And tomorrow it's a new year

Dags att sammanfatta 2010. Ett år som började sådär men under sommaren utvecklades till ett av de bästa åren. Men jag tror ändå att 2011 blir ännu bättre!

2010

Årets bästa: Att jag och A hittade kärleken hos varandra.

Årets sämsta: Mitt immunförsvar.

Årets största bedrift: Att jag och A fortfarande har varandra efter 6 månader. Det är stort för mig som brukar dra mig ur så fort det börjar bli seriöst.

Årets sötaste: Ellenbellen!

Årets fest (fylla): Måste vara fotbollsfesten med jobbet, det var där jag och A hittade till varandra.

Årets kryssning: Nada i år.

Årets plats: Paris, min nya favvis!

Årets citat/uttryck: "Kalas!"

Tidsfördriv: Angry birds! Och mobilen, som alltid.

Årets vän: Blom, som alltid. I stark konkurrens med Ellen.

Årets resor: Götet hos Blom, bilresan i Europa med A, Barca med A (och lite Dubai, vi kom ju inte hem förrän den 1a januari ;))


2010


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
På ett sätt, ja. Men det tar vi nån annan gång.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften, eftersom jag vet att jag aldrig håller dom.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja (Grattis Emelie!)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte i år.

5. Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike, Schweiz, Italien, Monaco, Spanien.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ett självförtroende och ett starkt psyke.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
21/6.

8. Vad var din största framgång 2010?
Återigen bytet av arbetsplats. Nu är jag arbetsledare!

9. Största misstaget?
Jadu, ingenting tror jag. Jag vill inte ångra mig.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Det är jag varje år. Tummen fick sig en smäll, vaderna var dumma, magen var dum, det var en del som var fel!

11. Bästa köpet?

Mobilen. Samt alla pengar spenderade på resor.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, grejer till nya lägenheten

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att det visade sig att A hade känslor för mig, på samma sätt som jag hade känslor för honom.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Alors on danse, Americano, Gubben i lådan.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, helt klart.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, som vanligt. Samt sagt vad jag känt till folk.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ältat!

18. Hur tillbringade julen?
Hos A med hans familj, plus hans morföräldrar och farföräldrar. Mysigt!

19. Blev du kär i år?
Oh yes, för första gången i mitt liv.

20. Hur många one night stands?
Nada.

21. Favoritprogram på TV?
Chuck, Paradise hotel

22. Största musikaliska upptäckten?
Svensk musik, som Oscar Linroos, Monty, Daniel Adams Ray

23. Bästa boken du läste i år?
Dear John, fantastisk bok

24. Något du önskade dig och fick?
Jag önskade mig inget så nej.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Som sagt var, jag önskade mig inget.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade ledigt för en gångs skull, så spenderade förmiddagen med syster i stan och eftermiddagen/kvällen med A, åt glass, middag och hade mys.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En Blom i Stockholm hade inte varit fel!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Som '09, fast lite mer rutigt. 

29. Vad fick dig att må bra?
Mina älskade vänner. Samt A, som tog mig med storm.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Messi! (internt, okej? Det är inte så att han ser bra ut eller nåt, det är bara internt..)

31. Vem saknade du?
Som förra året så var det mina kära vänner i Australien, och Blom. Ni betyder så mycket för mig!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Trots att jag träffade Ellen och A i december '09 så lärde jag inte känna dom ordentligt förrän i år. Så de räknas in i den skaran, tillsammans med A's familj.

Så, det var 2010! Nu hoppas vi på ett underbart 2011. Gott nytt år folk!

Årets tråkigaste dag

Idag har varit en sån där tråkig dag, när man inte har ett jota att göra. För sjuk för att orka ta sig allt för långt hemifrån, men för frisk för att sova bort dagen. Har därför hunnit med att packa upp allt från IKEA-shoppingturen, bäddat rent med nya lakan, kuddar och täcke, tagit två bad, en kort promenad till affären för att hämta paket från Blom, sett oändligt många dåliga filmer på tv, samt sorterat om alla mina filmer i bokstavsordning. Skulle även sorterat om alla mina böcker men det kändes lite onödigt då jag väntar på ett par nya böcker jag beställt. Vilket var dumt gjort då jag inte har plats för fler böcker i mina bokhyllor. Nackdelen med att bo litet är att man inte får plats med allt man vill ha! Funderar på att sätta upp en/två hyllor på väggen bara för böckernas skull. De är rätt många.
För att återgå till tråkigheten så får jag inte ens umgås med älsk, vill inte smitta ner honom med kräkis (jag tror btw inte att det var vinterkräkisen, bara vanlig kräkis, mycket bra!). Men imorgon jag varit symptomfri i ett dygn (typ) så då får jag träffa bästa igen! Sånt gillas. Inget jobb imorrn dock, har knappt ätit på två dagar så då känns det inte aktuellt att jobba. Annars lär jag svimma i nån trapp nånstans.

