Härliga grabbar

Vet inte om jag nämnt det tidigare, men det här måste vara världens roligaste tv-program. Nu säger ryktena att det är på väg till Sverige, och hur underbart skulle inte det vara? Fast risken är ju att det är alldeles för coolt för svensk tv.


Jag lever

Blä, jag är så sinnessjukt trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Eller jag vet, jag ska äta och sen ska jag lägga mig på soffan och sova. Bra va?

Igår träffade jag iaf Mackan och Rille igen, det känns som evigheter sen vi sågs sist! Det är ju pridevecka nu så dom har inte all tid i världen till oss andra. Hur som helst hade vi det mysigt i Vasaparken, solade, åt glass och hade allmänt trevligt. Träffade även några av deras kompisar, härliga människor! Förstår inte att folk kan tycka illa om hbt-människor, de är ju de skönaste människorna i världen.

Fortfarande hemma

Jag har inte kommit iväg än, börjar ju inte träna förrän vid halv sju så varför skulle jag åkt? Känns lite väl tidigt va. Däremot har jag varit duktig idag och sökt typ en miljon jobb (känns det som), men jag lär ju inte få nåt av de jag vill ha. Det brukar ju inte bli så. Men det är väl inte hela världen egentligen, eftersom jag drar till Asien om mindre än sju månader (love that!) och sedan flyttar jag nog, troligtvis, nästa sommar. Så jag skulle bara behöva stå ut med trappspringandet i sju månader till, och det klarar jag väl.
Jag vet att jag är lite hemlig med vad jag tänkte plugga, men så är det. Den ena utbildningen (den jag VERKLIGEN vill komma in på) måste man göra lämplighetstest och sånt för, och jag är riktigt nervös för att misslyckas. Man får nämligen bara göra testet en gång. Men skulle jag lyckas komma in och sen gå klart utbildningen har jag garanterat jobb, antingen i Sverige eller utomlands. Inom ett yrke där snittlönen i Sverige är 42000, utomlands är den ännu högre. Så då skulle jag bli rik oxå (det ingår ju i min framtidsplan).
Vad den andra utbildningen är? En rolig en tror jag, passar bra som en reservplan. Och så kan jag jobba med något jag tycker om, kanske utomlands till och med.

Hmm, morgondagens planer? Jobba, träffa Ola, sola, bada, träna. Ja, något sånt.

hotshilaine

Jag kommer nog aldrig sluta gnälla om hur jäkla varmt det är ute, och hur mycket jag hatar att jobba i den här värmen. Men det är skönt att det är varmt när man är ledig, så man kan sola, bada och bli lite brun. På tal om det, vi ska bada efter träningen idag igen, bra att jag kom ihåg det. However, snart ska jag iväg igen. Kul liv!

Jag har förresten bestämt att jag ska bli rik när jag blir stor. Hemskt rik. Jag ska tjäna en massa pengar varje månad, spara allt så jag kan flytta utomlands sen när jag är pensionär. Jäkligt bra idé.

sunday morning breakup

Jag vill inte att det ska vara söndag, jag vill inte jobba imorgon, jag vill ha långledigt och bara kunna ligga på stranden och slappa. Men då får man inga pengar, och pengar behöver jag så det är lika bra att jobba. Ska dock söka nytt jobb, skulle gärna ha ett med liiiite bättre betalt. Och som inte är så flippat jobbigt.

Idag har jag införskaffat en duschdraperistång och ett duschdraperi, sådär två år senare. Men men, bättre sent än aldrig heter det väl. Erik var snäll och hjälpte mig hitta rätt, men jag lyckades sätta upp den helt själv faktiskt! Usch så duktig jag är. Sedan har jag och E diskuterat min framtid (jag behöver ju nån som bestämmer åt mig, som ni vet) och vi har kommit fram till två alternativ som jag har. Båda i Malmö dock, så jag kommer nig bli skåning nästa år. Najs va?


Klant

Jag har nog brutit en tå igen. Samma jävla tå som jag redan brutit.. så många gånger att jag inte minns hur många gånger jag gjort det. Den är iaf stor och blåsvart för er som vill veta, och Erik är dum och bara skrattar åt mig. Nu tänker jag gå och lägga mig och tycka synd om min tå (som jag förövrigt funderar på att amputera bort, den går ju ändå bara sönder hela tiden).


