Om någon vill döda mig så hindrar jag er inte

Jag mår verkligen skit. Jag kommer aldrig någonsin gnälla över att jag har ont eller mår dåligt igen, inte efter det här.

Bröt ihop totalt i bilen på väg hem. Först det där, sen ringde jobbet och undrade om jag inte kunde jobba imorgon trots att jag är sjukskriven (och jag orkade inte säga nej), och sen ringde de från ett jobb jag ville ha och sa att jag hade fått jobbet om de inte hade varit tvugna att dra in på just den tjänsten. Och där någonstans orkade jag inte längre, och det brast helt för mig. Men Erik som är så underbar tog med mig till hans hotell och bäddade ner mig i sängen, och där sov jag som ett barn tills jag vaknade för en stund sen. Ska nog snart lägga mig igen, försöka sova bort allt det jobbiga. Och försöka motivera mig för att fortsätta leva mitt liv.

31 augusti

Sista augusti, en dag jag kommer minnas länge. En dag som för alltid kommer vara förknippad med smärta, sorg, ensamhet. För trots att jag har Erik vid min sida har jag aldrig känt mig mer ensam än jag gör just nu. Helst skulle jag bara vilja krypa ner under täcket och stanna där i ett år, men jag vet att det som ska göras idag måste göras oavsett om jag vill det eller inte. Jag vet att jag annars kommer ångra mig djupt i framtiden.

Tänk om allt bara vore så enkelt som det var när man var fem och gick på dagis, och den största svårigheten var att lära sig cykla.

Allt löser sig, förhoppningsvis

Stormen har lugnat sig, jag har insett att det finns vägar ur allt. Och jag inser att det i dagsläget bara finns ett alternativ om jag inte vill förstöra mitt liv, ett jävla alternativ som kommer göra ont! Men det måste göras, jag vet det.
Erik, jag behöver dig mer än någonsin!

Helvete!

Faaan, fan fan fan. Det finns inte ord för hur jävla illa det här är, det fanns inte på världskartan att det skulle bli så här. Kanske om tio år (om ens då) hade det fungerat, men nu.. Nej, det finns inte. Ångest javisst, nu är det jag som avgör tre personers framtid! Helvetes jävla skit, hur fan kunde det bli så här?

Framtidsplaner

Ni vet att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv. Ni vet nog också att detta har lett till att jag jobbar med något jag avskyr (eller just nu är det mest arbetskamraterna jag avskyr, jobbet blir ju vad man gör det till) och har ångest mest hela tiden. Därför kan jag nu glädja alla med att jag nu har bestämt mig för vad jag ska göra av livet, och allt detta tack vare Erik som är så sjukt vettig och stöttande.

Så det jag har bestämt mig för är att jag ska sluta mitt helvetiska jobb till jul någongång, jag har inte bestämt mig för om jag ska sluta innan jag åker till Dubai eller efter. Beror lite på lite andra saker. Sen ska jag börja plugga till våren. Om jag kommer in på sjukgymnastprogrammet så är det det som gäller, annars ska jag plugga engelska. Varför det blir just engelska? Jo, för sen till nästa höst så ska jag söka till Jönköpings högskola och internationella civilekenomprogrammet. Men det är inte säkert att jag flyttar just dit, allt beror på handbollen (som just nu är prio ett i mitt liv, jag har upptäckt hur jäkla kul det är med handboll igen). Jag har tre andra alternativ också, Borås, Örebro och Luleå (i sagda ordning). Anledningen till att det är just dessa orter som är aktuella är helt enkelt för att det bara är dit mina betyg räcker, samtidigt som alla tre har handboll eller närhet till handboll.

Så, nu vet ni vad jag ska göra! För jag har bestämt mig för att det ska bli så här. Och denna gång ska jag inte ändra mig.


Skoooooor

Jag lovade ju bilder på mina nya lovely skor, så här får ni. Bästa skorna ever.


