Ytterligare en helg förbi

Imorse gick jag upp halv åtta. Inte av någon särskild anledning, utan bara för att jag inte kunde sova längre. Så jäkla normalt. Så jag klädde på mig, åkte till stan och solade, och sen letade jag runt halva stan för att hitta en plattång som inte kostade en miljon kronor. Visste ni att bra plattångar är svindyra? Men tillslut, efter att ha besökt varenda elektronikaffär i stan, hittade jag en på Åhlens. Och inte nog med det, det var en som jag suktat efter hur länge som helst, och äntligen fick jag en anledning till att köpa den! Och så var det rea på den också. Hur bra som helst.

Från och med imorgon ska jag dessutom sluta äta kolhydrater. Eller inte sluta helt, men jag ska dra ner på det. Och inget godis, ingen läsk, inget annat onyttigt. En månad ska jag klara, hur många tror jag klarar det? Jag som älskar pasta och avskyr stekta grönsaker. Wish me luck, det lär behövas! Men jag ska klara det, jag lovar.


You and me in a love tree

Blom skulle komma till Stockholm igår, men eftersom SJ inte klarar av kylan gick det inga tåg. Eller nåt tåg gick väl, men Bloms tåg gick inte och inte det hon försökte få en plats på heller. Så ingen Blom här alltså! Lite tradigt, jag hade sett fram emot att få leka med hjärtat.

Idag ska jag se på handboll istället, fast jag är egentligen inte så sugen. Skulle ju spelat, men då min gamla klubb segade sig med papprerna blir jag inte klar för match förrän nästa vecka. Känns som folk tycker om att inte skriva på mina papper, det har ju hänt förr!

Sen hände en riktigt dålig sak idag, min plattång gick sönder! I will not survive! Fan, det blir nog till att köpa en ny imorgon, annars kommer jag aldrig överleva.


You don't know anything

Jag vill inte ha det här:


Jag vill ha det här!


Ta mig tillbaka till Dubai tack. Eller till Thailand. Eller något annat varmt land där det inte finns någon snö eller några idioter. Tack!

Det är i motvind en drake lyfter

Jag vet inte vad som hänt, men min hals har fuckat up. Jag låter som hej-kom-och-hjälp-mig och hostar som en galen. Inte roligt! Tröttmössa är jag också, imorse hade jag och Erik tänkt att åka och titta på handboll (vi skulle då åkt från honom vid nio för att hinna med en frulle på vägen), men jag vaknade inte förrän vid halv elva och då var det ju kört. Matchen började 09.45. Sen kan man fråga sig varför Erik inte väckte mig, men det får man nog aldrig något svar på. Hur som så ska jag jobba imorgon oavsett hur halsen mår, okej? Bra!

Det verkar också som jag fått tre nya ovänner nu när jag börjat lira handboll igen. Det är de tre andra målvakterna som vägrar prata med mig utan pratar om mig med andra i laget vilket jag tycker är väldigt irriterande. De tycker tydligen att "det är dålig stil av mig att komma tillbaka och ta deras platser i laget". Så jävla löjligt! När jag fick höra det här första gången hade jag bestämt mig för att inte spela, men det retade upp mig så jävla mycket så att jag direkt gick till tränaren och sa att jag kan spela om han vill att jag ska det. Bara för att jävlas med de andra. Så redan nästa helg kommer jag troligtvis lira en a-lagsmatch, de kommer väl antagligen hata mig ännu mer men det skiter jag i. Jag älskar att jävlas med folk.


Kära livet, det är fredag idag

Den här veckan har faktiskt gått väldigt fort, har haft en intensiv vecka på jobbet och en trevlig vecka på kvällarna. Nu är jag dock lite ofrisk, har ont i halsen, är snorig och lite febrig. Precis som förra veckan, jag vet inte vad det är med mig. Men nu är det helg så då får jag vila!