Galet varmt

Hur najs tror ni inte det var att åka och bada igår efter träningen? Det var det bästa jag gjort på länge! Typ 22 grader i vattnet, lite kvällssol och mina älskade lagkompisar, det var riktigt bra det.
Idag har jag och Erik varit och badat och solat, men satan vad varmt det är! Jag tror dessutom jag lyckades bränna mig lite, känner hur det svider i ansiktet. Det är bara E som är smart, smorde in sig så duktigt. Har jag förresten sagt att jag är näst intill kär i hans dialekt? En underbar norrländska, så mysig!
Sedan lämnade jag in mobilen på lagning ändå, på Phonehouse kostade det "bara" 1000 kr att få den lagad och jag känner att det är värt det. Jag älskar ju ändå min mobil grymt mycket.

Nu ska jag duscha och så, sen tänkte jag åka till stan och träffa E igen. Vi ska äta pizza (eller sallad kanske, det känns som det är för varmt för pizza), och sen antingen chilla på nån brygga nånstans eller på några klippor, eller kanske på hans balkong. Det är mina planer för idag. Hejs!
(Och Blom, jag ska lägga upp en bild på mitt blåmärke. Jag lovar.)


Hate this

Okej, men jag känner att den här dagen inte riktigt är min dag. Jag vet inte om jag vågar åka till träningen ikväll, risken är väl att jag dör på vägen. Det började stabilt imorse med att jag näst intill försov mig, men hann springa till bussen. När jag sedan klev av bussen vid jobbet var det nån som knuffade till mig så mobilen flög i marken, och nu är displayen helt sönder. Tack för det jävla touchscreenskit. Sedan var det lite struligt på jobbet, nån hade glömt att den skulle hjälpa mig vilket ledde till att jag fick massa extraarbete. Och när jag var ute och delade halkade jag två gånger i trappor, första gången fick jag ett underbart blåmärke på armen och en sträckning i baksida lår, andra gången ett sår på knät. Efter jobbet skulle jag se om det gick att laga min telefon, men det visade sig att det är näst intill omöjligt att få tag på sådana displayer och om dom hittar någon så kostar det 1500 att byta. Så nu ska jag köpa en ny telefon istället, igen. För att rädda upp dagen köpte jag nya shorts och pratade lite med Ola. Precis vad jag behövde.

Nu ska jag försöka överleva kvällen, hej svejs. (Och Erik om du ser detta, ring mig! Jag har inte ditt nummer längre.)

En sak till bara, nån som vet vad jag ska köpa för telefon? Jag har ingen aning!

Idioti

Har ni läst om handbollsspelarna som söp sig dyngraka och sen trashade ett hotellrum? Om inte så finns det att läsa här. Hur som helst så tycker jag det är hemskt det dom har gjort, vad tänkte dom på? Gah, jag vet inte hur jag ska förklara vad jag känner för det. För mig har det här alltid bara hänt när det har handlat om fotbollsspelare och hockeyspelare, men mina hjältar.. Det finns inte. Oscar Carlén som jag beundrat för hans framgångar och träningsvilja, han sjönk rätt rejält i mina ögon (trots att jag innan visste att han kan festa ordentligt om han vill, men jag trodde inte han var så dum att han gjorde det på ett landslagsläger). De andra två vet jag inte så mycket om, men lite mer känsla än så här måste de väl ändå ha. Idioter.

Ajuste, jag sa ju att jag skulle sluta lite tidigare idag. Det blev redan elva. Love this shit.


Gah!

Trött, trött, trött, trött, trött, trött. Och lite trött oxå. Jag hade nästan glömt hur jobbigt det är att jobba ibland, det enda positiva nu på sommaren är att vi har väldigt lite att göra. Idag slutade jag ett, då var det ändå "mycket" post. Imorgon ska det vara lite, vilket betyder att jag lär sluta vid tolvsnåret. Om inte tidigare. Det är så det ska vara på sommaren.