Så ska det se ut

Lirade ju match mot gamla laget idag. De ställde upp med bästa lag, vi med sju junisar, tre oldisar och jag (jag är ju varken junisar eller oldis, idag var jag istället den enda född på 80-talet). Jag hoppades in i det sista att vi inte skulle förlora, eftersom jag skulle fått sjukt mycket skit för det. Så jag var sjukt taggad iaf, och det var många andra också.

Så, hur gick det? Vi vann med 30-18. Bra betyg för oss, inte bra betyg för gamla laget som har tänkt vinna div2 med detta lag. Lycka till säger jag bara.

Måste ha

Jag har ju länge suktat efter en ny iPod nano, eftersom min har börjat tappa batteritid rätt rejält (ett fulladdat batteri håller i kanske tre-fyra timmar, jämfört med 12 som det var från början). Hur som helst var jag nära att köpa en ny när Teknikmagasinet sänkte priset till ynka 999 för en 8gb, men jag höll mig i förhoppning att det kanske släpps en ny modell snart. Och vad hittade jag i tidningen igår? Jo, den 9e september släpps den nya modellen! Och ryktena säger att den kommer ha inbyggd kamera, typiskt Apple att överdriva.. Men det kommer även släppas en ny iPod touch, så det finns en chans att det blir en sån istället. Om den inte kostar för mycket dvs.

Ja, det här är viktigt för mig, mycket viktigt. Så ni vet.

Dancing is my remedy

Min kropp sa ifrån idag igen. Det har aldrig tidigare hänt att kroppen gjort det två gånger under så kort tid tidigare, och det gör mig orolig. Idag var jag nära på att svimma, var tvungen att sätta mig ner på golvet som ett mongo två gånger för att klara av att jobba klart. Och benhinnorna strejkar som vanligt, och det är ju inte det bästa när man springer i trappor och står på betonggolv hela dagarna. Så eventuellt blir jag hemma resten av veckan istället för att förhoppningsvis bli bättre i benen. Vi hoppas på det iaf. Dock är jag inte den enda som har fått ont på jobbet, vi är tre med benhinneinflammation och två med knäskador. Det känns tryggt.

Så imorgon ska jag troligtvis klippa mig (det måste göras), köpa nya skor (köpte ett par igår som var assköna så jag ska köpa ett par till i en annan färg, kommer bilder), och sen träffa Lindadarling som fyller år och fika. Sen åker vi ut till Lidingö, ska ju spela match mot henne och mitt gamla lag. Kommer kännas konstigt! Men vi kommer vinna, det känner jag på mig. Trots att vi bara har junisar och oldisar, nästan inga "vanliga" ;)


Handboll när det är som tråkigast

Alltså, missförstå mig rätt, det är ju kul att vinna. Men att se på en match som slutar 50-8 (ja, vi vann) är inte så jättekul. Det var nästan så jag somnade. Hur som så firrade junisarna en fin målskillnad till oss, om det skulle behövas i slutet! Och på torsdag möter jag gamla laget, och vi ska äga. Annars vet jag inte vad jag gör.

Kul att träffa Lindahjärtat idag också! Har inte träffat henne på nästan en månad, vilket är en stor omställning från att ha träffats nästan dagligen i fyra år. Bäbis!

God natt världen

Helgen 4-6 september var ju så fint planerad, Håkan på fredag och sen Borlänge och handboll under helgen. Men det sprack idag, då tränaren sa åt oss att avboka alla planer eftersom vi ska "göra saker" den helgen. Vad det är är det ingen som vet, men det är tydligen obligatoriskt. Så nu blir det ingen Håkan (jävla skit!) och inget Borlänge (kanske inte så stor förlust), utan istället ska jag göra något annat. Vad det nu är.

