Kill me slowly

Mellon är väl ingen höjdare, som vanligt, men love Starpilots (eller vad de nu heter)! Visst att deras låt är lik en massa låtar, men det är väl det som är själva grejen med mellon? Ju mer man känner igen en låt desto större chans att den går vidare. Eller? Och faktiskt, den låten är väl mest lik deras förra hit, In the heat of the night, tycker jag iaf. Synd att de inte fick gå direkt till Globen bara.

Well, nu ska jag snart sova. Kan även avslöja att jag tryckt i mig en stor (nåja, det var iaf 1,5 hg) påse godis idag, bara för att jag tyckte synd om mig själv. Nu har jag ångest och tänker aldrig mer äta godis. Det var inte ens gott.

Jag orkar inte mer!

Helt plötsligt tog bara alla krafter i kroppen slut. Helst skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova bort hela livet, eller iaf hela kvällen, och chansen är stor att det blir så. Men imorgon ska jag städa (nej jag är inte galen, jag bara tycker att det behövs!) så det kanske är lika bra att vila lite så jag orkar.

Matchen gick iaf crap, jag sträckte baksida lår på uppvärmningen vilket förstörde hela matchen för mig. Men inte så att jag hade någon att byta med, nej då, det var bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Jag är väl inte nöjd, men 23 insläppta är inte så farligt med tanke på hur jäkla ont jag hade. Synd bara att resten av laget underpresterade! However, nu är det kört för oss i ettan, nu är det tvåan som gäller nästa år. Om jag är kvar dvs.

Gör livet enkelt igen

När man sitter och tittar igenom bilder på datorn och hittar denna, då längtar man tillbaka. Till tiden då allt var enkelt och lätt, när det jobbigaste valet var vilket håll man skulle ha kepsen åt (och svaret är självklart bakochfram förstår ni väl!)

Hå och hej

Egentligen tänkte jag berätta något riktigt spännande för er, men känner inte för det. En annan dag kanske. Däremot kan jag säga att jag är arg på mig själv för att jag inte har körkort (eftersom jag blev erbjuden världens skönaste jobb häromdan men var tvungen att tacka nej, eftersom jag inte har körkort), jag är fortfarande irriterad på folk på jobbet som envisas med att köra med mig, företaget går inte alls bra och jag fick häromdan veta att jag var nära att få sparken, min löneförhöjning jag skulle fått kom inte eftersom de hade "missat" det. Jäklar vad det handlade om jobb, förlåt, det var inte meningen.
För att prata om något annat, imorgon är det match mot Tumba som vi kommer vinna, ikväll är det Så ska det låta som är ett av de bästa programmen någonsin, och så är jag stolt över mig själv som varit duktig med min icke-sötsaksperiod jag har. Ikväll bryter jag dock den för lite popcorn och lärre, men jag måste få unna mig det någon gång för att orka vidare. Typ.

Och just det, nu är det bara två månader kvar! Hoppas de går snabbt bara..


Jag är grym

Håll i er nu, jag ska berätta en roligt bra sak. Jag har nu klarat mig utan godis, läsk, sötsaker osv i en vecka! Idag när chefen bjussade på semlor sa jag "tack, men nej tack", hur starkt är inte det? Jag som tycker om semlor.. Eller iaf grädden och bullen, men inte mandelmassan. Hur som så är jag riktigt jävla bra som klarat mig så här långt, nu är det bara 8,5 veckor kvar!

Och samtidigt känner jag hur jag slits mellan hopp och förtvivlan inombords, jag vet inte hur jag ska göra med livet. Just nu vill jag bara veta hur allt blir med det där, för då kan jag bestämma mig om det där andra.

Jävla idioter

Man ska inte gnälla för mycket, men jag är grymt irriterad på några av mina puckade arbetskamrater. Det är långt ifrån alla, vissa är jättetrevliga, just nu är det två av dom som verkar vara ute efter att göra allt så jobbigt som möjligt för mig. Men jag tror jag gör bäst i att bara bita ihop och låtsas som om jag inte bryr mig, då kanske de slutar jävlas med mig hela tiden.

Jäla skit

Att betala räkningarna denna månad gjorde mig djupt deprimerad, vart fan kom allt ifrån? Jävla csn som ska börja betalas, elräkningen som steg tack vare högre avgifter (snåla vattenfall!) och resan som kostade en del.. Ska se över vad jag egentligen gör av mina pengar, för så här kan jag inte ha det. Ska nog dra ner på lite utgifter, ska säga upp mitt älskade canal+paket, sluta spontanshoppa och kanske byta elbolag. Det borde hjälpa lite iaf. Wish me luck, iaf med shoppandet, det kommer behövas.