Ja just det, idag är det sju månader kvar tills jag åker. SJU MÅNADER. Det är ju typ ingenting, det kommer gå megafort! :D

God natt

Okej okej, jag erkänner! Vi var inte vakna hela natten, vi slockade vid halv fem imorse och sov tre timmar. Innan dess hade vi varit ute och promenerat, sett många CSI-avsnitt, ätit alldeles för mycket godis, chips och mat, och även gjort hemskt goda chokladbollar. Nu sitter vi och letar flygbiljetter till mig, och jag tror jag har hittat något bra! Drygt 6500 ToR till Bangkok, visserligen med två mellanlandningar men det står jag ut med. Jag gillar att flyga. Ska nog boka det lite senare ikväll!

Blev även taggad på Facebook i natt, hyfsat sköna bilder. Handbollsbilder, och jag är ju så jävla snygg när jag spelar. Eller? Avgör själva.



Haha! Äsch, jag bjuder på mig själv idag. Ha det.


Taggad

Det är något seriöst fel på mig har jag upptäckt. Igår somnade jag sent, vid halv ett-ett nångång, och imorse vaknade jag åtta. Och inte kunde jag somna om heller. Fuck it, jag som tänkte sova länge idag! Men jag har hunnit med att träna, handla, tagit ett långt varmt bad, och letat flygpriser på nätet. Nu är jag iaf hos Erik, vi ska iväg och handla mat, godis, chips, läsk och allt annat gott som kan behövas inför den långa natten. CSI är fixat, även några andra filmer ifall vi tröttnat på det. Att vi ska göra det här, vi är galna! Men men, det är väl det enda sättet för mig att lyckas vända tillbaka dygnen någorlunda.

Blom, jag saknar dig redan! Och Erik saknar Peter ;)


Jag är en mes

Idag åkte min älskade bästa vän till Göteborg. Jag har redan tidigare konstaterat att jag kommer sakna henne nåt så in i helvete, men jag har oxå insett att det inte blir bättre för att jag ältar det. Sen kommer jag nog åka ner till gbg ett par gånger i år, och hjärtat lär ju komma hit några gånger, så vi klarar oss nog. Vi hinner iaf inte tröttna på varandra :)
Jag hade tänkt att vara onyttig idag, men jag var inte sugen. En muffin och en kanelbulle fick jag i mig, sen var det lixom färdigt. Och så hade jag tänkt spendera kvällen hos grabbarna eller hos Erik, men det blev varken eller. Imorgon däremot ska Erik hjälpa mig vända tillbaka dygnen, vi ska ha CSI-marathon hela lördagsnatten och hela söndagen. Det är trevligt det.

Och så hade jag ju tänkt att eventuellt dra upp till Dalarna nästa vecka, men så blev det inte. Min sista veckas ledighet försvann och jag börjar jobba på måndag igen. Fast jag gnäller inte egentligen, jag trivs ju på jobbet och så är det välkomna pengar.


Bara för att jag är bäst

Torsdag, en finfin torsdag! Trots att 90% av dagen regnade bort så var det ändå en bra dag. Det var mysigt att sitta hemma hos Blom och fika och mysa med alla, det var skönt att gymma (och jag tror jag börjar få lite muskler nu, iaf i benen), det var roligt att gå på stan med mina knäppa lagkompisar, och det var kul att måla tröjor (jag fick tom beröm för att de vart fina). Dessutom betyder torsdag att det var sista gemensamma träningen för denna veckan, så imorgon kan jag plåga mig själv när jag vill och var jag vill! Eller så kan jag ta ledigt, vilket jag tror jag kommer göra. Jag kommer vara hos Blom och hjälpa till att packa, äta en underbart god lunch med henne och de andra, äta massa bullar (vi bakade faktiskt kanelisar och muffins idag), och efter att hon åkt ska jag, Marcus, Rickard och Erik gå och äta skräpmat, förhoppningsvis pizza om jag får bestämma, och sen ska jag köpa en stor godispåse och antingen spendera kvällen hos M&R, hos E eller hemma i min ensamhet. Alternativ ett och två lät bäst, tror det blir så. En riktigt jäkla latfredag (och ätarfredag, skoja inte att hag kommer ha ångest sen) ska jag ha!

Nu är det nannadags tror jag, är väldigt trött. Och sen lär ju darling väcka mig tidigt imorgon, så det är lika bra att sova nu om jag ska få någon sömn alls.