Och så längtar jag till december, sjukt mycket! Först kommer Patrik, Marcus och Rickard hit, och sen sticker jag och Blom till Dubai! Och så kanske jag slutar jobba då också, allt beror på vilket besked jag får i veckan.. På ett sätt hoppas jag på det ena, men även på det andra. Delade känslor om detta. Hur som, december tack! Eller först oktober, så vi får börja lira handboll på riktigt :D


Jävla bajs

Fan vad dåliga vi var idag, skoja inte. Pinsamt till och från! Men jag väljer att strunta i det och fokusera på det positiva, det gick bra för mig iaf! Så här bra till och med:


Wehey! Jaja, nu är det åter till vardagen, jobb imorgon och sen träning. Match på tisdag (men jag slipper nog spela den) och sen match mot gamla laget på torsdag. Tagga för den!


Du är mitt största bekymmer

Jag hatar allt om dig. Jag hatar att du är så vacker, jag hatar att du är så omtänksam, jag hatar att du har min humor, jag hatar att du är du. Och du vet att jag hatar det eftersom allt detta gör att jag älskar dig.

Det gör ont när du inte är här, men jag vet att jag måste klara mig utan dig. Trots att jag ibland håller på att gå sönder.


And this is good

Okej, jag erkänner, det är kul med handboll. Men det visste ni väl redan? Men nu är det så jävla skönt, för jag har ingen ångest kvar över att jag skulle valt fel lag eller att jag skulle misslyckas. Fy fan vad bra det känns! Och idag, vi slog Skånela, så jävla skönt! Skånela lirade i eliten förra säsongen för er som inte vet. Och trots att tränarn fick rött kort och vi fick spela en man mindre i fyra minuter tog vi tag i allt och vann. Och jag fick en sån där bra match som man bara önskar sig i första hemmamatchen. This is what I like! Nu tycker jag om handboll igen, nu förstår jag varför jag plågar mig själv så sjukt mycket. Det här är min passion.

Imorgon är det matcher igen, mot Arbrå och Irsta. Fan vad vi ska äga!


Och så kör vi!

Idag ska jag träna handboll igen, tjoho. Har inte tränat sen förra tisdagen, efter det har ju benhinnorna strejkat så jag har inte velat anstränga dom i onödan. Egentligen är dom inte bra än, men nu orkar jag inte vara skadad längre. Lite smärta får man stå ut med.
Hoppas även på att jag får mina nya skor idag, alla andra i laget har fått sina förrutom jag och två andra. Bara för att vi tog de skorna vi skulle ta, och inte gjorde som alla andra och tog "fel" modeller. Drygt. Hur som helst så är det adidas denna gång, så fula men så sköna! Nya skydd ska också införskaffas nästa vecka, jag får ju tydligen inte ha mina längre, då det är fel märke. Det är också lite drygt. Men men, det är kul med nya saker!

Bara en grej om Gotland

Den mest använda repliken under helgen som nu även verkar följa med in i "det vanliga handbollslivet" är: "Det är Gabbi och Mickis som är maffian". En konsekvens av att Gabs alltid lyckades bli maffia (har ni lekt den leken? Den är skitrolig!), och min tränare misstänkte mig varje gång. Nu är det det enda alla säger så fort någonting händer (typ om om någonting försvinner), "jag tror att det är Gabbi eller Mickis". Man känner sig inte lite anklagad va?

Och sen var det någon som kommenterade en bild på facebook, som inte tyckte vi hade ett allt för jobbigt fysläger. Men man kan ju inte träna jämt, man måste ju roa sig ibland!

Somebody call 911

Det händer ibland att kroppen säger ifrån, att den inte vill vara med och leka längre. Igår var en sådan dag, helt plötsligt på jobbet fick jag huvudvärk, började frysa, såg suddigt och kände mig svimfärdig. Och jag kände att det helt klart beror på att jag inte sover ordentligt, inte äter ordentligt och oroar för mycket. Men jag gjorde som vanligt, jag vägrade lyssna på kroppen och fortsatte jobba. Kanske inte det bästa, men jag hade inte så mycket mer val.
Lite panik fick jag av detta, ska jag ha det så här hela tiden? Därför bestämde jag mig för att jag senast till våren ska sluta detta jobb, och börja plugga om jag inte får något nytt jobb. Så jag hade i princip redan bestämt mig för plugg, när ett telefonsamtal ändrade allt. Nu kanske (förhoppningsvis) jag inte behöver börja plugga till våren. Håll alla tummar för mig nu!

