ni tycker, vill jag ge upp så gör jag det. Och nu är det jävligt nära, det är en sak som är säker. Men det finns en sak som ändå håller mig kvar, och nu är det bara sex veckor kvar. Men blir det inte bättre efter det, då kan jag inte lova att jag orkar försöka länge.

Mhm

Inte up for att sova än, därför blir det såhär. Ni behöver inte läsa, om ni inte vill.

1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? "He made a disgusted sound. "I don't envy him the girl -"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid? Min skrivare
3. Vad såg du senast på TV? Grillad (eller den är fortfarande, innan det var det Så ska det låta)
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 21.35
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu? The TV
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Åkte hem från jobbet, typ
7. Vad tittade du på innan du gjorde denna undersökningen? Tittade och tittade på, jag hade en väldigt "intressant" diskussion med en vän
8. Vad har du på dig? Jamsen (pyjamas)
9. Drömde du något inatt? Nej, jag sover så tungt nu för tiden så jag inte drömmer
10. När skrattade du senast? Alldeles nyss, under en msn-konversation
11. Vad finns på väggarna i det rum du är i nu? Lite bilder på syskonbarn. Och så tapeter så klart
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Mjo, det har jag väl
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Båring!
14. Vilken var den senaste filmen du såg? Twilight på tv, Män som hatar kvinnor på bio. 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då? Haha! Det finns mycket, extremt mycket. Den som säger att pengar inte gör någon lycklig kan ju bara ta sig.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag hatar att vara medelmåttig, jag klarar inte av det
17. George Bush? Bye bye!
18. Ingen fråga? Va?
19. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Först vill jag säga, jag vet inte om jag vill ha barn någon gång. Men om jag skulle få det, så är det: Flicka: Nelly eller Tilly Pojke: Vincent eller Eli.
20. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Absolut, Australien ligger högt på listan!
21. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till Pärleporten? Jag kommer aldrig dit. Det finns inte (men om det nu skulle finnas så skulle jag inte komma dit ändå, jag är väl inte "Guds bästa barn" direkt).

Twilight

Förlåt, men jag är kär i serien. I filmen. I karaktärerna. Tänk er själva att ha en pojkvän som Edward Cullen, my god. That would be nice. Jag blev kär i honom i boken, och ännu mer kär i honom i filmen. Dom ögonen mina vänner, dom ögonen. You'll never forget them.

Jaja, inget mer att säga nu. Hejdå folk.

(om ni undrar varför det är mycket engelska så beror det på att jag dels läser mycket på engelska, men även för att jag pratat mycket med lite utländskt folk på sistonde. Det är lätt att fastna i engelskan då.)

Frehedag!

Av någon anledning har jag samma rubrik på mina fredagsinlägg. Konstigt? Nej, inte riktigt. Hur som så var jag extremt seg på jobbet idag, eller tydligen inte i kroppen men definitivt i huvudet. Men det flöt på bra ändå, trots allt.

Ikväll blir det en lugn kväll, ska se Twilight, så ska det låta och sen sova. Och läsa lite på New Moon, alltså skit pommes vad bra den är! För er som inte vet så är det andra boken i Twilight-serien, och jag kan inte sluta läsa den. Det kunde jag iofs inte med Twilight heller, sinnessjukt bra. Nu måste jag bara investera i Eclipse och Breaking Dawn också, så jag sträckläsa hela serien. Och ja, jag läser dom på engelska, vissa böcker ska läsas på originalspråket för att man inte ska missa något. Jaja, nu ska jag se på film, hare!

Blä

Jag är helt orkeslös idag. Trodde jag skulle stupa i trapporna, men jag klarade mig med nöd och näppe. Nu funderar jag på om jag ska orka byta ut mina blöta strumpor, men jag tror inte jag orkar det heller. Kanske ska byta om på jobbet så jag slipper göra det i hallen, men det är för ansträngande. Helst vill jag bara sätta mig på en buss och åka hem, men så bra får man ju inte ha det. Livet är bra orättvist.

Och bara så ni vet (eller du som undrade) Män som hatar kvinnor är bra. Riktigt bra.

Så har helgen passerat

Tanken var ju att jag skulle tuffat ner till Göteborg denna helg för att hälsa på bästis, men av olika anledningar blidde det icke så. Får ta det en annan helg, gärna innan jag åker till Thailand. Om inte pärtan kommer upp dvs, för jag längtar efter henne!

Men denna helg som egentligen skulle bli handbollslös blev inte det, i fredags lirade jag ju junismatch (som jag ägde) och igår var jag och glodde lite på b-laget. Benet som jag fick en spark på i fredags mår fortfarande inte bra, men tänkte försöka jobba imorgon ändå, så får vi se hur det mår efter det. I värsta fall får jag försöka muta till mig mopperundor resten av veckan, om det inte blir bättre.

