Nej

För att citera världens bästa Håkan: Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med...


Jag förstör ditt liv, och jag vill inte det. Förlåt för att jag är jag...

Kärlek i dess renaste form

Ibland kan jag helt plötsligt komma på att jag älskar honom. Och att han älskar mig. När det händer blir jag överlycklig, det känns som jag kommit på något otroligt. Jag vet att det låter löjligt men känslan är fantastisk. Ni skulle bara veta.

Idag är jag hemma från jobbet, eftersom magen inte vill vara med och leka. Igen. Varför håller den på så här? Men men, jag passar på att baka en hel massa, städa och sånt som kan vara bra att göra ibland. Jag är ju inte sjuk på riktigt, kan bara inte gå hemifrån då jag måste ha en toalett till hands mest hela tiden. Men lite bättre har det blivit idag, får hoppas att jag kan vara back på jobbet på onsdag igen!

På fredag är det ju även midsommar, och min födelsedag. Denna ska firas på bästas land med hans släkt, kommer bli övermys tror jag. Jag gillar ju dom dära, dom är normala till skillnad från min familj. Vad gör ni på midsommar?

Fredag

Jag orkar inte längre. Jag har egentligen ingen anledning till att må kasst, men jag gör det ändå. Resultatet av detta är att jag är sur och grinig mest hela tiden, jag äter inget och orkar därför inget. Har gått ner sju kilo på tre veckor vilket är lite väl, men jag orkar inte bry mig. Jag har nada aptit och blir irriterad om någon pratar om mat överhuvudtaget. Imorgon är det dessutom fest med jobbet som jag måste vara med på, trots att jag helst vill ligga i sängen och sova hela dagen. Men så bra har man det inte..

RSS 2.0