Men sova ska jag göra, och det är tidigt. Typ vid åtta redan, så jag inte svimmar av på jobbet imorgon.


Jag kommer leva på detta länge

What happens on Gotland stays on Gotland. Så ni vet. Men det kommer en film på facebook snart, fast jag vet egentligen inte om ni som inte varit med förstår. Sjukt kul iaf. Och en positiv sak med helgen är att all min handbollsångest släppt, jag vet att jag är rätt. Så jävla rätt. Skönare människor får man leta efter.


Imorgon är det hemresa!

Jag är trött. Tröttare än tröttast nästan. Dagen har bestått av tre träningar (varav två egentligen var kondition, men jag fick köra styrka på de också så jag körde tre bajsstyrkepass). Sedan ett besök på Kneipbyn, det tog också på krafterna. Och nu ska vi tydligen grilla med barnen i föreningen, jag orkar inte! Jag vill sova! Jag som dessutom köpt en ny kudde, bara för att kunna sova ordentligt. Så låt mig sova!

Jävla Gotland

Jag vill hem. Alla här vill hem. Gotland är bara skit, hur man än ser på det. Det enda som skulle kunna klassas som lite bra är träningspassen, de jag inte sett fram emot. Då kan ni gissa hur vi har det va?
Det började med en promenad från båten till skolan vi bor på, den promenaden skulle vara 800 meter men var snarare 2 km uppför en lång jävla backe. Sen blev det kaos eftersom ingen visste vart vi skulle bo, det slutade med att vi fick bo högst upp längst bort, självklart. Med en massa småungar som bor i korridoren utanför, eftersom de inte fick plats i sitt klassrum.
Maten var skit, inplastat i en låda fick vi två fiskpinnar, lite potatis och en typ spenatsoppa. Nej tack sa jag. Middagen på kvällen såg jag frem emot, men det visade sig att "det är slut", "det är slut", "vi tar inte kort", "vi stänger nu", så det blev lite jobbigt det också. Fick i mig rätt bra mat ändå tillslut, så jag klarade mig.
Natten var nog den värsta någonsin, iskallt, luftmadrass, dålig kudde, you name it! Jag har så ont överallt i kroppen så jag skulle kunna börja gråta. Och frullen imorse, då var mackorna slut, pålägget slut så vi fick äta fil och flingor.

Jag vill hem! Nu, gärna.


Gotland babes

Nu sticker jag till Gotland och tränar hela helgen. 7-9 fyspass ska genomföras, kul liv! Men wtf, det är nyttigt det också. Synd att benen strejkar så jag inte kan hoppa och springa, för det hade jag faktiskt velat. Framförallt nu när jag insett att jag inte har så himla dålig kondis ändå. Men men, det är bara bita i det sura äpplet och gå vidare! Det kommer en tid för mig också.

Men datorn följer med i helgen, så jag kanske bloggar från Gotland. Om jag orkar.

Torsdag imorgon, grejt

Denna dag var helt åt helvete. Sjukt mycket post, en innetjänst eftersom benen gjorde ont, hårt golv och trötthet gjorde att jag höll på attt börja gråta. Mina ben sved, mitt huvud dunkade, mitt humör dalade och allt var kasst. Eventuellt blir jag hemma imorgon, eftersom jag inte klarar av att gå i trappor eller stå upp i nio timmar, och då känns det rätt drygt att vara på jobbet om jag ändå inte kan göra något.

