Ibland blir även jag förbannad

Ibland förstår jag mig inte på folk. Jag förstår inte hur man tänker när man ljuger för någon, och när man sedan blir avslöjad fortsätter ljuga. Framförallt inte när man ljuger för någon som man påstår betyder något. Eller är det oxå en lögn? Denne kanske egentligen bara är ett tidsfördriv..
Lögner får mig att lacka, riktigt rejält. Det är lögner som gör mig irriterad och arg, det är dom som får mig göra och säga saker jag ångrar. Så länge du säger sanningen till mig kan jag ta nästan vad som helst, men ljuger du, då ligger du inte längre på min vänner-lista.

In your face looser!

Anmäld till Midnattsloppet - Check! Startgrupp 2A (förväntad tid 45-50 min) - Check! Vi satsar hårt i år, eller vad säger ni? Jag är seriös med löpträningen, för en gångs skull, och har lovat mig själv en systemkamera om jag genomför alla träningspass i mitt träningsprogram. Det stora målet är sedan att klara Midnattsloppet (13 augusti) under 45 min. Men jag vet själv att det blir tufft och är grymt nöjd och stolt om jag klarar mig under 50 min. Vem hejar på mig?

Jag som alltid hatat att springa, och aldrig sprungit mer än jag behövt. Eller helst inte ens då. Nu har jag fått en knäpp och springer 3-5 ggr i veckan, och älskar det! Störd, javisst. Nu ska jag försöka övertala älsk att oxå springa Midnattsloppet, kanske ska anmäla honom i smyg och ge honom det i födelsedagspresent... Typiskt mig. Men åh, jag är så motiverad för att löpträna mest hela tiden just nu!

När livet inte riktigt vill dit jag vill

Ytterligare en vecka har rullat förbi, har varit en hel del jobb då vi haft toppvecka. Som vi klarat galant, bäst siffror i regionen och ingen övertid. Sjukt bra jobbat för ovanlighetens skull. Därför belönade vi alla med en tidig fredag, runt halv två smet vi iväg från jobbet idag.
Löpningen går bra, tackar som frågar. Dock springer jag lite för fort just nu, ska hålla en hastighet på 6 min/km, men idag snittade jag 5,03 per km.. Får fila på det där tror jag!
Annars då? Det blir en trist helg, älsk är på kurs hela helgen och jag är ensam. Ska förhoppningsvis få besök imorgon, men det är inte säkert. Så om någon vill underhålla mig är det fritt fram! 
Sen har vi kaos i familjen, värre än vanligt, och jag kommer kanske vara tvungen att flytta ett tag. Förhoppningsvis bara hem till bästa, men i värsta fall från Stockholm. Tungt. Det är visserligen bara tillfälligt om det blir så, men ändå, jag trivs så bra i min nya fina lägenhet och vill inte lämna den just nu..

Bara för att jag kan

Har världens konstigaste känsla i kroppen. Känner mig otroligt rastlös samtidigt som jag nog skulle somna samtidigt som jag la huvudet på kudden, mår psykiskt dåligt men är ändå lycklig. Ni förstår inte vad jag menar? Det gör inte jag heller. Egentligen. Men så är det!

Match igår iaf, och jag var grym. Brukar inte säga så men igår var jag faktiskt det. För ovanlighetens skull. Med 3 minuter kvar låg vi under med 15-17, får en utvisning och de en straff. Men dom missar straffen (eller rättare sagt, jag gjorde min tredje straffräddning), vi vinner utvisningen med 2-0 och gör 18-17 med två sekunder kvar. Så jäkla gött att slå serieledarna! Ibland är handboll det roligaste som finns.
Annars rullar livet på, jag har hittat min plats på jobbet och trivs som fisken i vattnet. Är fortfarande löjligt kär i A, magen har slutat strula (tappade 6 kg på 12 dar, inte så bra), och har börjat följa ett nytt träningsschema jag fått. Om 20 veckor ska jag klara av att springa milen under 50 min! Haha, önska mig lycka till. Egentligen är det viktiga inte att jag klarar tiden, utan att jag genomför varje träningspass. Det är den stora utmaningen för mig. Handbolls-vm på tv varje dag, har även varit nere i Norrköping och sett matcher (jobbet sponsrar ju så vi får biljetter gratis). Livet är bra helt enkelt!

RSS 2.0