Utan dig skulle jag inte andas

Min mage är knas igen, så som den alltid är när jag mår dåligt. Spydde två gånger på jobbet idag, men kände inte för att gå hem så jag jobbade vidare. Vilket inte var det bästa eftersom jag spydde igen sen. Då gick jag hem. Men jobba imorgon? Javisst! Har inte råd att vara sjuk mer.

Och mår dåligt, det gör jag. Denna vecka har jag grinat konstant (vet inte vad det är med mig och gråtande, sen ett tag tillbaka gråter jag minst en gång i veckan), i tisdags grät jag mig själv till sömns. Stackars A, men han är bäst och tar hand om mig fast ingen av oss vet vad som är fel. Men jag tror jag börjar komma det på spåren, och jag tror det kan bli bättre snart. Så länge jag får som jag vill.

Hur som så är det nu bara 46 dagar kvar till Turkiet! Jag längtar groteskt mycket. Bara få sola, bada, äta gott och ta det lugnt, hur bra låter inte det? Ge mig nu!

Ne, nu är det sovdags. Puss på er sötnosar.

Tycker inte om det här

Jag är inte gjort för att vara utan honom. Jag har aldrig tidigare haft problem att vara ensam, men så fort jag måste sova en natt utan honom så får jag ångest. Men det kallas väl kärlek.

Jaja, istället för att gå hemma och vara ensam hela helgen drar jag till Helsingfors med syster+barn i helgen. Det blir bra det.

Love it

Så var sommarens solresa bokad. Turkiet 16-23/5 blir det, känns riktigt bra att börja sommaren där! Sen har jag inte semester förrän i augusti, så det är perfekt att få börja sommaren med ledigt och avsluta sommaren med ledigt. That's how we do it! Och så råkade visst hotellet vara 4-stjärnigt oxå, det är inte fel det. Så här kommer vi ha det!

Bit ihop och kom igen

Ja, jag har haft världens svacka, och är fortfarande inne i den. Men jag försöker vända på den, jag försöker verkligen. Men det är svårt när folk inte förstår utan envisas med att göra det värre.. I vanliga fall hade jag separerat mig från dom, men nu går ju inte det eftersom jag jobbar med packet. Så det är bara försöka stå ut.

En sak jag dock har bestämt mig för är att jag ska börja plugga. Våren eller hösten 2012, beror lite på hur ekonomin ser ut, och ekonomi är det jag ska läsa. Känns skönt att äntligen ha bestämt sig. Men redan i höst ska jag plugga franska på kvällstid, eftersom jag har planer på att senare åka till Paris och plugga. Så då är det bara att börja förbereda sig. Att äntligen ha bestämt sig känns underbart! Bort från jobbet, in i nya rutiner. Precis vad jag behöver.

You make me smile

Jag har alltid tyckt att det är lite löjligt med speciella ringsignaler när folk ringer. Det har lixom räckt med samma för alla (som just nu är Håkan- River en vacker dröm). Men när jag satte en speciell på älsk så insåg jag hur bra det var, för nu blir jag alltid glad när jag hör signalen! Annars kan det ju vara vem som helst som ringer, men när jag hör den där speciella blir jag varm inombords.. Mycket för att den även beskriver mina känslor för honom. Nyfiken? Denna är det!
You make me smile like the sun
Fall outta bed
Sing like a bird
Dizzy in my head
Spin like a record
Crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile


Ni förstår lyckan av att höra den? (och ja, jag vet att det egentligen är en kass låt, men den beskriver verkligen hur jag känner för honom)

Solen skiner inte alltid där jag är

Jag ger upp. Det är inte meningen att jag ska vara glad, så fort något börjar bli lite bättre så skiter sig nåt annat. Just nu känner jag bara för att säga upp mig från livet och inte finnas längre. Men nej, ni behöver inte vara oroliga, det kommer inte ske. Inte än iaf.

Har bestämt mig för att åka utomlands i maj, till Grekland eller Turkiet. Älsk kanske följer med, annars åker jag själv. Jag måste bort härifrån.