Efter jobbet drog jag och solade, behövde lite ljus i mörkret. Sen ner till träningen för att prata lite med folk, och blev samtidigt tejpad på benen. Sån där rolig kinesiotejp ni vet. Skitsnyggt! Imorgon ska jag ut till Bosön för fystester, dock kan jag bara göra två grejer (chins och brutalbänk, så det känns lite drygt att åka dit för det), och på fredag åker vi till Gotland. Känns ändå rätt bra.
Sen fick jag reda på idag att jag inte bara ska få nya skor av klubben, utan även nya skydd. Vilket betyder att jag sparar in 800 på knäskydd, 1300 på armbågsskydd, 1000 på skor, 1800 på medlemsavgift och 300 på licens. Plus alla resor och mat på resor, sånt betalar klubben. Känns så jäkla skönt att slippa oroa sig för att handbollen ska kosta!

However, här har ni mina fina ben. Och självklart valde jag rosa, det ska ju synas!

Det är galet

Insåg precis att jag inte kommer ha så mycket tid över till livet den kommande tiden. Allt jag ska göra är i princip: jobba, träna, äta, sova. Men jag gnäller inte, jag har ju trots allt valt det själv. Men jag kommer inte ha tid att träffa Blom lika mycket som jag ville, och hon åker ju snart! Skit.
However, det här är mitt schema den kommande perioden.
Tisdag: Jobb 7-13.30 (Sista korta dagen!), träning 17.30-19
Onsdag: Jobb 7-15.30, träning 17.30-19.30
Torsdag: Jobb 7-16.30, fystester på Bosön 18-21
Fredag: Åker till Gotland, 1 fyspass
Lördag: Gotland, 2-3 fyspass
Söndag: Gotland, 1-2 fyspass
Måndag: Jobb 7-15.30, träning 18-19.30
Tisdag: Jobb 7-15.30, träning 18-19.30
Onsdag: Jobb 7-15.30, träning
Torsdag: Jobb 7-16.30, träning 18.30-20
Fredag: Jobb 7-17, Sportsgear cup - match 20.30
Lördag: Sportsgear cup - match 12 & 18
Söndag: Sportsgear cup - en match
Måndag: Jobb 7-17, träning 18-19.30
Tisdag: Jobb 7-16.30, DM-match 19.15
Onsdag: Jobb 7-16, träning
Torsdag: Jobb 7-16, DM-match 19.15 (Mot mitt gamla lag, jag är redan nervös!)
Fredag: Jobb 7-15.30, Ingen träning!

Alltså, jag har min första handbollslediga dag om 17 dagar. Det är så jag tror att någon skojar med mig, så här intensivt tror jag inte att jag någonsin haft det. Men jag älskar det! Så länge mina benhinnor bli bättre dvs, för det blev dom inte av att spela fyra matcher på jävla parkettgolv.. Jaja, får ta det lite lugnt med handbollandet och fysa istället, sånt behöver ju jag.

Fick även idag kommentaren: "Men du skulle ju aldrig spela i GT sa du ju!" Vilket jag faktiskt sagt en gång i tiden. Men jag räddade mig ur situationen med kontringen: "i GT/76 ja, men nu ska jag ju spela i GT Söder. Och det är ju inte samma sak, längre." (Min nya klubb gick alltså ihop med en annan och bildade en ny. Och jag ska inte spela för blågult som jag tidigare sagt, utan för blåsvart. Me like)

Jag vill!

Jag kom på en sak från helgen som ni nog gärna vill veta. Ungjävlar är lika jobbiga oavsett om de är i Stockholm eller nån annanstans i landet. Helvetes snorungar som höll oss vakna i lördagskväll, de gick inte och la sig förrän vid midnatt! Skitungar.

Och sen hoppas jag på att det gick bra idag, det kändes bra iaf.Men jag får inte reda på det förrän nästa vecka, och det är lite surt.. Men vi hoppas!


