Lisendarling

Idag åkte min älskade Lisen till USA, där hon ska plugga ett tag (ett år eller så). Jag kommer sakna dig nåt grymt mycket Lisen, men jag kommer kanske och hälsar på! Annars ses vi till jul, för jag antar att du kommer då? Älskar dig baby!

Och hur skolan går? Väldigt bra faktiskt. Det är jättekul =)

Jag har bestämt mig!

Så här är det va, jag har satt upp mål för resten av detta år. Jag har helt enkelt funderat ut vad jag ska klara av fram till den 31 december, för att sedan göra det till en god vana under 2008. Så här ser min lista ut nu:

- Jag ska klara av de två kurser jag har innan jul, och inte ge upp när det känns segt
- Jag ska inte bli på dåligt humör så fort det går dåligt med handbollen
- Jag ska motivera mig till varje handbollsmatch och träning, oavsett hur viktigt det är
- Jag ska träffa Blomman minst en gång i veckan för att prata av mig
- Jag ska inte vara otrevlig mot någon, oavsett hur denna människa är mot mig
- Jag ska sluta skjuta upp saker!

Nå? Hur tror ni jag klarar mig?


Mina underbara syskonbarn :)

Många undrar hur många syskonbarn jag egentligen har, och varför jag bara pratar om min systerdotter Vendela och aldrig om de andra. Så här är det: jag umgås mest med min syster, och hennes dotter. Min bror och jag har ingen bra kontakt längre, allt tack vare ett val han gjort i livet som jag inte kan leva med. Mina andra två syskon (en till syster och bror) har jag aldrig träffat, men där har jag två syskonbarn. Sammanlagt har jag alltså sex syskonbarn, 11, 9, 7, 5, 3 och 1 år gamla. Här är några bilder på dem.

image11
Vendela 3 år, systerdotter
image12
Vendela
image9
Linnéa 7 år, brorsdotter
image10
Casper 5 år och Zeb 1 år, brorssöner

Nu går jag in i min bubbla igen

Nu är sommaren slut, och i och med det försvinner nästan hela mitt sociala liv. Handbollen börjar på allvar, vilket betyder att jag tränar eller spelar nästan varenda jäkla dag i veckan. Men det är kul, jag älskar handboll! Och denna säsong mer än någonsin, med Div1 och allt. Kom gärna och titta nån gång!

Första tävlingsmatchen var igår, en DM-match mot Tumba. Tumba som är tippade topp tre i vår serie, och vi är tippade bland de tre sista. Hur som helst, vi vann med 20-14. Tumba saknade visserligen två spelare, men vi saknade oxå ett par. Så utifrån denna match så tror jag säsongen kommer bli grejt =)


Stackars skolbarn!

Jag tycker så synd om er alla som precis har börjat skolan igen, eller alldeles strax gör det. Jag vet hur tufft det är på låg/mellan/högstadiet/gymnasiet, framförallt efter ett långt och skönt sommarlov. Jag lider verkligen med er.

Eller nej, det gör jag faktiskt inte. Ni upplever just nu en av de bästa tiderna i livet, då man har någon som bestämmer i princip allt man gör. Förstår ni hur bra ni har det? Jag börjar högskolan på måndag, och där är man tvungen att sköta allt själv. Klarar man inte tentorna, ja, synd! Och det där med att kunna chilla på sommaren, ingen chans. Då måste man jobba, om man vill ha en chans att överleva.

Så njut av skoltiden, den var väldigt bra!

Kundtjänstfolk

Kan någon förklara för mig varför man anställer skåningar som kundtjänstmänniskor? Skånska i kombination med en brusig telefon gör det helt omöjligt att höra vad dom säger! Så istället får man verka dum och hela tiden fråga: "vad sa du?" "ursäkta jag hörde inte". Nu är det inte så att jag har nåt emot skåningar, det är bara skånska jag hatar.

Bästa någonsin!

Skönaste träningslägret någonsin! Träningarna var inte allt för jobbiga, matcherna gick rätt bra (för mig) och tävlingarna var ganska roliga. Bäst var tårtbakningen, som vi vann! Men det var kanske inte så konstigt, vi hade lätt finaste och godaste tårtan. En klassisk prinsesstårta (se bild). Fler bilder kanske dyker upp under veckan!

image4

Blä

Hatar inte ni smaken man har i munnen när man vaknar på morgonen? Eller är det bara jag som har det? Det smakar verkligen apa (och nej, jag har inte smakat apa, det är bara ett uttryck lustigkurrar). Blää!

Idag jobbar jag inte. Ganska skönt, men ändå trist. De två senaste dagarna har varit såå roliga, nu när Marie börjat jobba igen! Men idag ska jag istället tvätta kläder, packa inför träningslägret, och sedan kommer mina älskade vänner Blomman och Lisen hit och äter lite. Blomman som åker till Grekland på måndag (tönt) och Lisen som flyttar till USA i slutet av månaden. Varför Lisen? Jag kommer sakna dig!

Och ja just det, träningsläger var det. Imorgon bär det av till Karlsborg, och där ska det tränas i fyra dagar. Vi ska även hinna med träningsmatch mot Skövde, mycket roligt.

