The future..

Jag vet att jag funderar över allt möjligt just nu, och att jag ångrar de flesta planer jag har. Men nu har jag börjat fundera på att åka till mitt kära hemland (Finland) ett år! Plugga, träna upp finskan, spela lite handboll och träffa härligt folk. Vad tror ni om det?


Framtiden

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med min framtid. Jag har en massa alternativ, jag vill göra ditten och datten, men jag vet inte alls vad jag SKA göra. Och det känns som om det snart är dags att bestämma sig, så jag slipper gå och oroa mig. Men problemet är att varje gång jag bestämmer mig så ångrar jag mig, och allt känns bara fel. Jag är helt enkelt en väldigt förvirrad människa.

Tårar

Ibland gråter jag när jag ser på TV. Eller om jag ser på ett bra youtube-klipp. Det här är ett sådant exempel:


Nerd

I min självvalda ensamhet gjorde jag ett nördtest, och kom fram till vad jag redan visste. Jag är en nörd. Se och lär.


R I P

Förlåt för att jag är sen med denna uppdatering. Men nu tar jag tag i det, och säger vila i frid Anders Edelin. En av Stockholms största handbollsprofiler dog i veckan, och han kommer bli saknad. Framförallt under Eken cup, ett Eken utan Anders, vad är det? Så vila i frid, Anders Edelin.


Känslor

Du väcker känslor i mig som jag inte upplevt på länge, och det är jag glad för. Synd bara att vi aldrig har tid att ses, jag tror jag behöver dig väldigt mycket just nu.


hopp

Nu är jag här igen. Datorn krashade i fredags, i tisdags impulsshoppade jag en ny. Det är härligt att handla nya saker :)
See ya later!


Tack Boden!

Nu ska det mycket till om vi missar ettan nästa år. Boden slog Söder idag, vi har två poäng ner och dessutom en match mindre spelad. Och bättre målskillnad. Slår vi Tumba på tisdag är vi helt klara. Den matchen längtar jag efter! Tumba spelar så fult och osportsligt, därför är det extra skönt att vinna. Vilket vi ska göra, har jag bestämt!

See ya!

Carola

Nu tycker jag vi lägger ner debatten om Carola. Ja, hon är puckad, ja hon är inte bra längre, ja, jag tycker väldigt illa om henne. Så, klara? No more Carola, okej?!

Usch och blä

Jag tycker inte om våren. Visst att det är fint och så (inte idag dock) men det är så jäkla mycket pollen! Nu är jag snorig och hemsk, men jag vet inte om det är pollen eller förkylning. Någon som vet hur pollenprognoserna ser ut?
Hur som helst, vi möter Tumba på tisdag. Och jag hoppas vi fortsätter som de senaste gångerna vi mött dem, med vinst. Fyra av fyra på en säsong skulle vara rätt skönt.

Trött på allt

Jag orkar inte med mitt jobb länge. Jag vet, jag har inte jobbat här länge, blablabla, men det är sånt skitsnack hela tiden! Alla gnäller på alla, alla gör fel, alla vet bäst. Det är skitjobbigt! Nu längtar jag t.o.m. tillbaka till mitt gamla jobb, jag tror aldrig jag skulle säga det. Helvete oxå.

Igår blev jag förresten korthårig, och idag mörkhårig. Stora förändringar!

Vilse i Avesta

Igår skulle vi till Avesta och spela match. Kul tyckte jag, trots att Avesta är mil bättre än oss är det alltid ett roligt lag att möta. Trevliga och så. Vi förlorade "bara" med 26-18 tillslut, ändå ett bra resultat! Och så blev jag matchens lirare, för miljonte gången i år (eller något sånt).

Det stora problemet var bara att hitta dit. Någon som varit i Kopparhallen? Då vet ni att det ligger mitt i en industrihamn, utan skyltar någonstans! Eller jo, en skylt, 30x10 cm, tjugo meter in på en avtagsväg. Vi missade hallen helt, eftersom vi kom in från "fel" håll som AB folket sa. Hur ska vi veta? Tillslut hittade vi till hallen iaf, efter lite om och men. Jag tror t.o.m. att det var jag som hittade den först. Så klart, jag och mitt lokalsinne.

RSS 2.0