Helst skulle jag bara vilja sova.

Denna helg har varit jobbig! Både psykiskt och fysiskt, och nu är jag helt slut. Synd att jag har en del att göra imorgon också (jag vill inte!).
Men för att sammanfatta denna helg på ett kort sätt:
- Handbollsmässigt såg det stundtals riktigt bra ut
- Handbollsmässigt såg det stundtals riktigt dåligt ut
- GPSer suger
- Jag kommer inte bli fattig pga handbollen i år iaf
- Till och från har jag skrattat så tårarna sprutat
- Vattenvolley (alltså volleyboll i en pool) är inte min grej
- Min jävla handbollsångest vill inte ge sig
- Mina benhinnor är bara skit
- Vi har en hög målsättning som jag tror vi kan nå i år
- Hotellsängarna i Vrigstad är sjukt osköna

Sen kommer jag säkert komma på en hel del till, men just nu är det blankt i huvudet. Och veckan är fullspäckad, jobb, handboll, handboll! Eller okej, torsdag-söndag är det bara fys. I'm gonna die.


Liiiite lätt stressad

När man måste göra något, varför gör man alltid allt annat då? Som nu så borde jag packa, fixa håret och så, men istället sitter jag här. Läser i kapp några bloggar och mejlar lite. Varför jag inte packade igår när jag hade all tid i världen vet jag inte, men det är väl sån jag är. Sista minuten lixom.

Dagens dom då (jag vet att ni så gärna vill veta). Det var det jag trodde det kunde vara, nämligen kraftig benhinneinflammation "på båda sidor". Ni vet, både framtill på smalbenet och på insidan. Och på båda benen. Vilket betyder vila två veckor, massa antiinflammatoriskt och sånt där kul. Ska bara spela handboll först, sen kan jag vila.

Men nu ska jag ta tag i packandet, sen sticker jag till Sävsjö. Bye loosers.


Nu håller vi tummarna

Ojoj, nästan ingen träningsvärk alls idag. Jag kanske inte är så otränad som jag trodde? De andra i laget gnällde på rätt bra, och var lite arga på mig fär att jag inte kände nåt. Bra där jag. Sen var dagens träning långt ifrån lika jobbig som igår, trots att tränaren tyckte att vi skulle ha målvaktsträning. Men det var bara lite jobbigt (men som sagt, allt som leder till något bra kan jag stå ut med..). Imorgon sticker vi iaf till Sävsjö och lirar handboll, kommer bli så gött! Men en fråga bara, vem kom på den oehört dumma idén att vi ska träna i blå tröjor? Fattar ni svettfläckarna? Det är inte schyrre!

Imorgon får jag förhoppningsvis också ett telefonsamtal och en hint om en eventuell framtid. Vill inte säga för mycket eftersom det då har en förmåga att gå i stöpet, men jag kan säga att om det blir som jag vill kommer den närmaste framtiden inte bli ett helt helvete iaf, och det skulle vara så underbart.


Vaharmt!

Var kom värmen ifrån? Det är ju sjukt varmt ute! Och jag har kommit in i någon fas när jag svettas som en gris mest hela tiden, och det är ju sådär lagom roligt. Men, det går väl över någon gång, om jag har tur.

Och jag insåg precis att jag inte kommer göra annat än att jobba och träna i augusti. Träning varenda jävla dag, jobba sent varenda jävla dag (eller inte fram till onsdag, men sen blir det sena dagar), vilket betyder att det är det enda jag kommer hinna med. Kul liv!

And then we die

Om det här var första träningen på säsongen, då kommer det bli ett långt år.. Jag har nog aldrig varit så här slut efter en handbollsträning! Först 1 timme och 10 mins intensivt handbollande och efter det 20 mins Tabata. Helvetestabata var det idag. Det är första gången jag faktiskt får kväljningar av att träna, och att ta sig från hallen till tunnelbanan var sjukt jobbigt. Om jag kan gå imorgon är jag överlycklig, det är en sak som är säker.

