Gooood morgon!

Uppe med tuppen som det heter, trots att jag är sjukskriven och så. Men var ju tvungen att ringa till jobbet och berätta det, och då ska man ju ringa mellan kvart i sju och sju. Hur som helst, de blev inte så glada, men vad kan man göra? Jag kan ju inte direkt hoppa på kryckor i trapporna!

Men när jag vaknade var jag helt tvärsäker på att foten var hel igen, och att jag lätt kunde gå till jobbet. Sen försökte jag röra lite på foten, och insåg att så inte var fallet. Om jag har tur kommer jag kunna gå igen om två-tre veckor, det är så det känns nu iaf. Fortfarande lite svårt att sova, eftersom det gör snoront varje gång jag rör på mig. Men i natt vaknade jag "bara" fyra gånger, så det går framåt!

Vad ska jag göra nu då? Alternativen står mellan: sova, titta på tv, äta frulle. Äta är nog inte aktuellt, då jag inte kan få med mig frullen från köket till tvn. Och sova känns också lite oaktuellt, eftersom jag piggnade till rätt rejält nu. Får sätta mig i soffan och se på tv helt enkelt, om det nu är något på tv nu. Rix morronzoo börjar iofs om en halvtimme, då hinner jag ju hoppa till toaletten under tiden oxå. Så får det bli. Finns på mobilen gott folk om det är något, datorn blir nog avstängd nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0