Roligt är också att jag får sjukt mycket mer ansvar på jobbet. Får en massa nya saker att göra och det är skitroligt! Snart ska jag även på coachutbildning (typ arbetsledarutbildning), min chef tycker att jag skulle passa bra som coach och vem är jag att tacka nej? Jag kan ju iaf gå utbildningen, det är ju skoj. Det är helt sjukt, jag har gått från att avsky mitt jobb till att tycka om det jäkligt mycket. Det känns bra.

You will break me down

Världens bästa överraskning fick jag idag, Erik är i Stockholm! En vecka dessutom, och med en massa tid för att träffa mig. Jag har saknat honom så mycket! Så nu sitter jag hos honom, medan han är och handlar pizza, och ikväll blir det tv-kväll. Mys.

Var även och tittade på handboll idag, men dom förlorade. Jag undrar om det är mitt fel, jag har sett fyra av deras matcher och det är de fyra matcher de har förlorat i serien. Jag kanske ska sluta kolla? Eller kanske göra som de vill, börja spela. I så fall kan jag ju se till att de inte förlorar. Jag får tänka på saken tror jag, jag börjar faktiskt bli lite sugen.


Fredag ffs

Jag mår inte bra idag. När jag vaknade imorse gjorde jag som vanligt, gick upp och klädde på mig, sen dog jag. Ni vet, ibland tar det någon minut innan man känner att man är sjuk, och så var det imorse. 39 graders feber, ont precis överallt och svullen hals. Så det var bara att kasta in handduken och sova bort dagen! Nu är det lite bättre iaf, fyra alvedon senare. Men det lär bli till att gå och sova tidigt ikväll ändå, jag är dödstrött.

En positiv sak från igår måste vara min fantastiska löpning. Eller fantastiska är kanske att ta i, men jag har inte sprungit på drygt fem månader (pga av mina vader), och hade ställt in mig på att dö efter 10 min. Hej hopp, jag lyckades ta mig runt hela jäkla rundan! Sen att det tog 28 minuter istället för de 23 det tog innan sommaren är en annan femma. Jag var så stolt över mig själv! Dock var vaderna inte lika stolta över mig. Men skit samma, jag har slutat lyssna på dem.

Ge mig helg

Denna vecka skulle bli en 17-vecka (dvs att vi slutar 17 varje dag). Härliga tider tänkte vi när vi rullade hem från jobbet vid 16.15 i måndags, så skönt! Mindre härliga tider när vi kom från jobbet 17.30 igår, och 18.00 idag. Sjukt mycket att göra samtidigt som jag har fått en jag ska försöka lära upp, vilket går sådär, grabben är seeeg! Dessutom hade jag feber idag vilket gjorde mig sjukt seg i huvudet. Och i benen. Jag ser bara fram emot helgen, ledighet!

Dock tränade jag handboll igår. Och jag vet fortfarande inte om det var kul eller ej. Normalt? Jag vet inte. Ska träna imorgon igen, om febern är borta, och se vad jag tycker om det.

Men försvinn

När vi var i Dubai var vi på bio (två gånger, Sherlock Holmes och Avatar, kostade bara 40 kr!) och så såg vi reklam (ni vet, "coming soon") för nya Shrek, i 3D. Och den måste man ju se! Så jag tänkte ta med mig systerdotter på bio, men kom på att jag ju inte sett någon reklam för den i Sverige. Varför inte? Jo, för filmjäveln har ju inte premiär förrän 9 juli! Vadå "Coming soon"? Helvete heller!
Istället får jag väl gå på Valentine's day, den har iaf premiär på den här sidan av halvåret. Och så vill jag se Snabba Cash, och nya Alvin and the chipmunks. Och Det regnar köttbullar. Hm, känns som det blir en massa biobesök här framöver! Eller så får jag vänta tills de släpps på DVD och "låna" hem dom. Det blir nog billigare så.

Men nu är det helg iaf, och det är najs. En riktig jävla skitdag på jobbet idag, så den tar vi och glömmer rätt snabbt. Och förresten, det blev aldrig någon handboll igår. Jag hade lyckats glömma träningsbyxorna hemma, och då försvann den lilla lust jag hade på handboll. Jag ger det ett nytt försök på tisdag, men jag vet inte längre om handboll är något för mig.

