Gosh.

Jag har kommit på vad det är som är fel i mitt liv just nu. Det är inte skolan, jobbet, handbollen, kärleken eller något sånt, det är ju jag! Det är jag själv som sabbar allt med mina velningar, när jag inte kan bestämma vad jag vill. Jag är så trött på mig själv, eftersom jag är så totalt pantad i huvudet.

Nu kommer snart älskade Blomman hit, en som jag verkligen behöver träffa just nu. Kanske blir till att träffa Niclas ikväll, om jag orkar. Känner mig inte i toppform just nu.


Det var ett tag sedan..

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft huvudet fullt av annat på sista tiden!
Lite nytt som hänt:
Jag har varit i Norrland och träffat några ur min älskade släkt
Jag har suttit fast på ett iskallt tåg mitt ute i ingenstans
Jag har blivit väldigt besviken på ett tv-program
Jag har haft världens pluggångest
Jag har fått tummen ur och börjat söka jobb
Jag har varit på fotboll och sett Sverige bli klara för EM
Det blir bara mindre och mindre tid tills Patrik kommer hem

Well, det var lite av det viktiga.. Annars händer inget i mitt liv, as usual.

So long suckers, love you!


Ben & Jerry.

Ja, ni vet alla hur kär jag är i mitt kära Ben & Jerry, och härmodan satt jag och tittade igenom deras engelska sida för att se om jag hittade något roligt, och det gjorde jag! Kom in på deras nätbutik (http://benjerryeu.intashop.com/), och där hittade jag lip balm som såg ut som små små Ben & Jerry förpackningar. Så av den nätta summan 137 kr (väldigt bra pris tycker jag) fick jag tre sådana, i de olika smakerna: Chocolate fudge brownie, Chockolate chip cookie dough och Peanut butter cup. Och det roliga är att det verkligen luktar som glasserna oxå! Så för tydligenhetens skull står det på förpackningen: "Not to be eaten".. Väldigt roligt tycker jag. 

Imorgon åker jag till Norrland (Kiruna och Boden). Sakna mig inte för mycket!

Tjipp tjipp!

image19

Kärlek!

Om man kunde gifta sig med en glass skulle jag gifta mig med Ben & Jerry, Chocolate Fudge Brownie. Den är för underbar!

image18

Det är bara för bra.

"Jag vill ha en halv biljett, jag hejar ju bara på en laget."

Blä.

Det är konstigt hur saker kan vända. För inte länge sedan älskade jag livet och allt där till, nu är jag trött på allt. Få saker gör mig glad just nu, inte ens handbollshumöret är på topp. Och jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska göra med framtiden, vilket gör att jag känner mig ännu dystrare. Dock har jag fått en ny vän som gör att jag klarar mig igenom skoldagarna iaf, annars skulle jag aldrig orkat.


Sanningen.

Det jag alltid har vetat är nu också bevisat, jag har högre intelligens än Niclas (och många andra). Se och lär.
image15image16

Jäkla söndag.

Blä, jag blir så trött på allt. Varför varför varför blir det inte som det ska bli? Det börjar ju så bra, sen skiter sig allt. Blä. Nej, ge mig lite Ben & Jerry så blir jag glad, iaf en stund!

Snart ger jag mig iväg till mongo, de har oxå haft match (hoppas de vann iaf!) men han hade massa ärenden att sköta efter det, så jag åkte hem och duschade och packade om väskan efter min match. Imorgon så är båda vi lediga, så då får man sovmorgon för en gångs skull. Så länge ingen ringer och väcker mig jättetidigt.

Hejs svejs! (Förresten Blomman, ge mig rådgivning om hur jag ska göra! Ring mig snarast, eftersom du inte svarar när jag ringer. Tönt.)

RSS 2.0