Nyår är fortfarande inte spikat, just nu känner jag inte för att göra något alls, men det beror väl mest på att jag legat däckad i två dar. Dock lutar det åt att jag dumpar älsk för Blom, känner inte för att springa runt och vara social och trevlig med folk jag inte känner. Det är inte min starka sida när jag har varit sjuk. Men vi får se, det är fortfarande två dagar kvar dit!

Hej kräkis!

I Stockholm har vi något som heter pendeltåg. Pendeltågen sköts att ett företag som heter SL, med hjälp av Banverket. SL och Banverket har en förmåga att fucka up på vintern, när snön och kylan kommer. Som igår. Jag skulle åka den korta sträckan Farsta Strand-Älvsjö, som normalt tar 6 min, men igår tog det mig 59 minuter. 6 minuters resande, 53 minuters stillastående mitt ute i skogen. Trasigt tåg, tågkö och växelfel var anledningen. Härligt! Jag vill ha sommar. Fast då är det ju solkurvor. Men det kan jag ta.

Hur som så åkte jag först upp till syster, lämnade av julklappar och sen vidare till IKEA. Och där brändes det pengar som vanligt. Sen en sväng till Skärholmen, köpte lite prylar och nya kuddar och täcken. Hade fått presentkort på sånt av älsk i julklapp, så då var det bara att shoppa loss. Mys. Sen blev det middag innan vi åkte hem till hjärtat och skruvade ihop hans nya matbord. Fint!

Kvällen avslutades dock med att jag började spy, och dagen har fortsatt i samma anda. Vinterkräksjukan? Kan vara! Inget jobb för mig idag eller imorgon, och det lutar nog åt att jag är hemma på torsdag oxå. Vill gärna vara frisk på nyår. Som jag förövrigt har ångest över, fira med älsk och folk jag inte känner eller med Blom och folk jag känner? Svårt val!


And she's alive

Ni vet att jag egentligen skulle varit i Thailand med Patrik, Marcus och Rickard nu va? Vet ni hur jävla mycket jag vill vara där när vädret är som det är? Men å andra sidan så får jag spendera julen med världens bästa och hans familj, och det är jäkligt bra det oxå. Så då kan till och med jag stå ut med snön.

Däremot ger ju julen mig som vanligt ångest. Jag har så svårt att köpa bra julklappar, är mest rädd för att göra folk besvikna. Eller som det är, jag är rädd för att göra bästa besviken. De andra bryr jag mig inte om. På fredag får vi se om jag lyckats med en bra julklapp!

Annars då? Jodå, jobbet rullar på (fast jag haft lite ångest över det), snön är bara i vägen och handbollen är nåt jag håller med på för skojs skull. Så som det borde vara alltså. Försöker lära mig laga mat, vilket faktiskt går skapligt, bakar peppisar och lussebullar med hjärtat och bara njuter av livet. Dipparna kommer ibland, kraftigare än vad de varit tidigare, men bästaste verkar inte tycka jag är dum i huvudet. Trots att jag inte vågat förklara för honom varför jag gör som jag gör. Men det kommer det med!

En lustig sak från jobbet, min första mopperunda på över ett år slutade med 7(!) vurpor. På en runda alltså. Lyckat va? Sen dess har jag bara vurpat en gång per runda, vilket beror på att det är alldeles för mycket snö ute. Men sju vurpor på en runda, det är oslagbart.


It's always about you

Jag vill inte. Vill inte vill inte vill inte. Men jag vill. Vill vill vill. Sån jävla ångest så det finns inte, helst skulle jag bara vilja lägga mig och sova bort livet. Men det valet finns ju tyvärr inte.

RSS 2.0