It's not what I wanted

Det var skönt att vara ledig idag, väldigt skönt. Trots att jag bara jobbat två dagar. Tyder det på att jag är en latmask? Jag tror fan det alltså. Nästa vecka har vi skitvecka på jobbet, slutar tidigast 17 varje dag. Känns inte sådär jättebra.

Imorgon ska jag träna handboll igen! Fast jag vet inte egentligen om jag ser fram emot det, men det ska göras ändå. Måste verkligen komma igång med träningen, jag har slarvat sjukt mycket med det på sista tiden. Så imorrn blir det handboll, och om det inte är allt för kallt så ska jag även dra en löprunda innan. Jag som inte sprungit på evigheter för mina vader. Det kan bli intressant, fast jag vet att jag lär dö efter 10 min.

Nu är det sovdags, det är trots allt jobb imorgon. God natt på er!


Det är kallt nu

Appropå det faktum att det var -16 grader när jag vaknade imorse och -18 när jag åkte hem från jobbet så fick jag ett sms från en jag inte pratar med allt för ofta.
"Du sa ju att vi skulle dejta när helvetet frös till is, så när ska vi ses?"

Jag trodde på allvar att jag skulle dö idag (vilket jag tror nästan varje dag). Det var så kallt så jag inte frös, jag hade ont av kylan! Även igår hade jag en nära döden-upplevelse, jag fastnade med cykeldäcket i Tvärbanespåret och höll på att dra en riktig vurpa. Men som tur var fick jag ner fötterna och lyckades safea hela grejen, men annars hade jag nog slagit mig rätt rejält.

Imorgon är vi lediga iaf! Jag fick visserligen ett erbjudande om att jobba, men jag tackade vänligt och bestämt nej. Det är alldeles för jävla kallt för det.

And it's back to reality

Söndag, och semestern är över. Men det är bara två dagar, sen är man ledig igen! Det gillar vi. Dock mår fötterna sådär, kommer gnälla som en gris på jobbet imorgon. Sen att helvetet bestämde sig för att frysa till is är inte heller nå vidare, jag kommer frysa ihjäl imorgon. Kul liv.

Musikåren 2000-2009

Detta musikdecennium stavades H å k a n  H e l l s t r ö m. Eller vad säger ni? Håller ni med? Eller faktiskt, jag skiter i vad ni tycker, han är bäst.




I like you

Harry Potter på tv, något jag är barnsligt förtjust i. Och nu när jag insett att Robert Pattinson är med i den gillar jag det ännu mer. Nästan lika mycket som Twilight. Bra filmer det här.

I kylan, igen

Det var faktiskt skönt att komma hem igår, efter allt. Framförallt var det underbart att få av sig skorna! Mina fötter är nästan döda. Skavsåren på lilltårna har gett mig inflammation i fötterna, känns inte så jättebra. Det gör lite ont.

Men skit samma, nu ska jag ha tv-dag, eftersom jag inte kan gå någonstans. Imorgon hade jag tänkt träna handboll, men så blir det inte med dessa fötter. Istället måste jag kanske besöka doktorn om inte fötterna mår bättre, för jag kommer inte kunna jobba såhär. Ser fram emot sjukskrivningen: "hej, jag kan inte jobba imorgon, jag har skavsår på lilltårna".


I Istanbul

Vilken jävla resa det var från Dubai och hit. Sjukt mycket snorungar på flyget! En skrikande bebis bakom mig, en ouppfostrad snorunge framför mig (som dock tystnade när Blom gav henne en riktig utskällning), och en femåring som envisades med att sparka i min stol i fyra timmar. Tillslut somnade jag av utmattning, och det var ändå rätt skönt. Två timmars sömn fick jag.

Dock gråter jag nästan för mina fötter just nu. Jag får knappt på mig mina skor eftersom fötterna är så svullna, det är väldigt obehagligt att ha dom på eftersom jag har skavsår under fötterna och på lilltårna. När vi landar i Stockholm är det jag som gräver fram flipflopsen, det här fungerar inte längre! Det gör såå ont, stackars mig. Som tur var får jag skjuts nästan ända fram till dörren, så jag slipper pulsa i snön med flippisar.