Tradigt

Jag har insett hur jäkla tråkigt det är med löpträning. Det är verkligen helt sinnessjukt trist att bara springa, framförallt när man inte har en boll att jaga. Inomhus med handbollar är det ändå rätt okej. Jag har även insett vilken usel kondis jag verkar ha, trots att jag springer flera gånger i veckan. Den blir lixom aldrig bättre! Igår sprang vi 4 km och jag gjorde det på 21.30, vilket inte är den bästa tiden precis. Jag måste verkligen träna upp min jäkla kondis ordentligt nu.

Och juste, jag kom på, det blir inte Stockholm Marathon 2009. Jag kommer ju vara i Asien då och missar loppet. Men vem är jag som bangar på sånt? Jag kör på året efter istället! Maran '10, here I come!

Kärlek

Jag vet inte hur många gånger jag kan upprepa det, men den här mannen är fantastisk. Jag brukar inte tycka om musikvideor överhuvudtaget, men den här tycker jag om. Underbar artist, underbar låt, underbar video.

Telefonskit

Idag har jag haft ett bråk med min telefon. Det ringde nämligen imorse och jag ville svara, men det ville inte telefonen. Sedan ville jag starta om telefonen, men det ville inte den. Så då plockade jag ur batteriet, då ville inte telefonen starta. Och när den väl gick igång ville den fortfarande inte svara på samtal. Så då kastade jag den i golvet. Nu vill telefonen inte göra någonting, och jag är arg på den. Vi är inte längre vänner, min telefon och jag.

Hur du tar slut dig själv.

Här är ett fint recept på hur man på lättast sätt tar slut på alla de krafter man någon gång haft i kroppen.
1. Spring 7 km i relativt högt tempo.
2. Hoppa upp för de 150 trappstegen upp till S:t Erikshallen.
3. Gör lite utfallsteg (100 st), både framlänges och baklänges.
4. Hoppa lite jämfota- och enbenshopp.
5. Lägg på lite mag- och ryggträning på det.
6. Armhävningar, triceps och biceps är icke att förglömma.

Allt detta ska göras med en jävla träningsvärk i mage, ben och rygg, samt med en mage som har gjort ont i två månader, och gärna med sömnbrist och huvudvärk.

Nu ska jag gå och dö i sängen lite, hejdå.

I got a pocket full of sunshine

Vart försvann solen? Jag som satt ute och njöt i det fina vädret, men nu blev det helt plötsligt mulet. Dumt. Hur som helst ska jag till darling nu och hänga lite med henne, sedan en sväng förbi gymmet innan det är dags för träning. Har jag berättat att vi inte längre får träna i S:t Erikshallen? Det är tydligen en byggarbetsplats (de håller på och renoverar) så då får vi inte vara där. Vilket de kom på efter att vi tränat där i två veckor, bra där. Så nu har vi inte monsterträningar varje dag längre, utan vi löptränar tillsammans tre dar i veckan istället. Det är rätt lagom tycker jag. However, nu ska jag till Blom!
Auf Wiedersehen

Love is home!

Det är helt otroligt hur känslorna i kroppen bara kan vända, från att ha varit lite nere till att bli överlycklig. Idag kom Blom hem, och att träffa henne igen efter en månad är helt underbart! Jag inser nu hur jäkla mycket jag saknat henne den här tiden, hon är verkligen världens bästa människa. Hur jag ska klara mig utan dig Sandra är en stor fråga, du är allt i mitt liv just nu.

Jag vill bara bli lycklig.

Frågan som kom var: "Vad fan är det för fel på dig egentligen?"
Svaret blev: "Jag vet inte, men jag tror jag bara en dag vill vara lycklig."

Bloggeliblogg

Visste ni att det här inte är min enda blogg? Jag har faktiskt två till, som båda två har andra syften än denna. Den ena är min "Asienblogg", där jag skriver allt som har med Asien '09 att göra. Den hittar ni här.
Den andra bloggen är min terapiblogg, där jag skriver sådant jag måste skriva av mig för att orka gå vidare med mitt liv. Den är lösenordsskyddad och det är få som känner till lösenordet, men är du nyfiken kan du alltid höra av dig så ska jag fundera på om just du är berättigad till att läsa den. Den bloggen finns här.