Annars blir det bara jobb denna vecka, och så lite handboll och lite gym. Har faktiskt inte ork eller lust att göra något annat just nu, utan laddar mest upp för Thailand (bara sju veckor kvar!). Eller iofs, måste kanske klämma in ett läkarbesök (trots att jag inte gillar läkare), dels för vaden och dels för den hårsäcksinflammation/böld jag har på knät som bara blir värre. Den skulle det vara trevligt att bli av med, fkati

Breakeven

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces

Ändrade planer

Jag som hade planerat att ligga i soffan, glo på tv och ta det lugnt igår kväll, jag fick drastiskt ändra mina planer. Tränarn ringde och fick iväg mig på match, fick lira lite utespelare igen. Och shit vad kul det var! Fem mål gjorde jag (kors i taket) och blockade ner säkert 20 skott. Och trots att vi inte hade några avbytare förlorade vi bara med två-tre mål, mot ett lag som låg typ trea eller fyra i serien. Starkt!

Vad som däremot var mindre bra var att jag fick en spark på benet, och den träffade lite illa för nu gör det jätteont att gå. Tror hon lyckades träffa precis på benhinnan/vaden, och det är helt sjukt jobbigt eftersom hela vaden och foten gör ont. Blir det inte bättre så får jag nog knata ner till doktorn på måndag, för det går inte att jobba såhär.

Freeeedag!

Huuur skönt är det inte? Denna fredag har varit efterlängtad, jag har varit helt borta i huvudet hela veckan och behöver verkligen vila. Och det faktum att jag slutade halv ett idag gjorde ju inte saken sämre, jag fick helt plötsligt en massa tid över till att göra annat. Inte för att jag har så mycket mer planer än att vila mig i form, och lite träning och sol i helgen.. Låter som en bra idé, visst gör det.

Och så är det bara 52 dagar kvar!

Diagnos okänd

Idag har Diagnos okänd premiär, en serie jag näst intill längtat efter. Varför? För att jag känner igen mig i situationen. Jag har också sprungit hos doktorer i mina dar för att reda ut olika symtom jag haft, men ofta fått svaret: "kom tillbaka om nån månad om det inte är bättre, men det är nog inget allvarligt". Det var inte förrän i somras jag hittade en doktor som faktiskt kunde hjälpa mig, som förstod mig, och nu börjar jag må bra igen. Men jag har mina perioder jag med, men jag mycket bättre nu än jag gjort på länge. Att inte vara helt frisk kommer jag få leva med hela livet, men med hjälp av min doktor, mycket slit och bestämdhet kommer jag nog leva ett rätt bra liv, ett någorlunda friskt liv.


Låt den rätte komma in

För er som missat filmen och boken Låt den rätte komma in, så kan jag starkt rekommendera dessa för er! Jag hade missat dom tills jag en dag fick för mig att köpa boken (den fanns på bokrean nämligen) och skit pommes vad den var bra! Men en sak, se filmen innan ni läser boken. Annars kommer ni bli besvikna (det blev jag, lite grann iaf, framförallt eftersom jag föreställt mig huvudpersonen som en mörkhårig knubbig kille, men han i filmen var blond och smal). Stark rekommendation alltså!

Jo juste

Tänkte bara säga att jag varit lite förrvirrad den senaste tiden, som ni kanske märkt, och har glömt en massa (eller några iaf) födelsedagar. Så jag vill säga förlåt till er som jag glömt, t.ex. M, M och S. Förlåt!

Och så har jag bestämt mig för att tatuera mig i Thailand också. Vad och var det blir får ni se när jag kommer hem igen, alltså om tre månader!

Låt mig vara

Jag orkar inte bry mig längre, det känns som jag inte har någon kontroll över det som sker, jag bara hänger med. Helst vill jag bara stanna upp, ta tag i allt och göra det på mitt sätt, men jag orkar inte. Jag har inga krafter att göra någonting, mer än att bara vara och följa med i strömmen. Men efter att jag fått vila upp mig i Thailand ska jag ta tag i allt, handboll, körkort, nytt jobb, plugg eller vad som nu står på agendan, och det ska göras ordentligt.
Imorgon ska jag iaf inte träna handboll, eftersom jag har ont i låret. Gym blir det däremot, hade tänkt köra ben men vet inte om jag kan det. Veckan blir annars lugn, eftersom vi inte har match till helgen tänkte jag chilla från handbollen och sköta om mig själv, det känns som det kan behövas.


RSS 2.0