Leeedig

Äntligen får jag lite ledigt! (och ja, jag vet, jag har bara jobbat en vecka. Men ändå). Dock ska jag säga att det är lite tråkigt att inte jobba mer denna vecka, jag har haft väldigt roligt dessa två dar! Världens roligaste arbetskamrat Marie har börjat igen efter semestern, och det går inte att ha tråkigt med henne. Och dessutom har vi några rätt snygga byggjobbare på skolgården, som man kan ha roligt med. Så trots att förra veckan var världens värsta, så har dessa två dagar varit världens bästa. Well, ni förstår hur underbar Marie är =)


Här hänger vi med

Samtal med min mamma idag:

Mamma: Brukar du se på Kanal5?
Jag: Ja, det är klart.
M: Har du sett programmet: "How to find a husband?"
J: Nej, men jag vet vad det är
M: Jag såg det idag, och jag hade visst missuppfattat allt
J: Hur kan du missuppfatta ett program som heter "Hur man hittar en make?"
M: Ja, jag trodde det hette "How to find a husband"..
J: Ja...?
M: Ja, alltså, jag trodde det handlade om musik, hur man hittar ett husband.. Jag undrade väl varför de blandade svenska och engelska
J: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


"Schyssta bananer"

Har ni sett att dom visar Trazan och Banarne på söndagsmornarna? Det måste vara världen bästa barnprogram, I love it! Ni vet, med Pulver och Nicko, Olyckan, Hemliga Arne och så. Om ni har missat det, 09.45 på svt1 på söndagar. Se det! =)

Ny handbollssäsong

Nu drar den nya säsongen igång, första träningsmatchen imorgon, träningsläger nästa helg och sen är det full rulle. Men som alltid inför säsonger så ska det tippas av alla möjliga och omöjliga människor, där vissa överhuvudtaget inte har någon aning om vad som hänt i de olika lagen. Vi blir tippade långt ner (9-11 typ) medan lag som Nacka, Kiruna och BK Söder tippas mycket högre upp. Många verkar ha missat att BK har tappat massa spelare i och med sitt samarbete med Bajen.
Även utvärderingar av förra säsongen dyker upp här och där, och jag har fått höra av en del motståndare hur dåliga vi var, och att vi inte kommer räcka till i ettan. Vänta lite, vann vi serien med 7 poäng? Då måste alla andra lag som vi slog vara ännu sämre, visst? Dock är detta citat bäst: "I slutet av säsongen hade damerna häng på serieledning med chans på uppflyttning." Som sagt, vi vann serien redan när det återstod fyra omgångar. Detta lag hade vi 12 poäng till godo på, jag vet inte om det var så nära att de gick upp. Men men, kul att ni är positiva iaf! Nu ska jag tippa ettan nästa år, så här tror jag det blir (men tänk på att jag inte är allt för insatt, men lite iaf):

1. Irsta HF U
2. G/T 76
3. IFK Tumba
4. Bodens BK
5. Avesta/Brovallen
6. Westermalms IF
7. Gökstens BK
8. BK Söder
9. Nacka HK
10. Tyresö HF
11. Kiruna HK
12. Stockholmspolisen IF

Vad tror ni om det?

Helg!

Äntligen helg, wunderbar! Det har varit en tuff vecka på jobbet, för lite personal på för många störda barn. Och att jag dessutom får avsluta veckan med att ringa polisen tack vare skadegörelse var inte så roligt. Men men, nu är det bara lite kvar tills jag slutar. Sen är det plugg som gäller, 5,5 härliga år =)

Jag orkar inte mer..

Döda mig snälla! Jag klarar inte av det här jobbet längre, det är ett jävla dårhus!

Trött

Är helt sinnessjukt trött, efter första dagen på jobbet efter ett tag ledigt. Inte för att det var jobbigt i sig, utan för att jag sov alldeles för dåligt för att orka jobba tio timmar i sträck. Imorgon börjar dessutom 06.30, hur ska jag orka?

Beachhandboll =)

Gårdagen var hur kul som helst! Tror aldrig jag har haft så roligt under en handbollsturnering i hela mitt liv. Vi var väl inte så seriösa, vi började dagen med att läsa igenom reglerna och fråga lite frågor om hur man spelar. Men vi var ändå väldigt bra, vann alla gruppmatcher utom en, men vi vann gruppen ändå. Slutspelet var jättelätt (och jag blev matchens lirare i semifinalen, för jag är så bra ;)) men finalen blev lite svår. G/T 76 med sitt elitlag var liiiiite bättre än oss tyvärr. Men tvåa iaf, med ett litet hopplock till lag! Så tack Linda, Melinda, Lena och Emma för en underbar dag! Och även ett tack till Robban som följde med och hade lite koll på oss =)

Och så gick vi längre än Chippens lag, det var huvudsaken det ;)

image3

Äntligen!

På lördag bär det av till Vintrosa (typ Örebro) och lite beachhandboll! Jag har längtat så mycket efter att få börja spela handboll igen, sommarträning är hyfsat tråkigt. Men nu är det beachen, och nästa vecka börjar inneträningarna. Sedan är det inte länge kvar till Karlsborg (16-19/8), och efter det är säsongen igång! Grejt!

image2
Handboll ni vet =)

Tänkvärt..

Som en vis person en gång sa, "det är inte det du tänker som räknas, utan det du säger och gör".

RSS 2.0