Jag vill inte

Eftersom jag är sjukt trött på vissa saker just nu men samtidigt inte vet vad hösten har att erbjuda har jag bestämt mig för att sejfa lite, mina planer har ändrats för att jag inte ska behöva stå ut med detta allt för länge till. Det bästa just nu är om frågan jag vill ha kommer, men den lär inte komma och då vill jag ha en (eller till och med flera) andra utvägar ut från detta.

Mellopello

Fan alltså, BWO borde gått till Globen! Visst att Molly var bra och är värd platsen, men EMD? Vad var det lixom? BWO var mil bättre än dom! Jaja, BWO lär ju äga andra chansen iaf. Deras låt var grym.

Fy fan vad vi är bäst

Alltså, jag vet inte vad som hänt, men vi lirar helt fantastisk handboll just nu. Idag slog vi Irsta, som ledde serien innan matchen, med 24-19. Helt jävla underbart. Synd bara att alla andra resultat inte går vår väg, men vi har fortfarande en liten (dock väldigt liten) chans att ta den där jävla kvalplatsen. Den ska vi ha, för den är vi värda.


Världens bästa coach!

Det är jag! Eller? Haha ;) However så vann junisarna igår, och jag tar på mig hela äran. Nej, men det var faktiskt jäkligt starkt av dom att vinna, inga avbytare och några halvskadade spelare. Men däremot tyckte jag att jag styrde upp det hela rätt bra, jag flyttade runt några spelare och gav lite bra tips som de faktiskt lyssnade på. Varningen jag fick tycker jag dock var väldigt löjlig, jag brukar skrika mer på domarna när jag spelar än vad jag gjorde igår! Dock tror jag jag fick den så lätt för att jag är tjej, min tränare (kille så klart) brukar skrika mycket värre men får inte ens tillsägelse. Och sen så tycker den domaren inte om mig alls har jag märkt, han är alltid jätteotrevlig när han dömer när jag spelar. Fjant kallar jag honom.

Jaja, idag har jag match! Irsta ska få så jäkla mycket stryk så de önskar att de stannat i Västerås istället. See ya!


Fredag

Yes, så är denna vecka nästan slut. Bara nio arbetsveckor kvar nu!
Men jag är ju sjuk idag. Lite värre än igår, snorar och hostar och har mig. Som jag sagt tidigare, så mycket sjuk jag har varit nu har jag aldrig varit tidigare. Men eftersom det är så tråkigt att bara sitta hemma så har jag ändå planer för idag, eller lite granna iaf. Först måste jag smita ner till tvättis och tvätta min träningsoverall, den är smutsig och jag behöver den ikväll.. Sen blir det till att tvätta håret, sen åka till stan och kanske klippa mig om det finns någon tid hos frissan. Och så måste jag köpa shampoo och balsam också. Ikväll är det match med junisarna (jag ska coacha, kuuul!) och efter det ska jag träffa Erik som är här över helgen! Ganska bra dag, ändå trots allt.

Not up for more

Jag känner inte för att träna ikväll. Borde väl egentligen inte heller, med tanke på den troliga bristningen/blödningen jag har i vaden, och med tanke på att jag varit febrig och äcklig hela dagen. Men jag borde träna, eller iaf åka dit och låtsas att allt är bra, så jag får spela på lördag. Iofs får jag det ändå, men det kan ju vara bra och träna också. Typ.

Har jag förresten berättat om att jag har slutat med godis, sötsaker, snabbmat och läsk? Jag har klarat mig utan det sedan i måndags, sjukt bra! Vissa kanske nu tänker "och, vad är det med det?" medan andra tänker "shit vad grym du är!" och de sistnämnda är de som känner mig bäst. Och jag kan säga att måndag och tisdag var jobbigast, men nu är det lugnt lixom. Ska klara mig ända tills vi åker till Thailand, då jag ska köpa en maffioso chokladkaka på taxfreen för att sedan trycka i mig på flyget! Det lär ju gå åt under de 13 timmar vi ska flyga..

Stackars jag

Jag är sjuk, buhu. Visserligen inte sådär jättedödssjuk, men har feber och kräktes på jobbet imorse så jag kände inte för att stanna där allt för länge. Inte så kul att dela ut post när magen och kroppen inte är på topp. Så nu blir jag nog hemma imorgon också, måste bli frisk inför helgen! Har match på lördag (eller är det på söndag?) och den ska vinnas. Och så ska jag coacha junisarna imorrn, då vill jag gärna också vara frisk.

Så nu återgår jag till TV och Ellen, hare.

Yeheey!

Idag fick jag pärlan, och den är grym! Precis som jag redan visste. Vad som dock inte är grymt är en eventuell bristning/blödning i vaden, skit också.

68 dagar kvar!

Snart snart snart!