Nej, nu ska ni slippa höra mer från mig. Jag ska se om de bestämt sig för från vilken gate vårt flyg går ifrån (det borde komma upp snart tycker man), och sen ska vi försöka ta oss dit. Så fort Blom sprungit klart i Tax-freen.

På en flygplats, alldeles för tidigt

Nu har jag snart passerat 24-timmarsgränsen för vakenhet. Och det känns må jag säga! Jag är totalt färdig, och har fått sjukt mycket skavsår så jag kan inte röra mig heller. Ni kanske förstår att Blom redan flytt fältet och strosar runt på tax-freen? Men det orkar inte jag göra. Mina fötter gör alldeles för ont.
Därför njuter jag av det faktum att det finns gratis internet på flygplatsen. Och det faktum att jag fått fönsterplats både på planet till Istanbul, och på planet till Stockholm. Jag älskar fönsterplats!
Men eftersom jag nu inte har något att göra tänkte jag dra ihop en liten lista. Det har ju ändå gått och blivit 2010. Here you go!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Behöll samma jobb i ett helt år (det är faktiskt en bedrift för att vara jag). Och sen var det säkert något mer också, men det minns jag inte.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mitt nyårslöfte förra året var nog "Bli lycklig". Och det har jag inte lyckats med.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes box, Sandra!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, Hasse. Och jag hatar mig själv för att jag inte gick på begravningen.
5. Vilka länder besökte du? Thailand, Förenade Arabemiraten, Finlandia
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, en hjärna som faktiskt fungerar och inte bråkar med mig hela tiden.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 11 september. Det är ett jävla datum, vet ni det?
8. Vad var din största framgång 2009? Det var nog beslutet att byta arbetsplats. Nu trivs jag med jobbet igen!
9. Största misstaget? Nej, jag ångrar nog ingenting i år. Det känns lixom som det finns bättre saker att göra.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte allvarligt sjuk, men jag har stukat foten en gång och fått en diagnos på mina vader
11. Bästa köpet? Måste vara min mobil, iPoden och mini-PCn. Vad skulle jag vara utan dem?
12. Vad spenderade du mest pengar på? Thailandsresan blev ju rätt dyr. Men det var det värt.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det faktum att jag fick fira jul i lugn och ro med min bästa vän, istället för att stressa hemma!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ayo Technology, Love story
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och, men summa summarum var det inte världens bästa år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat! Jag har inte tränat på en månad nu, det är inte okej. Men jag ska börja på söndag igen!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gnällt. Jag kan vara en riktig gnällapa ibland.
18. Hur tillbringade du julen? I Dubai!
19. Blev du kär i år? För att citera Håkan; "Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid"
20. Favoritprogram på TV? CSI, alltid! Och så Bonde såklart.
21. Bästa boken du läste i år? Twilight-serien var grym.
22. Största musikaliska upptäckten? Rocken har växt sjukt mycket för mig i år
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig ingenting.
25. Något du önskade dig men inte fick? Som sagt var, jag önskade mig ingenting.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade, hängde med bästa Blom och bäst Erik
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om Patrik bara kunde fått för sig att flytta tillbaka till det här jävla lander.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite mer randigt än tidigare, och rätt komfortabel
29. Vad fick dig att må bra? Mina älskade vänner. Vad skulle jag vara utan er?
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hm, måste varit Robert Pattinson. Herregud, jag är väl inte mer än kvinna! ;)
31. Vem saknade du? Som vanligt mina Australientöntar, och så Erik och Blom. Varför kan inte alla bara bo där jag bor?
32. De bästa nya människorna du träffade? Måste varit Scott i Thailand. Annars har jag inte träffat så mycket nytt bra folk faktiskt (och nej, nya handbollslaget räknas så här i efterhand inte till "nytt bra folk")

Well well, det var min summering av året. Nu är det bara 35 min kvar, sen får vi börja boarda! Åh snälla tid, gå fort. Jag vill sova.


RSS 2.0