Ibland blir det svart

Stabilt att börja gråta på jobbet. Igen. Jag vet inte vad det är med mig, men jag vet att jag inte mår bra. Tårarna kommer och jag kan inte sluta, så jag låser in mig i min bubbla och väntar på att det går över.

Det krävs så lite

Jag vet att det inte kommer bli som jag vill. Men jag hoppas. Vilket känns onödigt, eftersom det som sagt inte kommer bli som jag vill. Jävla skit.

Det är inte vad jag vill

Jag är dum i huvudet, jag vet. Men jag pallar inte just nu. Jag ser inte poängen i varför jag ska umgås med folk jag inte tycker om och som inte tycker om mig, det blir bara awkward och det vet du om. Så jag struntar i det för din skull, för att du inte ska behöva skämmas. Försök få in det i ditt lilla huvud...

Lördag lördag!

Helg, igen! Känns inte som jag jobbat nåt på hur länge som helst, och så är det väl egentligen. Först sjuk en vecka och sen en tre-dagars utbildning, vilket resulterade i att jag bara jobbat två dagar på två veckor. Tänk om man alltid hade det så bra! Men nästa vecka är det tillbaka till stressen, vi har årets största volymtopp och personalbrist. Jävligt underbart. Övertid, here I come!

Annars då? Match idag, första på tre veckor. Har missat två eftersom jag legat i flunsan. Ska faktiskt bli kul! Ska faktiskt lira utespelare, det kommer bli skoj. Siktar på att göra minst fem mål. Sen blir det hem till A och baka, han fyller år på måndag och ska ha fika imorgon. Och då är det tydligen jag som står för fikat. Tack för den! Men det känns bra, blir lite kompensation för mina urusla presenter. För jag har inte hittat nåt riktigt bra till honom, utan bara lite småsaker som han vill ha. Men men, det blir nog bra ändå!

Parentes

Norge är alldeles för bra på skidåkning. Jag vill vara norsk. Eller nej, det vill jag inte, jag tycker inte om Norge, norrmän eller norska så jag skulle ju avsky mig själv. Men åka skidor och spela handboll kan dom iaf.

Go fuck yourself

Det blir lite bloggning nu när jag bara går hemma. Har lixom inget bättre för mig, eftersom jag inte har energi att ta mig utanför lägenheten. Men jag har egentligen ingenting att säga, förrutom en sak: Jag blir så besviken! Fast jag visste att det inte skulle bli något hoppades jag, men nu har jag insett att det är kört. Crap crap crap.

Men nu, skidskyttemixstafett (jag älskar skidskytte! den ultimata tv-sporten) och sen damstafetten. Bra skidåkningsdag.

Mitt sk immunförsvar är som bortblåst

En gång i tiden var jag frisk som en nötkärna. Nu för tiden är jag sjuk mest hela tiden, vilket är lite konstigt eftersom jag rör mycket på mig, äter någorlunda bra, är ute mycket och sover hyfsat mycket. Jag förstår mig inte alls på det här. Var hos farbror doktor idag eftersom jag mår riktigt jävla dåligt och hoppas på att få lite medicin (typ penicillin som brukar döda det mesta), men då fick jag reda på att jag minsann har luftrörskatarr och stämbandsinflammation, båda är orsakade av virus och då hjälper inte penicillin. Så då får jag istället gå hemma ett par dagar till och hoppas på att bli bättre. Vilket kan ta upp emot en månad. Jippie. Dessutom smittar jag rätt mycket så jag ska helst inte vistas bland folk heller. Så jag ska alltså sitta inne i en månad och vänta på att bli frisk. Stor chans! Redan imorgon har jag planer på att ta mig in till stan, måste köpa födelsedagspresent till A (vad i helvete kan man köpa till någon som redan har allt? Va? Hjälp!), och nästa vecka ska jag på kurs. Jag orkar verkligen inte ligga död i sängen längre. Jag får köra på samma gamla metod, ett par alvedon och sen är jag fit for fight!

Btw, jag råkade köpa blommiga tygskor idag. Tycker det är dags för våren att komma då.

RSS 2.0