I dagarna (typ onsdag-torsdag) blir den här ögonstenen min. Jag har sagt det förr, jag säger det igen, jag kommer älska den för resten av mitt liv. Typ.

Nu ska jag jobba, eller kanske gå hem. Beror på om jag orkar hjälpa mina tröga arbetskamrater eller ej. Later!

Ibland är det kul ändå!

Skit pommes vad vi har börjat lira bra helt plötsligt. Nu när allt är kört lixom, när det ändå är ganska klart att vi kommer åka ur ettan, då har vi börjat vinna och ha oss. Förra helgen slog vi Tyresö, nu var det Nacka som fick spö. Och jag blev matchens lirare igen, kanske inte överraskande med tanke på hur bra det gick (15 insläppta, 62% räddningar). Nu har vi tagit åtta poäng, varav sju poäng efter julbreaket och en innan. Nu fortsätter vi och vinner de sista fyra också! (Vi har trots allt en minimal chans att klara kontraktet, men då ska alla andra resultat också gå vår väg och de lär de inte göra).

Just so you know


Hope and glory

Okej, men vinner inte Måns melodifestivalen tycker jag vi lägger ner programmet i all evighet. Hans låt är grym, han är grym, alla andra är skit (as usual).

72 dagar kvar

Jag glömde berätta om en av de skönaste kommentarerna idag. Vi var i Rågsved och delade kataloger, Rågsved är typ södra Stockholms Rinkeby så det bor rätt mycket invandrare där. Så vid ett höghusområde (som tydligen var det mest invandrartäta i hela området) frågade jag hur många kataloger vi skulle lägga vid varje port, varefter den ansvarige svarar: "Äsch, det spelar ingen roll, men typ 25. Fast egentligen skulle vi inte behöva lämna några, ingen här kan läsa ändå så".

Vadå fördomar? Det roligaste var att jag precis innan sagt "Vem läser telefonkatalogen överhuvudtaget? Framförallt, vem här vet ens vad en telefonkatalog är?"

Vadå fördomar? Ajjabajja mig!

Ytterligare en dag avklarad

Tänk om man skulle haft alla knivar i lådan när man gick hemifrån imorse. Då skulle jag kanske tänkt på att sätta på mig varma kläder, kanske ett underställ och en fleece? Nejdå, jag drar på mig träningsbyxor (visserligen dubbla brallor), en tisha och en mjukiströja. Det var inte alls kallt, nejdå. I fyra minus. Varmt och skönt.
Men men, det fick bra ändå tillslut, min grupp var snabbast (såklart) och vi hade lite roligt också. Åkandet på lastbilslyften (heter det så) var jäkligt kul, lite läskigt i kurvorna dock.

Nu blir det nog lite tv, mello snart. Heja Måns!


Jag vill åka nu!

Men så bra har vi det inte, utan det är 73 dagar kvar, eller 10 veckor om du föredrar det så. Det känns helt galet mycket ju! Fast tiden lär ju gå snabbt, det brukar vara så. Och helt plötsligt är man hemma igen och gnäller över allt jobb och slit och strunt. Jag har iaf börjat planera shoppingturerna, denna gång kommer shoppingen vara strukturerad och organiserad (till skillnad från sist, då hade jag ångest när jag kom hem för jag tyckte jag hade missat en massa). Så denna gång kommer jag ha en fin lista över vad jag ska inhandla, men sen lär det ju bli en hel del mer utöver det!

Imorgon ska jag iaf ha en "rolig" dag, dela ut massa Eniro-kataloger till massa hus tillsammans med damlaget och herrlaget. Som om det inte räckte med att jobba med sånt skit, nu måste jag göra det på fritiden också. Men vad gör man inte för föreningen?

Thailand '09

Efter lite om och men och lite men och om är resan nu bokad och semester taget, Thailand kommer få sig ett finbesök av mig och syrrans familj 27 april - 27 maj! Nu börjar vi räkna ner, bara 2,5 månader kvar!

Hells rules

Jag har, kanske lite sent omsider, blivit kär i Hells Kitchen. Skit vad bra det är! Och Gordon Ramsay, vad kan man säga om den mannen? Ond, mänsklig, genialisk.. Ett grymt program, förstår inte att jag kan ha missat det!

Och så är jag lite småkär i en ny låt igen, och här har ni den.

Blash

Yes, nu har jag bestämt mig, det blir Thailand i år. Och det verkar som jag får sällis av Patrik och kanske Simon, hur grymt skulle inte det vara? Risken finns dock att jag ändrar mig (vi vet ju hur jag är) så jag funderar på att boka flygbiljett redan nu. Hittade en biljett för drygt 6000, billigt och bra. Kanske är lika bra att boka nu faktiskt, annars kanske biljetterna tar slut.. Det finns ju en risk för det också. Återkommer när jag bestämt mig.