Nu är det dags att göra lite nyttiga grejer (sola, träna, städa, tvätta). Imorgon kommer baby hem, jag har saknat henne så mycket!


Stupid is as stupid does

Nu har jag sett Forrest Gump tre gånger på två dagar. Varför? För att det är en underbar film, som man kan gråta till hur mycket som helst. Och så har den så bra citat, som "My momma always said, 'Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.'"  Eller "Stupid is as stupid does".
Hur jag mår egentligen? Som om du vill veta egentligen. Okej, jag ska berätta! Jag mår som jag förtjänar, så gissa. Crap.

Avslutar med det jag borde leva efter: "you've got to put the past behind you before you can move on".


Hjärtat!

På söndag kommer min bättre hälft hem igen, som jag längtat! En månad och en vecka utan varandra, hur har vi klarat det? Jag har kanske inte klarat det så bra, men jag lyckas ju alltid fucka up saker. Hur som helst, älskling är bara hemma till fredag, sedan flyttar hon till götet, och efter det åker hon tillbaka till Spanien. Jag vill inte! Jag vill ha mitt hjärta här hos mig!

Positiva klubben

Jävla mage. Jävla Coopertest. Jävla doktorer. Jävla Krillans IP. Jävla inte-kunna-sova. Jävla familj. Jävla mig. Jävla allt.

Jag är en hemsk människa.

Jag är en idiot. En hemsk människa. Ett riktigt jävla pucko. Jag förstår inte vad det är jag håller på med. Jag är inte ens värd nya skor just nu. Skjut mig tack.

Perhentian

Åtta månader. Åtta månader. Åtta månader. Det är det enda som rör sig i mitt huvud just nu.


Jag har förstått.

Igår lossnade allt. Jag har äntligen insett vad livet egentligen är, vad jag vill göra med det, och var jag står nu. Jag vet vad som är viktigt och oviktigt, vad jag ska spendera mer tid på och vad jag ska strunta i att göra. Jag tror mig oxå förstå kärlek någorlunda, och jag inser nu att jag inte har upplevt kärlek på riktigt. Det verkar som om jag helt enkelt inte kan bli kär, den sortens känslor finns inte i min kropp.
Nu tror ni säkert jag svamlar och har mig, men det här beror inte på att jag bara sovit två timmar i natt. Jag och Patrik har pratat otroligt mycket under den tid han varit här, och han har fått mig förstå en massa. Idag åkte han hem till Australien igen, jag klarade inte av att följa med till Arlanda eftersom jag skulle gråtit så mycket där. Istället åkte jag hem, la mig i sängen och grät en stund, och sedan började jag planera min Asienresa. Som kommer bli underbar. Men just nu är jag lite ledsen, jag har insett hur jävla mycket Patrik betyder för mig, han är den absolut bästa vän jag någonsin haft. Nu kommer jag inte träffa honom på länge, kanske inte förrän nästa år igen, men som tur var finns det internet och telefoner.

Nästa vecka ska jag även ta mig i kragen och förklara för X hur läget ligger. Det är lika bra att göra det nu direkt istället för att dra ut på det som jag gjorde sist. Och efter det här ska jag aldrig sätta mig i denna situation igen, det lovar jag. Två gånger är två gånger för mycket, jag sårar både andra och mig själv när jag håller på så här.


Det är inte det att jag misstror SMHI..

Men dom sa att det skulle vara mulet med regnskurar idag, och så här ser det ut hos mig.

Jag vet inte om jag missade något i skolan, men jag skulle kalla det här "klart väder", inte mulet. However, nu drar jag till stan och träffar grabbarna. Heippa!

Friday.

Idag skulle jag egentligen ha varit med grabbarna och haft roligt, men är jag det? Nej, det är jag inte. Varför? För att jag är skum i magen och har kräkts tre gånger idag. Därför stannade jag hemma. Sa jag förresten att strejken är halvt avblåst? Alltså, bussarna går under helgen men det kan bli strejk igen på måndag. Eller något sånt. Men det gör inget, Patrik åker på söndag så på måndag kan jag vara hur isolerad som helst här hemma, det gör inget.