Men förhoppningsvis leder skiten fram till något bra, och i så fall kan jag köra hur mycket jävla Tabata som helst.

(Och nej, benfan är inte bättre. Eller de var bättre när jag vilade, men nu har sprungit i trappor på jobbet i två dagar och tränat handboll, så nu är de inte bra. Men farbror doktor på fredag, får se vad domen blir!)

Äntligen onsdag!

Imorgon alltså. Då får jag spela handboll igen! Denna gång blir det med nytt lag, i (nästan) ny hall och med nya tränare. En nystart helt enkelt. Och trots att jag till och från har ångest så tror jag det här blir bra, annars har jag ju alltid en chans att ångra mig. Men jag tror det blir bättre än de två andra alternativen i alla fall.
Och lite ångest har jag över huruvida jag kommer klara mig imorgon, det skulle ju vara lagom kul att komma till första träningen (eller andra blir det ju) och misslyckas helt. Och i helgen har vi turnering, skulle vara lite jobbigt om man inte lyckas spela bra då. Hmm.. Men men, jag känner att jag har förtroende från tränaren, och det är huvudsaken. Och i värsta fall har jag en backup som är riktigt bra hon också.

Så, handboll onsdag-söndag alltså! Men nu, sova. God natt!

Och jag känner mig ung igen!

Blom, jag tror jag vet vad vi ska göra mer i december! Eller vad tycker du? Det väcker iaf minnen så det skriker om det..

Jävla förbannade skitungar

Jag bor som många vet i ett "barnvänligt område". Detta innebär i stora drag att det bor barnfamiljer i 9 av 10 lägenheter, både stora och små barn. Dessa barn har en förmåga att låta hela tiden. Mellanbarnen spelar fotboll mot husväggen dag som natt, småungarna skriker och har bilrace i backen, och de stora barnen sitter i skogen och smygröker hela nätterna. Detta är sjukt jobbigt, eftersom jag har mitt sovrumsfönster åt det hållet och måste ha fönstret öppet för att kunna sova. Jag har alltså svårt att somna för att ungarna skriker fram till 10-11 på kvällen, på helgerna väcks jag av fotbollsspelande vid sju, och jag sover dåligt eftersom de står i princip nedanför mitt fönster och låter. Så jävla härligt att bo här.

Så nu har jag två lösningar på detta (eftersom det tydligen inte hjälpte att säga till föräldrarna, eftersom "barn måste ju få vara barn"). Lösning ett: Jag fixar hit en massa kompisar som låter ännu värre utanför deras fönster 24/7 i en vecka. Lösning två: Jag fixar en pistol och skjuter ungjävlarna. Känns som alternativ två ligger rätt nära till hands just nu.

Nej, nu ska jag sluta gnälla och gå ut och springa lite, måste se om benen håller. Sen ska jag hämta Erik, och vi ska ha myskväll. Later!

Snälla vänner

Jag förstår inte varför folk (jag vill inte nämna några namn, BLOM) blir överraskade när jag gör någonting husligt. Typ lagar mat, städar, diskar och så. Som idag när jag pratade med hjärtat när jag diskade, hon vägrade tro på mig! Och Erik bara skrattade i bakgrunden och sa åt mig att sluta skoja. Elakt!

Och sen har jag insett att jag skulle kunna leva ett fattigt studentliv. Nudlar är ju jättegott.

Flashbacks

TV400 är en underskattad kanal. En mycket underskattad kanal. Men jag har hittat den, och nu är det min favoritkanal varje dag 15.25-16.25. Då visas nämligen alla Idol-auditions från alla år! Nu är det 2005, och vilka dök upp idag? Lill-Måns och Mini-Ola. Så söta. Ahh.. Nä, nu ska jag fortsätta titta, det är ju inte slut än.



Söta pojkar.

RSS 2.0