En galen värld

Läs detta för att förstå vad jag pratar om, ni som inte redan har koll. Först fattade jag inte, vem vad hur? Sen föll polletten ner, Cozma! Jätten Cozma! Hur faen kan nån lyckas röra den killen utan att själv få spö? Det är hemskt det som hänt, ett gäng ger sig på en oskyldig (så vitt jag vet) människa bara för att. Varför? Kan ni ge mig något svar idioter, nu när ni dödat en av de bästa handbollslirarna i världen?

Pannkisar

Klockan är halv nio och jag borde egentligen gå och sova, men jag har ett sjukt sug efter något så jag bestämmer mig för att göra pannkakor. Så jäkla gott!


Lovely vinst!

Yes, klart vi slog Tyresö igår! Så jäkla skönt att slå sitt gamla lag, framförallt efter all skit jag fått utstå från dem. Och jag var väl rätt bra (60% i räddningar, tack så mycket) och blidde matchens lirare. Igen. 14 insläppta mål får väl anses godkänt va?

Dessutom låg Tyresö trea i serien, på elitseriekvalplats. Vi är sist, det ser rätt kört ut för vår framtid i div1. Så nu går vi bara in med inställningen att jävlas med alla andra lag, en förlust mot oss kan svida rätt mycket för topplagen. Tyresö riskerar att tappa sin tredjeplats nu, om laget under vinner sin match.. Rätt åt dem.

Stop, rewind, change..

Kan man ändra sig så här i efterhand? Jag har börjat fundera över om jag tog fel beslut där för någon månad sen, men jag vet inte om det kanske är för sent att försöka göra allt ogjort. Det bästa vore om allt kunde bli glömt och sedan påbörjat på nytt igen, men lite lugnare denna gång. Men hur förklarar man att man är dum i huvudet och vill börja om?


Nostalgi

Det är inte utan att man blir lite nostalgisk när man ser detta, eller? Det är nog det bästa sommarlovsmorgon genom tiderna!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en fortfarande en komersiell skitdag, det har jag alltid tyckt och lär alltid tycka. Men i år har jag för en gångs skull planer för alla hjärtans dag! Det är nästan värt ett kors i taket tycker jag, eller? Vill ni veta vad jag ska göra? Är ni redo? Här kommer det!

Jag och mitt kära handbollslag ska dela ut Enirokataloger tillsammans med herrlaget. Skit pommes vilken rolig dag jag kommer ha, nästan så jag längtar. Eller inte.

However, nu har Erik åkt till sitt jäkla Norrland och jag är kvar här. Egentligen skulle de (E och hans två bröder som var här och hjälpte till) åkt imorgon men sen bestämde de sig för att åka nu, eftersom de varnar för snöoävder under helgen. Så nu får jag se Let's dance själv ikväll, kul liv.


Kärlek

Till dig (och lite till dig också, litegranna iaf).

Ledig

Idag är jag ledig. Imorgon också. Inte av någon särskild anledning egentligen, utan mer för att jag kände att jag behövde det. Sen match igår (i Eskilstuna dessutom), lite grejer som behöver fixas och lite sömn som behöver tas in. Så därför var det rätt lägligt att vara ledig.

Men jag säger då det, det är på de lediga dagarna jag märker hur mycket sömn jag egentligen förlorar under veckorna. I natt sov jag 11,5 timmar, något jag aldrig skulle göra i "normala" fall! Om jag är ledig en längre tid sover jag 7-8 timmar per natt, men nu för tiden kan jag lätt dra iväg på 12 timmar under helgerna.. Det tar lite på krafterna att gå upp vid 05 varje morgon. Stackars mig.

Ey yo

Jag kommer sakna dig, bara så du vet.

Dig, och er, saknar jag redan så det värker i kroppen.

Om man tänker lite till blir det kanske bra

Jag har börjat räkna ner. Till vad? Jag vet inte. Jag bara räknar ner, och hoppas att något gott händer när jag kommer dit jag räknar. Jag vet inte ens hur långt jag räknar, jag vet bara att kroppen varje dag känner "en dag mindre, snart så!" men jag vet inte varför den gör så. Hur länge ska jag göra så? Tills livet tar slut? Bra fråga.

Hur som helst så var dagen inte den bästa, det började med sena bussar imorse, fortsatte med sönderfrusna tummar under dagen och avslutades med en värkande skuldra. Imorgon blir det bra, eller bättre iaf, det har jag bestämt.

Funderingar och tankar

Och jag tänker. Och tänker. Och tänker. Om jag kommer fram till något? Jag vet inte faktiskt, det känns inte som det. Allt är så förvirrat och snurrigt just nu och det verkar inte bli så mycket klarare heller. Men jag får väl fundera vidare, och se om något blir mer förståeligt.

RSS 2.0