Jo, jag nämnde igår att jag tog en del kort när jag var ute och gick, det visade sig att det var drygt 100 kort jag tog. Fråga mig inte hur jag lyckades. Här ska ni få se några, så ni förstår min promenad.

                    
1. Det började bra, med fin natur
2. En bil!
3. Uttråkad?
4. Pållar vid Erstaviken
5. Erstaviksbadet, tror ni jag var badsugen då?
6. Saltsjöbanan, jag hittade!
7. Men det var en lång väntan på tåget..
8. Belöning!

Överskottsenergi!

Skoja inte att jag nästan klättrar på väggarna här hemma, nu när jag inte kan ta mig någonstans. Men idag efter gymmet tog jag tag i saken och gick till Saltsjöbanan, en prommis på drygt 1,5 timme! Iaf dit, hade lite svårt att hitta faktiskt. Sedan in till Medis, lånade några böcker på bibblan, träffade grabbs och åt kanelbullar och chokladmuffins (namnam!) och så saltsjöbanan tillbaka ut till Erstaviksbadet för en rolig promenad hem igen. Det gick lite snabbare, drygt en timme eller så. Det var faktiskt inte alls så jobbigt som jag trott, bra musik på mobilen och lite lek med kameran så gick det smidigt faktiskt. Men bussarna får gärna börja gå snart, för jag tror inte jag gör om denna pomenad på närmsta tiden!

Ja juste, jag har börjat planera min Asienvistelse nu. Det blir nog så att jag börjar med två månaders volontärarbete i Thailand (eller Kina, eller Indien) och efter det blir det till att åka runt i Sydostasien, Thailand, Malaysia, Singapore, Vietnam, Kina och allt möjligt. Hur länge jag blir borta vet jag inte än, men det lutar åt tre-fyra månader åtminstonde. Två av dom är som sagt volontärarbete. Det kommer bli så satans underbart, jag längtar som en gris!

Idioter

Jag vet inte om jag nämnde det, men busschaffisarna är idioter. Jag har aldrig och kommer aldrig ha förståelse för er strejk, för de krav ni har är bara dumma! För det jobb ni gör (kommer sent, kommer inte alls, pratar i mobil, kör fel, är allmänt otrevliga) så fötjänar ni lägre lön än vad ni har. (Oh yes vad ni nog hatar mig nu!)

Imorgon ska jag prova en ny väg till närmsta tågstation, det är tydligen "bara" sex-sju kilometer till Erstaviksbadet och Saltsjöbanan. Dock går vägen genom skogen, så jag ska se om det är möjligt att cykla där. För jag vägrar fortfarande att cykla den mil det är till tunnelbanan i Skarpnäck. Varför jag måste ta mig till stan? För att det börjar gå mig på nerverna att bara vara hemma hela tiden!


Jag har bestämt mig (igen)!

Nästa år kommer jag spendera drygt tre månader i Asien, troligtvis kommer majoriteten av denna tid bli i Thailand. Eller så blir det bara en liten stund i Thailand, beroende på hur jag bestämmer mig för att göra. Jag är väldigt exhalterad över att ha tagit detta beslut, och nu kommer jag jobba järnet och spara (inte shoppa) en massa för att nå dit! Det kommer blir underbart. Någon som känner sig sugen på att hänga med?

Stuck in the middle

Yes, jag är helt jäkla isolerad här ute. Eller inte helt egentligen, grabbsen har varit här idag och ätit pannkakor och myst. Men nu när de åkt är jag helt ensam och solo, eftersom jag vägrar cykla den milen det är till närmsta tunnelbanestation. Kräsen? Jo, lite.
Läste dock en artikel om en "Buss-VD" som kallar chaufförerna för idioter. Och faktiskt, jag håller med. Sjuksköterskornas strejk förstod jag, men busschaffis? Snälla nån människa, kom och snacka sen när ni har någorlunda utbildning och ordentligt jobb! Nu kommer ni säkert bli arga på mig, men ni förstör för mig (och för många andra). Eftersom jag är timanställd får jag ingen lön eftersom jag inte kan ta mig till jobbet, jag kan inte åka in till Kungsholmen och träna med mitt lag, kan inte ta mig till stan för att ha ett någorlunda socialt liv, ingenting går! Jävla idioter.

RSS 2.0