Bra eller ej?

Jag sov skitdåligt i natt. Riktigt jävla värdelös natt. Vankade till minst en gång i timmen mellan 23 och 5, och var helt övertygad om att jag försovit mig. Sjukt jobbigt. Nu är jag näst intill död, men imorgon är det fredag och sedan får jag sova (nästan) hur mycket som helst.
Dagen annars har varit helt okej, näst intill inget att göra så vi slutade redan vid ett. Skulle vi inte haft (fucking jävla) DN bostad idag hade vi kunnat sluta minst en timme tidigare. Men men, ett är en bra tid ändå!
Dock var det bara +1 grad när vi åkte ut för att dela. Vilket gav mig problemet med kläder, eftersom man blir så varm i trapporna men kall när man delar villor. Löste det genom att ha en fleece, alldeles lagom faktiskt! Sedan blev det lite gräl med puckade postengubben igen, men som vanligt hade jag rätt och han fel. Och så träffade jag på snälla postenkillen, han är en av mina favvisar :) Innan jag gick hem för dagen hann jag och Jens med att rita på vår namntavla, vilket ledde till att väldigt många blev kära i oväntade personer ;) Lite roligt var det faktiskt!

Men nu ska jag få i mig något att äta, och sedan åka iväg och träna. Långlöpning och matchträning står på programmet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0